Meni Search

Ful nabrijana

Aromatizirani kruh

Svinjski file i punjeni šampinjoni
Povrtni ražnjići
Hlebinska i pretepena juha
Sočna rebarca
Popečci od tikvica
Zlatna piletina
Mesne okruglice
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Kunić na bijelo
Proljetna janjetina
Fileti lososa u finom umaku
Voćna juha od višanja
Belgija - Salade Liégeoise
Kuhano meso s umakom od hrena
Bugarska pita od krumpira
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Mirisna pečenka
Manastirski đuveč
Fini gulaš od gljiva
Brusketa s avokadom
Lungić s povrćem
Lignje s povrćem i smokvama
Kobasica u pivu i pecivu
Odresci od morskog psa
Hrskavi trokuti
Delikatesna junetina na češki
Marinirana piletina s roštilja
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Meksička party salata
Viška pogača
Čarobna ljetna piletina
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Urbana pola
Govedina s pireom i umakom od rajčice
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Blagdanska rolada
Martinjska guska s hajdinom kašom
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Lagana sarma
Proljetno meso i povrće iz woka
Prežgana juha
Salata od liganja
Povrtni lonac
Krem juha od tikvica
Piletina sa šafranom
Fina pikantna piletina
Pohani tofu s povrćem
Riba u bijelom umaku
Ljetni ražnjići
Ramsteak u seksi umaku
Lignje na šumskom rižotu
Grill pirjana piletina s roštilja
Lignje s manistrom u škartocu
Rolice od blitve
Umak od limete (Molho de limao)
Pečena piletina s limunom
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Zabavni kineski ravioli
Lazanje s lignjama
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Uzbudljivi kolač od blitve
Grill oslić u aromatičnoj korici
Pileći bataci s umakom od luka
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Grill povrće na salatu
Piletina laganini
Grickalica slanutak iz pećnice
Pogača sa sardinom
Pizza s tunom
Sočna pureća rolada
Mini lazanje
Jabučni krumpirići s cimetom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Hrskava pileća krilca
Miješani grill
Meso s repom
Irska janjetina
Lungić u sendviču
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Rezanci s krušnim mrvicama
Nadjeveni kaneloni u umaku
Janjetina s medom od kadulje
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Norveška krem juha od ribe i kozica
Kaštelanski makaruni
Odresci u umaku s češnjakom
Mediteranski kruščić s lovorom
Piletina Kiev
Račići na posteljici od povrća
Rajčica s kukuruzom
Tjestenina fuži s tartufima
Mini shepherd's pie
Pirjani kunić
Ražnjići od lososa
Grdobina s povrćem
Sendvič s avokadom
Ossobuco
Nadjevene lignje
Fish&Chips u tortilji
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Šampinjoni u palačinki
Okruglice u umaku od rajčice
Teleći odresci u umaku od višanja
Grdobina u pikantnoj šalši
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Kolinjsko zelje s frišketinom
Roštilj s umakom Romesco
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Pizza sirni jastučići
Špageti s ribom
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Svinjski file s povrćem
Piletina na kijevski način
Turske pizze
Salata s mora
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Janjetina na padelu
Sočni pureći ražnjići
Brancinovo oko
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Kroketi od piletine
Mediteranski špageti
Mesne okruglice na ražnjiću
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Teleći savici u umaku od grejpa
Grill vratina u sendviču
Vege odresci s marinadom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Ovakav kruh može biti glavna zvijezda na vašem blagdanskom stolu, a može biti i novost uz tradicionalne navike.

Sastojci

1 kg kruha (bijeli kalup)
300 g topivog sira (gauda/trapist)
1 vezica mladog luka
Vegeta Maestro češnjak granule
Vegeta Maestro dimljena paprika
2 žlice Vegete

Koristili smo

Češnjak granulirani

Češnjak granulirani

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe20 min

  • 1 Kruh režite nazubljenim nožem okomito i dijagonalno tako da dobijete mrežasti presjek ako gledate iz horizontalne perspektive.
  • 2 U džepiće tj. otvore umetnite kriške sira i pospite sitno sjeckanim mladim lukom. U posudi istopite maslac, dodajte dimljenu slatku papriku i Vegetu i premažite kruh. Pospite češnjakom u prahu i Vegetom.
  • 3 Kruh stavite u prethodno zagrijanu pećnicu na 200 °C/15 min.

Savjet

Ukoliko imate pancetu ili pršut možete ih koristiti.

Posluživanje

Kruh poslužite na drvenu dasku za rezanje.

Male tajne

Vegetu možete zagrijati u maslacu tako da otpusti aromu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke