Meni Search

Fitness freak

Brancinovo oko

Teriyaki piletina
Salata sa skutom
Polupunjene paprike
Kozice s rižom
Zapečena ricotta
Vol-au-vent s gljivama
Grill oslić u aromatičnoj korici
Tjestenina fuži s tartufima
Crveno ljetno varivo
Salata od pečene rotkvice sa medom
Marokanska salata s cous-cousom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Grdobina u pikantnoj šalši
Riblja juha s Malte
Rižoto s tri vrste gljiva
Rižoto s tunom
Grčka seljačka salata
Povrtni ražnjići
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Prilog od prokulica
Palamida s čilijem i mangom
Ljetna pileća salata
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Mirisni prilog iz pećnice
Zanimljiva salata s kikirikijem
Stisni se uz mene kao penne uz sardinu
Polpete od slanutka s kurkumom
Tjestenina s rajčicama i patlidžanima
Uzbudljivi kolač od blitve
Piletina u finom mediteranskom umaku
Čarobna ljetna piletina
Ljubavne šurlice
Sočni pureći ražnjići
Roštilj s umakom Romesco
Salata od tune i povrća
Bakalar sa salatom od kuhanih jaja
Belgija - Salade Liégeoise
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Proljetno meso i povrće iz woka
Zelena torta
Popečci od tikvica
Meksička party salata
Poljska - Prozračna juha od kiselice
Lignje na šumskom rižotu
Energetske kuglice s kurkumom
Lignje s povrćem i smokvama
Osvježavajući smoothie
Krem juha od tikvica
Punjeni filet brancina
Juha od kelja sa sirom
Brzi detoks doručak
Salata s neobičnim preljevom
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Marinirana piletina s roštilja
Popečci od bulgura s umakom
Bruskete s povrćem
Nadjevene lignje
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Ražnjići od lososa
Kaštelanski makaruni
Bruskete od cvjetače
Rižoto na španjolski način
Salata od liganja
Kokošja juha s požirakima
Tagliatelle s pečenim povrćem
Cartoccio od bijele ribe
Ljetni ražnjići
Rižini ravioli s mozzarellom
Špageti s acetom balsamicom
Čudotvorni čaj za detoks
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Dip od južnog voća
Brusketa s avokadom
Fina pikantna piletina
Cous-cous s povrćem
Oslić s maslinama
Topla salata barba Frane
Rolice od blitve
Grill povrće na salatu
Salata s mora
Finska - Juha s lososom
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
Mediteranski špageti
Kineska juha s račićima i gljivama
Mediteranski grill
Raskošna ljetna tava
Osvježavajuća juha od krastavaca
Ljetni lungić
Pita s crnim pivom
Mediteranska rapsodija
Popečci od cvjetače
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Beskvasne calzone
Pikantne grickalice
Kruh od cvjetače s kurkumom
Račići na posteljici od povrća
Salata od quinoe i povrća
Salata s okruglicama od sira
Brzo jelo od teletine i povrća
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Caponata alla Podravka
Juha od bundeve s jabukom
Rezanci s krušnim mrvicama
Tjestenina mediterana
Vege odresci s marinadom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Modelirajte svitke od filea ribe, popunite ih rezancima od povrća i pripremite ovo divno jelo kojem će kapi limuna i pire od komorača dati svježinu, a umak s vinom i maslinovim uljem zaokružiti će okuse Mediterana.

Sastojci

4 brancina od 250 do 300 g (može i filete)
1 žlica Vegete Mediteran
sok od jednog limuna
100 g mrkve
100 g tikvica
2 češnja češnjaka
1 Temeljac za riblja jela Podravka
200 g komorača
300 g krumpira
60 g blitve
Za umak:
100 ml vrhnja za kuhanje
2 češnja češnjaka
50 ml maslinovog ulja
1 žlica Gussnela Dolcela
100 ml vina
1 žličica Vegete mediteran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe40 min

  • 1 Ribu filetirajte, pospite Vegetom Mediteran, nakapajte polovicom limunova soka i stavite marinirati. Mrkvu i tikvicu narežite na rezance.
  • 2 Iz filea napravite svitak u kojega ste stavili na rezance narezanu mrkvu i tikvice, pričvrstite štapićem za ražnjić.
  • 3 U kipuću vodu stavite ostatak narezanog povrća, krišku limuna, češnjak i temeljac za riblja jela.
  • 4 Kad zakuha, dodajte svitke od brancina i kuhajte na laganoj vatri desetak minuta.

Za umak:

  • 1 U zagrijanu tavu stavite vrhnje za kuhanje, podlijte s malo temeljca u kojoj se kuha riba i naribajte češnjak. Prokuhajte, dodajte Gussnel razmućen u malo vode, vino i Vegetu Mediteran, još kratko prokuhajte.
  • 2 Za pire, u posoljenoj vodi skuhajte komorač i krumpir, ocijedite vodu i pripremite pire.

Savjet

Umjesto brancina možete koristiti filete neke druge bijele ribe.

Posluživanje

Na tanjur za posluživanje stavite malo umaka, pire od komorača i krumpira, list kuhane blitve, svitak od brancina i poslužite

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke