Meni Profil Search

Na izmaku snaga

Kobasica u pivu i pecivu

Omlet s paprikom i kukuruzom
Popečci od bulgura s umakom
Krumpir juha sa šafranom i kozicama
Dalmatinske polpete
Salata sa skutom
Polupunjene paprike
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Palamida s čilijem i mangom
Tjestenina mediterana
Tjestenina u finom umaku
Rosti
Slatki lungić
Špageti s pistacijama
Hladna juha od avokada
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
Riža s tunom
Rižoto s tunom
Energetske kuglice s kurkumom
Fileti lososa u finom umaku
Juha od rikule i račića
Pečena piletina s limunom
Papreni tart s marelicama
Švicarska juha sa sirom
Rižoto na španjolski način
Salata s mora
Slasni burger sa slaninom i sirom
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Svinjska jetrica u umaku
Pureći hamburger
Grill pirjana piletina s roštilja
Riba u bijelom umaku
Vegetina enchilada
Fiš paprikaš
Kotleti u pivskom umaku
Pileći štapići u ketchupu
Cipar - Lungić na ciparski
Crveno ljetno varivo
Namazi za sendviče – Namaz od jaja
Pohane paprike
Sočna pureća rolada
Grill oslić u aromatičnoj korici
Zapečena ricotta
Hrskava pileća krilca
Prilog od prokulica
Sočna aromatična torta
Ražnjići od lososa
Piletina s kozjim sirom
Tjestenina s rajčicama i patlidžanima
Empanade s pestom
Belgija - Salade Liégeoise
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Male teleće pitice
Piletina na tajlandski način
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Salata od liganja
Svinjski file s povrćem
Marokanska salata od krumpira i mrkve
Srneći file na salatu
Piletina s nadjevom od ajvara
Gulaš od gljiva
Grdobina u pikantnoj šalši
Pirjani kunić
Krumpir u košuljici
Salata od tune i krastavaca
Voćna juha od višanja
Senf s paprikama
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Pileća krilca s Coca-Colom
Špinatova juha s feta sirom
Caponata alla Podravka
Sočni pureći ražnjići
Pohani zamotuljci
Rajčica s kukuruzom
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Grill vratina u sendviču
Čarobni štapići
Pašticada
Prežgana juha
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Piletina s pistacijama
Mesna rolada u tijestu
Grčka seljačka salata
Jakobove kapice s umakom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Kobasice su dio svakog roštilja pa tako i ovo jelo koje ćemo pripremiti. Jelo će biti ne samo pečeno na roštilju, nego će imati pivski element koji će mu dati sasvim novi i bogatiji okus pojačan popularnim cheddar sirom.

Sastojci

1 pakiranje Grill kobasica Podravka (500 g)
1 Vegeta Grill marinada s pivom
5 komada peciva
1 svijetlo pivo
500 g cheddar sira
1 glavica zelene salate Eisberg

Koristili smo

Vegeta Grill marinada s pivom

Vegeta Grill marinada s pivom

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 5 osobe45 min

  • 1 Grill kobasice ili kranjske kobasice zarežite po površini i marinirajte ih na 30 minuta u Vegeta grill tekućoj marinadi s pivom.
  • 2 Odaberite peciva po vlastitom izboru ili po veličini kobasice. Na štednjaku u lončiću ulijte pola litre svijetlog piva i zakuhajte ga. Sir cheddar naribajte i otopite u pivu. Marinirane kobasice pecite na zagrijanom roštilju s obje strane okrećući ih svake 3 minute.
  • 3 Peciva zarežite na način da ih ne prerežete do kraja, pečene kobasice umetnite u pecivo i prelijte umakom od piva i sira. Zelenu salatu Eisberg narežite na trakice i stavite u pecivo.

Savjet

Peciva mogu biti posuta sezamovim sjemenkama, a po želji kobasice mogu biti i kranjske. Sir može biti i po vlastitom izboru, obavezno topljivi.

Posluživanje

Uz ovakav kompletan obrok preporučuje se samo hladno pivo.

Male tajne

Ako želite, možete peciva kratko tostirati na masnoći nakon pečenja kobasica na roštilju.

Podijeli s prijateljima