Meni Search

Ful nabrijan

Kobasica u pivu i pecivu

Odresci nadjeveni sirom i orasima
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Piletina Kiev
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Uzbudljivi kolač od blitve
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Teleći savici u umaku od grejpa
Delikatesna junetina na češki
Pohani tofu s povrćem
Salata s mora
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Povrtni lonac
Janjetina na padelu
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Račići na posteljici od povrća
Lignje s povrćem i smokvama
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Fina pikantna piletina
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Sočna rebarca
Proljetna janjetina
Grill pirjana piletina s roštilja
Zabavni kineski ravioli
Lungić u sendviču
Mediteranski kruščić s lovorom
Nadjevene lignje
Mini lazanje
Povrtni ražnjići
Riba u bijelom umaku
Teleći odresci u umaku od višanja
Proljetno meso i povrće iz woka
Vege odresci s marinadom
Manastirski đuveč
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Voćna juha od višanja
Belgija - Salade Liégeoise
Meksička party salata
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Lungić s povrćem
Piletina sa šafranom
Marinirana piletina s roštilja
Šampinjoni u palačinki
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Grickalica slanutak iz pećnice
Nadjeveni kaneloni u umaku
Pizza s tunom
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Mesne okruglice
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Mesne okruglice na ražnjiću
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Sočni pureći ražnjići
Pizza sirni jastučići
Rezanci s krušnim mrvicama
Svinjski file s povrćem
Lignje na šumskom rižotu
Rolice od blitve
Grill povrće na salatu
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Bugarska pita od krumpira
Janjetina s medom od kadulje
Tjestenina fuži s tartufima
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Pirjani kunić
Ramsteak u seksi umaku
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Fileti lososa u finom umaku
Popečci od tikvica
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Krem juha od tikvica
BBQ svinjska rebarca u foliji
Hrskavi trokuti
Pašticada s njokima
Jabučni krumpirići s cimetom
Kunić na bijelo
Grdobina s povrćem
Prežgana juha
Sočna pureća rolada
Vratina sa sezonskim povrćem
Salata od liganja
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Irska janjetina
Piletina laganini
Zanimljiva salata s kikirikijem
Aromatizirani kruh
Miješani grill
Kuhano meso s umakom od hrena
Grill oslić u aromatičnoj korici
Pečena piletina s limunom
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Mirisna pečenka
Kaštelanski makaruni
Sendvič s avokadom
Zlatna piletina
Meso s repom
Čarobna ljetna piletina
Blagdanska rolada
Urbana pola
Kolinjsko zelje s frišketinom
Rajčica s kukuruzom
Dagnje na buzaru
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Roštilj s umakom Romesco
Fish&Chips u tortilji
Kroketi od piletine
Ljetni ražnjići
Ražnjići od lososa
Grdobina u pikantnoj šalši
Brancinovo oko
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Okruglice u umaku od rajčice
Pileći bataci s umakom od luka
Umak od limete (Molho de limao)
Mediteranski špageti
Brusketa s avokadom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Lagana sarma
Grill vratina u sendviču
Fini gulaš od gljiva
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Kobasice su dio svakog roštilja pa tako i ovo jelo koje ćemo pripremiti. Jelo će biti ne samo pečeno na roštilju, nego će imati pivski element koji će mu dati sasvim novi i bogatiji okus pojačan popularnim cheddar sirom.

Sastojci

1 pakiranje Grill kobasica Podravka (500 g)
1 Vegeta Grill marinada s pivom
5 komada peciva
1 svijetlo pivo
500 g cheddar sira
1 glavica zelene salate Eisberg

Koristili smo

Vegeta Grill marinada s pivom

Vegeta Grill marinada s pivom

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 5 osobe45 min

  • 1 Grill kobasice ili kranjske kobasice zarežite po površini i marinirajte ih na 30 minuta u Vegeta grill tekućoj marinadi s pivom.
  • 2 Odaberite peciva po vlastitom izboru ili po veličini kobasice. Na štednjaku u lončiću ulijte pola litre svijetlog piva i zakuhajte ga. Sir cheddar naribajte i otopite u pivu. Marinirane kobasice pecite na zagrijanom roštilju s obje strane okrećući ih svake 3 minute.
  • 3 Peciva zarežite na način da ih ne prerežete do kraja, pečene kobasice umetnite u pecivo i prelijte umakom od piva i sira. Zelenu salatu Eisberg narežite na trakice i stavite u pecivo.

Savjet

Peciva mogu biti posuta sezamovim sjemenkama, a po želji kobasice mogu biti i kranjske. Sir može biti i po vlastitom izboru, obavezno topljivi.

Posluživanje

Uz ovakav kompletan obrok preporučuje se samo hladno pivo.

Male tajne

Ako želite, možete peciva kratko tostirati na masnoći nakon pečenja kobasica na roštilju.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke