Meni Search

Macho

Hrenovke u panceti

Pirjani kunić
Mini lazanje
Macho hamburger
Sočni pureći ražnjići
Ramsteak u seksi umaku
Kotlovina
Piletina u pivu
Janjetina na padelu
Teriyaki piletina
Zabavni kineski ravioli
Marinirano svinjsko pečenje
Pureća rolada s mlincima
Pileća prsa punjena čvarcima
Palačinke s nadjevom od riže
Umak od limete (Molho de limao)
Punjene tikve
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Mladi krumpir s ajvarom
Špageti s acetom balsamicom
Delikatesna junetina na češki
Medeni teleći kotleti
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Salata od tune i povrća
Brancinovo oko
Špageti na kineski način
Rebarca s grilla
Teleći savici u umaku od grejpa
Pohani zamotuljci
Juha od gljiva
Janjetina s medom od kadulje
Lungić s povrćem
Blagdanska rolada
Grill vratina u sendviču
Pašticada
Pileća krilca s Coca-Colom
Kobasica u pivu i pecivu
Odrezak s umakom chimichurri
Dip od južnog voća
Kotlet s varivom od leće
Orada s krumpirom i mladim lukom
Pita s crnim pivom
File steak na povrću
Kotleti u pivskom umaku
Meksička party salata
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
BBQ svinjska rebarca u foliji
Ribarska popara
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Mesne okruglice na ražnjiću
Slatki lungić
Mirisna pureća rolada
Odresci u umaku s češnjakom
Pizza s tunom
Velika Britanija - Pastirska pita
Marinirana piletina s roštilja
Kroketi od piletine
Hrskavi trokuti
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Govedina s lukom
Obojeni hamburger
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Bakalar s krumpirom
Roštilj s umakom Romesco
Piletina s mascarponeom
Piletina s nadjevom od ajvara
Biftek rolice
Pileća prsa iz pećnice
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Dagnje na buzaru
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Nadjevene lignje
Teletina s pirjanim povrćem
Pohani tofu s povrćem
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Čarobna ljetna piletina
Rezanci s krušnim mrvicama
Lungić u sendviču
Piletina sa šafranom
Kuhana govedina s umakom od hrena
Zlatna piletina
Teleći odresci u umaku od višanja
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Odresci s umakom od kupina
Šampinjoni u palačinki
Pileća krilca s roštilja
Slasni BBQ burgeri
Ljetni ražnjići
Proljetna janjetina
Ramstek s povrćem
Svinjski file s povrćem
Pileći štapići u ketchupu
Irska janjetina
Tjestenina fuži s tartufima
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Sočna pureća rolada
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Umotane hrenovke ispecite na nov način i uživajte u finim zalogajima kombiniranim s ajvarom.

Sastojci

8 većih hrenovki
16 tanko narezanih ploški Pancete Podravka
2 žlice javorovog sirupa
1 žličica Vegete pikant
8 ploški cheddar sira
Za posluživanje:
Ajvar blagi od pečenih paprika

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Javorov sirup pomiješajte s Vegetom pikant.
  • 2 Hrenovke prerežite na pola i premažite pripremljenim sirupom. Ploške cheddara prerežite na pola, pa sa svakim komadom omotajte po jednu polovicu hrenovke.
  • 3 Zatim svaku polovicu omotajte s po jednom ploškom pancete i na svakom kraju učvrstite čačkalicom.
  • 4 Pecite ih u namašćenoj grill tavi ili na roštilju dok panceta ne postane hrskava.

Savjet

Ovako zamotane hrenovke možete dodatno omotati  tanko razvaljanim lisnatim tijestom i ispeći u pećnici.

Posluživanje

Poslužite toplo uz ajvar i popečeni kruh.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke