Meni Search

Superwoman

Brudet

Kolinjsko zelje s frišketinom
Piletina u aromatičnom omotaču
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Riblji ražnjići
Brownie s kajenskim paprom
Odresci s umakom od kupina
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Pohani zamotuljci
Ljetni lungić
Janjetina na padelu
Lignje na šumskom rižotu
Brusketa s avokadom
Bugarska pita od krumpira
Lazanje u tavi
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Popečci od cvjetače
Cous-cous s povrćem
Obojeni hamburger
Svinjski file s grila
Salata s mljevenim mesom
Roštilj s umakom Romesco
Jabučni krumpirići s cimetom
Energetske kuglice s kurkumom
Marinirane srdele
Dip od južnog voća
Svinjski file s povrćem
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Rižoto s tri vrste gljiva
Piletina Kiev
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Meksička party salata
Brancinovo oko
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Tuna burger
Teriyaki piletina
Piletina sa šafranom
Tjestenina fuži s tartufima
Mirisna pureća rolada
Sočna pureća rolada
Kroketi od piletine
Rebarca s graškom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Orada s krumpirom i mladim lukom
Rižini ravioli s mozzarellom
Mesne okruglice na ražnjiću
Pašticada voli penne a ti mene
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Odresci u umaku s češnjakom
Lungić s toplom salatom od šparoga
Pileći bataci s umakom od luka
Mini lazanje
Lignji po gosposki
Nadjeveni kaneloni u umaku
Ramsteak u seksi umaku
Pureća rolada s mlincima
Dječje lazanje
Špageti mediteraneo
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Proljetna janjetina
Bruskete s povrćem
Hrskavi trokuti
Mini shepherd's pie
Finska - Juha s lososom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Bouillabaisse
Šampinjoni u palačinki
Kuglice od riže i svježeg sira
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Bruskete od cvjetače
Svinjski gulaš
Punjena teleća prsa
Pohani tofu s povrćem
Špageti na kineski način
Mladi krumpir s ajvarom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Pileći gulaš
Pita s muškatnom bundevom i makom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Teleći savici u umaku od grejpa
Gulaš od oslića i povrća
Slana pita s povrćem i hamburgerom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Hrskava pileća krilca
Kaštelanski makaruni
Teleći odresci u umaku od višanja
Piletina s mascarponeom
Janjetina s medom od kadulje
Sočni pureći ražnjići
Bakalar s krumpirom
Srneći file na salatu
Riba u škartocu
Pogača sa sardinom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Ljetni ražnjići
Fish&Chips u tortilji
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Rezanci s krušnim mrvicama
Zlatna piletina
Odresci nadjeveni sirom i orasima
BBQ cheeseburger
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Rebarca s grilla
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Ramstek s povrćem
Velika Britanija - Pastirska pita
Pizza sirni jastučići
Male teleće pitice
Rižoto s dagnjama
Manastirski đuveč
Grill vratina u sendviču
Kunić na bijelo
Slatka patka
Goveđa rebarca sa zeljem
Blagdanska rolada
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Skandinavske rolice s cimetom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Piletina s kozjim sirom
Piletina u pivu
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Pileća prsa punjena čvarcima
Hrskavo pečeno pile
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Servirajte vrući brudet i prepustite se ukusnim žlicama brudeta pripremljenog s omiljenom ribom.

Sastojci

1,5 kg miješane ribe (ugor, škarpina, grdobina, lubin, škampi)
100 ml ekstra djevičanskog maslinovog ulja
2 luka (220 g)
4 češnja češnjaka
2 grančice celera
1/3 vezice peršina
400 ml Passate Podravka
80-100 ml vinskog octa
200 – 250 ml prošeka
sol
1 žličica Vegete mediteran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe75 min

  • 1 Luk narežite na deblje ploške i popecite na zagrijanom maslinovom ulju. Kada luk uvene dodajte na ploške narezan češnjak, narezane listove celera i peršina, Passatu te Vegetu mediteran i sol.
  • 2 Kada umak prokuha, posložite ribu narezanu na veće komade, podlijte prošekom, a zatim dodajte vinski ocat kako se riba tijekom kuhanja ne bi raspala. Kuhajte otklopljeno na laganoj vatri 45-60 minuta.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke