Meni Search

Superwoman

BBQ svinjska rebarca u foliji

Lignje na šumskom rižotu
Odresci s umakom od kupina
Ramstek s povrćem
BBQ cheeseburger
Pohani zamotuljci
Popečci od cvjetače
Bugarska pita od krumpira
Kruh od cvjetače s kurkumom
Sočni pureći ražnjići
Svinjski file s grila
Pileći bataci s umakom od luka
Cous-cous s povrćem
Piletina u pivu
Fish&Chips u tortilji
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Hrskavo pečeno pile
Brownie s kajenskim paprom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Lignji po gosposki
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Brusketa s avokadom
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Obojeni hamburger
Pizza sirni jastučići
Male teleće pitice
Brudet
Zlatna piletina
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Teleći savici u umaku od grejpa
Norveška krem juha od ribe i kozica
Piletina s mascarponeom
Brancinovo oko
Piletina sa šafranom
Dip od južnog voća
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Kolinjsko zelje s frišketinom
Mirisna pureća rolada
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Rižini ravioli s mozzarellom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Tuna burger
Pileća prsa punjena čvarcima
Kunić na bijelo
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Špageti mediteraneo
Riblji ražnjići
Ramsteak u seksi umaku
Skandinavske rolice s cimetom
Goveđa rebarca sa zeljem
Nadjeveni kaneloni u umaku
Špageti na kineski način
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Srneći file na salatu
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Slatka patka
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Šampinjoni u palačinki
Rižoto s tri vrste gljiva
Rebarca s graškom
Pita s muškatnom bundevom i makom
Bruskete od cvjetače
Janjetina s medom od kadulje
Mesne okruglice na ražnjiću
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Kuglice od riže i svježeg sira
Dječje lazanje
Piletina s kozjim sirom
Lungić s toplom salatom od šparoga
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Janjetina na padelu
Pureća rolada s mlincima
Meksička party salata
Velika Britanija - Pastirska pita
Teleći odresci u umaku od višanja
Teriyaki piletina
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Pašticada voli penne a ti mene
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Salata s mljevenim mesom
Mladi krumpir s ajvarom
Tjestenina fuži s tartufima
Pohani tofu s povrćem
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Rezanci s krušnim mrvicama
Sočna pureća rolada
Mini shepherd's pie
Pileći gulaš
Manastirski đuveč
Kroketi od piletine
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Gulaš od oslića i povrća
Marinirane srdele
Lazanje u tavi
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Bouillabaisse
Bakalar s krumpirom
Riba u škartocu
Proljetna janjetina
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Rižoto s dagnjama
Rebarca s grilla
Piletina u aromatičnom omotaču
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Ljetni ražnjići
Roštilj s umakom Romesco
Ljetni lungić
Svinjski file s povrćem
Grill vratina u sendviču
Hrskava pileća krilca
Blagdanska rolada
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Energetske kuglice s kurkumom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Piletina Kiev
Punjena teleća prsa
Bruskete s povrćem
Svinjski gulaš
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Odresci u umaku s češnjakom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Jabučni krumpirići s cimetom
Hrskavi trokuti
Pogača sa sardinom
Finska - Juha s lososom
Mini lazanje
Kaštelanski makaruni
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Svinjska BBQ rebarca poznata su širom svijeta, a s obzirom na korištenje gotove marinade, nije potrebno gubiti vrijeme na njezinu pripremu.

Sastojci

1 paket Vegeta grill BBQ tekuće marinade
600 g neotkoštenih svinjskih rebaraca
1 vezica mladog luka

Koristili smo

Vegeta Grill marinada BBQ

Vegeta Grill marinada BBQ

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 2 osobe60 min

  • 1 Neotkoštena svinjska rebarca u komadu prelijte sadržajem iz pakiranja Vegeta grill BBQ marinade i umasirajte u meso. Tako marinirana rebarca stavite u hladnjak na 30 minuta ili duže.
  • 2 Izvadite meso iz hladnjaka i pričekajte da se temperira na sobnu temperaturu. Zagrijte roštilj i stavite peći rebarca u komadu na rebrasti dio roštilja. Nakon što su rebarca polupečena s jedne strane, okrenite ih na drugu stranu.
  • 3 Polupečena rebarca odložite na pripremljenu aluminijsku foliju u koju ćete ih umotati na način da ostavite malo mjesta tako da meso prodiše i dovrši se u vlastitom umaku od marinade. Umak će se stvoriti kondenzacijom pare iz mesa.
  • 4 Tako umotana rebarca vratite na roštilj i pecite ih 10 minuta na laganoj vatri s obje strane. Pečena svinjska rebarca nakon pečenja maknite s roštilja i pustite da se odmore tako zamotana 10 minuta. Otvorite aluminijsku foliju, odložite svinjska rebarca na dasku za rezanje i narežite ih na komade.

Savjet

Uz pečena svinjska rebarca možete napraviti lagani umak od čvrstog jogurta i na sitno narezanog mladog luka.

Posluživanje

Uz pečena svinjska rebarca s grila poslužite mladi luk i pržene  krumpiriće.

Male tajne

U trenutku umatanja u aluminijsku foliju možete ostaviti višak mjesta i dodati rebarcima povrće ( mladi luk, paprika, luk na kolutiće).

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke