Meni Search

Lagana depra

Bakalar sa salatom od kuhanih jaja

BBQ Steak & chips
Teletina s pirjanim povrćem
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Sočna aromatična torta
Piletina s povrćem
Marinirana piletina s roštilja
BBQ svinjska rebarca u foliji
Tjestenina fuži s tartufima
Povrtni lonac
Pohane paprike
Pohana skuta
Lungić u sendviču
Špinatova juha s feta sirom
Mirisni prilog iz pećnice
Mesne okruglice
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Pečena piletina s limunom
Hrskava pileća krilca
Krumpir juha sa šafranom i kozicama
Piletina sa šafranom
Fina pikantna piletina
Švicarska juha sa sirom
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Sočni pureći ražnjići
Meksička party salata
File steak na povrću
Odresci u umaku s češnjakom
Pečena janjetina s bademima
Grill oslić u aromatičnoj korici
Zanimljiva salata s kikirikijem
Finska - Juha s lososom
Rosti
Grdobina u pikantnoj šalši
Zimski punč
Marokanska salata od krumpira i mrkve
Dalmatinska simfonija
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Španjolski migas s bundevom
Grčka seljačka salata
Riblja juha s Malte
Proljetno meso i povrće iz woka
Govedina s lukom
Pohani zamotuljci
Piletina s pistacijama
Zapečeni poriluk
Biftek rolice
Piletina u finom mediteranskom umaku
Palačinke s nadjevom od riže
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Hrenovke u panceti
Rižoto tortice
Umak od limete (Molho de limao)
Salata s okruglicama od sira
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Voćna salata s piletinom
Pohani tofu s povrćem
Salata sa skutom
Sunčani užitak mediterana
Pileća prsa iz pećnice
Blagdanski rižoto s bakalarom
Caponata alla Podravka
Nadjevene lignje
Dječje lazanje
Poljska - Prozračna juha od kiselice
Juha od rikule i račića
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
Slasni BBQ burgeri
Kuhana govedina s umakom od hrena
Ražnjići od lososa
Špageti s acetom balsamicom
Prežgana juha
Ciganski odrezak
Rižoto na španjolski način
Juha od gljiva
Lungić s povrćem
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Grill vratina u sendviču
Mesne okruglice na ražnjiću
Čarobna ljetna piletina
Piletina na tajlandski način
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Mediteranska rapsodija
Salata od tune i krastavaca
Mladi krumpir s ajvarom
Rebarca s grilla
Piletina s mascarponeom
Marokanska salata s cous-cousom
Juha od kelja sa sirom
Tjestenina u finom umaku
Teriyaki piletina
Povrtni ražnjići
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Osvježavajuća juha od krastavaca
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Salata od quinoe i povrća
Popečci od bulgura s umakom
Punjene tikve
Pileći štapići u ketchupu
Slatki lungić
Polupunjene paprike
Svinjski file s povrćem
Norveška krem juha od ribe i kozica
Hrskave tortice od krumpira
Grill pirjana piletina s roštilja
Uzbudljivi kolač od blitve
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Marinirano svinjsko pečenje
Palamida s čilijem i mangom
Voćna juha od višanja
Lazanje u tavi
Crveno ljetno varivo
Stisni se uz mene kao penne uz sardinu
Riba u bijelom umaku
Cous-cous s povrćem
Juha od bundeve s jabukom
Piletina Kiev
Salata s neobičnim preljevom
Glazirana patka s umakom od jabuka
Svinjski gulaš
Riža s tunom
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Zabavni kineski ravioli
Bugarska pita od krumpira
Špageti na kineski način
Pileća krilca s Coca-Colom
Dagnje na buzaru
Dip od južnog voća
Fino varivo v loncu
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Rižoto s tunom
Empanade s pestom
Šampinjoni u palačinki
Rajčica s kukuruzom
Kineska juha s račićima i gljivama
Singapurski ljuti omlet
Senf s paprikama
Uskršnja šunka na zabavan način
Pita s crnim pivom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Popečeni bakalar je uvijek dobrodošao na stolu, stoga uživajte u jednostavnoj raskoši finog jela posluženog uz bogatu salatu s jajima i ajvarom.

Sastojci

800 g fileta bakalara
1 žica Vegete
maslinovo ulje
nekoliko kapara
4 jaja
vezica mladog luka
100 g Kiselih krastavaca Podravka
70 g jezgri oraha
Za posluživanje:
Ajvar uprženi - blagi

Koristili smo

Vegeta Original

Vegeta Original

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Filete bakalara pospite Vegetom, stavite na ugrijano ulje i popecite. Dodajte nekoliko kapara.
  • 2 Tvrdo kuhana jaja narežite na četvrtine, po želji malo posolite, dodajte krastavce narezane na kockice i mladi luk narezan na kolutiće
  • 3 Pokapajte maslinovim uljem, dodajte grubo natrgane orahe.

Savjet

Umjesto kapara možete dodati i crne masline.

Posluživanje

Bakalar poslužite sa salatom od jaja i ajvarom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke