Meni Search

Okrećem novi list

Čudotvorni čaj za detoks

Rezanci s krušnim mrvicama
Mesne okruglice u umaku
Lignje i tikvice na štapiću
Ramsteak u seksi umaku
Ražnjići od lososa
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Mesne okruglice
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
Piletina s mascarponeom
Zanimljiva salata s kikirikijem
Male teleće pitice
Tjestenina s rajčicama i patlidžanima
Sočna Wellington pečenka
Brusketa s avokadom
Tjestenina fuži s tartufima
Dagnje na buzaru
Zlatna piletina
Palačinke s nadjevom od riže
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Rižoto s tunom
Grčka seljačka salata
Bruskete od cvjetače
Voćna juha od višanja
Rosti
Pirjani kunić
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Pileća prsa iz pećnice
Govedina s lukom
Povrtni ražnjići
Kineska juha s račićima i gljivama
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Pogača sa sardinom
Mirisni prilog iz pećnice
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Pohane paprike
Proljetno meso i povrće iz woka
Belgija - Salade Liégeoise
Uzbudljivi kolač od blitve
Polpete od slanutka s kurkumom
Crveno ljetno varivo
Grill povrće na salatu
Oslić s maslinama
Poljska - Prozračna juha od kiselice
Piletina s pistacijama
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Pečena piletina s limunom
Špageti na kineski način
Empanade s pestom
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Fina pikantna piletina
Pita s muškatnom bundevom i makom
Prilog od prokulica
Njemačka - Jetrica s jabukama
Juha od cvjetače i camemberta
Zapečena ricotta
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Kozice s rižom
Roštilj s umakom Romesco
Lignje na šumskom rižotu
Lignje punjene crvenim radićem
Popečci od bulgura s umakom
Krumpir u košuljici
Vege odresci s marinadom
Velika Britanija - Pastirska pita
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Salata s mora
Pileći bataci s umakom od luka
Krumpir juha sa šafranom i kozicama
Prežgana juha
Sočna pureća rolada
Senf s paprikama
Zimski punč
Uskršnja šunka na zabavan način
Zabavni kineski ravioli
Španjolski migas s bundevom
Salata od tune i povrća
Marokanska salata od krumpira i mrkve
Cous-cous s povrćem
Raskošna ljetna tava
Kuglice od riže i svježeg sira
Goveđa rebarca sa zeljem
Pečene bundeve s kus-kusom i povrćem
Rižoto na španjolski način
Sočna rebarca
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Sočna aromatična torta
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Mini lazanje
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Kolinjsko zelje s frišketinom
Mediteranski špageti
Polupunjene paprike
Papreni tart s marelicama
Janjetina na padelu
Salata u košaricama od parmezana
Juha od rikule i račića
Bugarska pita od krumpira
Popečci od cvjetače
Kaštelanski makaruni
Caponata alla Podravka
Kruh od cvjetače s kurkumom
Rolice od soma
Juha od bundeve s jabukom
Salata od quinoe i povrća
Rižoto tortice
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Marokanska salata s cous-cousom
Tagliatelle s pečenim povrćem
Ljubavne šurlice
Rižini ravioli s mozzarellom
Juha od kokosa, đumbira i mrkve
Pohana skuta
Vegetina enchilada
Salata s neobičnim preljevom
Pileći gulaš
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Rolice od blitve
Pohani tofu s povrćem
Salata od pečene rotkvice sa medom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Da čudotvorni napitak postoji možda ste još u djetinjstvu prestali vjerovati no ukoliko pripremite fini čaj od najboljeg spoja sastojaka kao što su đumbir, kurkuma, cimet, meda i limun učinit će čudo nakon blagdanskog jelovnika.

Sastojci

500 ml vode
1 komad svježeg đumbira (4 cm)
2 štapića Vegeta Maestro cimeta u kori
1 žličica Vegeta Maestro kurkume
Ocijeđeni sok 2 limuna
1-2 žličice meda od bagrema

Koristili smo

Kurkuma

Kurkuma

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 2 osobe15 min

  • 1 Đumbir ogulite, narežite na ploške i prelijte vodom. Zakuhajte, smanjite plamen i kuhajte nekoliko minuta. Dodajte štapić cimeta i kurkumu pa nastavite kuhati još 10 minuta.
  • 2 Procijedite, malo ohladite (60 °C), dodajte med, promiješajte da se med otopi.

Savjet

Med i limun dodajte u topli ali ne vrući čaj da se ne unište vrijedni sastojci.

Posluživanje

U mlaki napitak dodajte ocijeđeni limun i poslužite ukrašeno ploškama limuna.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke