Meni Search

Ful nabrijana

Kobasica u pivu i pecivu

Povrtni lonac
Roštilj s umakom Romesco
Mesne okruglice na ražnjiću
Mini shepherd's pie
Lagana sarma
Delikatesna junetina na češki
Meksička party salata
Rajčica s kukuruzom
Povrtni ražnjići
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Manastirski đuveč
Viška pogača
Turske pizze
Norveška krem juha od ribe i kozica
Salata s mora
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Lazanje s lignjama
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Hrskava pileća krilca
Kroketi od piletine
Popečci od tikvica
Sočni pureći ražnjići
Govedina s pireom i umakom od rajčice
Odresci u umaku s češnjakom
Brusketa s avokadom
Salata od liganja
Grickalica slanutak iz pećnice
Irska janjetina
Belgija - Salade Liégeoise
Rolice od blitve
Blagdanska rolada
Proljetno meso i povrće iz woka
Lignje na šumskom rižotu
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Fish&Chips u tortilji
Proljetna janjetina
Pizza s tunom
Grill vratina u sendviču
Uzbudljivi kolač od blitve
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Grdobina u pikantnoj šalši
Lungić s povrćem
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Grill oslić u aromatičnoj korici
Lignje s manistrom u škartocu
Jabučni krumpirići s cimetom
Kuhano meso s umakom od hrena
Miješani grill
Aromatizirani kruh
Pohani tofu s povrćem
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Mesne okruglice
Janjetina na padelu
Mediteranski kruščić s lovorom
Grill povrće na salatu
Fileti lososa u finom umaku
Pizza sirni jastučići
Kaštelanski makaruni
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Marinirana piletina s roštilja
Nadjeveni kaneloni u umaku
Ossobuco
Fini gulaš od gljiva
Piletina Kiev
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Brancinovo oko
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Mediteranski špageti
Fina pikantna piletina
Zabavni kineski ravioli
Pileći bataci s umakom od luka
Piletina na kijevski način
Vege odresci s marinadom
Nadjevene lignje
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Ramsteak u seksi umaku
Teleći savici u umaku od grejpa
Čarobna ljetna piletina
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Hrskavi trokuti
Umak od limete (Molho de limao)
Janjetina s medom od kadulje
BBQ svinjska rebarca u foliji
Pogača sa sardinom
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Okruglice u umaku od rajčice
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Martinjska guska s hajdinom kašom
Kunić na bijelo
Prežgana juha
Kolinjsko zelje s frišketinom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Grdobina s povrćem
Odresci od morskog psa
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Ljetni ražnjići
Pirjani kunić
Teleći odresci u umaku od višanja
Pečena piletina s limunom
Grill pirjana piletina s roštilja
Ražnjići od lososa
Lignje s povrćem i smokvama
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Tjestenina fuži s tartufima
Zlatna piletina
Sočna rebarca
Špageti s ribom
Sendvič s avokadom
Mini lazanje
Riba u bijelom umaku
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Šampinjoni u palačinki
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Lungić u sendviču
Svinjski file s povrćem
Mirisna pečenka
Piletina laganini
Krem juha od tikvica
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Piletina sa šafranom
Meso s repom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Sočna pureća rolada
Bugarska pita od krumpira
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Voćna juha od višanja
Urbana pola
Hlebinska i pretepena juha
Rezanci s krušnim mrvicama
Račići na posteljici od povrća
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Kobasice su dio svakog roštilja pa tako i ovo jelo koje ćemo pripremiti. Jelo će biti ne samo pečeno na roštilju, nego će imati pivski element koji će mu dati sasvim novi i bogatiji okus pojačan popularnim cheddar sirom.

Sastojci

1 pakiranje Grill kobasica Podravka (500 g)
1 Vegeta Grill marinada s pivom
5 komada peciva
1 svijetlo pivo
500 g cheddar sira
1 glavica zelene salate Eisberg

Koristili smo

Vegeta Grill marinada s pivom

Vegeta Grill marinada s pivom

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 5 osobe45 min

  • 1 Grill kobasice ili kranjske kobasice zarežite po površini i marinirajte ih na 30 minuta u Vegeta grill tekućoj marinadi s pivom.
  • 2 Odaberite peciva po vlastitom izboru ili po veličini kobasice. Na štednjaku u lončiću ulijte pola litre svijetlog piva i zakuhajte ga. Sir cheddar naribajte i otopite u pivu. Marinirane kobasice pecite na zagrijanom roštilju s obje strane okrećući ih svake 3 minute.
  • 3 Peciva zarežite na način da ih ne prerežete do kraja, pečene kobasice umetnite u pecivo i prelijte umakom od piva i sira. Zelenu salatu Eisberg narežite na trakice i stavite u pecivo.

Savjet

Peciva mogu biti posuta sezamovim sjemenkama, a po želji kobasice mogu biti i kranjske. Sir može biti i po vlastitom izboru, obavezno topljivi.

Posluživanje

Uz ovakav kompletan obrok preporučuje se samo hladno pivo.

Male tajne

Ako želite, možete peciva kratko tostirati na masnoći nakon pečenja kobasica na roštilju.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke