Meni Search

Vegeta – marka broj 1 u Hrvatskoj!

U žestokoj konkurenciji od preko 1.000 brandova široke potrošnje Vegeta je ponovo osvojila prvo mjesto u Republici Hrvatskoj.

Prema nedavno provedenom istraživanju , Nezavisno istraživanje snage branda agencije Ipsos Puls i Brand Puls predstavlja svojevrstan "sud potrošača" kada su brandovi robe široke potrošnje u pitanju.  

Ovo je još jedno veliko priznanje za Vegetu koja je i u 2013. zasjala na tronu najjačeg branda u Hrvatskoj, i to zahvaljujući vrhunskoj kvaliteti proizvoda, kontinuiranim ulaganjima u brand i tehnologiju, stalnim inovacijama u asortimanu te kontinuiranim i kvalitetnim aktivnostima usmjerenima upravo prema svojim vjernim potrošačima. 

Od televizije pa do samog prodajnog mjesta, Vegeta je u 2013. godini potrošačima poslala snažnu poruku o vrijednostima koje se oduvijek vežu uz Vegetu - vrhunskom okusu jela, toplini kruga obitelji, kulinarskom autoritetu, kvaliteti i tajnoj recepturi Vegete koja se u Podravki brižno čuva već desetljećima. Jer svi mi znamo da se upravo s Vegetom bolje jede!

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke