Meni Search

Ful nabrijan

Kobasica u pivu i pecivu

Krem juha od tikvica
Rolice od blitve
Ražnjići od svinjetine s koprivom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Okruglice u umaku od rajčice
Mini lazanje
Sočna pureća rolada
Meso s repom
Zlatna piletina
Delikatesna junetina na češki
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Brusketa s avokadom
Kaštelanski makaruni
Rezanci s krušnim mrvicama
Grill povrće na salatu
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Grill pirjana piletina s roštilja
Lignje s povrćem i smokvama
Rajčica s kukuruzom
Povrtni lonac
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Šampinjoni u palačinki
Dagnje na buzaru
Sočna rebarca
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Piletina sa šafranom
Brancinovo oko
Ljetni ražnjići
Bugarska pita od krumpira
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Riba u bijelom umaku
Teleći savici u umaku od grejpa
Fish&Chips u tortilji
Urbana pola
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Piletina laganini
Fini gulaš od gljiva
Mirisna pečenka
Marinirana piletina s roštilja
Popečci od tikvica
Pečena piletina s limunom
Grickalica slanutak iz pećnice
Mesne okruglice
Mediteranski špageti
Zanimljiva salata s kikirikijem
Salata od liganja
Vratina sa sezonskim povrćem
Grdobina u pikantnoj šalši
Blagdanska rolada
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Zabavni kineski ravioli
Čarobna ljetna piletina
Lungić u sendviču
Proljetno meso i povrće iz woka
Belgija - Salade Liégeoise
Janjetina na padelu
Uzbudljivi kolač od blitve
Janjetina s medom od kadulje
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Teleći odresci u umaku od višanja
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Pohani tofu s povrćem
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Jabučni krumpirići s cimetom
Meksička party salata
Lagana sarma
Mediteranski kruščić s lovorom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Vege odresci s marinadom
Pašticada s njokima
Aromatizirani kruh
Grill oslić u aromatičnoj korici
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Mesne okruglice na ražnjiću
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Kuhano meso s umakom od hrena
Kolinjsko zelje s frišketinom
Nadjevene lignje
Piletina Kiev
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Umak od limete (Molho de limao)
Pizza sirni jastučići
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Kroketi od piletine
Pileći bataci s umakom od luka
Sočni pureći ražnjići
Račići na posteljici od povrća
Voćna juha od višanja
Lungić s povrćem
Pizza s tunom
Sendvič s avokadom
Grill vratina u sendviču
Fina pikantna piletina
Tjestenina fuži s tartufima
Hrskavi trokuti
Proljetna janjetina
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Prežgana juha
Manastirski đuveč
Pirjani kunić
Fileti lososa u finom umaku
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Salata s mora
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Nadjeveni kaneloni u umaku
Grdobina s povrćem
Kunić na bijelo
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Lignje na šumskom rižotu
Roštilj s umakom Romesco
Ražnjići od lososa
Ramsteak u seksi umaku
Norveška krem juha od ribe i kozica
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Svinjski file s povrćem
Irska janjetina
Miješani grill
Povrtni ražnjići
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Kobasice su dio svakog roštilja pa tako i ovo jelo koje ćemo pripremiti. Jelo će biti ne samo pečeno na roštilju, nego će imati pivski element koji će mu dati sasvim novi i bogatiji okus pojačan popularnim cheddar sirom.

Sastojci

1 pakiranje Grill kobasica Podravka (500 g)
1 Vegeta Grill marinada s pivom
5 komada peciva
1 svijetlo pivo
500 g cheddar sira
1 glavica zelene salate Eisberg

Koristili smo

Vegeta Grill marinada s pivom

Vegeta Grill marinada s pivom

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 5 osobe45 min

  • 1 Grill kobasice ili kranjske kobasice zarežite po površini i marinirajte ih na 30 minuta u Vegeta grill tekućoj marinadi s pivom.
  • 2 Odaberite peciva po vlastitom izboru ili po veličini kobasice. Na štednjaku u lončiću ulijte pola litre svijetlog piva i zakuhajte ga. Sir cheddar naribajte i otopite u pivu. Marinirane kobasice pecite na zagrijanom roštilju s obje strane okrećući ih svake 3 minute.
  • 3 Peciva zarežite na način da ih ne prerežete do kraja, pečene kobasice umetnite u pecivo i prelijte umakom od piva i sira. Zelenu salatu Eisberg narežite na trakice i stavite u pecivo.

Savjet

Peciva mogu biti posuta sezamovim sjemenkama, a po želji kobasice mogu biti i kranjske. Sir može biti i po vlastitom izboru, obavezno topljivi.

Posluživanje

Uz ovakav kompletan obrok preporučuje se samo hladno pivo.

Male tajne

Ako želite, možete peciva kratko tostirati na masnoći nakon pečenja kobasica na roštilju.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke