Meni Search

Superwoman

Brancinovo oko

Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Bakalar s krumpirom
Velika Britanija - Pastirska pita
Pogača sa sardinom
Lazanje u tavi
Ramsteak u seksi umaku
Riblji ražnjići
Lungić s toplom salatom od šparoga
Teleći odresci u umaku od višanja
Rezanci s krušnim mrvicama
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Proljetna janjetina
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Popečci od cvjetače
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Špageti mediteraneo
Pita s muškatnom bundevom i makom
Ljetni ražnjići
Kuglice od riže i svježeg sira
Marinirane srdele
Rižoto s dagnjama
Sočni pureći ražnjići
Slatka patka
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Salata s mljevenim mesom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Piletina Kiev
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Svinjski file s povrćem
Nadjeveni kaneloni u umaku
Punjena teleća prsa
Mesne okruglice na ražnjiću
Kunić na bijelo
Svinjski gulaš
Blagdanska rolada
Pašticada voli penne a ti mene
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Pileći gulaš
Kolinjsko zelje s frišketinom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Ljetni lungić
Mirisna pureća rolada
Gulaš od oslića i povrća
Ramstek s povrćem
Pizza sirni jastučići
Fish&Chips u tortilji
Tuna burger
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Orada s krumpirom i mladim lukom
Svinjski file s grila
Grill vratina u sendviču
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Bruskete s povrćem
Riba u škartocu
Bouillabaisse
Šampinjoni u palačinki
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Bruskete od cvjetače
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Mladi krumpir s ajvarom
Teriyaki piletina
Pileća prsa punjena čvarcima
Male teleće pitice
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Pileći bataci s umakom od luka
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Piletina sa šafranom
Meksička party salata
Rižoto s tri vrste gljiva
Pohani tofu s povrćem
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Rebarca s grilla
Manastirski đuveč
Goveđa rebarca sa zeljem
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Cous-cous s povrćem
Odresci u umaku s češnjakom
Brownie s kajenskim paprom
Špageti na kineski način
Zlatna piletina
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Janjetina s medom od kadulje
Piletina s mascarponeom
Srneći file na salatu
Kaštelanski makaruni
Lignji po gosposki
Odresci s umakom od kupina
Piletina u aromatičnom omotaču
Mini lazanje
Hrskavo pečeno pile
Energetske kuglice s kurkumom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Finska - Juha s lososom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Hrskavi trokuti
Kroketi od piletine
Rebarca s graškom
Dip od južnog voća
Janjetina na padelu
Pureća rolada s mlincima
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Skandinavske rolice s cimetom
Piletina s kozjim sirom
Jabučni krumpirići s cimetom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Dječje lazanje
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Piletina u pivu
Roštilj s umakom Romesco
Brusketa s avokadom
Bugarska pita od krumpira
Teleći savici u umaku od grejpa
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Obojeni hamburger
Sočna pureća rolada
Rižini ravioli s mozzarellom
BBQ cheeseburger
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Lignje na šumskom rižotu
Pohani zamotuljci
Brudet
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Mini shepherd's pie
Hrskava pileća krilca
Tjestenina fuži s tartufima
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Modelirajte svitke od filea ribe, popunite ih rezancima od povrća i pripremite ovo divno jelo kojem će kapi limuna i pire od komorača dati svježinu, a umak s vinom i maslinovim uljem zaokružiti će okuse Mediterana.

Sastojci

4 brancina od 250 do 300 g (može i filete)
1 žlica Vegete Mediteran
sok od jednog limuna
100 g mrkve
100 g tikvica
2 češnja češnjaka
1 Temeljac za riblja jela Podravka
200 g komorača
300 g krumpira
60 g blitve
Za umak:
100 ml vrhnja za kuhanje
2 češnja češnjaka
50 ml maslinovog ulja
1 žlica Gussnela Dolcela
100 ml vina
1 žličica Vegete mediteran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe40 min

  • 1 Ribu filetirajte, pospite Vegetom Mediteran, nakapajte polovicom limunova soka i stavite marinirati. Mrkvu i tikvicu narežite na rezance.
  • 2 Iz filea napravite svitak u kojega ste stavili na rezance narezanu mrkvu i tikvice, pričvrstite štapićem za ražnjić.
  • 3 U kipuću vodu stavite ostatak narezanog povrća, krišku limuna, češnjak i temeljac za riblja jela.
  • 4 Kad zakuha, dodajte svitke od brancina i kuhajte na laganoj vatri desetak minuta.

Za umak:

  • 1 U zagrijanu tavu stavite vrhnje za kuhanje, podlijte s malo temeljca u kojoj se kuha riba i naribajte češnjak. Prokuhajte, dodajte Gussnel razmućen u malo vode, vino i Vegetu Mediteran, još kratko prokuhajte.
  • 2 Za pire, u posoljenoj vodi skuhajte komorač i krumpir, ocijedite vodu i pripremite pire.

Savjet

Umjesto brancina možete koristiti filete neke druge bijele ribe.

Posluživanje

Na tanjur za posluživanje stavite malo umaka, pire od komorača i krumpira, list kuhane blitve, svitak od brancina i poslužite

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke