Meni Search

Superman

BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta

Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Dječje lazanje
Grill vratina u sendviču
Janjetina s medom od kadulje
Mirisna pureća rolada
Lungić s toplom salatom od šparoga
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Kroketi od piletine
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Pureća rolada s mlincima
Piletina s nadjevom od ajvara
Proljetna janjetina
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Hrskavo pečeno pile
Špageti na kineski način
Janjetina na padelu
Teriyaki piletina
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Kuglice od riže i svježeg sira
Piletina sa šafranom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Koprivnički odojak
Vratina sa sezonskim povrćem
BBQ cheeseburger
Slatka patka
Nadjevene lignje
Finska - Juha s lososom
Meksička party salata
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Ljetni ražnjići
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Kaštelanski makaruni
Salata s mljevenim mesom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Velika Britanija - Pastirska pita
Pohani zamotuljci
Piletina Kiev
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Pizza sirni jastučići
Zlatna piletina
BBQ svinjska rebarca u foliji
Bruskete s povrćem
Piletina s kozjim sirom
Svinjski file s povrćem
Ljetni lungić
Rižoto s dagnjama
Tuna burger
Kruh od cvjetače s kurkumom
Riba u škartocu
Orada s krumpirom i mladim lukom
Kunić na bijelo
Sočni pureći ražnjići
Pileća prsa iz pećnice
Svinjski file s grila
Brancinovo oko
Pileći bataci s umakom od luka
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Hrskava pileća krilca
Mini lazanje
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Blagdanska rolada
Nadjeveni kaneloni u umaku
Skandinavske rolice s cimetom
Piletina u aromatičnom omotaču
Odresci s umakom od kupina
Tjestenina u finom umaku
Kokošja juha s požirakima
Brownie s kajenskim paprom
Teleći odresci u umaku od višanja
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Kolinjsko zelje s frišketinom
Srneći file na salatu
Brusketa s avokadom
Bugarska pita od krumpira
Ramstek s povrćem
Sočna pureća rolada
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Pita s muškatnom bundevom i makom
Mesne okruglice na ražnjiću
Dip od južnog voća
Rebarca s graškom
Mladi krumpir s ajvarom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Bruskete od cvjetače
Lazanje u tavi
Macho hamburger
Manastirski đuveč
Goveđa rebarca sa zeljem
Špageti mediteraneo
Pileći gulaš
Hrskavi trokuti
Obojeni hamburger
Ramsteak u seksi umaku
Rižoto s tri vrste gljiva
Pohani tofu s povrćem
Pileća prsa punjena čvarcima
Fish&Chips u tortilji
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Rezanci s krušnim mrvicama
Ramstek i salata s roštilja
Pašticada s njokima
Lignje na šumskom rižotu
Tjestenina fuži s tartufima
Svinjski gulaš
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Teleći savici u umaku od grejpa
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Piletina u pivu
Popečci od cvjetače
Rebarca s grilla
Piletina s mascarponeom
Roštilj s umakom Romesco
Jabučni krumpirići s cimetom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Piletinu prekrivenu šarmantnim sezamom s čili papričicom u podlozi savršeno će upotpuniti umak Worcester i malo senfa.

Sastojci

800 g pilećih krilca
30 g sjemenki sezama
1 Vegeta marinada s češnjakom
1 tekući jogurt
1 žlica Senfa Podravka
1 žličica Worcester umaka
1 čili papričica

Koristili smo

Vegeta marinada s češnjakom

Vegeta marinada s češnjakom

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe30 min

  • 1 Pileća krilca prelijte Vegeta marinadom i ostavite pola sata u hladnjaku da se meso marinira (ili preko noći, za još bolji okus).
  • 2 Pecite na vrućem roštilju dok ne dobijete lijepu hrskavu koricu. Kad su krilca gotova, posipajte ih sjemenkama sezama.
  • 3 Za umak u tekući jogurt dodajte žlicu senfa, žličicu Worcester umaka i sitno nasjeckanu čili papričicu te sve promiješajte.

Savjet

Pred kraj pečenja krilca premažite rastopljenim maslacem kako biste dobili još hrskaviju koricu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke