Meni Search

Ful nabrijana

Fina pikantna piletina

Mini lazanje
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Viška pogača
Umak od limete (Molho de limao)
Norveška krem juha od ribe i kozica
Kunić na bijelo
Povrtni lonac
Piletina laganini
Voćna juha od višanja
Govedina s pireom i umakom od rajčice
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Kolinjsko zelje s frišketinom
Čarobna ljetna piletina
Manastirski đuveč
Ražnjići od lososa
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
BBQ svinjska rebarca u foliji
Proljetno meso i povrće iz woka
Ramsteak u seksi umaku
Lignje s manistrom u škartocu
Delikatesna junetina na češki
Račići na posteljici od povrća
Nadjevene lignje
Meso s repom
Rolice od blitve
Roštilj s umakom Romesco
Grdobina u pikantnoj šalši
Piletina na kijevski način
Kuhano meso s umakom od hrena
Fileti lososa u finom umaku
Fish&Chips u tortilji
Rajčica s kukuruzom
Mesne okruglice na ražnjiću
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Hrskavi trokuti
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Grill povrće na salatu
Odresci u umaku s češnjakom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Vege odresci s marinadom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Miješani grill
Ljetni ražnjići
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Grill oslić u aromatičnoj korici
Piletina sa šafranom
Grill pirjana piletina s roštilja
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Lungić s povrćem
Šampinjoni u palačinki
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Zlatna piletina
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Mirisna pečenka
Teleći odresci u umaku od višanja
Pečena piletina s limunom
Hrskava pileća krilca
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Belgija - Salade Liégeoise
Sočna rebarca
Ossobuco
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Turske pizze
Urbana pola
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Mini shepherd's pie
Krem juha od tikvica
Povrtni ražnjići
Brancinovo oko
Kaštelanski makaruni
Sendvič s avokadom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Blagdanska rolada
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Svinjski file s povrćem
Pizza sirni jastučići
Pogača sa sardinom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Janjetina s medom od kadulje
Pizza s tunom
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Prežgana juha
Salata od liganja
Salata s mora
Lagana sarma
Jabučni krumpirići s cimetom
Pohani tofu s povrćem
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Uzbudljivi kolač od blitve
Bugarska pita od krumpira
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Mediteranski kruščić s lovorom
Odresci od morskog psa
Grill vratina u sendviču
Hlebinska i pretepena juha
Martinjska guska s hajdinom kašom
Grdobina s povrćem
Sočni pureći ražnjići
Rezanci s krušnim mrvicama
Pileći bataci s umakom od luka
Lungić u sendviču
Fini gulaš od gljiva
Lignje s povrćem i smokvama
Tjestenina fuži s tartufima
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Lignje na šumskom rižotu
Proljetna janjetina
Irska janjetina
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Meksička party salata
Pirjani kunić
Lazanje s lignjama
Aromatizirani kruh
Brusketa s avokadom
Sočna pureća rolada
Grickalica slanutak iz pećnice
Kobasica u pivu i pecivu
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Kroketi od piletine
Okruglice u umaku od rajčice
Popečci od tikvica
Riba u bijelom umaku
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Zabavni kineski ravioli
Janjetina na padelu
Piletina Kiev
Mesne okruglice
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Teleći savici u umaku od grejpa
Špageti s ribom
Mediteranski špageti
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Marinirana piletina s roštilja
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Predlažemo piletinu na malo drugačiji način - piletinu s Vegeta pikantnom marinadom za još više okusa.

Sastojci

4 pileća filea (600 g)
1 Vegeta pikantne marinade (90 ml)
3 žlice ulja
200 ml Passate Podravka
300 ml vode

Koristili smo

Vegeta Grill marinada pikantna

Vegeta Grill marinada pikantna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe25 min

  • 1 Pileći file operite, posušite, prelijte marinadom i ostavite u hladnjaku 30 minuta.
  • 2 Piletinu izvadite iz marinade, stavite u tavu na dobro zagrijano ulje i pecite na laganoj vatri dok ne dobije lijepu boju.
  • 3 Zalijte preostalom marinadom, pasiranom rajčicom i vodom, pa pirjajte 10 minuta. Po potrebi umak razrijedite s količinom vode po želji.

Savjet

Ako ne želite tekući umak, već malo kompaktniji, pasiranu rajčicu zamijenite sjeckanom rajčicom.

Posluživanje

Poslužite toplo uz pirjanu rižu i popečene gljive.

Nutritivne vrijednosti

Nutrijent Mjerna jedinica Količina Ž RDA (%) M RDA (%)
Fosfor mg 282.14 35 35
Kalcij mg 26.99 3 3
Kalij mg 555.08 15 15
Pantotenska kiselina mg 1.44 21 21
Niacin mg 21.85 156 109
Vitamin D μg 18 9 9
Vitamin A μg 798.15 20 16
Sol g 0.77 0 0
Bjelančevine g 32.67 - -
Vlakna g 1.06 - -
Ugljikohidrati g 7.1 - -
Masti g 27.75 - -

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke