Meni Search

Superwoman

BBQ cheeseburger

Brownie s kajenskim paprom
Brancinovo oko
Grill vratina u sendviču
Kroketi od piletine
Goveđa rebarca sa zeljem
Meksička party salata
Gulaš od oslića i povrća
Piletina sa šafranom
Pileći gulaš
Dječje lazanje
Teleći odresci u umaku od višanja
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Pašticada voli penne a ti mene
Bugarska pita od krumpira
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Piletina u pivu
Skandinavske rolice s cimetom
Pita s muškatnom bundevom i makom
Ramsteak u seksi umaku
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Blagdanska rolada
Proljetna janjetina
Manastirski đuveč
Pohani zamotuljci
Orada s krumpirom i mladim lukom
Rezanci s krušnim mrvicama
Piletina u aromatičnom omotaču
Hrskavo pečeno pile
Riba u škartocu
Rižoto s dagnjama
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Bruskete od cvjetače
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Piletina s mascarponeom
Tjestenina fuži s tartufima
Brudet
Hrskavi trokuti
Mirisna pureća rolada
Mini shepherd's pie
Teriyaki piletina
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Pogača sa sardinom
Pizza sirni jastučići
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Punjena teleća prsa
Kruh od cvjetače s kurkumom
Velika Britanija - Pastirska pita
Rižoto s tri vrste gljiva
Piletina s kozjim sirom
Cous-cous s povrćem
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Rižini ravioli s mozzarellom
Roštilj s umakom Romesco
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Rebarca s grilla
Ljetni ražnjići
Obojeni hamburger
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Sočni pureći ražnjići
Popečci od cvjetače
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Bouillabaisse
Ljetni lungić
Bakalar s krumpirom
Energetske kuglice s kurkumom
Ramstek s povrćem
Špageti na kineski način
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Zlatna piletina
Sočna pureća rolada
Piletina Kiev
Salata s mljevenim mesom
Lignji po gosposki
Jabučni krumpirići s cimetom
Janjetina s medom od kadulje
Finska - Juha s lososom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Odresci s umakom od kupina
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Odresci u umaku s češnjakom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Pohani tofu s povrćem
Male teleće pitice
Hrskava pileća krilca
Kunić na bijelo
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Mesne okruglice na ražnjiću
Srneći file na salatu
Svinjski file s grila
Lazanje u tavi
Tuna burger
Bruskete s povrćem
Kaštelanski makaruni
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Mladi krumpir s ajvarom
Svinjski file s povrćem
Riblji ražnjići
Rebarca s graškom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
BBQ svinjska rebarca u foliji
Šampinjoni u palačinki
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Slatka patka
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Teleći savici u umaku od grejpa
Svinjski gulaš
Lungić s toplom salatom od šparoga
Pileća prsa punjena čvarcima
Pileći bataci s umakom od luka
Fish&Chips u tortilji
Lignje na šumskom rižotu
Janjetina na padelu
Marinirane srdele
Brusketa s avokadom
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Norveška krem juha od ribe i kozica
Nadjeveni kaneloni u umaku
Špageti mediteraneo
Mini lazanje
Pureća rolada s mlincima
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Kuglice od riže i svježeg sira
Dip od južnog voća
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Učinite cheeseburger hitom vašeg piknika uz roštilj s tajnim sastojkom, marinadom od češnjaka.

Sastojci

750 g mljevenog mesa (po izboru)
50 g pancete
4 šnite sira
1 Vegeta marinada s češnjakom
1 rajčica
mladi luk
4 peciva
sol, papar (prema potrebi)

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe45 min

  • 1 Mljevenom mesu dodajte polovicu sadržaja Vegeta marinade, sitno nasjeckanu pancetu i sve dobro promiješajte.
  • 2 Oblikujte 4 pljeskavice jednake veličine i pecite na zagrijanom roštilju 3 – 5 minuta sa svake strane, odnosno dok ne dobiju zapečenu koricu. Prilikom pečenja pljeskavice svako malo premažite ostatkom marinade.
  • 3 Mladi luk kratko zapecite na roštilju da dobije karakteristične tragove, a peciva prerežite i premažite maslacem te također zapecite na roštilju.
  • 4 Na kraju je preostalo samo složiti cheesburgere i uživati u BBQ okusu.

Savjet

Kao i odrezak, i mljeveno meso u obliku pljeskavice također mora odležati na sobnoj temperaturi nekoliko minuta nakon pečenja kako bi se pospješila sočnost mesa.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke