Meni Profil Search

Na izmaku snaga

Kobasica u pivu i pecivu

Rebarca s roštilja u umaku s pivom
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Male teleće pitice
Srneći file na salatu
Salata sa skutom
Pirjani kunić
Senf s paprikama
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Juha od rikule i račića
Grdobina u pikantnoj šalši
Pileća krilca s Coca-Colom
Prilog od prokulica
Voćna juha od višanja
Kotleti u pivskom umaku
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Šareni ražnjići s mesnim okruglicama
Dalmatinske polpete
Pečena piletina s limunom
Slasni burger sa slaninom i sirom
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Piletina s nadjevom od ajvara
Piletina s pistacijama
Salata od tune i krastavaca
Riža s tunom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Špageti s pistacijama
Pureći hamburger
Salata od liganja
Hrskava pileća krilca
Sočna pureća rolada
Grill pirjana piletina s roštilja
Slatki lungić
Rižoto na španjolski način
Sočni pureći ražnjići
Rižoto s tunom
Mesna rolada u tijestu
Svinjska jetrica u umaku
Crveno ljetno varivo
Pileći štapići u ketchupu
Fiš paprikaš
Grill oslić u aromatičnoj korici
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Fileti lososa u finom umaku
Riba u bijelom umaku
Rosti
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
Pohani zamotuljci
Cipar - Lungić na ciparski
Polupunjene paprike
Piletina s kozjim sirom
Piletina na tajlandski način
Pohane paprike
Marokanska salata od krumpira i mrkve
Popečci od bulgura s umakom
Svinjski file s povrćem
Krumpir u košuljici
Jakobove kapice s umakom
Tjestenina u finom umaku
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Tjestenina mediterana
Rajčica s kukuruzom
Caponata alla Podravka
Tjestenina s rajčicama i patlidžanima
Špinatova juha s feta sirom
Pašticada
Grill vratina u sendviču
Gulaš od gljiva
Palamida s čilijem i mangom
Salata s mora
Zapečena ricotta
Namazi za sendviče – Namaz od jaja
Hladna juha od avokada
Omlet s paprikom i kukuruzom
Belgija - Salade Liégeoise
Grčka seljačka salata
Krumpir juha sa šafranom i kozicama
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Kobasice su dio svakog roštilja pa tako i ovo jelo koje ćemo pripremiti. Jelo će biti ne samo pečeno na roštilju, nego će imati pivski element koji će mu dati sasvim novi i bogatiji okus pojačan popularnim cheddar sirom.

Sastojci

1 pakiranje Grill kobasica Podravka (500 g)
1 Vegeta Grill marinada s pivom
5 komada peciva
1 svijetlo pivo
500 g cheddar sira
1 glavica zelene salate Eisberg

Koristili smo

Vegeta Grill marinada s pivom

Vegeta Grill marinada s pivom

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 5 osobe45 min

  • 1 Grill kobasice ili kranjske kobasice zarežite po površini i marinirajte ih na 30 minuta u Vegeta grill tekućoj marinadi s pivom.
  • 2 Odaberite peciva po vlastitom izboru ili po veličini kobasice. Na štednjaku u lončiću ulijte pola litre svijetlog piva i zakuhajte ga. Sir cheddar naribajte i otopite u pivu. Marinirane kobasice pecite na zagrijanom roštilju s obje strane okrećući ih svake 3 minute.
  • 3 Peciva zarežite na način da ih ne prerežete do kraja, pečene kobasice umetnite u pecivo i prelijte umakom od piva i sira. Zelenu salatu Eisberg narežite na trakice i stavite u pecivo.

Savjet

Peciva mogu biti posuta sezamovim sjemenkama, a po želji kobasice mogu biti i kranjske. Sir može biti i po vlastitom izboru, obavezno topljivi.

Posluživanje

Uz ovakav kompletan obrok preporučuje se samo hladno pivo.

Male tajne

Ako želite, možete peciva kratko tostirati na masnoći nakon pečenja kobasica na roštilju.

Podijeli s prijateljima