Meni Search

Superman

BBQ rebarca sa zapečenim grahom

Mladi krumpir s ajvarom
Janjetina s medom od kadulje
Teriyaki piletina
Popečci od cvjetače
Špageti na kineski način
Kaštelanski makaruni
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Sočna pureća rolada
Jabučni krumpirići s cimetom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Pita s muškatnom bundevom i makom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Blagdanska rolada
Piletina u pivu
Ljetni lungić
Lignje na šumskom rižotu
Slatka patka
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Rebarca s graškom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Pohani zamotuljci
Macho hamburger
Pileća prsa punjena čvarcima
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Piletina sa šafranom
Pizza sirni jastučići
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Odresci s umakom od kupina
Velika Britanija - Pastirska pita
Rižoto s dagnjama
Tjestenina fuži s tartufima
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Svinjski gulaš
Kroketi od piletine
Pileća prsa iz pećnice
Svinjski file s grila
Norveška krem juha od ribe i kozica
Teleći savici u umaku od grejpa
Sočni pureći ražnjići
Orada s krumpirom i mladim lukom
Ramsteak u seksi umaku
Finska - Juha s lososom
Hrskavi trokuti
Teleći odresci u umaku od višanja
Manastirski đuveč
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Piletina s mascarponeom
Dip od južnog voća
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Bruskete s povrćem
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Brusketa s avokadom
BBQ cheeseburger
BBQ svinjska rebarca u foliji
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Bugarska pita od krumpira
Proljetna janjetina
Goveđa rebarca sa zeljem
Piletina Kiev
Brownie s kajenskim paprom
Roštilj s umakom Romesco
Vratina sa sezonskim povrćem
Skandinavske rolice s cimetom
Hrskavo pečeno pile
Piletina s nadjevom od ajvara
Hrskava pileća krilca
Koprivnički odojak
Fish&Chips u tortilji
Pašticada s njokima
Rižoto s tri vrste gljiva
Nadjevene lignje
Ramstek s povrćem
Piletina s kozjim sirom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Srneći file na salatu
Dječje lazanje
Pileći bataci s umakom od luka
Lungić s toplom salatom od šparoga
Rezanci s krušnim mrvicama
Brancinovo oko
Obojeni hamburger
Ramstek i salata s roštilja
Bruskete od cvjetače
Kuglice od riže i svježeg sira
Mini lazanje
Pohani tofu s povrćem
Mirisna pureća rolada
Riba u škartocu
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Piletina u aromatičnom omotaču
Mesne okruglice na ražnjiću
Pileći gulaš
Kunić na bijelo
Ljetni ražnjići
Salata s mljevenim mesom
Špageti mediteraneo
Rebarca s grilla
Tjestenina u finom umaku
Meksička party salata
Kokošja juha s požirakima
Tuna burger
Janjetina na padelu
Lazanje u tavi
Kruh od cvjetače s kurkumom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Svinjski file s povrćem
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Grill vratina u sendviču
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Pureća rolada s mlincima
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Zlatna piletina
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Hrskava rebarca prelivena Vegeta marinadom servirajte uz popečeni grah i u uživajte u jednostavnosti ukusnog jela.

Sastojci

1 kg svinjskih rebarca
400 g smeđeg graha Podravka
1 Vegeta marinada univerzalna
slatka paprika Podravka
50 g pancete
glavica luka
sol
papar

Koristili smo

Vegeta Grill marinada classic

Vegeta Grill marinada classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe60 min

  • 1 Rebarca prelijte Vegeta marinadom i ostavite 30 minuta da se mariniraju. Zatim na uljem premazanom roštilju pecite rebarca 15-20 minuta, dok ne dobijete hrskavu tamnosmeđu koricu.
  • 2 Smeđi grah ocijedite. Na tavici prvo popržite pancetu i luk, dodajte grah, začinite slatkom paprikom, paprom i solju te kratko propirjajte.
  • 3 U tavicu ulijte 2 dl vode, promiješajte pa sav sadržaj prelijte u posudu za pečenje. Pecite oko 15 minuta u pećnici zagrijanoj na 190 °C.

Savjet

Rebarca razrežite već prilikom mariniranja kako biste ih brže mogli obraditi na roštilju, a prilikom pečenja možete ih premazati pivom kako bi meso bilo još sočnije i ukusnije.

Za još bolji okus rebarca možete marinirati i preko noći.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke