Meni Profil Search

Na izmaku snaga

Kobasica u pivu i pecivu

Marokanska salata od krumpira i mrkve
Pileći štapići u ketchupu
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Grill pirjana piletina s roštilja
Piletina na tajlandski način
Energetske kuglice s kurkumom
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Belgija - Salade Liégeoise
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Svinjski file s povrćem
Fiš paprikaš
Pureći hamburger
Salata s mora
Papreni tart s marelicama
Piletina s kozjim sirom
Dalmatinske polpete
Vegetina enchilada
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
Tjestenina u finom umaku
Rosti
Voćna juha od višanja
Grčka seljačka salata
Krumpir u košuljici
Popečci od bulgura s umakom
Slasni burger sa slaninom i sirom
Gulaš od gljiva
Kotleti u pivskom umaku
Špageti s pistacijama
Pečena piletina s limunom
Polupunjene paprike
Pileća krilca s Coca-Colom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Caponata alla Podravka
Grill oslić u aromatičnoj korici
Pašticada
Namazi za sendviče – Namaz od jaja
Hrskava pileća krilca
Pohani zamotuljci
Piletina s nadjevom od ajvara
Juha od rikule i račića
Salata od liganja
Sočni pureći ražnjići
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Pirjani kunić
Tjestenina s rajčicama i patlidžanima
Mesna rolada u tijestu
Fileti lososa u finom umaku
Švicarska juha sa sirom
Rižoto na španjolski način
Grill vratina u sendviču
Empanade s pestom
Ražnjići od lososa
Čarobni štapići
Salata sa skutom
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Riža s tunom
Palamida s čilijem i mangom
Piletina s pistacijama
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Crveno ljetno varivo
Hladna juha od avokada
Tjestenina mediterana
Omlet s paprikom i kukuruzom
Male teleće pitice
Zapečena ricotta
Rižoto s tunom
Slatki lungić
Sočna aromatična torta
Srneći file na salatu
Sočna pureća rolada
Svinjska jetrica u umaku
Riba u bijelom umaku
Krumpir juha sa šafranom i kozicama
Grdobina u pikantnoj šalši
Salata od tune i krastavaca
Street food kuglice
Jakobove kapice s umakom
Pohane paprike
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Špinatova juha s feta sirom
Cipar - Lungić na ciparski
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Senf s paprikama
Prilog od prokulica
Rajčica s kukuruzom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Kobasice su dio svakog roštilja pa tako i ovo jelo koje ćemo pripremiti. Jelo će biti ne samo pečeno na roštilju, nego će imati pivski element koji će mu dati sasvim novi i bogatiji okus pojačan popularnim cheddar sirom.

Sastojci

1 pakiranje Grill kobasica Podravka (500 g)
1 Vegeta Grill marinada s pivom
5 komada peciva
1 svijetlo pivo
500 g cheddar sira
1 glavica zelene salate Eisberg

Koristili smo

Vegeta Grill marinada s pivom

Vegeta Grill marinada s pivom

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 5 osobe45 min

  • 1 Grill kobasice ili kranjske kobasice zarežite po površini i marinirajte ih na 30 minuta u Vegeta grill tekućoj marinadi s pivom.
  • 2 Odaberite peciva po vlastitom izboru ili po veličini kobasice. Na štednjaku u lončiću ulijte pola litre svijetlog piva i zakuhajte ga. Sir cheddar naribajte i otopite u pivu. Marinirane kobasice pecite na zagrijanom roštilju s obje strane okrećući ih svake 3 minute.
  • 3 Peciva zarežite na način da ih ne prerežete do kraja, pečene kobasice umetnite u pecivo i prelijte umakom od piva i sira. Zelenu salatu Eisberg narežite na trakice i stavite u pecivo.

Savjet

Peciva mogu biti posuta sezamovim sjemenkama, a po želji kobasice mogu biti i kranjske. Sir može biti i po vlastitom izboru, obavezno topljivi.

Posluživanje

Uz ovakav kompletan obrok preporučuje se samo hladno pivo.

Male tajne

Ako želite, možete peciva kratko tostirati na masnoći nakon pečenja kobasica na roštilju.

Podijeli s prijateljima