Meni Search

Superwoman

BBQ svinjska rebarca u foliji

Hrskava pileća krilca
Pileći bataci s umakom od luka
Skandinavske rolice s cimetom
Hrskavo pečeno pile
Rižoto s dagnjama
Mladi krumpir s ajvarom
Proljetna janjetina
Pašticada voli penne a ti mene
Rebarca s grilla
Ljetni ražnjići
Piletina s mascarponeom
BBQ cheeseburger
Pogača sa sardinom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Teleći odresci u umaku od višanja
Srneći file na salatu
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Kunić na bijelo
Kruh od cvjetače s kurkumom
Goveđa rebarca sa zeljem
Blagdanska rolada
Odresci u umaku s češnjakom
Pohani tofu s povrćem
Brudet
Sočna pureća rolada
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Rezanci s krušnim mrvicama
Tuna burger
Zlatna piletina
Bugarska pita od krumpira
Mirisna pureća rolada
Popečci od cvjetače
Janjetina s medom od kadulje
Male teleće pitice
Teleći savici u umaku od grejpa
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Teriyaki piletina
Mini shepherd's pie
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Bakalar s krumpirom
Svinjski file s povrćem
Bruskete s povrćem
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Roštilj s umakom Romesco
Hrskavi trokuti
Piletina u pivu
Riba u škartocu
Ljetni lungić
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Grill vratina u sendviču
Norveška krem juha od ribe i kozica
Punjena teleća prsa
Lungić s toplom salatom od šparoga
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Ramsteak u seksi umaku
Piletina sa šafranom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Rižini ravioli s mozzarellom
Pita s muškatnom bundevom i makom
Rebarca s graškom
Lignji po gosposki
Fish&Chips u tortilji
Obojeni hamburger
Svinjski gulaš
Lazanje u tavi
Piletina u aromatičnom omotaču
Tjestenina fuži s tartufima
Kuglice od riže i svježeg sira
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Rižoto s tri vrste gljiva
Manastirski đuveč
Pureća rolada s mlincima
Šampinjoni u palačinki
Mesne okruglice na ražnjiću
Piletina Kiev
Ramstek s povrćem
Kaštelanski makaruni
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Dip od južnog voća
Cous-cous s povrćem
Bruskete od cvjetače
Janjetina na padelu
Pileća prsa punjena čvarcima
Jabučni krumpirići s cimetom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Salata s mljevenim mesom
Pizza sirni jastučići
Mini lazanje
Sočni pureći ražnjići
Špageti na kineski način
Lignje na šumskom rižotu
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Špageti mediteraneo
Gulaš od oslića i povrća
Nadjeveni kaneloni u umaku
Energetske kuglice s kurkumom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Velika Britanija - Pastirska pita
Brownie s kajenskim paprom
Brancinovo oko
Piletina s kozjim sirom
Marinirane srdele
Finska - Juha s lososom
Svinjski file s grila
Dječje lazanje
Meksička party salata
Brusketa s avokadom
Kroketi od piletine
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Bouillabaisse
Pileći gulaš
Odresci s umakom od kupina
Pohani zamotuljci
Riblji ražnjići
Slatka patka
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Svinjska BBQ rebarca poznata su širom svijeta, a s obzirom na korištenje gotove marinade, nije potrebno gubiti vrijeme na njezinu pripremu.

Sastojci

1 paket Vegeta grill BBQ tekuće marinade
600 g neotkoštenih svinjskih rebaraca
1 vezica mladog luka

Koristili smo

Vegeta Grill marinada BBQ

Vegeta Grill marinada BBQ

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 2 osobe60 min

  • 1 Neotkoštena svinjska rebarca u komadu prelijte sadržajem iz pakiranja Vegeta grill BBQ marinade i umasirajte u meso. Tako marinirana rebarca stavite u hladnjak na 30 minuta ili duže.
  • 2 Izvadite meso iz hladnjaka i pričekajte da se temperira na sobnu temperaturu. Zagrijte roštilj i stavite peći rebarca u komadu na rebrasti dio roštilja. Nakon što su rebarca polupečena s jedne strane, okrenite ih na drugu stranu.
  • 3 Polupečena rebarca odložite na pripremljenu aluminijsku foliju u koju ćete ih umotati na način da ostavite malo mjesta tako da meso prodiše i dovrši se u vlastitom umaku od marinade. Umak će se stvoriti kondenzacijom pare iz mesa.
  • 4 Tako umotana rebarca vratite na roštilj i pecite ih 10 minuta na laganoj vatri s obje strane. Pečena svinjska rebarca nakon pečenja maknite s roštilja i pustite da se odmore tako zamotana 10 minuta. Otvorite aluminijsku foliju, odložite svinjska rebarca na dasku za rezanje i narežite ih na komade.

Savjet

Uz pečena svinjska rebarca možete napraviti lagani umak od čvrstog jogurta i na sitno narezanog mladog luka.

Posluživanje

Uz pečena svinjska rebarca s grila poslužite mladi luk i pržene  krumpiriće.

Male tajne

U trenutku umatanja u aluminijsku foliju možete ostaviti višak mjesta i dodati rebarcima povrće ( mladi luk, paprika, luk na kolutiće).

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke