Meni Search

Fitness freak

Brancinovo oko

Salata s okruglicama od sira
Osvježavajući smoothie
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Osvježavajuća juha od krastavaca
Uzbudljivi kolač od blitve
Prilog od prokulica
Oslić s maslinama
Mediteranski špageti
Fina pikantna piletina
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Mediteranska rapsodija
Poljska - Prozračna juha od kiselice
Bruskete s povrćem
Sočni pureći ražnjići
Popečci od tikvica
Belgija - Salade Liégeoise
Caponata alla Podravka
Tagliatelle s pečenim povrćem
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Mirisni prilog iz pećnice
Salata od quinoe i povrća
Bakalar sa salatom od kuhanih jaja
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Riblja juha s Malte
Rižoto na španjolski način
Stisni se uz mene kao penne uz sardinu
Salata s mora
Polupunjene paprike
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Grdobina u pikantnoj šalši
Ljetni lungić
Orada s krumpirom i mladim lukom
Salata od tune i povrća
Marokanska salata s cous-cousom
Zelena torta
Juha od kelja sa sirom
Nadjevene lignje
Salata sa skutom
Pita s crnim pivom
Lignje s povrćem i smokvama
Rižini ravioli s mozzarellom
Ljubavne šurlice
Ljetna pileća salata
Pikantne grickalice
Punjeni filet brancina
Popečci od bulgura s umakom
Rolice od blitve
Povrtni ražnjići
Beskvasne calzone
Krem juha od tikvica
Kokošja juha s požirakima
Čudotvorni čaj za detoks
Špageti s acetom balsamicom
Roštilj s umakom Romesco
Polpete od slanutka s kurkumom
Brzo jelo od teletine i povrća
Teriyaki piletina
Raskošna ljetna tava
Palamida s čilijem i mangom
Brusketa s avokadom
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Salata s neobičnim preljevom
Grčka seljačka salata
Rižoto s tri vrste gljiva
Juha od bundeve s jabukom
Cartoccio od bijele ribe
Cous-cous s povrćem
Grill oslić u aromatičnoj korici
Čarobna ljetna piletina
Kruh od cvjetače s kurkumom
Tjestenina mediterana
Meksička party salata
Salata od pečene rotkvice sa medom
Ljetni ražnjići
Zapečena ricotta
Popečci od cvjetače
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Topla salata barba Frane
Mediteranski grill
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Brzi detoks doručak
Grill povrće na salatu
Dip od južnog voća
Tjestenina s rajčicama i patlidžanima
Lignje na šumskom rižotu
Račići na posteljici od povrća
Zanimljiva salata s kikirikijem
Crveno ljetno varivo
Kozice s rižom
Rižoto s tunom
Finska - Juha s lososom
Kaštelanski makaruni
Salata od liganja
Energetske kuglice s kurkumom
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
Rezanci s krušnim mrvicama
Vol-au-vent s gljivama
Piletina u finom mediteranskom umaku
Bruskete od cvjetače
Marinirana piletina s roštilja
Kineska juha s račićima i gljivama
Ražnjići od lososa
Vege odresci s marinadom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Proljetno meso i povrće iz woka
Tjestenina fuži s tartufima
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Modelirajte svitke od filea ribe, popunite ih rezancima od povrća i pripremite ovo divno jelo kojem će kapi limuna i pire od komorača dati svježinu, a umak s vinom i maslinovim uljem zaokružiti će okuse Mediterana.

Sastojci

4 brancina od 250 do 300 g (može i filete)
1 žlica Vegete Mediteran
sok od jednog limuna
100 g mrkve
100 g tikvica
2 češnja češnjaka
1 Temeljac za riblja jela Podravka
200 g komorača
300 g krumpira
60 g blitve
Za umak:
100 ml vrhnja za kuhanje
2 češnja češnjaka
50 ml maslinovog ulja
1 žlica Gussnela Dolcela
100 ml vina
1 žličica Vegete mediteran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe40 min

  • 1 Ribu filetirajte, pospite Vegetom Mediteran, nakapajte polovicom limunova soka i stavite marinirati. Mrkvu i tikvicu narežite na rezance.
  • 2 Iz filea napravite svitak u kojega ste stavili na rezance narezanu mrkvu i tikvice, pričvrstite štapićem za ražnjić.
  • 3 U kipuću vodu stavite ostatak narezanog povrća, krišku limuna, češnjak i temeljac za riblja jela.
  • 4 Kad zakuha, dodajte svitke od brancina i kuhajte na laganoj vatri desetak minuta.

Za umak:

  • 1 U zagrijanu tavu stavite vrhnje za kuhanje, podlijte s malo temeljca u kojoj se kuha riba i naribajte češnjak. Prokuhajte, dodajte Gussnel razmućen u malo vode, vino i Vegetu Mediteran, još kratko prokuhajte.
  • 2 Za pire, u posoljenoj vodi skuhajte komorač i krumpir, ocijedite vodu i pripremite pire.

Savjet

Umjesto brancina možete koristiti filete neke druge bijele ribe.

Posluživanje

Na tanjur za posluživanje stavite malo umaka, pire od komorača i krumpira, list kuhane blitve, svitak od brancina i poslužite

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke