Meni Search

Superwoman

Brudet

Marinirane srdele
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Odresci u umaku s češnjakom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Sočna pureća rolada
Orada s krumpirom i mladim lukom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Jabučni krumpirići s cimetom
Energetske kuglice s kurkumom
Mesne okruglice na ražnjiću
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Mini shepherd's pie
Lignji po gosposki
Ljetni ražnjići
Svinjski file s povrćem
Kaštelanski makaruni
Špageti na kineski način
Norveška krem juha od ribe i kozica
Tuna burger
Popečci od cvjetače
Piletina sa šafranom
Ljetni lungić
Cous-cous s povrćem
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Rižoto s tri vrste gljiva
Fish&Chips u tortilji
Riblji ražnjići
Hrskavo pečeno pile
Pohani tofu s povrćem
Lazanje u tavi
Roštilj s umakom Romesco
Bakalar s krumpirom
Ramsteak u seksi umaku
Blagdanska rolada
Pašticada voli penne a ti mene
Tjestenina fuži s tartufima
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Brancinovo oko
Srneći file na salatu
Rižoto s dagnjama
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Piletina s kozjim sirom
Hrskavi trokuti
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Mini lazanje
Teriyaki piletina
Lungić s toplom salatom od šparoga
Punjena teleća prsa
Pureća rolada s mlincima
Grill vratina u sendviču
Kunić na bijelo
Teleći odresci u umaku od višanja
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Male teleće pitice
Pita s muškatnom bundevom i makom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Rižini ravioli s mozzarellom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Svinjski file s grila
Piletina u pivu
Bouillabaisse
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Sočni pureći ražnjići
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Dip od južnog voća
Špageti mediteraneo
Gulaš od oslića i povrća
Brusketa s avokadom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Piletina u aromatičnom omotaču
Nadjeveni kaneloni u umaku
Teleći savici u umaku od grejpa
Skandinavske rolice s cimetom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Odresci s umakom od kupina
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Pileći bataci s umakom od luka
Bruskete od cvjetače
Rebarca s graškom
Zlatna piletina
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Lignje na šumskom rižotu
Bruskete s povrćem
Šampinjoni u palačinki
Mirisna pureća rolada
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Pizza sirni jastučići
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Rezanci s krušnim mrvicama
Salata s mljevenim mesom
Pohani zamotuljci
Riba u škartocu
Finska - Juha s lososom
Slatka patka
Velika Britanija - Pastirska pita
Meksička party salata
Pogača sa sardinom
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
BBQ cheeseburger
Rebarca s grilla
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Goveđa rebarca sa zeljem
Proljetna janjetina
Ramstek s povrćem
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Obojeni hamburger
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Brownie s kajenskim paprom
Dječje lazanje
Piletina s mascarponeom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Kroketi od piletine
Svinjski gulaš
Janjetina s medom od kadulje
Kuglice od riže i svježeg sira
Bugarska pita od krumpira
Manastirski đuveč
Pileći gulaš
Mladi krumpir s ajvarom
Janjetina na padelu
Pileća prsa punjena čvarcima
Hrskava pileća krilca
Piletina Kiev
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Servirajte vrući brudet i prepustite se ukusnim žlicama brudeta pripremljenog s omiljenom ribom.

Sastojci

1,5 kg miješane ribe (ugor, škarpina, grdobina, lubin, škampi)
100 ml ekstra djevičanskog maslinovog ulja
2 luka (220 g)
4 češnja češnjaka
2 grančice celera
1/3 vezice peršina
400 ml Passate Podravka
80-100 ml vinskog octa
200 – 250 ml prošeka
sol
1 žličica Vegete mediteran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe75 min

  • 1 Luk narežite na deblje ploške i popecite na zagrijanom maslinovom ulju. Kada luk uvene dodajte na ploške narezan češnjak, narezane listove celera i peršina, Passatu te Vegetu mediteran i sol.
  • 2 Kada umak prokuha, posložite ribu narezanu na veće komade, podlijte prošekom, a zatim dodajte vinski ocat kako se riba tijekom kuhanja ne bi raspala. Kuhajte otklopljeno na laganoj vatri 45-60 minuta.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke