Meni Profil Search

Na izmaku snaga

Kobasica u pivu i pecivu

Piletina s kozjim sirom
Svinjski file s povrćem
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Grčka seljačka salata
Rižoto na španjolski način
Sočni pureći ražnjići
Polupunjene paprike
Dalmatinske polpete
Salata sa skutom
Fileti lososa u finom umaku
Piletina s nadjevom od ajvara
Salata s mora
Omlet s paprikom i kukuruzom
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Male teleće pitice
Marokanska salata od krumpira i mrkve
Hrskava pileća krilca
Palamida s čilijem i mangom
Energetske kuglice s kurkumom
Vegetina enchilada
Empanade s pestom
Čarobni štapići
Hladna juha od avokada
Pašticada
Piletina s pistacijama
Pečena piletina s limunom
Crveno ljetno varivo
Rosti
Salata od liganja
Tjestenina mediterana
Senf s paprikama
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Sočna pureća rolada
Srneći file na salatu
Grill vratina u sendviču
Street food kuglice
Belgija - Salade Liégeoise
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Špinatova juha s feta sirom
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Zapečena ricotta
Caponata alla Podravka
Gulaš od gljiva
Krumpir juha sa šafranom i kozicama
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Rajčica s kukuruzom
Namazi za sendviče – Namaz od jaja
Mesna rolada u tijestu
Popečci od bulgura s umakom
Jakobove kapice s umakom
Kotleti u pivskom umaku
Fiš paprikaš
Švicarska juha sa sirom
Špageti s pistacijama
Grdobina u pikantnoj šalši
Pirjani kunić
Riba u bijelom umaku
Papreni tart s marelicama
Juha od rikule i račića
Pileća krilca s Coca-Colom
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Piletina na tajlandski način
Slasni burger sa slaninom i sirom
Prilog od prokulica
Grill pirjana piletina s roštilja
Pohani zamotuljci
Cipar - Lungić na ciparski
Salata od tune i krastavaca
Sočna aromatična torta
Slatki lungić
Pileći štapići u ketchupu
Ražnjići od lososa
Rižoto s tunom
Pureći hamburger
Svinjska jetrica u umaku
Riža s tunom
Pohane paprike
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Grill oslić u aromatičnoj korici
Tjestenina s rajčicama i patlidžanima
Voćna juha od višanja
Krumpir u košuljici
Tjestenina u finom umaku
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Kobasice su dio svakog roštilja pa tako i ovo jelo koje ćemo pripremiti. Jelo će biti ne samo pečeno na roštilju, nego će imati pivski element koji će mu dati sasvim novi i bogatiji okus pojačan popularnim cheddar sirom.

Sastojci

1 pakiranje Grill kobasica Podravka (500 g)
1 Vegeta Grill marinada s pivom
5 komada peciva
1 svijetlo pivo
500 g cheddar sira
1 glavica zelene salate Eisberg

Koristili smo

Vegeta Grill marinada s pivom

Vegeta Grill marinada s pivom

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 5 osobe45 min

  • 1 Grill kobasice ili kranjske kobasice zarežite po površini i marinirajte ih na 30 minuta u Vegeta grill tekućoj marinadi s pivom.
  • 2 Odaberite peciva po vlastitom izboru ili po veličini kobasice. Na štednjaku u lončiću ulijte pola litre svijetlog piva i zakuhajte ga. Sir cheddar naribajte i otopite u pivu. Marinirane kobasice pecite na zagrijanom roštilju s obje strane okrećući ih svake 3 minute.
  • 3 Peciva zarežite na način da ih ne prerežete do kraja, pečene kobasice umetnite u pecivo i prelijte umakom od piva i sira. Zelenu salatu Eisberg narežite na trakice i stavite u pecivo.

Savjet

Peciva mogu biti posuta sezamovim sjemenkama, a po želji kobasice mogu biti i kranjske. Sir može biti i po vlastitom izboru, obavezno topljivi.

Posluživanje

Uz ovakav kompletan obrok preporučuje se samo hladno pivo.

Male tajne

Ako želite, možete peciva kratko tostirati na masnoći nakon pečenja kobasica na roštilju.

Podijeli s prijateljima