Meni Search

Superwoman

BBQ cheeseburger

Kroketi od piletine
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Mladi krumpir s ajvarom
Rebarca s graškom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Blagdanska rolada
Lungić s toplom salatom od šparoga
BBQ svinjska rebarca u foliji
Rižini ravioli s mozzarellom
Janjetina s medom od kadulje
Finska - Juha s lososom
Piletina u aromatičnom omotaču
Marinirane srdele
Orada s krumpirom i mladim lukom
Teleći savici u umaku od grejpa
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Bruskete od cvjetače
Ljetni lungić
Rebarca s grilla
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Piletina s mascarponeom
Kuglice od riže i svježeg sira
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Brownie s kajenskim paprom
Jabučni krumpirići s cimetom
Lignji po gosposki
Grill vratina u sendviču
Mini shepherd's pie
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Fish&Chips u tortilji
Tuna burger
Tjestenina fuži s tartufima
Energetske kuglice s kurkumom
Manastirski đuveč
Zlatna piletina
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Sočna pureća rolada
Pureća rolada s mlincima
Skandinavske rolice s cimetom
Pašticada voli penne a ti mene
Sočni pureći ražnjići
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Punjena teleća prsa
Hrskavo pečeno pile
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Kruh od cvjetače s kurkumom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Pohani zamotuljci
Piletina Kiev
Bouillabaisse
Svinjski file s grila
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Bakalar s krumpirom
Riblji ražnjići
Obojeni hamburger
Hrskavi trokuti
Slatka patka
Mini lazanje
Ramsteak u seksi umaku
Piletina s kozjim sirom
Odresci s umakom od kupina
Piletina sa šafranom
Brusketa s avokadom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Teriyaki piletina
Goveđa rebarca sa zeljem
Velika Britanija - Pastirska pita
Pileći bataci s umakom od luka
Bruskete s povrćem
Lignje na šumskom rižotu
Pita s muškatnom bundevom i makom
Rižoto s dagnjama
Svinjski file s povrćem
Brudet
Dječje lazanje
Pileća prsa punjena čvarcima
Brancinovo oko
Dip od južnog voća
Salata s mljevenim mesom
Ramstek s povrćem
Rezanci s krušnim mrvicama
Odresci u umaku s češnjakom
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Bugarska pita od krumpira
Ljetni ražnjići
Kaštelanski makaruni
Male teleće pitice
Teleći odresci u umaku od višanja
Rižoto s tri vrste gljiva
Meksička party salata
Piletina u pivu
Špageti mediteraneo
Norveška krem juha od ribe i kozica
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Špageti na kineski način
Popečci od cvjetače
Mesne okruglice na ražnjiću
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Šampinjoni u palačinki
Kolinjsko zelje s frišketinom
Pohani tofu s povrćem
Mirisna pureća rolada
Nadjeveni kaneloni u umaku
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Kunić na bijelo
Proljetna janjetina
Hrskava pileća krilca
Pogača sa sardinom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Roštilj s umakom Romesco
Lazanje u tavi
Gulaš od oslića i povrća
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Janjetina na padelu
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Pileći gulaš
Svinjski gulaš
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Pizza sirni jastučići
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Cous-cous s povrćem
Srneći file na salatu
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Riba u škartocu
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Učinite cheeseburger hitom vašeg piknika uz roštilj s tajnim sastojkom, marinadom od češnjaka.

Sastojci

750 g mljevenog mesa (po izboru)
50 g pancete
4 šnite sira
1 Vegeta marinada s češnjakom
1 rajčica
mladi luk
4 peciva
sol, papar (prema potrebi)

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe45 min

  • 1 Mljevenom mesu dodajte polovicu sadržaja Vegeta marinade, sitno nasjeckanu pancetu i sve dobro promiješajte.
  • 2 Oblikujte 4 pljeskavice jednake veličine i pecite na zagrijanom roštilju 3 – 5 minuta sa svake strane, odnosno dok ne dobiju zapečenu koricu. Prilikom pečenja pljeskavice svako malo premažite ostatkom marinade.
  • 3 Mladi luk kratko zapecite na roštilju da dobije karakteristične tragove, a peciva prerežite i premažite maslacem te također zapecite na roštilju.
  • 4 Na kraju je preostalo samo složiti cheesburgere i uživati u BBQ okusu.

Savjet

Kao i odrezak, i mljeveno meso u obliku pljeskavice također mora odležati na sobnoj temperaturi nekoliko minuta nakon pečenja kako bi se pospješila sočnost mesa.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke