Meni Search

Superwoman

Brancinovo oko

Kunić na bijelo
Teriyaki piletina
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Lignje na šumskom rižotu
Bugarska pita od krumpira
Ljetni ražnjići
Slatka patka
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Ljetni lungić
Piletina u pivu
Fish&Chips u tortilji
Lazanje u tavi
Male teleće pitice
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Roštilj s umakom Romesco
Mirisna pureća rolada
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Pileći gulaš
Skandinavske rolice s cimetom
Špageti na kineski način
Tuna burger
Finska - Juha s lososom
Ramsteak u seksi umaku
Energetske kuglice s kurkumom
Blagdanska rolada
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Lignji po gosposki
Pohani zamotuljci
Hrskavo pečeno pile
Salata s mljevenim mesom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Popečci od cvjetače
Nadjeveni kaneloni u umaku
Piletina s kozjim sirom
Lungić s toplom salatom od šparoga
Goveđa rebarca sa zeljem
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Šampinjoni u palačinki
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Grill vratina u sendviču
Odresci u umaku s češnjakom
Gulaš od oslića i povrća
BBQ svinjska rebarca u foliji
Odresci s umakom od kupina
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Rižoto s dagnjama
Špageti mediteraneo
Mladi krumpir s ajvarom
Bakalar s krumpirom
Kaštelanski makaruni
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Janjetina na padelu
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Dip od južnog voća
Teleći savici u umaku od grejpa
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Pileći bataci s umakom od luka
Orada s krumpirom i mladim lukom
Rižini ravioli s mozzarellom
Brownie s kajenskim paprom
Meksička party salata
Svinjski file s grila
Kuglice od riže i svježeg sira
Teleći odresci u umaku od višanja
Punjena teleća prsa
Svinjski gulaš
Piletina s mascarponeom
Svinjski file s povrćem
Brusketa s avokadom
Riblji ražnjići
Pohani tofu s povrćem
Rebarca s grilla
Piletina sa šafranom
Bruskete od cvjetače
Hrskavi trokuti
Obojeni hamburger
Sočni pureći ražnjići
Kolinjsko zelje s frišketinom
Cous-cous s povrćem
Rebarca s graškom
Jabučni krumpirići s cimetom
Manastirski đuveč
Pizza sirni jastučići
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Piletina Kiev
Rezanci s krušnim mrvicama
Ramstek s povrćem
Brudet
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Hrskava pileća krilca
Pogača sa sardinom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Bouillabaisse
Velika Britanija - Pastirska pita
Kruh od cvjetače s kurkumom
Zlatna piletina
Bruskete s povrćem
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Proljetna janjetina
Mesne okruglice na ražnjiću
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Mini shepherd's pie
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Riba u škartocu
Kroketi od piletine
Mini lazanje
Dječje lazanje
Pita s muškatnom bundevom i makom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Srneći file na salatu
Pašticada voli penne a ti mene
Pileća prsa punjena čvarcima
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Janjetina s medom od kadulje
BBQ cheeseburger
Pureća rolada s mlincima
Tjestenina fuži s tartufima
Rižoto s tri vrste gljiva
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Marinirane srdele
Piletina u aromatičnom omotaču
Sočna pureća rolada
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Modelirajte svitke od filea ribe, popunite ih rezancima od povrća i pripremite ovo divno jelo kojem će kapi limuna i pire od komorača dati svježinu, a umak s vinom i maslinovim uljem zaokružiti će okuse Mediterana.

Sastojci

4 brancina od 250 do 300 g (može i filete)
1 žlica Vegete Mediteran
sok od jednog limuna
100 g mrkve
100 g tikvica
2 češnja češnjaka
1 Temeljac za riblja jela Podravka
200 g komorača
300 g krumpira
60 g blitve
Za umak:
100 ml vrhnja za kuhanje
2 češnja češnjaka
50 ml maslinovog ulja
1 žlica Gussnela Dolcela
100 ml vina
1 žličica Vegete mediteran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe40 min

  • 1 Ribu filetirajte, pospite Vegetom Mediteran, nakapajte polovicom limunova soka i stavite marinirati. Mrkvu i tikvicu narežite na rezance.
  • 2 Iz filea napravite svitak u kojega ste stavili na rezance narezanu mrkvu i tikvice, pričvrstite štapićem za ražnjić.
  • 3 U kipuću vodu stavite ostatak narezanog povrća, krišku limuna, češnjak i temeljac za riblja jela.
  • 4 Kad zakuha, dodajte svitke od brancina i kuhajte na laganoj vatri desetak minuta.

Za umak:

  • 1 U zagrijanu tavu stavite vrhnje za kuhanje, podlijte s malo temeljca u kojoj se kuha riba i naribajte češnjak. Prokuhajte, dodajte Gussnel razmućen u malo vode, vino i Vegetu Mediteran, još kratko prokuhajte.
  • 2 Za pire, u posoljenoj vodi skuhajte komorač i krumpir, ocijedite vodu i pripremite pire.

Savjet

Umjesto brancina možete koristiti filete neke druge bijele ribe.

Posluživanje

Na tanjur za posluživanje stavite malo umaka, pire od komorača i krumpira, list kuhane blitve, svitak od brancina i poslužite

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke