Meni Search

Ful nabrijan

Grill oslić u aromatičnoj korici

Pileći bataci s umakom od luka
Hrskavi trokuti
Urbana pola
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Tjestenina fuži s tartufima
Fina pikantna piletina
Jabučni krumpirići s cimetom
Lungić s povrćem
Šampinjoni u palačinki
Salata s mora
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Grdobina u pikantnoj šalši
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Račići na posteljici od povrća
Janjetina na padelu
Kroketi od piletine
Piletina Kiev
Proljetno meso i povrće iz woka
Zlatna piletina
Blagdanska rolada
Pohani tofu s povrćem
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Ljetni ražnjići
Cupcakes u pršutu i tikvicama
BBQ svinjska rebarca u foliji
Kobasica u pivu i pecivu
Rajčica s kukuruzom
Krem juha od tikvica
Mesne okruglice na ražnjiću
Riba u bijelom umaku
Kolinjsko zelje s frišketinom
Pizza sirni jastučići
Pečena piletina s limunom
Ražnjići od lososa
Teleći odresci u umaku od višanja
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Okruglice u umaku od rajčice
Prežgana juha
Marinirana piletina s roštilja
Fileti lososa u finom umaku
Grdobina s povrćem
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Irska janjetina
Belgija - Salade Liégeoise
Lungić u sendviču
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Grill vratina u sendviču
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Fish&Chips u tortilji
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Umak od limete (Molho de limao)
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Kuhano meso s umakom od hrena
Manastirski đuveč
Piletina sa šafranom
Brancinovo oko
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Mirisna pečenka
Čarobna ljetna piletina
Pizza s tunom
Dagnje na buzaru
Mediteranski kruščić s lovorom
Mini lazanje
Miješani grill
Sočni pureći ražnjići
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Meso s repom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Bugarska pita od krumpira
Svinjski file s povrćem
Teleći savici u umaku od grejpa
Grickalica slanutak iz pećnice
Kunić na bijelo
Sočna pureća rolada
Grill pirjana piletina s roštilja
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Voćna juha od višanja
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Povrtni ražnjići
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Grill povrće na salatu
Lignje na šumskom rižotu
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Nadjevene lignje
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Zabavni kineski ravioli
Salata od liganja
Fini gulaš od gljiva
Rolice od blitve
Sočna rebarca
Mediteranski špageti
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Uzbudljivi kolač od blitve
Meksička party salata
Sendvič s avokadom
Piletina laganini
Delikatesna junetina na češki
Proljetna janjetina
Brusketa s avokadom
Povrtni lonac
Ramsteak u seksi umaku
Nadjeveni kaneloni u umaku
Vratina sa sezonskim povrćem
Pašticada s njokima
Lagana sarma
Aromatizirani kruh
Popečci od tikvica
Vege odresci s marinadom
Roštilj s umakom Romesco
Norveška krem juha od ribe i kozica
Zanimljiva salata s kikirikijem
Rezanci s krušnim mrvicama
Janjetina s medom od kadulje
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Mesne okruglice
Kaštelanski makaruni
Pirjani kunić
Lignje s povrćem i smokvama
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Oslić pečen u panko mrvicama, naribanom siru i  listićima bosiljka i peršina biti će savršenog okusa, a kapi limuna učinit će ovo jednostavno jelo još ukusnijim.

Sastojci

800 g fileta oslića
1 Vegeta Grill marinada s pivom 100 g
125 g panko mrvica
3 žlice naribanog sira grana padano
50 ml maslinovog ulja
1 žličica Vegeta Maestro češnjak granula
1 žlica nasjeckanog peršina
1 žlica nasjeckanog bosiljka
1 limun

Koristili smo

Vegeta Grill marinada s pivom

Vegeta Grill marinada s pivom

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe25 min

  • 1 Filete oslića prelijte Vegeta marinadom i pustite da odstoje 30-ak minuta.
  • 2 Panko mrvicama dodajte naribani sir, nasjeckani peršin i bosiljak, češnjak granule i dobro izmiješajte. Prelijte ih maslinovim uljem i ponovno dobro izmiješajte.
  • 3 U pripremljenu mješavinu stavite marinirani oslić i dobro ga obložite mrvicama.
  • 4 Tako pripremljene filete pecite u dobro zagrijanoj grill tavi s obje strane do lijepe zlatne boje.

Savjet

Na ovaj način možete pripremiti i cijelu ribu, ne samo filete. Ako upotrebljavate cijelu ribu dobro ju je na 2-3 mjesta, ovisno o veličini ribe, lagano dijagonalno zarezati da marinada bolje prodre u ribu i da joj potpuniji okus.

Posluživanje

Poslužite uz kriške limuna i prilog po želji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke