Meni Search

Superwoman

Brudet

Bakalar s krumpirom
Skandinavske rolice s cimetom
Male teleće pitice
Roštilj s umakom Romesco
Svinjski gulaš
Lignje na šumskom rižotu
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Odresci s umakom od kupina
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Špageti mediteraneo
Ramsteak u seksi umaku
Bouillabaisse
Brancinovo oko
Špageti na kineski način
Svinjski file s povrćem
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Srneći file na salatu
Piletina s mascarponeom
Kunić na bijelo
Janjetina s medom od kadulje
Ljetni lungić
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Pileći bataci s umakom od luka
Sočna pureća rolada
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Riblji ražnjići
Pileći gulaš
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Slatka patka
Lazanje u tavi
Rižoto s tri vrste gljiva
Lignji po gosposki
Zlatna piletina
Pureća rolada s mlincima
Cous-cous s povrćem
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Kaštelanski makaruni
Energetske kuglice s kurkumom
Hrskava pileća krilca
Kroketi od piletine
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Bruskete s povrćem
Hrskavi trokuti
Pašticada voli penne a ti mene
BBQ svinjska rebarca u foliji
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Mirisna pureća rolada
Dip od južnog voća
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Riba u škartocu
Tjestenina fuži s tartufima
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
BBQ cheeseburger
Pileća prsa punjena čvarcima
Tuna burger
Piletina s kozjim sirom
Meksička party salata
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Kolinjsko zelje s frišketinom
Brownie s kajenskim paprom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Dječje lazanje
Sočni pureći ražnjići
Rezanci s krušnim mrvicama
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Lungić s toplom salatom od šparoga
Proljetna janjetina
Brusketa s avokadom
Manastirski đuveč
Grill vratina u sendviču
Velika Britanija - Pastirska pita
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Finska - Juha s lososom
Kuglice od riže i svježeg sira
Rižini ravioli s mozzarellom
Goveđa rebarca sa zeljem
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Rebarca s grilla
Mesne okruglice na ražnjiću
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Blagdanska rolada
Pogača sa sardinom
Bruskete od cvjetače
Ramstek s povrćem
Šampinjoni u palačinki
Mini shepherd's pie
Piletina u aromatičnom omotaču
Salata s mljevenim mesom
Pohani tofu s povrćem
Ljetni ražnjići
Teleći odresci u umaku od višanja
Popečci od cvjetače
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Obojeni hamburger
Bugarska pita od krumpira
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Nadjeveni kaneloni u umaku
Hrskavo pečeno pile
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Fish&Chips u tortilji
Kruh od cvjetače s kurkumom
Rižoto s dagnjama
Svinjski file s grila
Rebarca s graškom
Pohani zamotuljci
Teleći savici u umaku od grejpa
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Jabučni krumpirići s cimetom
Pita s muškatnom bundevom i makom
Piletina u pivu
Gulaš od oslića i povrća
Piletina sa šafranom
Janjetina na padelu
Teriyaki piletina
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Norveška krem juha od ribe i kozica
Piletina Kiev
Odresci u umaku s češnjakom
Pizza sirni jastučići
Mini lazanje
Mladi krumpir s ajvarom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Marinirane srdele
Punjena teleća prsa
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Servirajte vrući brudet i prepustite se ukusnim žlicama brudeta pripremljenog s omiljenom ribom.

Sastojci

1,5 kg miješane ribe (ugor, škarpina, grdobina, lubin, škampi)
100 ml ekstra djevičanskog maslinovog ulja
2 luka (220 g)
4 češnja češnjaka
2 grančice celera
1/3 vezice peršina
400 ml Passate Podravka
80-100 ml vinskog octa
200 – 250 ml prošeka
sol
1 žličica Vegete mediteran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe75 min

  • 1 Luk narežite na deblje ploške i popecite na zagrijanom maslinovom ulju. Kada luk uvene dodajte na ploške narezan češnjak, narezane listove celera i peršina, Passatu te Vegetu mediteran i sol.
  • 2 Kada umak prokuha, posložite ribu narezanu na veće komade, podlijte prošekom, a zatim dodajte vinski ocat kako se riba tijekom kuhanja ne bi raspala. Kuhajte otklopljeno na laganoj vatri 45-60 minuta.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke