Meni Search

Superwoman

Brancinovo oko

Pohani tofu s povrćem
Teleći odresci u umaku od višanja
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Cous-cous s povrćem
Bouillabaisse
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Kaštelanski makaruni
Bruskete od cvjetače
Sočni pureći ražnjići
Teleći savici u umaku od grejpa
Bakalar s krumpirom
Piletina s kozjim sirom
Piletina s mascarponeom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Ljetni lungić
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Jabučni krumpirići s cimetom
Fish&Chips u tortilji
Rižini ravioli s mozzarellom
Kroketi od piletine
Lazanje u tavi
Srneći file na salatu
Mladi krumpir s ajvarom
Pita s muškatnom bundevom i makom
Piletina Kiev
Brudet
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Skandinavske rolice s cimetom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Goveđa rebarca sa zeljem
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Grill vratina u sendviču
Norveška krem juha od ribe i kozica
Lignji po gosposki
Špageti mediteraneo
Riba u škartocu
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Rižoto s dagnjama
Male teleće pitice
Piletina u aromatičnom omotaču
Pašticada voli penne a ti mene
Blagdanska rolada
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Sočna pureća rolada
Proljetna janjetina
BBQ svinjska rebarca u foliji
Teriyaki piletina
Popečci od cvjetače
Tuna burger
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Odresci s umakom od kupina
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
BBQ cheeseburger
Nadjeveni kaneloni u umaku
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Svinjski file s povrćem
Hrskava pileća krilca
Piletina sa šafranom
Špageti na kineski način
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Rebarca s grilla
Janjetina s medom od kadulje
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Lungić s toplom salatom od šparoga
Pogača sa sardinom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Velika Britanija - Pastirska pita
Brusketa s avokadom
Dip od južnog voća
Salata s mljevenim mesom
Riblji ražnjići
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Janjetina na padelu
Odresci u umaku s češnjakom
Mini lazanje
Rebarca s graškom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Pizza sirni jastučići
Svinjski file s grila
Lignje na šumskom rižotu
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Marinirane srdele
Kruh od cvjetače s kurkumom
Svinjski gulaš
Brownie s kajenskim paprom
Bugarska pita od krumpira
Tjestenina fuži s tartufima
Kuglice od riže i svježeg sira
Hrskavi trokuti
Ramstek s povrćem
Roštilj s umakom Romesco
Manastirski đuveč
Ramsteak u seksi umaku
Mini shepherd's pie
Dječje lazanje
Finska - Juha s lososom
Kunić na bijelo
Hrskavo pečeno pile
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Rižoto s tri vrste gljiva
Pohani zamotuljci
Ljetni ražnjići
Mesne okruglice na ražnjiću
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Punjena teleća prsa
Energetske kuglice s kurkumom
Pureća rolada s mlincima
Šampinjoni u palačinki
Meksička party salata
Rezanci s krušnim mrvicama
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Gulaš od oslića i povrća
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Pileći gulaš
Bruskete s povrćem
Pileći bataci s umakom od luka
Pileća prsa punjena čvarcima
Obojeni hamburger
Piletina u pivu
Slatka patka
Mirisna pureća rolada
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Zlatna piletina
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Modelirajte svitke od filea ribe, popunite ih rezancima od povrća i pripremite ovo divno jelo kojem će kapi limuna i pire od komorača dati svježinu, a umak s vinom i maslinovim uljem zaokružiti će okuse Mediterana.

Sastojci

4 brancina od 250 do 300 g (može i filete)
1 žlica Vegete Mediteran
sok od jednog limuna
100 g mrkve
100 g tikvica
2 češnja češnjaka
1 Temeljac za riblja jela Podravka
200 g komorača
300 g krumpira
60 g blitve
Za umak:
100 ml vrhnja za kuhanje
2 češnja češnjaka
50 ml maslinovog ulja
1 žlica Gussnela Dolcela
100 ml vina
1 žličica Vegete mediteran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe40 min

  • 1 Ribu filetirajte, pospite Vegetom Mediteran, nakapajte polovicom limunova soka i stavite marinirati. Mrkvu i tikvicu narežite na rezance.
  • 2 Iz filea napravite svitak u kojega ste stavili na rezance narezanu mrkvu i tikvice, pričvrstite štapićem za ražnjić.
  • 3 U kipuću vodu stavite ostatak narezanog povrća, krišku limuna, češnjak i temeljac za riblja jela.
  • 4 Kad zakuha, dodajte svitke od brancina i kuhajte na laganoj vatri desetak minuta.

Za umak:

  • 1 U zagrijanu tavu stavite vrhnje za kuhanje, podlijte s malo temeljca u kojoj se kuha riba i naribajte češnjak. Prokuhajte, dodajte Gussnel razmućen u malo vode, vino i Vegetu Mediteran, još kratko prokuhajte.
  • 2 Za pire, u posoljenoj vodi skuhajte komorač i krumpir, ocijedite vodu i pripremite pire.

Savjet

Umjesto brancina možete koristiti filete neke druge bijele ribe.

Posluživanje

Na tanjur za posluživanje stavite malo umaka, pire od komorača i krumpira, list kuhane blitve, svitak od brancina i poslužite

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke