Meni Search

Superman

BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta

Kolinjsko zelje s frišketinom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Slatka patka
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Rebarca s graškom
Koprivnički odojak
Piletina u aromatičnom omotaču
Špageti na kineski način
Srneći file na salatu
Mirisna pureća rolada
Roštilj s umakom Romesco
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Bruskete s povrćem
Obojeni hamburger
Tjestenina u finom umaku
Finska - Juha s lososom
Ljetni lungić
Ramstek i salata s roštilja
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Pureća rolada s mlincima
Sočni pureći ražnjići
Brownie s kajenskim paprom
Janjetina na padelu
Mini lazanje
Rebarca s grilla
Pileća prsa iz pećnice
Pileća prsa punjena čvarcima
Norveška krem juha od ribe i kozica
Macho hamburger
Piletina s mascarponeom
Pizza sirni jastučići
Ramsteak u seksi umaku
Vratina sa sezonskim povrćem
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Orada s krumpirom i mladim lukom
Ramstek s povrćem
Kruh od cvjetače s kurkumom
Pileći gulaš
Piletina u pivu
Janjetina s medom od kadulje
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Kuglice od riže i svježeg sira
Pita s muškatnom bundevom i makom
Hrskavi trokuti
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Piletina s nadjevom od ajvara
Pohani tofu s povrćem
Bugarska pita od krumpira
Manastirski đuveč
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Kokošja juha s požirakima
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Svinjski file s povrćem
Popečci od cvjetače
Špageti mediteraneo
Nadjeveni kaneloni u umaku
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Hrskavo pečeno pile
Mesne okruglice na ražnjiću
Lignje na šumskom rižotu
Rižoto s dagnjama
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Blagdanska rolada
Piletina Kiev
Lungić s toplom salatom od šparoga
Teleći odresci u umaku od višanja
Rižoto s tri vrste gljiva
Pašticada s njokima
Meksička party salata
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Mladi krumpir s ajvarom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Zlatna piletina
Dip od južnog voća
Hrskava pileća krilca
Kroketi od piletine
Rezanci s krušnim mrvicama
Tjestenina fuži s tartufima
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Piletina sa šafranom
Fish&Chips u tortilji
Odresci s umakom od kupina
Dječje lazanje
Ljetni ražnjići
Piletina s kozjim sirom
Salata s mljevenim mesom
Sočna pureća rolada
BBQ cheeseburger
Teriyaki piletina
Svinjski file s grila
Kaštelanski makaruni
Velika Britanija - Pastirska pita
BBQ svinjska rebarca u foliji
Nadjevene lignje
Bruskete od cvjetače
Skandinavske rolice s cimetom
Pileći bataci s umakom od luka
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Brancinovo oko
Proljetna janjetina
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Svinjski gulaš
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Brusketa s avokadom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Lazanje u tavi
Pohani zamotuljci
Goveđa rebarca sa zeljem
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Teleći savici u umaku od grejpa
Grill vratina u sendviču
Riba u škartocu
Tuna burger
Jabučni krumpirići s cimetom
Kunić na bijelo
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Piletinu prekrivenu šarmantnim sezamom s čili papričicom u podlozi savršeno će upotpuniti umak Worcester i malo senfa.

Sastojci

800 g pilećih krilca
30 g sjemenki sezama
1 Vegeta marinada s češnjakom
1 tekući jogurt
1 žlica Senfa Podravka
1 žličica Worcester umaka
1 čili papričica

Koristili smo

Vegeta marinada s češnjakom

Vegeta marinada s češnjakom

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe30 min

  • 1 Pileća krilca prelijte Vegeta marinadom i ostavite pola sata u hladnjaku da se meso marinira (ili preko noći, za još bolji okus).
  • 2 Pecite na vrućem roštilju dok ne dobijete lijepu hrskavu koricu. Kad su krilca gotova, posipajte ih sjemenkama sezama.
  • 3 Za umak u tekući jogurt dodajte žlicu senfa, žličicu Worcester umaka i sitno nasjeckanu čili papričicu te sve promiješajte.

Savjet

Pred kraj pečenja krilca premažite rastopljenim maslacem kako biste dobili još hrskaviju koricu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke