Meni Search

Lagana depra

Bakalar sa salatom od kuhanih jaja

Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Popečci od bulgura s umakom
Hrskava pileća krilca
Uskršnja šunka na zabavan način
Grčka seljačka salata
Rosti
Čarobna ljetna piletina
Mladi krumpir s ajvarom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Rižoto na španjolski način
Pileća prsa iz pećnice
BBQ svinjska rebarca u foliji
Bugarska pita od krumpira
Voćna juha od višanja
Piletina na tajlandski način
Povrtni lonac
Krumpir juha sa šafranom i kozicama
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Pohana skuta
Teletina s pirjanim povrćem
Rižoto s tunom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
BBQ Steak & chips
Zabavni kineski ravioli
Polupunjene paprike
Sočni pureći ražnjići
Pohani zamotuljci
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Juha od rikule i račića
Marinirana piletina s roštilja
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Lazanje u tavi
Dječje lazanje
Švicarska juha sa sirom
Pohani tofu s povrćem
Biftek rolice
Salata sa skutom
Pečena janjetina s bademima
Svinjski file s povrćem
Uzbudljivi kolač od blitve
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Salata s neobičnim preljevom
Grill pirjana piletina s roštilja
Dagnje na buzaru
Zanimljiva salata s kikirikijem
Piletina sa šafranom
Stisni se uz mene kao penne uz sardinu
File steak na povrću
Juha od bundeve s jabukom
Proljetno meso i povrće iz woka
Mirisni prilog iz pećnice
Pečena piletina s limunom
Grill vratina u sendviču
Zapečeni poriluk
Rebarca s grilla
Hrenovke u panceti
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Šampinjoni u palačinki
Meksička party salata
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Pileća krilca s Coca-Colom
Umak od limete (Molho de limao)
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Svinjski gulaš
Glazirana patka s umakom od jabuka
Marinirano svinjsko pečenje
Dip od južnog voća
Špageti s acetom balsamicom
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Sunčani užitak mediterana
Sočna aromatična torta
Grill oslić u aromatičnoj korici
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Ciganski odrezak
Marokanska salata s cous-cousom
Fino varivo v loncu
Punjene tikve
Kuhana govedina s umakom od hrena
Dalmatinska simfonija
Slatki lungić
Piletina s mascarponeom
Pohane paprike
Mesne okruglice na ražnjiću
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Ražnjići od lososa
Hrskave tortice od krumpira
Senf s paprikama
Rajčica s kukuruzom
Riba u bijelom umaku
Prežgana juha
Cous-cous s povrćem
Piletina s pistacijama
Tjestenina fuži s tartufima
Marokanska salata od krumpira i mrkve
Fina pikantna piletina
Piletina u finom mediteranskom umaku
Norveška krem juha od ribe i kozica
Lungić s povrćem
Palamida s čilijem i mangom
Singapurski ljuti omlet
Salata s okruglicama od sira
Grdobina u pikantnoj šalši
Kineska juha s račićima i gljivama
Salata od tune i krastavaca
Osvježavajuća juha od krastavaca
Poljska - Prozračna juha od kiselice
Riža s tunom
Crveno ljetno varivo
Teriyaki piletina
Lungić u sendviču
Caponata alla Podravka
Tjestenina u finom umaku
Juha od kelja sa sirom
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Rižoto tortice
Mediteranska rapsodija
Nadjevene lignje
Špageti na kineski način
Salata od quinoe i povrća
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Palačinke s nadjevom od riže
Piletina Kiev
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Juha od gljiva
Pita s crnim pivom
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Empanade s pestom
Blagdanski rižoto s bakalarom
Mesne okruglice
Piletina s povrćem
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Voćna salata s piletinom
Povrtni ražnjići
Riblja juha s Malte
Zimski punč
Odresci u umaku s češnjakom
Slasni BBQ burgeri
Špinatova juha s feta sirom
Pileći štapići u ketchupu
Španjolski migas s bundevom
Finska - Juha s lososom
Govedina s lukom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Popečeni bakalar je uvijek dobrodošao na stolu, stoga uživajte u jednostavnoj raskoši finog jela posluženog uz bogatu salatu s jajima i ajvarom.

Sastojci

800 g fileta bakalara
1 žica Vegete
maslinovo ulje
nekoliko kapara
4 jaja
vezica mladog luka
100 g Kiselih krastavaca Podravka
70 g jezgri oraha
Za posluživanje:
Ajvar uprženi - blagi

Koristili smo

Vegeta Original

Vegeta Original

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Filete bakalara pospite Vegetom, stavite na ugrijano ulje i popecite. Dodajte nekoliko kapara.
  • 2 Tvrdo kuhana jaja narežite na četvrtine, po želji malo posolite, dodajte krastavce narezane na kockice i mladi luk narezan na kolutiće
  • 3 Pokapajte maslinovim uljem, dodajte grubo natrgane orahe.

Savjet

Umjesto kapara možete dodati i crne masline.

Posluživanje

Bakalar poslužite sa salatom od jaja i ajvarom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke