Meni Search

Lagana depra

Bakalar sa salatom od kuhanih jaja

Salata sa skutom
File steak na povrću
Juha od gljiva
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Piletina s pistacijama
Norveška krem juha od ribe i kozica
Ciganski odrezak
Mesne okruglice na ražnjiću
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Svinjski gulaš
Teriyaki piletina
Pohani tofu s povrćem
Marokanska salata s cous-cousom
Krumpir juha sa šafranom i kozicama
Poljska - Prozračna juha od kiselice
Grill vratina u sendviču
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Osvježavajuća juha od krastavaca
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
Biftek rolice
Lazanje u tavi
Zabavni kineski ravioli
Govedina s lukom
Zapečeni poriluk
Sočna aromatična torta
Slatki lungić
Dječje lazanje
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Špinatova juha s feta sirom
Pohana skuta
Riža s tunom
Čarobna ljetna piletina
Bugarska pita od krumpira
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Uskršnja šunka na zabavan način
Palamida s čilijem i mangom
Kuhana govedina s umakom od hrena
Juha od kelja sa sirom
Zimski punč
Popečci od bulgura s umakom
Ražnjići od lososa
Caponata alla Podravka
Pohane paprike
Nadjevene lignje
Rajčica s kukuruzom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Salata s neobičnim preljevom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Sunčani užitak mediterana
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Slasni BBQ burgeri
Mirisni prilog iz pećnice
Crveno ljetno varivo
Punjene tikve
Lungić u sendviču
Hrskave tortice od krumpira
Salata od quinoe i povrća
Lungić s povrćem
Grdobina u pikantnoj šalši
Juha od rikule i račića
Piletina na tajlandski način
Piletina Kiev
Stisni se uz mene kao penne uz sardinu
Dagnje na buzaru
Španjolski migas s bundevom
Marinirano svinjsko pečenje
Palačinke s nadjevom od riže
Tjestenina fuži s tartufima
Pita s crnim pivom
Hrskava pileća krilca
Glazirana patka s umakom od jabuka
Marokanska salata od krumpira i mrkve
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Kineska juha s račićima i gljivama
Marinirana piletina s roštilja
Špageti s acetom balsamicom
Hrenovke u panceti
Riba u bijelom umaku
Cous-cous s povrćem
Pileća krilca s Coca-Colom
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Odresci u umaku s češnjakom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Proljetno meso i povrće iz woka
Špageti na kineski način
Voćna salata s piletinom
Rižoto s tunom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Rižoto tortice
Pileći štapići u ketchupu
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Pečena janjetina s bademima
Piletina s povrćem
Zanimljiva salata s kikirikijem
Svinjski file s povrćem
Mladi krumpir s ajvarom
Rebarca s grilla
Senf s paprikama
Umak od limete (Molho de limao)
Teletina s pirjanim povrćem
Polupunjene paprike
Juha od bundeve s jabukom
Rižoto na španjolski način
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Pileća prsa iz pećnice
Mediteranska rapsodija
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Prežgana juha
Sočni pureći ražnjići
Fino varivo v loncu
Empanade s pestom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Piletina sa šafranom
Salata od tune i krastavaca
Salata s okruglicama od sira
Rosti
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Tjestenina u finom umaku
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
BBQ Steak & chips
Fina pikantna piletina
Riblja juha s Malte
Šampinjoni u palačinki
Grill oslić u aromatičnoj korici
Uzbudljivi kolač od blitve
Grčka seljačka salata
Mesne okruglice
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Meksička party salata
Piletina s mascarponeom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Grill pirjana piletina s roštilja
Povrtni lonac
Dip od južnog voća
Voćna juha od višanja
Blagdanski rižoto s bakalarom
Pohani zamotuljci
Povrtni ražnjići
Finska - Juha s lososom
Pečena piletina s limunom
Švicarska juha sa sirom
Dalmatinska simfonija
Piletina u finom mediteranskom umaku
Singapurski ljuti omlet
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Popečeni bakalar je uvijek dobrodošao na stolu, stoga uživajte u jednostavnoj raskoši finog jela posluženog uz bogatu salatu s jajima i ajvarom.

Sastojci

800 g fileta bakalara
1 žica Vegete
maslinovo ulje
nekoliko kapara
4 jaja
vezica mladog luka
100 g Kiselih krastavaca Podravka
70 g jezgri oraha
Za posluživanje:
Ajvar uprženi - blagi

Koristili smo

Vegeta Original

Vegeta Original

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Filete bakalara pospite Vegetom, stavite na ugrijano ulje i popecite. Dodajte nekoliko kapara.
  • 2 Tvrdo kuhana jaja narežite na četvrtine, po želji malo posolite, dodajte krastavce narezane na kockice i mladi luk narezan na kolutiće
  • 3 Pokapajte maslinovim uljem, dodajte grubo natrgane orahe.

Savjet

Umjesto kapara možete dodati i crne masline.

Posluživanje

Bakalar poslužite sa salatom od jaja i ajvarom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke