Meni Search

Lud k'o šiba

Krem juha sa sjemenkama

Roštilj s umakom Romesco
Hrskavo pečeno pile
Mesne okruglice na ražnjiću
Teletina s pirjanim povrćem
Polupunjene paprike
Marinirana pileća krilca s povrćem
Riblja juha s Malte
Bugarska pita od krumpira
Slasni BBQ burgeri
Cous-cous s povrćem
Medeni teleći kotleti
Pohani zamotuljci
Kineska juha s račićima i gljivama
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Kotleti u pivskom umaku
Pohani buncek
Kolinjsko zelje s frišketinom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Hrskave tortice od krumpira
Srneći file na salatu
Proljetna janjetina
Grill vratina u sendviču
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Šampinjoni u palačinki
Jakobove kapice s umakom
Mesna rolada u tijestu
Pirjani kunić
Irska janjetina
Piletina sa šafranom
Juha od bundeve s jabukom
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Marokanska salata s cous-cousom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Janjetina na padelu
Lungić s toplom salatom od šparoga
Špageti na kineski način
Piletina s mascarponeom
Rezanci s krušnim mrvicama
Ramsteak u seksi umaku
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Zabavni kineski ravioli
Marinirano svinjsko pečenje
Piletina u pivu
Pikantne mazalice
Piletina s nadjevom od ajvara
Vratina s roštilja
Patka s mlincima
Prežgana juha
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Lungić u sendviču
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Piletina Kiev
Velika Britanija - Pastirska pita
Irski gulaš (Irish stew)
Brancinovo oko
Hrskavi trokuti
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Mirisna pureća rolada
Teriyaki piletina
Palamida s čilijem i mangom
Jabučni krumpirići s cimetom
Aromatizirani kruh
Pohani tofu s povrćem
Male teleće pitice
Cipar - Lungić na ciparski
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Svinjski file s povrćem
Norveška krem juha od ribe i kozica
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Pašticada
Meksička party salata
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Pečena janjetina s bademima
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Sunčani užitak mediterana
Nadjevene lignje
Kotlovina
Blagdanska rolada
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Palačinke s nadjevom od riže
Manastirski đuveč
Lignje s povrćem i smokvama
Pečena piletina s limunom
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Sendvič s avokadom
Grill povrće na salatu
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Pizza s tunom
Sočni pureći ražnjići
Brownie s kajenskim paprom
Pašticada s njokima
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Orada s krumpirom i mladim lukom
Fiš paprikaš
Pileći gulaš
Tuna burger
Zapečena ricotta
Tjestenina fuži s tartufima
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Špageti s pistacijama
Pohana skuta
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Juhu pokapanu bučinim uljem i posipanu sjemenkama možete poslužiti i kao zaseban obrok jer kremozni zalogaji u kombinaciji s porilukom i bučom mogu stvoriti lagano zasitan osjećaj kakav i želite u vrućem razdoblju u godini.

Sastojci

500 ml vode
200 g buče
200 g poriluka
100 g korijena celera
2 žlice lišća celera
1 Vegeta Natur goveđa kocka
2 žlice bučina ulja
1 žlica bučinih sjemenki

Koristili smo

Vegeta Natur goveđa kocka

Vegeta Natur goveđa kocka

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe20 min

  • 1 U kipuću vodu stavite očišćenu i narezanu buču, poriluk i celer. Dodajte Vegetu Natur goveđu kocku i kuhajte 10-ak minuta.
  • 2 Maknite s vatre i stavite u blender, dodajte lišće celera i miksajte nekoliko minuta.

Savjet

Poriluk možete zamijeniti lukom.

Posluživanje

Pripremljenu juhu poslužite odmah pokapanu bučinim uljem i posipanu sjemenkama.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke