Meni Search

Superwoman

Brudet

Dječje lazanje
Roštilj s umakom Romesco
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
BBQ svinjska rebarca u foliji
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Norveška krem juha od ribe i kozica
Mirisna pureća rolada
Ljetni ražnjići
Šampinjoni u palačinki
Brusketa s avokadom
Cous-cous s povrćem
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Brownie s kajenskim paprom
Mesne okruglice na ražnjiću
Pileći bataci s umakom od luka
Fish&Chips u tortilji
Pašticada voli penne a ti mene
Riblji ražnjići
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Teriyaki piletina
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Grill vratina u sendviču
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Gulaš od oslića i povrća
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Sočni pureći ražnjići
Hrskavi trokuti
Rižoto s dagnjama
Popečci od cvjetače
Špageti na kineski način
Meksička party salata
Piletina u pivu
Rezanci s krušnim mrvicama
BBQ cheeseburger
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Lignje na šumskom rižotu
Hrskava pileća krilca
Finska - Juha s lososom
Rižoto s tri vrste gljiva
Pileća prsa punjena čvarcima
Punjena teleća prsa
Nadjeveni kaneloni u umaku
Zlatna piletina
Pureća rolada s mlincima
Energetske kuglice s kurkumom
Ramstek s povrćem
Riba u škartocu
Bakalar s krumpirom
Ramsteak u seksi umaku
Hrskavo pečeno pile
Piletina s kozjim sirom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Pita s muškatnom bundevom i makom
Piletina Kiev
Salata s mljevenim mesom
Male teleće pitice
Špageti mediteraneo
Brancinovo oko
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Svinjski gulaš
Kroketi od piletine
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Blagdanska rolada
Sočna pureća rolada
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Rebarca s graškom
Pileći gulaš
Piletina u aromatičnom omotaču
Kuglice od riže i svježeg sira
Piletina s mascarponeom
Svinjski file s povrćem
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Kaštelanski makaruni
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Lungić s toplom salatom od šparoga
Pogača sa sardinom
Odresci s umakom od kupina
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Pizza sirni jastučići
Proljetna janjetina
Jabučni krumpirići s cimetom
Mini shepherd's pie
Piletina sa šafranom
Kunić na bijelo
Ljetni lungić
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Goveđa rebarca sa zeljem
Srneći file na salatu
Mladi krumpir s ajvarom
Pohani tofu s povrćem
Janjetina na padelu
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Tuna burger
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Bruskete s povrćem
Velika Britanija - Pastirska pita
Slatka patka
Teleći savici u umaku od grejpa
Rižini ravioli s mozzarellom
Lignji po gosposki
Odresci u umaku s češnjakom
Marinirane srdele
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Manastirski đuveč
Pohani zamotuljci
Skandinavske rolice s cimetom
Obojeni hamburger
Lazanje u tavi
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Mini lazanje
Tjestenina fuži s tartufima
Rebarca s grilla
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Bouillabaisse
Dip od južnog voća
Bruskete od cvjetače
Kolinjsko zelje s frišketinom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Teleći odresci u umaku od višanja
Kruh od cvjetače s kurkumom
Bugarska pita od krumpira
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Svinjski file s grila
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Janjetina s medom od kadulje
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Servirajte vrući brudet i prepustite se ukusnim žlicama brudeta pripremljenog s omiljenom ribom.

Sastojci

1,5 kg miješane ribe (ugor, škarpina, grdobina, lubin, škampi)
100 ml ekstra djevičanskog maslinovog ulja
2 luka (220 g)
4 češnja češnjaka
2 grančice celera
1/3 vezice peršina
400 ml Passate Podravka
80-100 ml vinskog octa
200 – 250 ml prošeka
sol
1 žličica Vegete mediteran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe75 min

  • 1 Luk narežite na deblje ploške i popecite na zagrijanom maslinovom ulju. Kada luk uvene dodajte na ploške narezan češnjak, narezane listove celera i peršina, Passatu te Vegetu mediteran i sol.
  • 2 Kada umak prokuha, posložite ribu narezanu na veće komade, podlijte prošekom, a zatim dodajte vinski ocat kako se riba tijekom kuhanja ne bi raspala. Kuhajte otklopljeno na laganoj vatri 45-60 minuta.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke