Meni Search

Ful nabrijana

Grill povrće na salatu

Brancinovo oko
Ramsteak u seksi umaku
Mediteranski špageti
Proljetno meso i povrće iz woka
Meso s repom
Vege odresci s marinadom
Sendvič s avokadom
Okruglice u umaku od rajčice
Brusketa s avokadom
Fileti lososa u finom umaku
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Lignje s povrćem i smokvama
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Lungić u sendviču
Salata s mora
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Pohani tofu s povrćem
Ljetni ražnjići
Pizza s tunom
Lignje na šumskom rižotu
Irska janjetina
Proljetna janjetina
Odresci u umaku s češnjakom
Riba u bijelom umaku
Grdobina u pikantnoj šalši
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Fish&Chips u tortilji
Grill oslić u aromatičnoj korici
Teleći odresci u umaku od višanja
Delikatesna junetina na češki
Mesne okruglice
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Popečci od tikvica
Grill vratina u sendviču
Viška pogača
Manastirski đuveč
Urbana pola
Krem juha od tikvica
Janjetina s medom od kadulje
Norveška krem juha od ribe i kozica
Uzbudljivi kolač od blitve
Lignje s manistrom u škartocu
Sočna pureća rolada
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Nadjeveni kaneloni u umaku
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Rezanci s krušnim mrvicama
Govedina s pireom i umakom od rajčice
Špageti s ribom
Jabučni krumpirići s cimetom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Bugarska pita od krumpira
BBQ svinjska rebarca u foliji
Odresci od morskog psa
Lazanje s lignjama
Hlebinska i pretepena juha
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Mesne okruglice na ražnjiću
Marinirana piletina s roštilja
Povrtni lonac
Aromatizirani kruh
Martinjska guska s hajdinom kašom
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Belgija - Salade Liégeoise
Ossobuco
Meksička party salata
Mediteranski kruščić s lovorom
Pirjani kunić
Čarobna ljetna piletina
Grickalica slanutak iz pećnice
Grill pirjana piletina s roštilja
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Umak od limete (Molho de limao)
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pileći bataci s umakom od luka
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Ražnjići od lososa
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Pogača sa sardinom
Tjestenina fuži s tartufima
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Miješani grill
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Voćna juha od višanja
Sočni pureći ražnjići
Kuhano meso s umakom od hrena
Kaštelanski makaruni
Povrtni ražnjići
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Kobasica u pivu i pecivu
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Pečena piletina s limunom
Lagana sarma
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Blagdanska rolada
Janjetina na padelu
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Račići na posteljici od povrća
Prežgana juha
Mini lazanje
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Hrskava pileća krilca
Teleći savici u umaku od grejpa
Piletina na kijevski način
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Kunić na bijelo
Kolinjsko zelje s frišketinom
Lungić s povrćem
Zabavni kineski ravioli
Roštilj s umakom Romesco
Rolice od blitve
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Zlatna piletina
Pizza sirni jastučići
Šampinjoni u palačinki
Mini shepherd's pie
Fina pikantna piletina
Sočna rebarca
Kroketi od piletine
Fini gulaš od gljiva
Grdobina s povrćem
Piletina Kiev
Nadjevene lignje
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Mirisna pečenka
Turske pizze
Salata od liganja
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Piletina laganini
Hrskavi trokuti
Svinjski file s povrćem
Piletina sa šafranom
Rajčica s kukuruzom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Savršeno pečeno povrće razveselit će ljubitelje vegetarijanske kuhinje, au z ajvar iz Podravke bit će to nezaboravan užitak jela pečenog na otvorenom.

Sastojci

150 g mladog luka
400 g tikvica
400 g patlidžana
200 g crvene paprike
200 g žute paprike
250 g sira skuta (ili ricotta)
150 g Zelenih maslina punjenih pastom od paprike Podravka
4 češnja češnjaka
1 vezica grubo nasjeckanog peršina
50 ml maslinovog ulja
100 g Ajvara ljutog Podravka
sol
Crni papar mljeveni Podravka
1 Vegeta Twist za salatu
ulje za premazivanje roštilja

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 6 osobe30 min

  • 1 Paprike očistite i narežite na veće komade, tikvicama i patlidžanima odrežite krajeve, pa ih po dužini narežite na ploške debljine oko 1 cm. Mladi luk samo dobro očistite, operite i posušite.
  • 2 Sve povrće popržite na dobro zagrijanom namašćenom roštilju ili grill tavi do lijepe zlatne boje.
  • 3 Povrće izvadite sa strane, pustite da se kratko ohladi, pa ga narežite na manje komade i stavite u posudu s poklopcem.
  • 4 Dodajte mu ocijeđene masline, sitnije natrganu skutu, protisnuti češnjak, sadržaj vrećice Vegeta twist za salatu i prelijte maslinovim uljem. Dobro izmiješajte i pustite da odstoji par minuta.
  • 5 Dodajte ajvar, dobro izmiješajte i pospite nasjeckanim peršinom. Odmah poslužite.

Savjet

Salatu možete kombinirati i sa svježom rikolom i tanko narezanim svježim rotkvicama.

Posluživanje

Po potrebi posolite i popaprite.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke