Meni Search

Ful nabrijana

Brancinovo oko

Aromatizirani kruh
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Belgija - Salade Liégeoise
Hlebinska i pretepena juha
Kroketi od piletine
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Salata od liganja
Fileti lososa u finom umaku
Vege odresci s marinadom
Lazanje s lignjama
Voćna juha od višanja
Brusketa s avokadom
Grill vratina u sendviču
Viška pogača
Govedina s pireom i umakom od rajčice
Šampinjoni u palačinki
Pohani tofu s povrćem
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Mini shepherd's pie
Zlatna piletina
Odresci u umaku s češnjakom
Teleći savici u umaku od grejpa
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Grill oslić u aromatičnoj korici
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Pizza sirni jastučići
Pizza s tunom
Salata s mora
Ossobuco
Nadjeveni kaneloni u umaku
Piletina Kiev
Kobasica u pivu i pecivu
Mirisna pečenka
Janjetina s medom od kadulje
Okruglice u umaku od rajčice
Lignje s povrćem i smokvama
Mediteranski kruščić s lovorom
Tjestenina fuži s tartufima
Ražnjići od lososa
Lignje s manistrom u škartocu
Janjetina na padelu
Turske pizze
Mesne okruglice
Mediteranski špageti
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Kunić na bijelo
Sočna rebarca
Teleći odresci u umaku od višanja
Pileći bataci s umakom od luka
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Fini gulaš od gljiva
Norveška krem juha od ribe i kozica
Kaštelanski makaruni
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Manastirski đuveč
Mesne okruglice na ražnjiću
Rezanci s krušnim mrvicama
Špageti s ribom
Proljetno meso i povrće iz woka
Lungić u sendviču
Lignje na šumskom rižotu
Krem juha od tikvica
Rolice od blitve
Nadjevene lignje
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Grdobina u pikantnoj šalši
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Bugarska pita od krumpira
Urbana pola
Pogača sa sardinom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Kuhano meso s umakom od hrena
Grickalica slanutak iz pećnice
Umak od limete (Molho de limao)
Popečci od tikvica
Roštilj s umakom Romesco
Povrtni ražnjići
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Račići na posteljici od povrća
Meso s repom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Piletina sa šafranom
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Marinirana piletina s roštilja
Odresci od morskog psa
Svinjski file s povrćem
Lungić s povrćem
Sočni pureći ražnjići
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Meksička party salata
Proljetna janjetina
Pečena piletina s limunom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Delikatesna junetina na češki
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Lagana sarma
Pirjani kunić
Jabučni krumpirići s cimetom
Sendvič s avokadom
Fish&Chips u tortilji
Povrtni lonac
Ljetni ražnjići
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Hrskava pileća krilca
Grill povrće na salatu
Riba u bijelom umaku
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Miješani grill
Prežgana juha
Fina pikantna piletina
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Piletina na kijevski način
Piletina laganini
Čarobna ljetna piletina
Grill pirjana piletina s roštilja
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Hrskavi trokuti
Rajčica s kukuruzom
Sočna pureća rolada
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Grdobina s povrćem
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Zabavni kineski ravioli
Mini lazanje
Blagdanska rolada
Irska janjetina
Martinjska guska s hajdinom kašom
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Ramsteak u seksi umaku
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Uzbudljivi kolač od blitve
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Modelirajte svitke od filea ribe, popunite ih rezancima od povrća i pripremite ovo divno jelo kojem će kapi limuna i pire od komorača dati svježinu, a umak s vinom i maslinovim uljem zaokružiti će okuse Mediterana.

Sastojci

4 brancina od 250 do 300 g (može i filete)
1 žlica Vegete Mediteran
sok od jednog limuna
100 g mrkve
100 g tikvica
2 češnja češnjaka
1 Temeljac za riblja jela Podravka
200 g komorača
300 g krumpira
60 g blitve
Za umak:
100 ml vrhnja za kuhanje
2 češnja češnjaka
50 ml maslinovog ulja
1 žlica Gussnela Dolcela
100 ml vina
1 žličica Vegete mediteran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe40 min

  • 1 Ribu filetirajte, pospite Vegetom Mediteran, nakapajte polovicom limunova soka i stavite marinirati. Mrkvu i tikvicu narežite na rezance.
  • 2 Iz filea napravite svitak u kojega ste stavili na rezance narezanu mrkvu i tikvice, pričvrstite štapićem za ražnjić.
  • 3 U kipuću vodu stavite ostatak narezanog povrća, krišku limuna, češnjak i temeljac za riblja jela.
  • 4 Kad zakuha, dodajte svitke od brancina i kuhajte na laganoj vatri desetak minuta.

Za umak:

  • 1 U zagrijanu tavu stavite vrhnje za kuhanje, podlijte s malo temeljca u kojoj se kuha riba i naribajte češnjak. Prokuhajte, dodajte Gussnel razmućen u malo vode, vino i Vegetu Mediteran, još kratko prokuhajte.
  • 2 Za pire, u posoljenoj vodi skuhajte komorač i krumpir, ocijedite vodu i pripremite pire.

Savjet

Umjesto brancina možete koristiti filete neke druge bijele ribe.

Posluživanje

Na tanjur za posluživanje stavite malo umaka, pire od komorača i krumpira, list kuhane blitve, svitak od brancina i poslužite

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke