Meni Search

Superwoman

BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta

Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Ramstek s povrćem
Mesne okruglice na ražnjiću
Špageti na kineski način
Hrskava pileća krilca
Janjetina na padelu
Kruh od cvjetače s kurkumom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Male teleće pitice
Odresci u umaku s češnjakom
Proljetna janjetina
Teriyaki piletina
Hrskavi trokuti
Dip od južnog voća
Nadjeveni kaneloni u umaku
Goveđa rebarca sa zeljem
Pizza sirni jastučići
Kroketi od piletine
Lignji po gosposki
Rebarca s grilla
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Sočna pureća rolada
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Ljetni lungić
Brownie s kajenskim paprom
Marinirane srdele
Rižoto s tri vrste gljiva
Fish&Chips u tortilji
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Odresci s umakom od kupina
Manastirski đuveč
Pileći gulaš
Šampinjoni u palačinki
Svinjski file s povrćem
Salata s mljevenim mesom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Hrskavo pečeno pile
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Kolinjsko zelje s frišketinom
Bruskete s povrćem
Meksička party salata
Mirisna pureća rolada
Ramsteak u seksi umaku
Grill vratina u sendviču
Pohani tofu s povrćem
Gulaš od oslića i povrća
Janjetina s medom od kadulje
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Piletina Kiev
Sočni pureći ražnjići
Piletina u aromatičnom omotaču
Jabučni krumpirići s cimetom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Kunić na bijelo
Pileći bataci s umakom od luka
Teleći savici u umaku od grejpa
Velika Britanija - Pastirska pita
Lignje na šumskom rižotu
Riblji ražnjići
Obojeni hamburger
Piletina sa šafranom
Skandinavske rolice s cimetom
Slatka patka
Bruskete od cvjetače
Pašticada voli penne a ti mene
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Kaštelanski makaruni
Pohani zamotuljci
Tuna burger
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Piletina s mascarponeom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Pogača sa sardinom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Ljetni ražnjići
Energetske kuglice s kurkumom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Bakalar s krumpirom
Popečci od cvjetače
Kuglice od riže i svježeg sira
Tjestenina fuži s tartufima
BBQ svinjska rebarca u foliji
Rebarca s graškom
Lazanje u tavi
Piletina s kozjim sirom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Piletina u pivu
Brudet
Punjena teleća prsa
Bouillabaisse
Blagdanska rolada
Roštilj s umakom Romesco
Špageti mediteraneo
Riba u škartocu
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Orada s krumpirom i mladim lukom
Rižoto s dagnjama
Mini shepherd's pie
Lungić s toplom salatom od šparoga
Bugarska pita od krumpira
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Srneći file na salatu
Svinjski gulaš
Pureća rolada s mlincima
Mini lazanje
BBQ cheeseburger
Brusketa s avokadom
Rezanci s krušnim mrvicama
Pita s muškatnom bundevom i makom
Mladi krumpir s ajvarom
Cous-cous s povrćem
Svinjski file s grila
Finska - Juha s lososom
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Rižini ravioli s mozzarellom
Dječje lazanje
Teleći odresci u umaku od višanja
Pileća prsa punjena čvarcima
Brancinovo oko
Norveška krem juha od ribe i kozica
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Zlatna piletina
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Piletinu prekrivenu šarmantnim sezamom s čili papričicom u podlozi savršeno će upotpuniti umak Worcester i malo senfa.

Sastojci

800 g pilećih krilca
30 g sjemenki sezama
1 Vegeta marinada s češnjakom
1 tekući jogurt
1 žlica Senfa Podravka
1 žličica Worcester umaka
1 čili papričica

Koristili smo

Vegeta marinada s češnjakom

Vegeta marinada s češnjakom

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe30 min

  • 1 Pileća krilca prelijte Vegeta marinadom i ostavite pola sata u hladnjaku da se meso marinira (ili preko noći, za još bolji okus).
  • 2 Pecite na vrućem roštilju dok ne dobijete lijepu hrskavu koricu. Kad su krilca gotova, posipajte ih sjemenkama sezama.
  • 3 Za umak u tekući jogurt dodajte žlicu senfa, žličicu Worcester umaka i sitno nasjeckanu čili papričicu te sve promiješajte.

Savjet

Pred kraj pečenja krilca premažite rastopljenim maslacem kako biste dobili još hrskaviju koricu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke