Meni Search

Macho

BBQ svinjska rebarca u foliji

Svinjski file s povrćem
Grill vratina u sendviču
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Salata od tune i povrća
Teriyaki piletina
Proljetna janjetina
Hrenovke u panceti
Ramsteak u seksi umaku
Bakalar s krumpirom
Zabavni kineski ravioli
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Rezanci s krušnim mrvicama
Pohani tofu s povrćem
Pileća krilca s Coca-Colom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Tjestenina fuži s tartufima
Ljetni ražnjići
Slatki lungić
Kotleti u pivskom umaku
Biftek rolice
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Marinirano svinjsko pečenje
Delikatesna junetina na češki
Medeni teleći kotleti
Roštilj s umakom Romesco
Teleći odresci u umaku od višanja
Kobasica u pivu i pecivu
Macho hamburger
Kotlovina
Sočna pureća rolada
Mirisna pureća rolada
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Kuhana govedina s umakom od hrena
Špageti na kineski način
Špageti s acetom balsamicom
Kotlet s varivom od leće
Pita s crnim pivom
Teletina s pirjanim povrćem
Brancinovo oko
Velika Britanija - Pastirska pita
Lungić u sendviču
Umak od limete (Molho de limao)
Hrskavi trokuti
Sočni pureći ražnjići
Mini lazanje
Kroketi od piletine
Odrezak s umakom chimichurri
Govedina s lukom
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Dip od južnog voća
Odresci u umaku s češnjakom
Čarobna ljetna piletina
Ribarska popara
Punjene tikve
Palačinke s nadjevom od riže
Pirjani kunić
Piletina s mascarponeom
Janjetina na padelu
Mladi krumpir s ajvarom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Dagnje na buzaru
Piletina s nadjevom od ajvara
Meksička party salata
Nadjevene lignje
Pašticada
Pohani zamotuljci
Šampinjoni u palačinki
Pizza s tunom
Pileći štapići u ketchupu
Pileća krilca s roštilja
Lungić s povrćem
Marinirana piletina s roštilja
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Pileća prsa iz pećnice
Rebarca s grilla
Odresci s umakom od kupina
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Zlatna piletina
Pureća rolada s mlincima
Juha od gljiva
Mesne okruglice na ražnjiću
Ramstek s povrćem
Piletina u pivu
Janjetina s medom od kadulje
Blagdanska rolada
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
File steak na povrću
Teleći savici u umaku od grejpa
Irska janjetina
Obojeni hamburger
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Slasni BBQ burgeri
Orada s krumpirom i mladim lukom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Piletina sa šafranom
Pileća prsa punjena čvarcima
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Svinjska BBQ rebarca poznata su širom svijeta, a s obzirom na korištenje gotove marinade, nije potrebno gubiti vrijeme na njezinu pripremu.

Sastojci

1 paket Vegeta grill BBQ tekuće marinade
600 g neotkoštenih svinjskih rebaraca
1 vezica mladog luka

Koristili smo

Vegeta Grill marinada BBQ

Vegeta Grill marinada BBQ

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 2 osobe60 min

  • 1 Neotkoštena svinjska rebarca u komadu prelijte sadržajem iz pakiranja Vegeta grill BBQ marinade i umasirajte u meso. Tako marinirana rebarca stavite u hladnjak na 30 minuta ili duže.
  • 2 Izvadite meso iz hladnjaka i pričekajte da se temperira na sobnu temperaturu. Zagrijte roštilj i stavite peći rebarca u komadu na rebrasti dio roštilja. Nakon što su rebarca polupečena s jedne strane, okrenite ih na drugu stranu.
  • 3 Polupečena rebarca odložite na pripremljenu aluminijsku foliju u koju ćete ih umotati na način da ostavite malo mjesta tako da meso prodiše i dovrši se u vlastitom umaku od marinade. Umak će se stvoriti kondenzacijom pare iz mesa.
  • 4 Tako umotana rebarca vratite na roštilj i pecite ih 10 minuta na laganoj vatri s obje strane. Pečena svinjska rebarca nakon pečenja maknite s roštilja i pustite da se odmore tako zamotana 10 minuta. Otvorite aluminijsku foliju, odložite svinjska rebarca na dasku za rezanje i narežite ih na komade.

Savjet

Uz pečena svinjska rebarca možete napraviti lagani umak od čvrstog jogurta i na sitno narezanog mladog luka.

Posluživanje

Uz pečena svinjska rebarca s grila poslužite mladi luk i pržene  krumpiriće.

Male tajne

U trenutku umatanja u aluminijsku foliju možete ostaviti višak mjesta i dodati rebarcima povrće ( mladi luk, paprika, luk na kolutiće).

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke