Meni Search

Superwoman

BBQ svinjska rebarca u foliji

Pileća prsa punjena čvarcima
Svinjski gulaš
Šampinjoni u palačinki
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Orada s krumpirom i mladim lukom
Obojeni hamburger
Bugarska pita od krumpira
Hrskavi trokuti
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Rebarca s graškom
Mesne okruglice na ražnjiću
Sočna pureća rolada
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Piletina sa šafranom
Piletina Kiev
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Janjetina s medom od kadulje
Energetske kuglice s kurkumom
Brusketa s avokadom
Riba u škartocu
Bruskete od cvjetače
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Ljetni ražnjići
Mladi krumpir s ajvarom
Mini shepherd's pie
Rezanci s krušnim mrvicama
Bakalar s krumpirom
Dječje lazanje
Riblji ražnjići
Ramsteak u seksi umaku
Janjetina na padelu
Hrskavo pečeno pile
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Piletina s mascarponeom
Gulaš od oslića i povrća
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Male teleće pitice
Pita s muškatnom bundevom i makom
Slatka patka
Teleći savici u umaku od grejpa
Proljetna janjetina
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Cous-cous s povrćem
Brancinovo oko
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Manastirski đuveč
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Dip od južnog voća
Rižini ravioli s mozzarellom
Pohani zamotuljci
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Jabučni krumpirići s cimetom
Ramstek s povrćem
Pileći bataci s umakom od luka
Blagdanska rolada
Pileći gulaš
Kruh od cvjetače s kurkumom
Kuglice od riže i svježeg sira
Špageti mediteraneo
Kroketi od piletine
Velika Britanija - Pastirska pita
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Salata s mljevenim mesom
Grill vratina u sendviču
Lignje na šumskom rižotu
Goveđa rebarca sa zeljem
Tuna burger
Pizza sirni jastučići
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Brudet
Lazanje u tavi
Piletina u pivu
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Finska - Juha s lososom
Rebarca s grilla
Hrskava pileća krilca
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Skandinavske rolice s cimetom
Lignji po gosposki
Teleći odresci u umaku od višanja
Svinjski file s grila
Rižoto s dagnjama
BBQ cheeseburger
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Zlatna piletina
Nadjeveni kaneloni u umaku
Popečci od cvjetače
Kaštelanski makaruni
Piletina s kozjim sirom
Fish&Chips u tortilji
Svinjski file s povrćem
Mini lazanje
Sočni pureći ražnjići
Pohani tofu s povrćem
Piletina u aromatičnom omotaču
Špageti na kineski način
Bouillabaisse
Pureća rolada s mlincima
Punjena teleća prsa
Odresci u umaku s češnjakom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Srneći file na salatu
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Meksička party salata
Kunić na bijelo
Mirisna pureća rolada
Pašticada voli penne a ti mene
Bruskete s povrćem
Odresci s umakom od kupina
Pogača sa sardinom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Marinirane srdele
Kolinjsko zelje s frišketinom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Lungić s toplom salatom od šparoga
Teriyaki piletina
Tjestenina fuži s tartufima
Roštilj s umakom Romesco
Brownie s kajenskim paprom
Ljetni lungić
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Rižoto s tri vrste gljiva
Norveška krem juha od ribe i kozica
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Svinjska BBQ rebarca poznata su širom svijeta, a s obzirom na korištenje gotove marinade, nije potrebno gubiti vrijeme na njezinu pripremu.

Sastojci

1 paket Vegeta grill BBQ tekuće marinade
600 g neotkoštenih svinjskih rebaraca
1 vezica mladog luka

Koristili smo

Vegeta Grill marinada BBQ

Vegeta Grill marinada BBQ

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 2 osobe60 min

  • 1 Neotkoštena svinjska rebarca u komadu prelijte sadržajem iz pakiranja Vegeta grill BBQ marinade i umasirajte u meso. Tako marinirana rebarca stavite u hladnjak na 30 minuta ili duže.
  • 2 Izvadite meso iz hladnjaka i pričekajte da se temperira na sobnu temperaturu. Zagrijte roštilj i stavite peći rebarca u komadu na rebrasti dio roštilja. Nakon što su rebarca polupečena s jedne strane, okrenite ih na drugu stranu.
  • 3 Polupečena rebarca odložite na pripremljenu aluminijsku foliju u koju ćete ih umotati na način da ostavite malo mjesta tako da meso prodiše i dovrši se u vlastitom umaku od marinade. Umak će se stvoriti kondenzacijom pare iz mesa.
  • 4 Tako umotana rebarca vratite na roštilj i pecite ih 10 minuta na laganoj vatri s obje strane. Pečena svinjska rebarca nakon pečenja maknite s roštilja i pustite da se odmore tako zamotana 10 minuta. Otvorite aluminijsku foliju, odložite svinjska rebarca na dasku za rezanje i narežite ih na komade.

Savjet

Uz pečena svinjska rebarca možete napraviti lagani umak od čvrstog jogurta i na sitno narezanog mladog luka.

Posluživanje

Uz pečena svinjska rebarca s grila poslužite mladi luk i pržene  krumpiriće.

Male tajne

U trenutku umatanja u aluminijsku foliju možete ostaviti višak mjesta i dodati rebarcima povrće ( mladi luk, paprika, luk na kolutiće).

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke