Meni Search

Superwoman

BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta

Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Riblji ražnjići
Piletina sa šafranom
Pileća prsa punjena čvarcima
Svinjski gulaš
Jabučni krumpirići s cimetom
Lazanje u tavi
Rebarca s graškom
Grill vratina u sendviču
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Bouillabaisse
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pogača sa sardinom
Janjetina s medom od kadulje
Mirisna pureća rolada
Kruh od cvjetače s kurkumom
Hrskavo pečeno pile
Rižini ravioli s mozzarellom
Bakalar s krumpirom
Marinirane srdele
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Meksička party salata
Lungić s toplom salatom od šparoga
Male teleće pitice
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Mini lazanje
Ljetni ražnjići
Brudet
Bruskete s povrćem
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Pileći gulaš
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Pizza sirni jastučići
Teriyaki piletina
Manastirski đuveč
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Popečci od cvjetače
Hrskavi trokuti
Odresci s umakom od kupina
Proljetna janjetina
Orada s krumpirom i mladim lukom
Riba u škartocu
Energetske kuglice s kurkumom
Bugarska pita od krumpira
Špageti mediteraneo
Piletina s mascarponeom
Zlatna piletina
Teleći savici u umaku od grejpa
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Dip od južnog voća
Ljetni lungić
Brusketa s avokadom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Teleći odresci u umaku od višanja
Mesne okruglice na ražnjiću
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Janjetina na padelu
Rižoto s tri vrste gljiva
Tjestenina fuži s tartufima
Odresci u umaku s češnjakom
Ramsteak u seksi umaku
Tuna burger
Punjena teleća prsa
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Srneći file na salatu
Finska - Juha s lososom
Ramstek s povrćem
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Lignje na šumskom rižotu
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Piletina u pivu
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Hrskava pileća krilca
Lignji po gosposki
Dječje lazanje
BBQ cheeseburger
Špageti na kineski način
Svinjski file s povrćem
Cous-cous s povrćem
Roštilj s umakom Romesco
Brownie s kajenskim paprom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Sočna pureća rolada
Kunić na bijelo
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
BBQ svinjska rebarca u foliji
Pileći bataci s umakom od luka
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Piletina u aromatičnom omotaču
Slatka patka
Kuglice od riže i svježeg sira
Mladi krumpir s ajvarom
Obojeni hamburger
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Skandinavske rolice s cimetom
Bruskete od cvjetače
Piletina s kozjim sirom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Pita s muškatnom bundevom i makom
Rebarca s grilla
Svinjski file s grila
Rezanci s krušnim mrvicama
Fish&Chips u tortilji
Pašticada voli penne a ti mene
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Salata s mljevenim mesom
Gulaš od oslića i povrća
Kroketi od piletine
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Pohani tofu s povrćem
Goveđa rebarca sa zeljem
Velika Britanija - Pastirska pita
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Blagdanska rolada
Mini shepherd's pie
Norveška krem juha od ribe i kozica
Brancinovo oko
Pohani zamotuljci
Piletina Kiev
Rižoto s dagnjama
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Sočni pureći ražnjići
Kaštelanski makaruni
Kolinjsko zelje s frišketinom
Šampinjoni u palačinki
Pureća rolada s mlincima
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Piletinu prekrivenu šarmantnim sezamom s čili papričicom u podlozi savršeno će upotpuniti umak Worcester i malo senfa.

Sastojci

800 g pilećih krilca
30 g sjemenki sezama
1 Vegeta marinada s češnjakom
1 tekući jogurt
1 žlica Senfa Podravka
1 žličica Worcester umaka
1 čili papričica

Koristili smo

Vegeta marinada s češnjakom

Vegeta marinada s češnjakom

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe30 min

  • 1 Pileća krilca prelijte Vegeta marinadom i ostavite pola sata u hladnjaku da se meso marinira (ili preko noći, za još bolji okus).
  • 2 Pecite na vrućem roštilju dok ne dobijete lijepu hrskavu koricu. Kad su krilca gotova, posipajte ih sjemenkama sezama.
  • 3 Za umak u tekući jogurt dodajte žlicu senfa, žličicu Worcester umaka i sitno nasjeckanu čili papričicu te sve promiješajte.

Savjet

Pred kraj pečenja krilca premažite rastopljenim maslacem kako biste dobili još hrskaviju koricu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke