Meni Search

Superwoman

Grill vratina u sendviču

Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Manastirski đuveč
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Bakalar s krumpirom
Rižoto s dagnjama
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Piletina sa šafranom
Rebarca s grilla
Svinjski file s grila
Piletina u pivu
Teriyaki piletina
Lungić s toplom salatom od šparoga
Pogača sa sardinom
Hrskavi trokuti
Skandinavske rolice s cimetom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Piletina u aromatičnom omotaču
Energetske kuglice s kurkumom
Bruskete od cvjetače
Salata s mljevenim mesom
Riba u škartocu
Fish&Chips u tortilji
Kroketi od piletine
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Svinjski gulaš
Piletina Kiev
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Piletina s kozjim sirom
Kunić na bijelo
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Dječje lazanje
Pileća prsa punjena čvarcima
Sočna pureća rolada
Cous-cous s povrćem
Teleći odresci u umaku od višanja
Svinjski file s povrćem
Rebarca s graškom
Pohani tofu s povrćem
Ljetni lungić
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Teleći savici u umaku od grejpa
Rezanci s krušnim mrvicama
Pileći gulaš
Sočni pureći ražnjići
Jabučni krumpirići s cimetom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Blagdanska rolada
Mini shepherd's pie
Rižoto s tri vrste gljiva
Male teleće pitice
Kuglice od riže i svježeg sira
Srneći file na salatu
Mladi krumpir s ajvarom
Špageti na kineski način
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Ljetni ražnjići
Finska - Juha s lososom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Lazanje u tavi
Janjetina s medom od kadulje
Tuna burger
Šampinjoni u palačinki
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Tjestenina fuži s tartufima
Ramstek s povrćem
Brancinovo oko
Riblji ražnjići
Bugarska pita od krumpira
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Pašticada voli penne a ti mene
Lignji po gosposki
Norveška krem juha od ribe i kozica
Odresci s umakom od kupina
Orada s krumpirom i mladim lukom
Mesne okruglice na ražnjiću
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Gulaš od oslića i povrća
Dip od južnog voća
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Slatka patka
Roštilj s umakom Romesco
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Popečci od cvjetače
Proljetna janjetina
Brownie s kajenskim paprom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Punjena teleća prsa
BBQ cheeseburger
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Brusketa s avokadom
Velika Britanija - Pastirska pita
Pileći bataci s umakom od luka
Pizza sirni jastučići
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Bouillabaisse
Piletina s mascarponeom
Brudet
Zlatna piletina
Meksička party salata
Kaštelanski makaruni
Hrskava pileća krilca
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Lignje na šumskom rižotu
Ramsteak u seksi umaku
Pita s muškatnom bundevom i makom
Goveđa rebarca sa zeljem
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
BBQ svinjska rebarca u foliji
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Pureća rolada s mlincima
Odresci u umaku s češnjakom
Marinirane srdele
Pohani zamotuljci
Rižini ravioli s mozzarellom
Bruskete s povrćem
Kruh od cvjetače s kurkumom
Špageti mediteraneo
Mini lazanje
Kolinjsko zelje s frišketinom
Janjetina na padelu
Obojeni hamburger
Hrskavo pečeno pile
Mirisna pureća rolada
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Bez vratine nema dobrog roštilja, a pripremimo li ga u obliku sendviča, dobivamo vrhunski serviranu namirnicu praktično oblikovanu za jednostavno konzumiranje.

Sastojci

1 kg svinjske vratine
30 g Vegeta Grill za vratinu
80 g ukiseljenih lučica
200 g kiselog vrhnja
60 g Ajvara Podravka
peršin
60 g Kiselih krastavaca Podravka
1 vezica mladog luka
5 peciva ciabatta
Paprika filet Podravka

Koristili smo

Vegeta Natur vratina

Vegeta Natur vratina

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe45 min

  • 1 Svinjsku vratinu (bez kosti) pospite Vegetom Grill za vratinu. Po želji meso nauljite i ostavite marinirati 30 minuta.
  • 2 Nakon mariniranja na zagrijanom roštilju pecite vratinu s obje strane 4- 5 minuta da dobije finu pečenu boju, a da ostane sočna i ružičaste boje u sredini.
  • 3 Za vrijeme pečenja pripremite umak od kiselog vrhnja, ajvara i peršina. Pomiješajte sve sastojke i ohladite u hladnjaku. Razrežite ciabatta pecivo po dužini, otvorite ga i tostirajte s unutarnje strane kratko na roštilju, dovoljno dugo da dobije blage konture od pečenja.
  • 4 Pečenu vratinu poslužite u pecivu tako da ga izrežete na trakice i uz umak od kiselog vrhnja i ajvara složite uz ukiseljene lučice, sitno narezani mladi luk i ukiseljenu papriku narezanu na trakice ili odvojeno.

Posluživanje

Uz svinjsku vratinu poslužite osvježavajući umak od kiselog vrhnja i ajvara.

Male tajne

Umak možete pripremiti i s narezanim ukiseljenim lučicama, bez ajvara.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke