Meni Search

Ful nabrijan

Kobasica u pivu i pecivu

Grill pirjana piletina s roštilja
Grickalica slanutak iz pećnice
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Ramsteak u seksi umaku
Vege odresci s marinadom
Fini gulaš od gljiva
Hrskavi trokuti
Zlatna piletina
Grill oslić u aromatičnoj korici
Pizza sirni jastučići
Okruglice u umaku od rajčice
Salata od liganja
Irska janjetina
Dagnje na buzaru
Piletina sa šafranom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Ražnjići od lososa
Lignje s povrćem i smokvama
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Ljetni ražnjići
Blagdanska rolada
Krem juha od tikvica
Brancinovo oko
Kolinjsko zelje s frišketinom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Umak od limete (Molho de limao)
Šampinjoni u palačinki
Sočna pureća rolada
Kunić na bijelo
Povrtni lonac
Vratina sa sezonskim povrćem
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Lignje na šumskom rižotu
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Uzbudljivi kolač od blitve
Meksička party salata
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Norveška krem juha od ribe i kozica
Popečci od tikvica
Teleći savici u umaku od grejpa
Salata s mora
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Pečena piletina s limunom
Mini lazanje
Grdobina s povrćem
Pileći bataci s umakom od luka
Janjetina na padelu
Čarobna ljetna piletina
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Rolice od blitve
Piletina laganini
Mediteranski kruščić s lovorom
Grill povrće na salatu
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Bugarska pita od krumpira
Piletina Kiev
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Lungić s povrćem
Račići na posteljici od povrća
Pikantna piletina s azijskim zeljem
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Tjestenina fuži s tartufima
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Miješani grill
Roštilj s umakom Romesco
Mediteranski špageti
Proljetno meso i povrće iz woka
Nadjevene lignje
Rezanci s krušnim mrvicama
Meso s repom
Aromatizirani kruh
Pizza s tunom
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Lungić u sendviču
Sočni pureći ražnjići
Pašticada s njokima
Teleći odresci u umaku od višanja
Povrtni ražnjići
Rajčica s kukuruzom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Sočna rebarca
Nadjeveni kaneloni u umaku
Zabavni kineski ravioli
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Grdobina u pikantnoj šalši
Delikatesna junetina na češki
Marinirana piletina s roštilja
Brusketa s avokadom
Belgija - Salade Liégeoise
Mirisna pečenka
Fish&Chips u tortilji
Jabučni krumpirići s cimetom
Kaštelanski makaruni
Pirjani kunić
Kuhano meso s umakom od hrena
Grill vratina u sendviču
Manastirski đuveč
Proljetna janjetina
Svinjski file s povrćem
Zanimljiva salata s kikirikijem
Mesne okruglice
Voćna juha od višanja
Prežgana juha
Mesne okruglice na ražnjiću
Kroketi od piletine
Fina pikantna piletina
Lagana sarma
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Riba u bijelom umaku
Sendvič s avokadom
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Pohani tofu s povrćem
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Fileti lososa u finom umaku
Urbana pola
Janjetina s medom od kadulje
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Kobasice su dio svakog roštilja pa tako i ovo jelo koje ćemo pripremiti. Jelo će biti ne samo pečeno na roštilju, nego će imati pivski element koji će mu dati sasvim novi i bogatiji okus pojačan popularnim cheddar sirom.

Sastojci

1 pakiranje Grill kobasica Podravka (500 g)
1 Vegeta Grill marinada s pivom
5 komada peciva
1 svijetlo pivo
500 g cheddar sira
1 glavica zelene salate Eisberg

Koristili smo

Vegeta Grill marinada s pivom

Vegeta Grill marinada s pivom

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 5 osobe45 min

  • 1 Grill kobasice ili kranjske kobasice zarežite po površini i marinirajte ih na 30 minuta u Vegeta grill tekućoj marinadi s pivom.
  • 2 Odaberite peciva po vlastitom izboru ili po veličini kobasice. Na štednjaku u lončiću ulijte pola litre svijetlog piva i zakuhajte ga. Sir cheddar naribajte i otopite u pivu. Marinirane kobasice pecite na zagrijanom roštilju s obje strane okrećući ih svake 3 minute.
  • 3 Peciva zarežite na način da ih ne prerežete do kraja, pečene kobasice umetnite u pecivo i prelijte umakom od piva i sira. Zelenu salatu Eisberg narežite na trakice i stavite u pecivo.

Savjet

Peciva mogu biti posuta sezamovim sjemenkama, a po želji kobasice mogu biti i kranjske. Sir može biti i po vlastitom izboru, obavezno topljivi.

Posluživanje

Uz ovakav kompletan obrok preporučuje se samo hladno pivo.

Male tajne

Ako želite, možete peciva kratko tostirati na masnoći nakon pečenja kobasica na roštilju.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke