Meni Search

Superman

BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta

Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Norveška krem juha od ribe i kozica
Pašticada s njokima
Fish&Chips u tortilji
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Koprivnički odojak
Meksička party salata
Piletina u pivu
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Ljetni lungić
Teleći odresci u umaku od višanja
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Tjestenina fuži s tartufima
Kaštelanski makaruni
Brusketa s avokadom
Finska - Juha s lososom
Manastirski đuveč
Grill vratina u sendviču
Blagdanska rolada
Špageti na kineski način
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Dječje lazanje
Bugarska pita od krumpira
Pileći gulaš
BBQ cheeseburger
Tjestenina u finom umaku
Hrskavo pečeno pile
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Pureća rolada s mlincima
Popečci od cvjetače
Vratina sa sezonskim povrćem
Mesne okruglice na ražnjiću
Pileća prsa iz pećnice
Piletina s nadjevom od ajvara
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Jabučni krumpirići s cimetom
Janjetina na padelu
Špageti mediteraneo
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Lazanje u tavi
Roštilj s umakom Romesco
Ramstek s povrćem
Piletina u aromatičnom omotaču
Pohani zamotuljci
Svinjski gulaš
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Hrskava pileća krilca
Ramsteak u seksi umaku
Sočni pureći ražnjići
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Piletina s kozjim sirom
Rebarca s grilla
Salata s mljevenim mesom
Kuglice od riže i svježeg sira
Brancinovo oko
Ljetni ražnjići
Odresci s umakom od kupina
Riba u škartocu
Rebarca s graškom
Pohani tofu s povrćem
Mini lazanje
Skandinavske rolice s cimetom
Srneći file na salatu
Obojeni hamburger
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Kroketi od piletine
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Proljetna janjetina
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Bruskete od cvjetače
Piletina s mascarponeom
Velika Britanija - Pastirska pita
Svinjski file s grila
Kolinjsko zelje s frišketinom
Ramstek i salata s roštilja
Janjetina s medom od kadulje
Goveđa rebarca sa zeljem
Lignje na šumskom rižotu
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
BBQ svinjska rebarca u foliji
Mladi krumpir s ajvarom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Dip od južnog voća
Lungić s toplom salatom od šparoga
Rižoto s dagnjama
Kruh od cvjetače s kurkumom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Piletina Kiev
Pileći bataci s umakom od luka
Piletina sa šafranom
Pita s muškatnom bundevom i makom
Tuna burger
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Pizza sirni jastučići
Brownie s kajenskim paprom
Sočna pureća rolada
Rezanci s krušnim mrvicama
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Nadjeveni kaneloni u umaku
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pileća prsa punjena čvarcima
Bruskete s povrćem
Nadjevene lignje
Slatka patka
Mirisna pureća rolada
Teriyaki piletina
Kunić na bijelo
Zlatna piletina
Rižoto s tri vrste gljiva
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Hrskavi trokuti
Svinjski file s povrćem
Teleći savici u umaku od grejpa
Kokošja juha s požirakima
Macho hamburger
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Piletinu prekrivenu šarmantnim sezamom s čili papričicom u podlozi savršeno će upotpuniti umak Worcester i malo senfa.

Sastojci

800 g pilećih krilca
30 g sjemenki sezama
1 Vegeta marinada s češnjakom
1 tekući jogurt
1 žlica Senfa Podravka
1 žličica Worcester umaka
1 čili papričica

Koristili smo

Vegeta marinada s češnjakom

Vegeta marinada s češnjakom

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe30 min

  • 1 Pileća krilca prelijte Vegeta marinadom i ostavite pola sata u hladnjaku da se meso marinira (ili preko noći, za još bolji okus).
  • 2 Pecite na vrućem roštilju dok ne dobijete lijepu hrskavu koricu. Kad su krilca gotova, posipajte ih sjemenkama sezama.
  • 3 Za umak u tekući jogurt dodajte žlicu senfa, žličicu Worcester umaka i sitno nasjeckanu čili papričicu te sve promiješajte.

Savjet

Pred kraj pečenja krilca premažite rastopljenim maslacem kako biste dobili još hrskaviju koricu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke