Meni Search

Ful nabrijana

Grill oslić u aromatičnoj korici

Špageti s ribom
Odresci u umaku s češnjakom
Aromatizirani kruh
Prežgana juha
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Martinjska guska s hajdinom kašom
Odresci od morskog psa
Povrtni lonac
Mesne okruglice na ražnjiću
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Mesne okruglice
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Lignje na šumskom rižotu
Pileći bataci s umakom od luka
Zabavni kineski ravioli
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Pizza s tunom
Grill vratina u sendviču
Umak od limete (Molho de limao)
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Lagana sarma
Urbana pola
Teleći odresci u umaku od višanja
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Kaštelanski makaruni
Vege odresci s marinadom
Voćna juha od višanja
Hlebinska i pretepena juha
Kobasica u pivu i pecivu
Fini gulaš od gljiva
Proljetno meso i povrće iz woka
Mirisna pečenka
Rajčica s kukuruzom
Ramsteak u seksi umaku
Miješani grill
Pogača sa sardinom
Riba u bijelom umaku
Hrskava pileća krilca
Jabučni krumpirići s cimetom
Ražnjići od lososa
Kunić na bijelo
Fina pikantna piletina
Sočna pureća rolada
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Piletina laganini
Kolinjsko zelje s frišketinom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Lungić s povrćem
Lungić u sendviču
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Grill pirjana piletina s roštilja
Piletina Kiev
Fileti lososa u finom umaku
Belgija - Salade Liégeoise
Mini shepherd's pie
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Račići na posteljici od povrća
Nadjevene lignje
Popečci od tikvica
Tjestenina fuži s tartufima
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Sočni pureći ražnjići
Nadjeveni kaneloni u umaku
Kroketi od piletine
Meso s repom
Grdobina u pikantnoj šalši
Rolice od blitve
Proljetna janjetina
Roštilj s umakom Romesco
Norveška krem juha od ribe i kozica
Viška pogača
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Svinjski file s povrćem
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Zlatna piletina
Rezanci s krušnim mrvicama
Sendvič s avokadom
Fish&Chips u tortilji
Delikatesna junetina na češki
Irska janjetina
Blagdanska rolada
Salata s mora
Lazanje s lignjama
Janjetina na padelu
Krem juha od tikvica
Marinirana piletina s roštilja
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Meksička party salata
Bugarska pita od krumpira
Govedina s pireom i umakom od rajčice
Okruglice u umaku od rajčice
Mediteranski špageti
Grickalica slanutak iz pećnice
Mediteranski kruščić s lovorom
Piletina na kijevski način
Šampinjoni u palačinki
Janjetina s medom od kadulje
Manastirski đuveč
Lignje s manistrom u škartocu
Pohani tofu s povrćem
Ossobuco
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Teleći savici u umaku od grejpa
Mini lazanje
Salata od liganja
Brusketa s avokadom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Povrtni ražnjići
Uzbudljivi kolač od blitve
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Pečena piletina s limunom
Sočna rebarca
Grdobina s povrćem
Turske pizze
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Grill povrće na salatu
Brancinovo oko
Piletina sa šafranom
Čarobna ljetna piletina
Lignje s povrćem i smokvama
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Pirjani kunić
Pizza sirni jastučići
Hrskavi trokuti
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Ljetni ražnjići
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Kuhano meso s umakom od hrena
BBQ svinjska rebarca u foliji
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Oslić pečen u panko mrvicama, naribanom siru i  listićima bosiljka i peršina biti će savršenog okusa, a kapi limuna učinit će ovo jednostavno jelo još ukusnijim.

Sastojci

800 g fileta oslića
1 Vegeta Grill marinada s pivom 100 g
125 g panko mrvica
3 žlice naribanog sira grana padano
50 ml maslinovog ulja
1 žličica Vegeta Maestro češnjak granula
1 žlica nasjeckanog peršina
1 žlica nasjeckanog bosiljka
1 limun

Koristili smo

Vegeta Grill marinada s pivom

Vegeta Grill marinada s pivom

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe25 min

  • 1 Filete oslića prelijte Vegeta marinadom i pustite da odstoje 30-ak minuta.
  • 2 Panko mrvicama dodajte naribani sir, nasjeckani peršin i bosiljak, češnjak granule i dobro izmiješajte. Prelijte ih maslinovim uljem i ponovno dobro izmiješajte.
  • 3 U pripremljenu mješavinu stavite marinirani oslić i dobro ga obložite mrvicama.
  • 4 Tako pripremljene filete pecite u dobro zagrijanoj grill tavi s obje strane do lijepe zlatne boje.

Savjet

Na ovaj način možete pripremiti i cijelu ribu, ne samo filete. Ako upotrebljavate cijelu ribu dobro ju je na 2-3 mjesta, ovisno o veličini ribe, lagano dijagonalno zarezati da marinada bolje prodre u ribu i da joj potpuniji okus.

Posluživanje

Poslužite uz kriške limuna i prilog po želji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke