Meni Search

Lagana depra

BBQ svinjska rebarca u foliji

Švicarska juha sa sirom
Juha od bundeve s jabukom
Dip od južnog voća
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Tjestenina u finom umaku
Palamida s čilijem i mangom
Glazirana patka s umakom od jabuka
Pečena piletina s limunom
Čarobna ljetna piletina
Pileća krilca s Coca-Colom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
File steak na povrću
Bugarska pita od krumpira
Voćna salata s piletinom
Slasni BBQ burgeri
Palačinke s nadjevom od riže
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Caponata alla Podravka
Cous-cous s povrćem
Fina pikantna piletina
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Norveška krem juha od ribe i kozica
Rižoto s tunom
Pohane paprike
BBQ Steak & chips
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Singapurski ljuti omlet
Uzbudljivi kolač od blitve
Piletina u finom mediteranskom umaku
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Poljska - Prozračna juha od kiselice
Juha od kelja sa sirom
Rižoto tortice
Povrtni ražnjići
Piletina s mascarponeom
Mirisni prilog iz pećnice
Pita s crnim pivom
Empanade s pestom
Riba u bijelom umaku
Povrtni lonac
Pileći štapići u ketchupu
Sunčani užitak mediterana
Špageti s acetom balsamicom
Hrskave tortice od krumpira
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Lungić s povrćem
Pohani tofu s povrćem
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Salata od quinoe i povrća
Hrskava pileća krilca
Grill oslić u aromatičnoj korici
Riblja juha s Malte
Zanimljiva salata s kikirikijem
Nadjevene lignje
Osvježavajuća juha od krastavaca
Lazanje u tavi
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
Marokanska salata od krumpira i mrkve
Zabavni kineski ravioli
Salata s okruglicama od sira
Polupunjene paprike
Španjolski migas s bundevom
Dagnje na buzaru
Stisni se uz mene kao penne uz sardinu
Dječje lazanje
Rižoto na španjolski način
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Hrenovke u panceti
Salata od tune i krastavaca
Grill pirjana piletina s roštilja
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Umak od limete (Molho de limao)
Mediteranska rapsodija
Marinirano svinjsko pečenje
Prežgana juha
Piletina Kiev
Salata sa skutom
Ciganski odrezak
Teletina s pirjanim povrćem
Proljetno meso i povrće iz woka
Mladi krumpir s ajvarom
Fino varivo v loncu
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Svinjski gulaš
Rosti
Uskršnja šunka na zabavan način
Bakalar sa salatom od kuhanih jaja
Sočna aromatična torta
Pileća prsa iz pećnice
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Biftek rolice
Krumpir juha sa šafranom i kozicama
Špinatova juha s feta sirom
Rajčica s kukuruzom
Grčka seljačka salata
Riža s tunom
Zimski punč
Mesne okruglice na ražnjiću
Juha od rikule i račića
Mesne okruglice
Rebarca s grilla
Kuhana govedina s umakom od hrena
Svinjski file s povrćem
Ražnjići od lososa
Piletina na tajlandski način
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Crveno ljetno varivo
Punjene tikve
Marinirana piletina s roštilja
Odresci u umaku s češnjakom
Pohana skuta
Kineska juha s račićima i gljivama
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Tjestenina fuži s tartufima
Salata s neobičnim preljevom
Piletina s povrćem
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Grdobina u pikantnoj šalši
Pečena janjetina s bademima
Piletina s pistacijama
Slatki lungić
Grill vratina u sendviču
Sočni pureći ražnjići
Špageti na kineski način
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Šampinjoni u palačinki
Voćna juha od višanja
Juha od gljiva
Piletina sa šafranom
Pohani zamotuljci
Senf s paprikama
Teriyaki piletina
Meksička party salata
Popečci od bulgura s umakom
Govedina s lukom
Finska - Juha s lososom
Lungić u sendviču
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Zapečeni poriluk
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Blagdanski rižoto s bakalarom
Marokanska salata s cous-cousom
Dalmatinska simfonija
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Svinjska BBQ rebarca poznata su širom svijeta, a s obzirom na korištenje gotove marinade, nije potrebno gubiti vrijeme na njezinu pripremu.

Sastojci

1 paket Vegeta grill BBQ tekuće marinade
600 g neotkoštenih svinjskih rebaraca
1 vezica mladog luka

Koristili smo

Vegeta Grill marinada BBQ

Vegeta Grill marinada BBQ

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 2 osobe60 min

  • 1 Neotkoštena svinjska rebarca u komadu prelijte sadržajem iz pakiranja Vegeta grill BBQ marinade i umasirajte u meso. Tako marinirana rebarca stavite u hladnjak na 30 minuta ili duže.
  • 2 Izvadite meso iz hladnjaka i pričekajte da se temperira na sobnu temperaturu. Zagrijte roštilj i stavite peći rebarca u komadu na rebrasti dio roštilja. Nakon što su rebarca polupečena s jedne strane, okrenite ih na drugu stranu.
  • 3 Polupečena rebarca odložite na pripremljenu aluminijsku foliju u koju ćete ih umotati na način da ostavite malo mjesta tako da meso prodiše i dovrši se u vlastitom umaku od marinade. Umak će se stvoriti kondenzacijom pare iz mesa.
  • 4 Tako umotana rebarca vratite na roštilj i pecite ih 10 minuta na laganoj vatri s obje strane. Pečena svinjska rebarca nakon pečenja maknite s roštilja i pustite da se odmore tako zamotana 10 minuta. Otvorite aluminijsku foliju, odložite svinjska rebarca na dasku za rezanje i narežite ih na komade.

Savjet

Uz pečena svinjska rebarca možete napraviti lagani umak od čvrstog jogurta i na sitno narezanog mladog luka.

Posluživanje

Uz pečena svinjska rebarca s grila poslužite mladi luk i pržene  krumpiriće.

Male tajne

U trenutku umatanja u aluminijsku foliju možete ostaviti višak mjesta i dodati rebarcima povrće ( mladi luk, paprika, luk na kolutiće).

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke