Meni Profil Search

Na izmaku snaga

Kobasica u pivu i pecivu

Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Salata sa skutom
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
Caponata alla Podravka
Kotleti u pivskom umaku
Fiš paprikaš
Špageti s pistacijama
Fileti lososa u finom umaku
Grill oslić u aromatičnoj korici
Slasni burger sa slaninom i sirom
Zapečena ricotta
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Srneći file na salatu
Grill pirjana piletina s roštilja
Hladna juha od avokada
Tjestenina mediterana
Gulaš od gljiva
Pileća krilca s Coca-Colom
Tjestenina s rajčicama i patlidžanima
Omlet s paprikom i kukuruzom
Jakobove kapice s umakom
Krumpir juha sa šafranom i kozicama
Riba u bijelom umaku
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Sočna pureća rolada
Male teleće pitice
Belgija - Salade Liégeoise
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Grčka seljačka salata
Rižoto na španjolski način
Pirjani kunić
Sočni pureći ražnjići
Pureći hamburger
Slatki lungić
Salata od liganja
Pohani zamotuljci
Senf s paprikama
Piletina s nadjevom od ajvara
Hrskava pileća krilca
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Rosti
Svinjska jetrica u umaku
Mesna rolada u tijestu
Krumpir u košuljici
Piletina s kozjim sirom
Riža s tunom
Grill vratina u sendviču
Rižoto s tunom
Marokanska salata od krumpira i mrkve
Salata s mora
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Tjestenina u finom umaku
Voćna juha od višanja
Prilog od prokulica
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Cipar - Lungić na ciparski
Palamida s čilijem i mangom
Polupunjene paprike
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Pašticada
Špinatova juha s feta sirom
Piletina s pistacijama
Juha od rikule i račića
Pileći štapići u ketchupu
Salata od tune i krastavaca
Piletina na tajlandski način
Detoks salata od prosa, špinata brusnica i nara
Namazi za sendviče – Namaz od jaja
Pohane paprike
Crveno ljetno varivo
Grdobina u pikantnoj šalši
Pečena piletina s limunom
Rajčica s kukuruzom
Dalmatinske polpete
Popečci od bulgura s umakom
Svinjski file s povrćem
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Kobasice su dio svakog roštilja pa tako i ovo jelo koje ćemo pripremiti. Jelo će biti ne samo pečeno na roštilju, nego će imati pivski element koji će mu dati sasvim novi i bogatiji okus pojačan popularnim cheddar sirom.

Sastojci

1 pakiranje Grill kobasica Podravka (500 g)
1 Vegeta Grill marinada s pivom
5 komada peciva
1 svijetlo pivo
500 g cheddar sira
1 glavica zelene salate Eisberg

Koristili smo

Vegeta Grill marinada s pivom

Vegeta Grill marinada s pivom

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 5 osobe45 min

  • 1 Grill kobasice ili kranjske kobasice zarežite po površini i marinirajte ih na 30 minuta u Vegeta grill tekućoj marinadi s pivom.
  • 2 Odaberite peciva po vlastitom izboru ili po veličini kobasice. Na štednjaku u lončiću ulijte pola litre svijetlog piva i zakuhajte ga. Sir cheddar naribajte i otopite u pivu. Marinirane kobasice pecite na zagrijanom roštilju s obje strane okrećući ih svake 3 minute.
  • 3 Peciva zarežite na način da ih ne prerežete do kraja, pečene kobasice umetnite u pecivo i prelijte umakom od piva i sira. Zelenu salatu Eisberg narežite na trakice i stavite u pecivo.

Savjet

Peciva mogu biti posuta sezamovim sjemenkama, a po želji kobasice mogu biti i kranjske. Sir može biti i po vlastitom izboru, obavezno topljivi.

Posluživanje

Uz ovakav kompletan obrok preporučuje se samo hladno pivo.

Male tajne

Ako želite, možete peciva kratko tostirati na masnoći nakon pečenja kobasica na roštilju.

Podijeli s prijateljima