Meni Search

Ful nabrijana

Kobasica u pivu i pecivu

Lazanje s lignjama
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Miješani grill
Kuhano meso s umakom od hrena
Norveška krem juha od ribe i kozica
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Prežgana juha
Pizza sirni jastučići
Krem juha od tikvica
Zlatna piletina
Salata s mora
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Okruglice u umaku od rajčice
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Odresci u umaku s češnjakom
Kunić na bijelo
Irska janjetina
Uzbudljivi kolač od blitve
Fileti lososa u finom umaku
Riba u bijelom umaku
Rajčica s kukuruzom
Sendvič s avokadom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Mesne okruglice
Hrskava pileća krilca
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Blagdanska rolada
Fina pikantna piletina
Ramsteak u seksi umaku
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Svinjski file s povrćem
Kaštelanski makaruni
Lignje s manistrom u škartocu
Ossobuco
Lagana sarma
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Mini lazanje
Pohani tofu s povrćem
Rezanci s krušnim mrvicama
Piletina laganini
Roštilj s umakom Romesco
Grdobina u pikantnoj šalši
Proljetna janjetina
Lungić u sendviču
Proljetno meso i povrće iz woka
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Teleći odresci u umaku od višanja
Lungić s povrćem
Lignje na šumskom rižotu
Aromatizirani kruh
Kroketi od piletine
Fini gulaš od gljiva
Pogača sa sardinom
Popečci od tikvica
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Sočna rebarca
Meksička party salata
Umak od limete (Molho de limao)
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Meso s repom
Odresci od morskog psa
Tjestenina fuži s tartufima
Turske pizze
Govedina s pireom i umakom od rajčice
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Grdobina s povrćem
Mirisna pečenka
Špageti s ribom
Pileći bataci s umakom od luka
Kolinjsko zelje s frišketinom
Brancinovo oko
Belgija - Salade Liégeoise
Pirjani kunić
Piletina na kijevski način
Fish&Chips u tortilji
Janjetina s medom od kadulje
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Piletina Kiev
Grill pirjana piletina s roštilja
Povrtni ražnjići
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Račići na posteljici od povrća
Brusketa s avokadom
Urbana pola
Pizza s tunom
Manastirski đuveč
Mini shepherd's pie
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Sočni pureći ražnjići
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Hrskavi trokuti
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Ljetni ražnjići
Voćna juha od višanja
Teleći savici u umaku od grejpa
Martinjska guska s hajdinom kašom
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Grickalica slanutak iz pećnice
Jabučni krumpirići s cimetom
Janjetina na padelu
Piletina sa šafranom
Vege odresci s marinadom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Bugarska pita od krumpira
Grill oslić u aromatičnoj korici
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Mesne okruglice na ražnjiću
Zabavni kineski ravioli
Viška pogača
Mediteranski špageti
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Mediteranski kruščić s lovorom
Čarobna ljetna piletina
Pečena piletina s limunom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Nadjevene lignje
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Marinirana piletina s roštilja
Sočna pureća rolada
Grill vratina u sendviču
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Rolice od blitve
Ražnjići od lososa
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Delikatesna junetina na češki
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Šampinjoni u palačinki
Salata od liganja
Lignje s povrćem i smokvama
Grill povrće na salatu
Povrtni lonac
BBQ svinjska rebarca u foliji
Hlebinska i pretepena juha
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Kobasice su dio svakog roštilja pa tako i ovo jelo koje ćemo pripremiti. Jelo će biti ne samo pečeno na roštilju, nego će imati pivski element koji će mu dati sasvim novi i bogatiji okus pojačan popularnim cheddar sirom.

Sastojci

1 pakiranje Grill kobasica Podravka (500 g)
1 Vegeta Grill marinada s pivom
5 komada peciva
1 svijetlo pivo
500 g cheddar sira
1 glavica zelene salate Eisberg

Koristili smo

Vegeta Grill marinada s pivom

Vegeta Grill marinada s pivom

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 5 osobe45 min

  • 1 Grill kobasice ili kranjske kobasice zarežite po površini i marinirajte ih na 30 minuta u Vegeta grill tekućoj marinadi s pivom.
  • 2 Odaberite peciva po vlastitom izboru ili po veličini kobasice. Na štednjaku u lončiću ulijte pola litre svijetlog piva i zakuhajte ga. Sir cheddar naribajte i otopite u pivu. Marinirane kobasice pecite na zagrijanom roštilju s obje strane okrećući ih svake 3 minute.
  • 3 Peciva zarežite na način da ih ne prerežete do kraja, pečene kobasice umetnite u pecivo i prelijte umakom od piva i sira. Zelenu salatu Eisberg narežite na trakice i stavite u pecivo.

Savjet

Peciva mogu biti posuta sezamovim sjemenkama, a po želji kobasice mogu biti i kranjske. Sir može biti i po vlastitom izboru, obavezno topljivi.

Posluživanje

Uz ovakav kompletan obrok preporučuje se samo hladno pivo.

Male tajne

Ako želite, možete peciva kratko tostirati na masnoći nakon pečenja kobasica na roštilju.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke