Meni Search

Superwoman

BBQ cheeseburger

Mladi krumpir s ajvarom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Srneći file na salatu
Pašticada voli penne a ti mene
Lignji po gosposki
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Kuglice od riže i svježeg sira
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Rebarca s graškom
Ramstek s povrćem
Popečci od cvjetače
Ramsteak u seksi umaku
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Teleći savici u umaku od grejpa
Kolinjsko zelje s frišketinom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Mini shepherd's pie
Rebarca s grilla
Pileći bataci s umakom od luka
Hrskavo pečeno pile
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Lungić s toplom salatom od šparoga
Brusketa s avokadom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Svinjski gulaš
Velika Britanija - Pastirska pita
Brownie s kajenskim paprom
Cous-cous s povrćem
Hrskavi trokuti
Grill vratina u sendviču
Finska - Juha s lososom
Mirisna pureća rolada
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Piletina s kozjim sirom
Lignje na šumskom rižotu
Rezanci s krušnim mrvicama
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Pohani zamotuljci
Energetske kuglice s kurkumom
Brancinovo oko
Bruskete s povrćem
Orada s krumpirom i mladim lukom
Marinirane srdele
Salata s mljevenim mesom
Hrskava pileća krilca
Gulaš od oslića i povrća
Pogača sa sardinom
Piletina s mascarponeom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Slatka patka
Šampinjoni u palačinki
BBQ svinjska rebarca u foliji
Ljetni ražnjići
Bruskete od cvjetače
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Špageti na kineski način
Mini lazanje
Pita s muškatnom bundevom i makom
Piletina Kiev
Teleći odresci u umaku od višanja
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Janjetina na padelu
Ljetni lungić
Pileći gulaš
Bugarska pita od krumpira
Male teleće pitice
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Dječje lazanje
Odresci u umaku s češnjakom
Fish&Chips u tortilji
Pizza sirni jastučići
Obojeni hamburger
Skandinavske rolice s cimetom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Svinjski file s grila
Janjetina s medom od kadulje
Kunić na bijelo
Manastirski đuveč
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Odresci s umakom od kupina
Pileća prsa punjena čvarcima
Rižoto s dagnjama
Blagdanska rolada
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Riblji ražnjići
Brudet
Rižini ravioli s mozzarellom
Goveđa rebarca sa zeljem
Svinjski file s povrćem
Zlatna piletina
Pohani tofu s povrćem
Sočna pureća rolada
Punjena teleća prsa
Kruh od cvjetače s kurkumom
Bakalar s krumpirom
Špageti mediteraneo
Piletina u aromatičnom omotaču
Dip od južnog voća
Mesne okruglice na ražnjiću
Meksička party salata
Sočni pureći ražnjići
Nadjeveni kaneloni u umaku
Proljetna janjetina
Teriyaki piletina
Riba u škartocu
Kaštelanski makaruni
Jabučni krumpirići s cimetom
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Tuna burger
Roštilj s umakom Romesco
Lazanje u tavi
Odresci nadjeveni sirom i orasima
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Kroketi od piletine
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Rižoto s tri vrste gljiva
Piletina u pivu
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Pureća rolada s mlincima
Tjestenina fuži s tartufima
Bouillabaisse
Piletina sa šafranom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Učinite cheeseburger hitom vašeg piknika uz roštilj s tajnim sastojkom, marinadom od češnjaka.

Sastojci

750 g mljevenog mesa (po izboru)
50 g pancete
4 šnite sira
1 Vegeta marinada s češnjakom
1 rajčica
mladi luk
4 peciva
sol, papar (prema potrebi)

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe45 min

  • 1 Mljevenom mesu dodajte polovicu sadržaja Vegeta marinade, sitno nasjeckanu pancetu i sve dobro promiješajte.
  • 2 Oblikujte 4 pljeskavice jednake veličine i pecite na zagrijanom roštilju 3 – 5 minuta sa svake strane, odnosno dok ne dobiju zapečenu koricu. Prilikom pečenja pljeskavice svako malo premažite ostatkom marinade.
  • 3 Mladi luk kratko zapecite na roštilju da dobije karakteristične tragove, a peciva prerežite i premažite maslacem te također zapecite na roštilju.
  • 4 Na kraju je preostalo samo složiti cheesburgere i uživati u BBQ okusu.

Savjet

Kao i odrezak, i mljeveno meso u obliku pljeskavice također mora odležati na sobnoj temperaturi nekoliko minuta nakon pečenja kako bi se pospješila sočnost mesa.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke