Meni Search

Superman

BBQ rebarca sa zapečenim grahom

Pohani tofu s povrćem
Piletina u aromatičnom omotaču
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Bugarska pita od krumpira
Manastirski đuveč
Srneći file na salatu
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Tjestenina fuži s tartufima
Slatka patka
Teriyaki piletina
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Rezanci s krušnim mrvicama
Pizza sirni jastučići
Lungić s toplom salatom od šparoga
Piletina s mascarponeom
Piletina Kiev
BBQ svinjska rebarca u foliji
Piletina sa šafranom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Velika Britanija - Pastirska pita
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Svinjski file s povrćem
Koprivnički odojak
Brownie s kajenskim paprom
Fish&Chips u tortilji
Mladi krumpir s ajvarom
Skandinavske rolice s cimetom
Hrskavo pečeno pile
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Zlatna piletina
Sočna pureća rolada
Rižoto s dagnjama
Salata s mljevenim mesom
Pileća prsa iz pećnice
Ljetni ražnjići
Tjestenina u finom umaku
Nadjevene lignje
Piletina s nadjevom od ajvara
BBQ cheeseburger
Bruskete od cvjetače
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Janjetina na padelu
Kruh od cvjetače s kurkumom
Rebarca s graškom
Riba u škartocu
Macho hamburger
Tuna burger
Kunić na bijelo
Grill vratina u sendviču
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Ramstek s povrćem
Pileći bataci s umakom od luka
Svinjski file s grila
Piletina s kozjim sirom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Kroketi od piletine
Mesne okruglice na ražnjiću
Špageti mediteraneo
Brancinovo oko
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Rebarca s grilla
Obojeni hamburger
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Kolinjsko zelje s frišketinom
Kaštelanski makaruni
Mini lazanje
Bruskete s povrćem
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Goveđa rebarca sa zeljem
Piletina u pivu
Pita s muškatnom bundevom i makom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Špageti na kineski način
Kokošja juha s požirakima
Janjetina s medom od kadulje
Dječje lazanje
Pileća prsa punjena čvarcima
Popečci od cvjetače
Roštilj s umakom Romesco
Lignje na šumskom rižotu
Lazanje u tavi
Vratina sa sezonskim povrćem
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Pašticada s njokima
Meksička party salata
Dip od južnog voća
Proljetna janjetina
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Pureća rolada s mlincima
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Pohani zamotuljci
Finska - Juha s lososom
Svinjski gulaš
Sočni pureći ražnjići
Kuglice od riže i svježeg sira
Hrskavi trokuti
Brusketa s avokadom
Ramsteak u seksi umaku
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Teleći odresci u umaku od višanja
Ljetni lungić
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Pileći gulaš
Odresci s umakom od kupina
Ramstek i salata s roštilja
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Teleći savici u umaku od grejpa
Hrskava pileća krilca
Rižoto s tri vrste gljiva
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Mirisna pureća rolada
Blagdanska rolada
Jabučni krumpirići s cimetom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Hrskava rebarca prelivena Vegeta marinadom servirajte uz popečeni grah i u uživajte u jednostavnosti ukusnog jela.

Sastojci

1 kg svinjskih rebarca
400 g smeđeg graha Podravka
1 Vegeta marinada univerzalna
slatka paprika Podravka
50 g pancete
glavica luka
sol
papar

Koristili smo

Vegeta Grill marinada classic

Vegeta Grill marinada classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe60 min

  • 1 Rebarca prelijte Vegeta marinadom i ostavite 30 minuta da se mariniraju. Zatim na uljem premazanom roštilju pecite rebarca 15-20 minuta, dok ne dobijete hrskavu tamnosmeđu koricu.
  • 2 Smeđi grah ocijedite. Na tavici prvo popržite pancetu i luk, dodajte grah, začinite slatkom paprikom, paprom i solju te kratko propirjajte.
  • 3 U tavicu ulijte 2 dl vode, promiješajte pa sav sadržaj prelijte u posudu za pečenje. Pecite oko 15 minuta u pećnici zagrijanoj na 190 °C.

Savjet

Rebarca razrežite već prilikom mariniranja kako biste ih brže mogli obraditi na roštilju, a prilikom pečenja možete ih premazati pivom kako bi meso bilo još sočnije i ukusnije.

Za još bolji okus rebarca možete marinirati i preko noći.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke