Meni Search

Lud k'o šiba

Fiš paprikaš

Grill vratina u sendviču
Sunčani užitak mediterana
Nadjevene lignje
Kotleti u pivskom umaku
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Patka s mlincima
Lungić u sendviču
Ramsteak u seksi umaku
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Roštilj s umakom Romesco
Kolinjsko zelje s frišketinom
Teriyaki piletina
Rezanci s krušnim mrvicama
Irski gulaš (Irish stew)
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Kotlovina
Aromatizirani kruh
Meksička party salata
Špageti s pistacijama
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Krem juha sa sjemenkama
Piletina s mascarponeom
Pikantne mazalice
Cous-cous s povrćem
Hrskavi trokuti
Pašticada
Sendvič s avokadom
Pečena janjetina s bademima
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Mirisna pureća rolada
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Proljetna janjetina
Lignje s povrćem i smokvama
Hrskave tortice od krumpira
Brancinovo oko
Tuna burger
Marokanska salata s cous-cousom
Vratina s roštilja
Blagdanska rolada
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Palačinke s nadjevom od riže
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Jakobove kapice s umakom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Špageti na kineski način
Grill povrće na salatu
Zabavni kineski ravioli
Pohani zamotuljci
Irska janjetina
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Piletina s nadjevom od ajvara
Pirjani kunić
Brownie s kajenskim paprom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Jabučni krumpirići s cimetom
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Sočni pureći ražnjići
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Male teleće pitice
Pohani tofu s povrćem
Janjetina na padelu
Pohana skuta
Tjestenina fuži s tartufima
Kineska juha s račićima i gljivama
Velika Britanija - Pastirska pita
Hrskavo pečeno pile
Pečena piletina s limunom
Pizza s tunom
Piletina Kiev
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Pohani buncek
Teletina s pirjanim povrćem
Marinirano svinjsko pečenje
Piletina u pivu
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Šampinjoni u palačinki
Polupunjene paprike
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Manastirski đuveč
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Srneći file na salatu
Pašticada s njokima
Norveška krem juha od ribe i kozica
Bugarska pita od krumpira
Marinirana pileća krilca s povrćem
Palamida s čilijem i mangom
Juha od bundeve s jabukom
Mesne okruglice na ražnjiću
Zapečena ricotta
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Pileći gulaš
Slasni BBQ burgeri
Piletina sa šafranom
Medeni teleći kotleti
Lungić s toplom salatom od šparoga
Cipar - Lungić na ciparski
Riblja juha s Malte
Prežgana juha
Mesna rolada u tijestu
Svinjski file s povrćem
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Majstorski pripremljen fiš paprikaš učinit će druženje s najdražim društvom događajem kojeg će se svi rado sjetiti, a vaše kulinarsko iskustvo učiniti bogatijim.

Sastojci

2 kg šarana
sol
1 žlica Vegete
Vegeta Maestro crni papar mljeveni
½ limuna
200 g luka
50 ml ulja
1 Fant za riblju juhu i paprikaš
20 g Vegeta Maestro slatke paprike mljevene
30 g Koncentrata rajčice Podravka
2 lista Vegeta Maestro lovora
2 ljuta feferona
2 češnja češnjaka
100 ml bijelog vina
1 žlica nasjeckanog peršina

Koristili smo

Sweet paprika 

Sweet paprika 

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 6 osobe

  • 1 Očistite ribu, narežite je na komade (kotlete), posolite, pospite Vegetom i pokapajte sokom od limuna.
  • 2 Luk očistite i usitnite u mikseru.
  • 3 U lonac (ili kotlić) stavite ulje.
  • 4 Dodajte usitnjeni luk, kratko popirjajte, dodajte glavu šarana, podlijte s 3 l vode i kuhajte oko 20 minuta.
  • 5 Na to dodajte Fant za riblju juhu i paprikaš, crvenu slatku papriku, koncentrat od rajčice, lovorov list, feferone i češnjak te kuhajte još 20 minuta podlijevajući vodom.
  • 6 Kuhani temeljac propasirajte kroz cjedilo i vratite u lonac.
  • 7 Zatim dodajte narezane komade ribe te vodu (dovoljno da prekrije ribu) i bijelo vino.
  • 8 Sve zajedno kuhajte još oko 10 minuta na laganoj vatri. Nemojte miješati paprikaš da se riba ne raspadne, samo protresite lonac.
  • 9 Na kraju pospite nasjeckanim peršinom.

Savjet

Fiš paprikaš bit će bolji ako koristite više vrsta ribe.

Posluživanje

Poslužite s tjesteninom, širokim rezancima ili žgancima.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke