Meni Search

Lagana depra

Bakalar sa salatom od kuhanih jaja

Riblja juha s Malte
Umak od limete (Molho de limao)
Pohana skuta
Dip od južnog voća
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Svinjski file s povrćem
Tjestenina u finom umaku
Teletina s pirjanim povrćem
Dagnje na buzaru
Punjene tikve
Odresci u umaku s češnjakom
Špageti s acetom balsamicom
Marokanska salata s cous-cousom
Proljetno meso i povrće iz woka
Mladi krumpir s ajvarom
Zapečeni poriluk
Biftek rolice
Govedina s lukom
Poljska - Prozračna juha od kiselice
Palamida s čilijem i mangom
File steak na povrću
Mesne okruglice na ražnjiću
Pileći štapići u ketchupu
Salata s okruglicama od sira
Krumpir juha sa šafranom i kozicama
Ražnjići od lososa
Marinirana piletina s roštilja
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Špinatova juha s feta sirom
Mediteranska rapsodija
Slatki lungić
Pileća krilca s Coca-Colom
Meksička party salata
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Sočna aromatična torta
Riža s tunom
Empanade s pestom
Špageti na kineski način
Hrskave tortice od krumpira
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Zabavni kineski ravioli
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Šampinjoni u palačinki
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Grill oslić u aromatičnoj korici
Povrtni lonac
Rižoto s tunom
Voćna juha od višanja
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Grdobina u pikantnoj šalši
Pileća prsa iz pećnice
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Uskršnja šunka na zabavan način
Kineska juha s račićima i gljivama
Čarobna ljetna piletina
Pečena janjetina s bademima
Prežgana juha
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Rižoto tortice
Rižoto na španjolski način
Grčka seljačka salata
Blagdanski rižoto s bakalarom
Rajčica s kukuruzom
Mirisni prilog iz pećnice
Zanimljiva salata s kikirikijem
Caponata alla Podravka
Hrskava pileća krilca
Kuhana govedina s umakom od hrena
Dalmatinska simfonija
Finska - Juha s lososom
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Lungić s povrćem
Stisni se uz mene kao penne uz sardinu
Švicarska juha sa sirom
Popečci od bulgura s umakom
Pohani zamotuljci
Crveno ljetno varivo
Sunčani užitak mediterana
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
Salata od tune i krastavaca
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Rosti
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Salata sa skutom
Zimski punč
Voćna salata s piletinom
BBQ Steak & chips
Lungić u sendviču
Cous-cous s povrćem
Grill vratina u sendviču
Glazirana patka s umakom od jabuka
Bugarska pita od krumpira
Marinirano svinjsko pečenje
Juha od kelja sa sirom
Piletina s mascarponeom
Fina pikantna piletina
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Rebarca s grilla
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Singapurski ljuti omlet
Teriyaki piletina
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Juha od gljiva
Piletina u finom mediteranskom umaku
Nadjevene lignje
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Piletina s pistacijama
Pečena piletina s limunom
Pohani tofu s povrćem
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Tjestenina fuži s tartufima
Pita s crnim pivom
Ciganski odrezak
Marokanska salata od krumpira i mrkve
Hrenovke u panceti
Piletina s povrćem
Piletina Kiev
Povrtni ražnjići
Piletina na tajlandski način
Pohane paprike
Lazanje u tavi
Juha od rikule i račića
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Uzbudljivi kolač od blitve
Salata od quinoe i povrća
Sočni pureći ražnjići
Slasni BBQ burgeri
Juha od bundeve s jabukom
Dječje lazanje
Mesne okruglice
Piletina sa šafranom
Grill pirjana piletina s roštilja
Svinjski gulaš
Riba u bijelom umaku
Palačinke s nadjevom od riže
BBQ svinjska rebarca u foliji
Osvježavajuća juha od krastavaca
Norveška krem juha od ribe i kozica
Polupunjene paprike
Salata s neobičnim preljevom
Fino varivo v loncu
Španjolski migas s bundevom
Senf s paprikama
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Popečeni bakalar je uvijek dobrodošao na stolu, stoga uživajte u jednostavnoj raskoši finog jela posluženog uz bogatu salatu s jajima i ajvarom.

Sastojci

800 g fileta bakalara
1 žica Vegete
maslinovo ulje
nekoliko kapara
4 jaja
vezica mladog luka
100 g Kiselih krastavaca Podravka
70 g jezgri oraha
Za posluživanje:
Ajvar uprženi - blagi

Koristili smo

Vegeta Original

Vegeta Original

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Filete bakalara pospite Vegetom, stavite na ugrijano ulje i popecite. Dodajte nekoliko kapara.
  • 2 Tvrdo kuhana jaja narežite na četvrtine, po želji malo posolite, dodajte krastavce narezane na kockice i mladi luk narezan na kolutiće
  • 3 Pokapajte maslinovim uljem, dodajte grubo natrgane orahe.

Savjet

Umjesto kapara možete dodati i crne masline.

Posluživanje

Bakalar poslužite sa salatom od jaja i ajvarom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke