Meni Search

Superwoman

Brudet

Portugal - Svinjski file na alentejo način
Rižoto s dagnjama
Mirisna pureća rolada
Energetske kuglice s kurkumom
Pohani tofu s povrćem
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Teleći savici u umaku od grejpa
Kuglice od riže i svježeg sira
Piletina u aromatičnom omotaču
Piletina s kozjim sirom
Ljetni ražnjići
Teriyaki piletina
Kolinjsko zelje s frišketinom
Rebarca s graškom
Slatka patka
Dječje lazanje
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Janjetina s medom od kadulje
Brancinovo oko
Rezanci s krušnim mrvicama
Mesne okruglice na ražnjiću
Svinjski gulaš
Sočni pureći ražnjići
Piletina s mascarponeom
Mini lazanje
Salata s mljevenim mesom
Ljetni lungić
Kruh od cvjetače s kurkumom
Velika Britanija - Pastirska pita
Hrskavo pečeno pile
Odresci u umaku s češnjakom
Ramstek s povrćem
Popečci od cvjetače
Svinjski file s grila
Punjena teleća prsa
Jabučni krumpirići s cimetom
Bruskete od cvjetače
Grill vratina u sendviču
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Male teleće pitice
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Kaštelanski makaruni
Mini shepherd's pie
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Kroketi od piletine
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Bakalar s krumpirom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Ramsteak u seksi umaku
Pogača sa sardinom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Janjetina na padelu
Cous-cous s povrćem
Pohani zamotuljci
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Piletina Kiev
Lignje na šumskom rižotu
BBQ cheeseburger
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Bouillabaisse
Orada s krumpirom i mladim lukom
Lazanje u tavi
Goveđa rebarca sa zeljem
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Odresci s umakom od kupina
Nadjeveni kaneloni u umaku
Manastirski đuveč
Tuna burger
Fish&Chips u tortilji
Piletina u pivu
Srneći file na salatu
Proljetna janjetina
Rižini ravioli s mozzarellom
Rebarca s grilla
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Šampinjoni u palačinki
Špageti mediteraneo
Riblji ražnjići
Lungić s toplom salatom od šparoga
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Obojeni hamburger
Hrskavi trokuti
Kunić na bijelo
Brownie s kajenskim paprom
Pizza sirni jastučići
Riba u škartocu
Pileća prsa punjena čvarcima
Pita s muškatnom bundevom i makom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Pileći gulaš
Svinjski file s povrćem
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Roštilj s umakom Romesco
Blagdanska rolada
Pureća rolada s mlincima
Brusketa s avokadom
Zlatna piletina
Rižoto s tri vrste gljiva
Bugarska pita od krumpira
Finska - Juha s lososom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Pašticada voli penne a ti mene
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Špageti na kineski način
Hrskava pileća krilca
Pileći bataci s umakom od luka
Bruskete s povrćem
Norveška krem juha od ribe i kozica
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Sočna pureća rolada
Marinirane srdele
Skandinavske rolice s cimetom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Gulaš od oslića i povrća
Dip od južnog voća
Meksička party salata
Mladi krumpir s ajvarom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Tjestenina fuži s tartufima
BBQ svinjska rebarca u foliji
Piletina sa šafranom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Lignji po gosposki
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Teleći odresci u umaku od višanja
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Servirajte vrući brudet i prepustite se ukusnim žlicama brudeta pripremljenog s omiljenom ribom.

Sastojci

1,5 kg miješane ribe (ugor, škarpina, grdobina, lubin, škampi)
100 ml ekstra djevičanskog maslinovog ulja
2 luka (220 g)
4 češnja češnjaka
2 grančice celera
1/3 vezice peršina
400 ml Passate Podravka
80-100 ml vinskog octa
200 – 250 ml prošeka
sol
1 žličica Vegete mediteran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe75 min

  • 1 Luk narežite na deblje ploške i popecite na zagrijanom maslinovom ulju. Kada luk uvene dodajte na ploške narezan češnjak, narezane listove celera i peršina, Passatu te Vegetu mediteran i sol.
  • 2 Kada umak prokuha, posložite ribu narezanu na veće komade, podlijte prošekom, a zatim dodajte vinski ocat kako se riba tijekom kuhanja ne bi raspala. Kuhajte otklopljeno na laganoj vatri 45-60 minuta.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke