Meni Search

Fitness freak

Brancinovo oko

Mediteranska rapsodija
Kineska juha s račićima i gljivama
Salata sa skutom
Bakalar sa salatom od kuhanih jaja
Krem juha od tikvica
Lignje na šumskom rižotu
Grill oslić u aromatičnoj korici
Meksička party salata
Brzi detoks doručak
Orada s krumpirom i mladim lukom
Sočni pureći ražnjići
Polpete od slanutka s kurkumom
Pikantne grickalice
Pita s crnim pivom
Bruskete od cvjetače
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Vege odresci s marinadom
Kaštelanski makaruni
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Grill povrće na salatu
Grdobina u pikantnoj šalši
Piletina u finom mediteranskom umaku
Nadjevene lignje
Kruh od cvjetače s kurkumom
Crveno ljetno varivo
Juha od bundeve s jabukom
Osvježavajući smoothie
Punjeni filet brancina
Teriyaki piletina
Čarobna ljetna piletina
Mediteranski grill
Salata od liganja
Mediteranski špageti
Kokošja juha s požirakima
Bruskete s povrćem
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Dip od južnog voća
Cous-cous s povrćem
Tjestenina mediterana
Salata od tune i povrća
Beskvasne calzone
Rezanci s krušnim mrvicama
Popečci od bulgura s umakom
Raskošna ljetna tava
Uzbudljivi kolač od blitve
Rižoto s tri vrste gljiva
Rižini ravioli s mozzarellom
Ljubavne šurlice
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Caponata alla Podravka
Salata s neobičnim preljevom
Marokanska salata s cous-cousom
Ražnjići od lososa
Mirisni prilog iz pećnice
Popečci od cvjetače
Rolice od blitve
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
Polupunjene paprike
Brzo jelo od teletine i povrća
Ljetni lungić
Riblja juha s Malte
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Stisni se uz mene kao penne uz sardinu
Oslić s maslinama
Lignje s povrćem i smokvama
Popečci od tikvica
Tagliatelle s pečenim povrćem
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Tjestenina fuži s tartufima
Osvježavajuća juha od krastavaca
Zelena torta
Salata od quinoe i povrća
Salata od pečene rotkvice sa medom
Topla salata barba Frane
Rižoto na španjolski način
Palamida s čilijem i mangom
Cartoccio od bijele ribe
Prilog od prokulica
Tjestenina s rajčicama i patlidžanima
Fina pikantna piletina
Špageti s acetom balsamicom
Povrtni ražnjići
Grčka seljačka salata
Marinirana piletina s roštilja
Juha od kelja sa sirom
Salata s okruglicama od sira
Račići na posteljici od povrća
Ljetna pileća salata
Belgija - Salade Liégeoise
Zapečena ricotta
Rižoto s tunom
Zanimljiva salata s kikirikijem
Vol-au-vent s gljivama
Ljetni ražnjići
Proljetno meso i povrće iz woka
Salata s mora
Poljska - Prozračna juha od kiselice
Kozice s rižom
Finska - Juha s lososom
Čudotvorni čaj za detoks
Brusketa s avokadom
Energetske kuglice s kurkumom
Roštilj s umakom Romesco
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Modelirajte svitke od filea ribe, popunite ih rezancima od povrća i pripremite ovo divno jelo kojem će kapi limuna i pire od komorača dati svježinu, a umak s vinom i maslinovim uljem zaokružiti će okuse Mediterana.

Sastojci

4 brancina od 250 do 300 g (može i filete)
1 žlica Vegete Mediteran
sok od jednog limuna
100 g mrkve
100 g tikvica
2 češnja češnjaka
1 Temeljac za riblja jela Podravka
200 g komorača
300 g krumpira
60 g blitve
Za umak:
100 ml vrhnja za kuhanje
2 češnja češnjaka
50 ml maslinovog ulja
1 žlica Gussnela Dolcela
100 ml vina
1 žličica Vegete mediteran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe40 min

  • 1 Ribu filetirajte, pospite Vegetom Mediteran, nakapajte polovicom limunova soka i stavite marinirati. Mrkvu i tikvicu narežite na rezance.
  • 2 Iz filea napravite svitak u kojega ste stavili na rezance narezanu mrkvu i tikvice, pričvrstite štapićem za ražnjić.
  • 3 U kipuću vodu stavite ostatak narezanog povrća, krišku limuna, češnjak i temeljac za riblja jela.
  • 4 Kad zakuha, dodajte svitke od brancina i kuhajte na laganoj vatri desetak minuta.

Za umak:

  • 1 U zagrijanu tavu stavite vrhnje za kuhanje, podlijte s malo temeljca u kojoj se kuha riba i naribajte češnjak. Prokuhajte, dodajte Gussnel razmućen u malo vode, vino i Vegetu Mediteran, još kratko prokuhajte.
  • 2 Za pire, u posoljenoj vodi skuhajte komorač i krumpir, ocijedite vodu i pripremite pire.

Savjet

Umjesto brancina možete koristiti filete neke druge bijele ribe.

Posluživanje

Na tanjur za posluživanje stavite malo umaka, pire od komorača i krumpira, list kuhane blitve, svitak od brancina i poslužite

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke