Meni Search

Superwoman

BBQ svinjska rebarca u foliji

Tuna burger
Bruskete od cvjetače
Energetske kuglice s kurkumom
Kaštelanski makaruni
Brownie s kajenskim paprom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Pašticada voli penne a ti mene
Svinjski file s grila
Popečci od cvjetače
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Piletina u aromatičnom omotaču
Pileća prsa punjena čvarcima
Bruskete s povrćem
Pizza sirni jastučići
Špageti na kineski način
Blagdanska rolada
Skandinavske rolice s cimetom
Rižini ravioli s mozzarellom
Teleći odresci u umaku od višanja
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Mirisna pureća rolada
Kroketi od piletine
Fish&Chips u tortilji
Brancinovo oko
Nadjeveni kaneloni u umaku
Bouillabaisse
Piletina sa šafranom
Mladi krumpir s ajvarom
Tjestenina fuži s tartufima
Hrskava pileća krilca
Riba u škartocu
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Pileći bataci s umakom od luka
Gulaš od oslića i povrća
Mini shepherd's pie
Lignji po gosposki
Rebarca s grilla
Finska - Juha s lososom
Janjetina s medom od kadulje
Teleći savici u umaku od grejpa
Odresci u umaku s češnjakom
Rižoto s dagnjama
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pita s muškatnom bundevom i makom
Punjena teleća prsa
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Lazanje u tavi
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Rižoto s tri vrste gljiva
Svinjski gulaš
Proljetna janjetina
Rebarca s graškom
Kuglice od riže i svježeg sira
Mesne okruglice na ražnjiću
Šampinjoni u palačinki
BBQ cheeseburger
Marinirane srdele
Brusketa s avokadom
Pohani zamotuljci
Bugarska pita od krumpira
Lignje na šumskom rižotu
Dječje lazanje
Pureća rolada s mlincima
Sočni pureći ražnjići
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Odresci s umakom od kupina
Kunić na bijelo
Meksička party salata
Mini lazanje
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Jabučni krumpirići s cimetom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Manastirski đuveč
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Ljetni lungić
Cous-cous s povrćem
Hrskavi trokuti
Pogača sa sardinom
Srneći file na salatu
Ramstek s povrćem
Piletina s kozjim sirom
Goveđa rebarca sa zeljem
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Piletina s mascarponeom
Grill vratina u sendviču
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Svinjski file s povrćem
Velika Britanija - Pastirska pita
Slatka patka
Roštilj s umakom Romesco
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Ljetni ražnjići
Zlatna piletina
Piletina u pivu
Kolinjsko zelje s frišketinom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Kruh od cvjetače s kurkumom
Salata s mljevenim mesom
Obojeni hamburger
Teriyaki piletina
Hrskavo pečeno pile
Ramsteak u seksi umaku
Dip od južnog voća
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Norveška krem juha od ribe i kozica
Riblji ražnjići
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Pohani tofu s povrćem
Janjetina na padelu
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Lungić s toplom salatom od šparoga
Rezanci s krušnim mrvicama
Male teleće pitice
Pileći gulaš
Špageti mediteraneo
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Bakalar s krumpirom
Brudet
Piletina Kiev
Sočna pureća rolada
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Svinjska BBQ rebarca poznata su širom svijeta, a s obzirom na korištenje gotove marinade, nije potrebno gubiti vrijeme na njezinu pripremu.

Sastojci

1 paket Vegeta grill BBQ tekuće marinade
600 g neotkoštenih svinjskih rebaraca
1 vezica mladog luka

Koristili smo

Vegeta Grill marinada BBQ

Vegeta Grill marinada BBQ

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 2 osobe60 min

  • 1 Neotkoštena svinjska rebarca u komadu prelijte sadržajem iz pakiranja Vegeta grill BBQ marinade i umasirajte u meso. Tako marinirana rebarca stavite u hladnjak na 30 minuta ili duže.
  • 2 Izvadite meso iz hladnjaka i pričekajte da se temperira na sobnu temperaturu. Zagrijte roštilj i stavite peći rebarca u komadu na rebrasti dio roštilja. Nakon što su rebarca polupečena s jedne strane, okrenite ih na drugu stranu.
  • 3 Polupečena rebarca odložite na pripremljenu aluminijsku foliju u koju ćete ih umotati na način da ostavite malo mjesta tako da meso prodiše i dovrši se u vlastitom umaku od marinade. Umak će se stvoriti kondenzacijom pare iz mesa.
  • 4 Tako umotana rebarca vratite na roštilj i pecite ih 10 minuta na laganoj vatri s obje strane. Pečena svinjska rebarca nakon pečenja maknite s roštilja i pustite da se odmore tako zamotana 10 minuta. Otvorite aluminijsku foliju, odložite svinjska rebarca na dasku za rezanje i narežite ih na komade.

Savjet

Uz pečena svinjska rebarca možete napraviti lagani umak od čvrstog jogurta i na sitno narezanog mladog luka.

Posluživanje

Uz pečena svinjska rebarca s grila poslužite mladi luk i pržene  krumpiriće.

Male tajne

U trenutku umatanja u aluminijsku foliju možete ostaviti višak mjesta i dodati rebarcima povrće ( mladi luk, paprika, luk na kolutiće).

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke