Meni Search

Superwoman

Brudet

Bruskete od cvjetače
Tjestenina fuži s tartufima
Gulaš od oslića i povrća
Pohani tofu s povrćem
Riblji ražnjići
Orada s krumpirom i mladim lukom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Hrskavi trokuti
Piletina s kozjim sirom
Teleći savici u umaku od grejpa
Popečci od cvjetače
Dječje lazanje
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Pohani zamotuljci
Meksička party salata
BBQ cheeseburger
Špageti mediteraneo
Piletina sa šafranom
Bakalar s krumpirom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Velika Britanija - Pastirska pita
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Energetske kuglice s kurkumom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Pita s muškatnom bundevom i makom
Pašticada voli penne a ti mene
Rižini ravioli s mozzarellom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Bouillabaisse
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Lungić s toplom salatom od šparoga
Bugarska pita od krumpira
Mini shepherd's pie
Svinjski file s povrćem
Pileća prsa punjena čvarcima
Teleći odresci u umaku od višanja
Mini lazanje
Piletina Kiev
Špageti na kineski način
Skandinavske rolice s cimetom
Obojeni hamburger
Rižoto s tri vrste gljiva
Odresci u umaku s češnjakom
Finska - Juha s lososom
Pogača sa sardinom
Kuglice od riže i svježeg sira
Kruh od cvjetače s kurkumom
Salata s mljevenim mesom
Mladi krumpir s ajvarom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Ramsteak u seksi umaku
Goveđa rebarca sa zeljem
Punjena teleća prsa
Rižoto s dagnjama
Rebarca s graškom
Manastirski đuveč
Norveška krem juha od ribe i kozica
Kunić na bijelo
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Šampinjoni u palačinki
Kaštelanski makaruni
Rezanci s krušnim mrvicama
Brusketa s avokadom
Marinirane srdele
Pileći bataci s umakom od luka
Male teleće pitice
Pileći gulaš
Hrskava pileća krilca
Piletina u pivu
Mirisna pureća rolada
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Bruskete s povrćem
Piletina s mascarponeom
Odresci s umakom od kupina
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Sočna pureća rolada
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Pizza sirni jastučići
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Ramstek s povrćem
Tuna burger
Blagdanska rolada
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Ljetni ražnjići
Brownie s kajenskim paprom
Teriyaki piletina
Srneći file na salatu
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Grill vratina u sendviču
Riba u škartocu
Fish&Chips u tortilji
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Janjetina s medom od kadulje
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Cous-cous s povrćem
Nadjeveni kaneloni u umaku
Rebarca s grilla
Roštilj s umakom Romesco
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Sočni pureći ražnjići
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Piletina u aromatičnom omotaču
Zlatna piletina
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Slatka patka
Lazanje u tavi
Janjetina na padelu
Ljetni lungić
Hrskavo pečeno pile
Lignji po gosposki
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Dip od južnog voća
Svinjski gulaš
Jabučni krumpirići s cimetom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Brancinovo oko
Mesne okruglice na ražnjiću
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Proljetna janjetina
Pureća rolada s mlincima
Svinjski file s grila
Lignje na šumskom rižotu
Kroketi od piletine
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Servirajte vrući brudet i prepustite se ukusnim žlicama brudeta pripremljenog s omiljenom ribom.

Sastojci

1,5 kg miješane ribe (ugor, škarpina, grdobina, lubin, škampi)
100 ml ekstra djevičanskog maslinovog ulja
2 luka (220 g)
4 češnja češnjaka
2 grančice celera
1/3 vezice peršina
400 ml Passate Podravka
80-100 ml vinskog octa
200 – 250 ml prošeka
sol
1 žličica Vegete mediteran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe75 min

  • 1 Luk narežite na deblje ploške i popecite na zagrijanom maslinovom ulju. Kada luk uvene dodajte na ploške narezan češnjak, narezane listove celera i peršina, Passatu te Vegetu mediteran i sol.
  • 2 Kada umak prokuha, posložite ribu narezanu na veće komade, podlijte prošekom, a zatim dodajte vinski ocat kako se riba tijekom kuhanja ne bi raspala. Kuhajte otklopljeno na laganoj vatri 45-60 minuta.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke