Meni Search

Superwoman

BBQ cheeseburger

Piletina s kozjim sirom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Fish&Chips u tortilji
Zlatna piletina
Svinjski file s povrćem
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Tjestenina fuži s tartufima
Pileći bataci s umakom od luka
Srneći file na salatu
Blagdanska rolada
Energetske kuglice s kurkumom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Rezanci s krušnim mrvicama
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Dip od južnog voća
Slatka patka
Ljetni lungić
Lazanje u tavi
Mini shepherd's pie
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Špageti na kineski način
Piletina u pivu
Svinjski gulaš
Bakalar s krumpirom
Cous-cous s povrćem
Piletina sa šafranom
Mirisna pureća rolada
Rižoto s tri vrste gljiva
Mesne okruglice na ražnjiću
Riba u škartocu
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Kuglice od riže i svježeg sira
Pileći gulaš
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Rebarca s grilla
Rižoto s dagnjama
Bugarska pita od krumpira
Salata s mljevenim mesom
Meksička party salata
Brudet
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Brownie s kajenskim paprom
Jabučni krumpirići s cimetom
Ramsteak u seksi umaku
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Obojeni hamburger
Roštilj s umakom Romesco
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Pureća rolada s mlincima
Norveška krem juha od ribe i kozica
Ljetni ražnjići
Hrskavo pečeno pile
Bruskete s povrćem
Sočni pureći ražnjići
Rebarca s graškom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Odresci u umaku s češnjakom
Bruskete od cvjetače
Piletina u aromatičnom omotaču
Bouillabaisse
Odresci s umakom od kupina
Hrskava pileća krilca
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Pohani zamotuljci
Pogača sa sardinom
Pileća prsa punjena čvarcima
Brusketa s avokadom
Male teleće pitice
Sočna pureća rolada
Mini lazanje
Teleći savici u umaku od grejpa
Popečci od cvjetače
Teleći odresci u umaku od višanja
Ramstek s povrćem
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Lignje na šumskom rižotu
Piletina Kiev
Punjena teleća prsa
Kolinjsko zelje s frišketinom
Hrskavi trokuti
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Rižini ravioli s mozzarellom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Gulaš od oslića i povrća
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Kaštelanski makaruni
Goveđa rebarca sa zeljem
Piletina s mascarponeom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Marinirane srdele
Kunić na bijelo
Lungić s toplom salatom od šparoga
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
BBQ svinjska rebarca u foliji
Velika Britanija - Pastirska pita
Lignji po gosposki
Pita s muškatnom bundevom i makom
Manastirski đuveč
Šampinjoni u palačinki
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Janjetina na padelu
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Grill vratina u sendviču
Janjetina s medom od kadulje
Teriyaki piletina
Špageti mediteraneo
Tuna burger
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Orada s krumpirom i mladim lukom
Svinjski file s grila
Brancinovo oko
Proljetna janjetina
Riblji ražnjići
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Dječje lazanje
Kroketi od piletine
Pohani tofu s povrćem
Skandinavske rolice s cimetom
Finska - Juha s lososom
Mladi krumpir s ajvarom
Pašticada voli penne a ti mene
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Pizza sirni jastučići
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Učinite cheeseburger hitom vašeg piknika uz roštilj s tajnim sastojkom, marinadom od češnjaka.

Sastojci

750 g mljevenog mesa (po izboru)
50 g pancete
4 šnite sira
1 Vegeta marinada s češnjakom
1 rajčica
mladi luk
4 peciva
sol, papar (prema potrebi)

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe45 min

  • 1 Mljevenom mesu dodajte polovicu sadržaja Vegeta marinade, sitno nasjeckanu pancetu i sve dobro promiješajte.
  • 2 Oblikujte 4 pljeskavice jednake veličine i pecite na zagrijanom roštilju 3 – 5 minuta sa svake strane, odnosno dok ne dobiju zapečenu koricu. Prilikom pečenja pljeskavice svako malo premažite ostatkom marinade.
  • 3 Mladi luk kratko zapecite na roštilju da dobije karakteristične tragove, a peciva prerežite i premažite maslacem te također zapecite na roštilju.
  • 4 Na kraju je preostalo samo složiti cheesburgere i uživati u BBQ okusu.

Savjet

Kao i odrezak, i mljeveno meso u obliku pljeskavice također mora odležati na sobnoj temperaturi nekoliko minuta nakon pečenja kako bi se pospješila sočnost mesa.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke