Meni Profil Search

Na izmaku snaga

Kobasica u pivu i pecivu

Cipar - Lungić na ciparski
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Špinatova juha s feta sirom
Mesna rolada u tijestu
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Juha od rikule i račića
Rosti
Popečci od bulgura s umakom
Pirjani kunić
Hladna juha od avokada
Caponata alla Podravka
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Tjestenina mediterana
Fiš paprikaš
Rižoto na španjolski način
Fileti lososa u finom umaku
Detoks salata od prosa, špinata brusnica i nara
Piletina s pistacijama
Pečena piletina s limunom
Kotleti u pivskom umaku
Salata od liganja
Zapečena ricotta
Pašticada
Gulaš od gljiva
Grill pirjana piletina s roštilja
Pileća krilca s Coca-Colom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Hrskava pileća krilca
Pohani zamotuljci
Palamida s čilijem i mangom
Piletina s nadjevom od ajvara
Rižoto s tunom
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Krumpir u košuljici
Svinjska jetrica u umaku
Male teleće pitice
Jakobove kapice s umakom
Dalmatinske polpete
Omlet s paprikom i kukuruzom
Riža s tunom
Marokanska salata od krumpira i mrkve
Salata s mora
Prilog od prokulica
Grill vratina u sendviču
Crveno ljetno varivo
Tjestenina u finom umaku
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
Sočni pureći ražnjići
Grčka seljačka salata
Rajčica s kukuruzom
Namazi za sendviče – Namaz od jaja
Riba u bijelom umaku
Belgija - Salade Liégeoise
Srneći file na salatu
Pohane paprike
Svinjski file s povrćem
Voćna juha od višanja
Senf s paprikama
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Piletina s kozjim sirom
Sočna pureća rolada
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Pileći štapići u ketchupu
Salata sa skutom
Salata od tune i krastavaca
Slasni burger sa slaninom i sirom
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Tjestenina s rajčicama i patlidžanima
Špageti s pistacijama
Polupunjene paprike
Grill oslić u aromatičnoj korici
Grdobina u pikantnoj šalši
Slatki lungić
Piletina na tajlandski način
Krumpir juha sa šafranom i kozicama
Pureći hamburger
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Kobasice su dio svakog roštilja pa tako i ovo jelo koje ćemo pripremiti. Jelo će biti ne samo pečeno na roštilju, nego će imati pivski element koji će mu dati sasvim novi i bogatiji okus pojačan popularnim cheddar sirom.

Sastojci

1 pakiranje Grill kobasica Podravka (500 g)
1 Vegeta Grill marinada s pivom
5 komada peciva
1 svijetlo pivo
500 g cheddar sira
1 glavica zelene salate Eisberg

Koristili smo

Vegeta Grill marinada s pivom

Vegeta Grill marinada s pivom

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 5 osobe45 min

  • 1 Grill kobasice ili kranjske kobasice zarežite po površini i marinirajte ih na 30 minuta u Vegeta grill tekućoj marinadi s pivom.
  • 2 Odaberite peciva po vlastitom izboru ili po veličini kobasice. Na štednjaku u lončiću ulijte pola litre svijetlog piva i zakuhajte ga. Sir cheddar naribajte i otopite u pivu. Marinirane kobasice pecite na zagrijanom roštilju s obje strane okrećući ih svake 3 minute.
  • 3 Peciva zarežite na način da ih ne prerežete do kraja, pečene kobasice umetnite u pecivo i prelijte umakom od piva i sira. Zelenu salatu Eisberg narežite na trakice i stavite u pecivo.

Savjet

Peciva mogu biti posuta sezamovim sjemenkama, a po želji kobasice mogu biti i kranjske. Sir može biti i po vlastitom izboru, obavezno topljivi.

Posluživanje

Uz ovakav kompletan obrok preporučuje se samo hladno pivo.

Male tajne

Ako želite, možete peciva kratko tostirati na masnoći nakon pečenja kobasica na roštilju.

Podijeli s prijateljima