Meni Search

Superwoman

Brancinovo oko

Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Teriyaki piletina
Tuna burger
Odresci s umakom od kupina
Rižoto s dagnjama
Rebarca s grilla
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Pogača sa sardinom
Piletina s mascarponeom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Mini lazanje
Ramstek s povrćem
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Grill vratina u sendviču
Rižoto s tri vrste gljiva
Brownie s kajenskim paprom
Piletina s kozjim sirom
Pureća rolada s mlincima
Hrskavi trokuti
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Finska - Juha s lososom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Janjetina s medom od kadulje
Lignje na šumskom rižotu
Male teleće pitice
Dip od južnog voća
Pizza sirni jastučići
Šampinjoni u palačinki
Kolinjsko zelje s frišketinom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
BBQ svinjska rebarca u foliji
Svinjski gulaš
Svinjski file s povrćem
Pileća prsa punjena čvarcima
Teleći odresci u umaku od višanja
Fish&Chips u tortilji
Sočna pureća rolada
Piletina u aromatičnom omotaču
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Pašticada voli penne a ti mene
Rižini ravioli s mozzarellom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Bruskete od cvjetače
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Hrskavo pečeno pile
Pileći bataci s umakom od luka
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Riba u škartocu
Roštilj s umakom Romesco
Janjetina na padelu
Proljetna janjetina
Gulaš od oslića i povrća
Rezanci s krušnim mrvicama
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Zlatna piletina
Kaštelanski makaruni
Odresci u umaku s češnjakom
Meksička party salata
Piletina sa šafranom
Pohani tofu s povrćem
Lazanje u tavi
Slatka patka
Hrskava pileća krilca
Energetske kuglice s kurkumom
Lungić s toplom salatom od šparoga
Piletina u pivu
Kunić na bijelo
Nadjeveni kaneloni u umaku
Pita s muškatnom bundevom i makom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Blagdanska rolada
Salata s mljevenim mesom
Kuglice od riže i svježeg sira
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Sočni pureći ražnjići
Brusketa s avokadom
Teleći savici u umaku od grejpa
Goveđa rebarca sa zeljem
Mini shepherd's pie
Svinjski file s grila
Pohani zamotuljci
Rebarca s graškom
Punjena teleća prsa
Obojeni hamburger
Manastirski đuveč
Špageti mediteraneo
Marinirane srdele
Bugarska pita od krumpira
Tjestenina fuži s tartufima
Mladi krumpir s ajvarom
Mesne okruglice na ražnjiću
Riblji ražnjići
Popečci od cvjetače
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Lignji po gosposki
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Piletina Kiev
Ljetni ražnjići
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Bruskete s povrćem
Cous-cous s povrćem
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Brudet
Skandinavske rolice s cimetom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Mirisna pureća rolada
Srneći file na salatu
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Bouillabaisse
Velika Britanija - Pastirska pita
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
BBQ cheeseburger
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Bakalar s krumpirom
Jabučni krumpirići s cimetom
Dječje lazanje
Kroketi od piletine
Pileći gulaš
Ramsteak u seksi umaku
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Kruh od cvjetače s kurkumom
Ljetni lungić
Špageti na kineski način
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Modelirajte svitke od filea ribe, popunite ih rezancima od povrća i pripremite ovo divno jelo kojem će kapi limuna i pire od komorača dati svježinu, a umak s vinom i maslinovim uljem zaokružiti će okuse Mediterana.

Sastojci

4 brancina od 250 do 300 g (može i filete)
1 žlica Vegete Mediteran
sok od jednog limuna
100 g mrkve
100 g tikvica
2 češnja češnjaka
1 Temeljac za riblja jela Podravka
200 g komorača
300 g krumpira
60 g blitve
Za umak:
100 ml vrhnja za kuhanje
2 češnja češnjaka
50 ml maslinovog ulja
1 žlica Gussnela Dolcela
100 ml vina
1 žličica Vegete mediteran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe40 min

  • 1 Ribu filetirajte, pospite Vegetom Mediteran, nakapajte polovicom limunova soka i stavite marinirati. Mrkvu i tikvicu narežite na rezance.
  • 2 Iz filea napravite svitak u kojega ste stavili na rezance narezanu mrkvu i tikvice, pričvrstite štapićem za ražnjić.
  • 3 U kipuću vodu stavite ostatak narezanog povrća, krišku limuna, češnjak i temeljac za riblja jela.
  • 4 Kad zakuha, dodajte svitke od brancina i kuhajte na laganoj vatri desetak minuta.

Za umak:

  • 1 U zagrijanu tavu stavite vrhnje za kuhanje, podlijte s malo temeljca u kojoj se kuha riba i naribajte češnjak. Prokuhajte, dodajte Gussnel razmućen u malo vode, vino i Vegetu Mediteran, još kratko prokuhajte.
  • 2 Za pire, u posoljenoj vodi skuhajte komorač i krumpir, ocijedite vodu i pripremite pire.

Savjet

Umjesto brancina možete koristiti filete neke druge bijele ribe.

Posluživanje

Na tanjur za posluživanje stavite malo umaka, pire od komorača i krumpira, list kuhane blitve, svitak od brancina i poslužite

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke