Meni Search

Superwoman

Brudet

Bruskete s povrćem
Kolinjsko zelje s frišketinom
Sočna pureća rolada
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Rebarca s graškom
Kroketi od piletine
Odresci s umakom od kupina
Hrskavi trokuti
Nadjeveni kaneloni u umaku
Kruh od cvjetače s kurkumom
Velika Britanija - Pastirska pita
Bakalar s krumpirom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Bugarska pita od krumpira
Hrskava pileća krilca
Piletina u aromatičnom omotaču
Piletina u pivu
Energetske kuglice s kurkumom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Srneći file na salatu
Teriyaki piletina
Zlatna piletina
Proljetna janjetina
Finska - Juha s lososom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Skandinavske rolice s cimetom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Kunić na bijelo
Brancinovo oko
Piletina sa šafranom
Tuna burger
Špageti na kineski način
Pileći gulaš
Mini shepherd's pie
Pohani zamotuljci
Špageti mediteraneo
Pileća prsa punjena čvarcima
Piletina s hrskavim njokima i graškom
BBQ cheeseburger
Gulaš od oslića i povrća
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Male teleće pitice
Pureća rolada s mlincima
Lignji po gosposki
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Obojeni hamburger
Cous-cous s povrćem
Mladi krumpir s ajvarom
Rižoto s dagnjama
Janjetina na padelu
Tjestenina fuži s tartufima
Dip od južnog voća
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Teleći savici u umaku od grejpa
Roštilj s umakom Romesco
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Lignje na šumskom rižotu
Hrskavo pečeno pile
Riba u škartocu
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Lazanje u tavi
Pita s muškatnom bundevom i makom
Piletina s mascarponeom
Rezanci s krušnim mrvicama
Dječje lazanje
Pašticada voli penne a ti mene
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Salata s mljevenim mesom
Ljetni lungić
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Brusketa s avokadom
Ramstek s povrćem
Teleći odresci u umaku od višanja
Bouillabaisse
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Fish&Chips u tortilji
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Mirisna pureća rolada
Odresci u umaku s češnjakom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Norveška krem juha od ribe i kozica
Sočni pureći ražnjići
Pogača sa sardinom
Rižini ravioli s mozzarellom
Ramsteak u seksi umaku
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Popečci od cvjetače
Svinjski file s povrćem
Rižoto s tri vrste gljiva
Lungić s toplom salatom od šparoga
Orada s krumpirom i mladim lukom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Pohani tofu s povrćem
Riblji ražnjići
Janjetina s medom od kadulje
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Punjena teleća prsa
Slatka patka
Manastirski đuveč
Bruskete od cvjetače
Svinjski file s grila
Šampinjoni u palačinki
Svinjski gulaš
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Rebarca s grilla
Kaštelanski makaruni
Goveđa rebarca sa zeljem
Piletina s kozjim sirom
Mini lazanje
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Mesne okruglice na ražnjiću
Pileći bataci s umakom od luka
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Grill vratina u sendviču
Meksička party salata
Pizza sirni jastučići
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Piletina Kiev
Marinirane srdele
Kuglice od riže i svježeg sira
Blagdanska rolada
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Jabučni krumpirići s cimetom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Ljetni ražnjići
Brownie s kajenskim paprom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Servirajte vrući brudet i prepustite se ukusnim žlicama brudeta pripremljenog s omiljenom ribom.

Sastojci

1,5 kg miješane ribe (ugor, škarpina, grdobina, lubin, škampi)
100 ml ekstra djevičanskog maslinovog ulja
2 luka (220 g)
4 češnja češnjaka
2 grančice celera
1/3 vezice peršina
400 ml Passate Podravka
80-100 ml vinskog octa
200 – 250 ml prošeka
sol
1 žličica Vegete mediteran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe75 min

  • 1 Luk narežite na deblje ploške i popecite na zagrijanom maslinovom ulju. Kada luk uvene dodajte na ploške narezan češnjak, narezane listove celera i peršina, Passatu te Vegetu mediteran i sol.
  • 2 Kada umak prokuha, posložite ribu narezanu na veće komade, podlijte prošekom, a zatim dodajte vinski ocat kako se riba tijekom kuhanja ne bi raspala. Kuhajte otklopljeno na laganoj vatri 45-60 minuta.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke