Meni Search

Superwoman

Brudet

Bruskete s povrćem
Pizza sirni jastučići
Marinirane srdele
Bugarska pita od krumpira
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Svinjski file s povrćem
Proljetna janjetina
Pureća rolada s mlincima
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Riba u škartocu
Bakalar s krumpirom
Odresci s umakom od kupina
Brancinovo oko
Sočni pureći ražnjići
Norveška krem juha od ribe i kozica
Jabučni krumpirići s cimetom
Finska - Juha s lososom
Rižini ravioli s mozzarellom
Popečci od cvjetače
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Meksička party salata
Pohani zamotuljci
Punjena teleća prsa
Rebarca s grilla
Nadjeveni kaneloni u umaku
Tuna burger
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Kruh od cvjetače s kurkumom
Kroketi od piletine
Pileći gulaš
Piletina s mascarponeom
Odresci u umaku s češnjakom
Cous-cous s povrćem
Lignje na šumskom rižotu
Piletina u pivu
Kunić na bijelo
Ljetni lungić
Lungić s toplom salatom od šparoga
Brownie s kajenskim paprom
Teleći odresci u umaku od višanja
Grill vratina u sendviču
Fish&Chips u tortilji
Piletina Kiev
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Špageti mediteraneo
Hrskavo pečeno pile
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Mini lazanje
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Odresci nadjeveni sirom i orasima
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Blagdanska rolada
Piletina s kozjim sirom
Dip od južnog voća
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Riblji ražnjići
Goveđa rebarca sa zeljem
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Male teleće pitice
Energetske kuglice s kurkumom
Pita s muškatnom bundevom i makom
Pogača sa sardinom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
BBQ cheeseburger
Pohani tofu s povrćem
Bouillabaisse
Teleći savici u umaku od grejpa
Pileći bataci s umakom od luka
Rebarca s graškom
Svinjski file s grila
Svinjski gulaš
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Obojeni hamburger
Lignji po gosposki
Piletina u aromatičnom omotaču
Srneći file na salatu
BBQ svinjska rebarca u foliji
Rezanci s krušnim mrvicama
Piletina sa šafranom
Salata s mljevenim mesom
Ljetni ražnjići
Slatka patka
Tjestenina fuži s tartufima
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Pašticada voli penne a ti mene
Ramsteak u seksi umaku
Mesne okruglice na ražnjiću
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Mladi krumpir s ajvarom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Dječje lazanje
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Roštilj s umakom Romesco
Hrskavi trokuti
Lazanje u tavi
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Skandinavske rolice s cimetom
Gulaš od oslića i povrća
Rižoto s dagnjama
Šampinjoni u palačinki
Zlatna piletina
Kaštelanski makaruni
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Janjetina na padelu
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Sočna pureća rolada
Mini shepherd's pie
Bruskete od cvjetače
Hrskava pileća krilca
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Teriyaki piletina
Manastirski đuveč
Ramstek s povrćem
Velika Britanija - Pastirska pita
Pileća prsa punjena čvarcima
Mirisna pureća rolada
Kolinjsko zelje s frišketinom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Rižoto s tri vrste gljiva
Brusketa s avokadom
Janjetina s medom od kadulje
Špageti na kineski način
Kuglice od riže i svježeg sira
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Servirajte vrući brudet i prepustite se ukusnim žlicama brudeta pripremljenog s omiljenom ribom.

Sastojci

1,5 kg miješane ribe (ugor, škarpina, grdobina, lubin, škampi)
100 ml ekstra djevičanskog maslinovog ulja
2 luka (220 g)
4 češnja češnjaka
2 grančice celera
1/3 vezice peršina
400 ml Passate Podravka
80-100 ml vinskog octa
200 – 250 ml prošeka
sol
1 žličica Vegete mediteran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe75 min

  • 1 Luk narežite na deblje ploške i popecite na zagrijanom maslinovom ulju. Kada luk uvene dodajte na ploške narezan češnjak, narezane listove celera i peršina, Passatu te Vegetu mediteran i sol.
  • 2 Kada umak prokuha, posložite ribu narezanu na veće komade, podlijte prošekom, a zatim dodajte vinski ocat kako se riba tijekom kuhanja ne bi raspala. Kuhajte otklopljeno na laganoj vatri 45-60 minuta.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprijeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljine pročitajte u Pravilima privatnosti.

Vrste kolačića

Postavke