Meni Search

Ful nabrijana

Fina pikantna piletina

Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Pizza s tunom
Miješani grill
Pileći bataci s umakom od luka
Kroketi od piletine
Marinirana piletina s roštilja
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Govedina s pireom i umakom od rajčice
Janjetina na padelu
Urbana pola
Nadjeveni kaneloni u umaku
Ossobuco
Lignje na šumskom rižotu
Bugarska pita od krumpira
Manastirski đuveč
Rajčica s kukuruzom
Martinjska guska s hajdinom kašom
Proljetno meso i povrće iz woka
Pečena piletina s limunom
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Irska janjetina
Viška pogača
Salata od liganja
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Prežgana juha
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Okruglice u umaku od rajčice
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Belgija - Salade Liégeoise
Svinjski file s povrćem
Rezanci s krušnim mrvicama
Mediteranski špageti
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Mirisna pečenka
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Povrtni ražnjići
Hrskava pileća krilca
Kobasica u pivu i pecivu
Meksička party salata
Špageti s ribom
Mini lazanje
Grill povrće na salatu
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Piletina Kiev
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Čarobna ljetna piletina
Rolice od blitve
Kaštelanski makaruni
Brancinovo oko
Lignje s povrćem i smokvama
Odresci od morskog psa
Grill oslić u aromatičnoj korici
Zabavni kineski ravioli
Uzbudljivi kolač od blitve
Sendvič s avokadom
Proljetna janjetina
Voćna juha od višanja
Lagana sarma
Piletina laganini
Norveška krem juha od ribe i kozica
Kuhano meso s umakom od hrena
Ražnjići od lososa
Fileti lososa u finom umaku
Račići na posteljici od povrća
Teleći odresci u umaku od višanja
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Mesne okruglice
Tjestenina fuži s tartufima
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
BBQ svinjska rebarca u foliji
Šampinjoni u palačinki
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Teleći savici u umaku od grejpa
Pirjani kunić
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Mini shepherd's pie
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Kunić na bijelo
Turske pizze
Salata s mora
Janjetina s medom od kadulje
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Fini gulaš od gljiva
Ramsteak u seksi umaku
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Fish&Chips u tortilji
Krem juha od tikvica
Grill vratina u sendviču
Delikatesna junetina na češki
Riba u bijelom umaku
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Zlatna piletina
Sočna rebarca
Sočni pureći ražnjići
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Pizza sirni jastučići
Mesne okruglice na ražnjiću
Aromatizirani kruh
Lazanje s lignjama
Brusketa s avokadom
Povrtni lonac
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Piletina na kijevski način
Hlebinska i pretepena juha
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Lungić s povrćem
Sočna pureća rolada
Hrskavi trokuti
Grickalica slanutak iz pećnice
Pohani tofu s povrćem
Grdobina s povrćem
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Pogača sa sardinom
Lignje s manistrom u škartocu
Meso s repom
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Popečci od tikvica
Odresci u umaku s češnjakom
Mediteranski kruščić s lovorom
Grill pirjana piletina s roštilja
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Blagdanska rolada
Umak od limete (Molho de limao)
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Roštilj s umakom Romesco
Grdobina u pikantnoj šalši
Kolinjsko zelje s frišketinom
Piletina sa šafranom
Ljetni ražnjići
Nadjevene lignje
Jabučni krumpirići s cimetom
Vege odresci s marinadom
Lungić u sendviču
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Predlažemo piletinu na malo drugačiji način - piletinu s Vegeta pikantnom marinadom za još više okusa.

Sastojci

4 pileća filea (600 g)
1 Vegeta pikantne marinade (90 ml)
3 žlice ulja
200 ml Passate Podravka
300 ml vode

Koristili smo

Vegeta Grill marinada pikantna

Vegeta Grill marinada pikantna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe25 min

  • 1 Pileći file operite, posušite, prelijte marinadom i ostavite u hladnjaku 30 minuta.
  • 2 Piletinu izvadite iz marinade, stavite u tavu na dobro zagrijano ulje i pecite na laganoj vatri dok ne dobije lijepu boju.
  • 3 Zalijte preostalom marinadom, pasiranom rajčicom i vodom, pa pirjajte 10 minuta. Po potrebi umak razrijedite s količinom vode po želji.

Savjet

Ako ne želite tekući umak, već malo kompaktniji, pasiranu rajčicu zamijenite sjeckanom rajčicom.

Posluživanje

Poslužite toplo uz pirjanu rižu i popečene gljive.

Nutritivne vrijednosti

Nutrijent Mjerna jedinica Količina Ž RDA (%) M RDA (%)
Fosfor mg 282.14 35 35
Kalcij mg 26.99 3 3
Kalij mg 555.08 15 15
Pantotenska kiselina mg 1.44 21 21
Niacin mg 21.85 156 109
Vitamin D μg 18 9 9
Vitamin A μg 798.15 20 16
Sol g 0.77 0 0
Bjelančevine g 32.67 - -
Vlakna g 1.06 - -
Ugljikohidrati g 7.1 - -
Masti g 27.75 - -

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke