Meni Search

Gladan kao vuk

Kuhana govedina s umakom od hrena

Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Odresci s umakom od kupina
Quiche od bundeve, sira i luka
Pileća krilca s roštilja
Kuhano meso s umakom od hrena
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Fish&Chips u tortilji
Pašticada s njokima
Pureći hamburger
Piletina u pivu
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Punjeni kelj s plodovima mora
Velika Britanija - Pastirska pita
Slana pita s povrćem i hamburgerom
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Mediteranski kruščić s lovorom
Pureća rolada s mlincima
Slasni burger sa slaninom i sirom
Teleći savici u umaku od grejpa
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Piletina u aromatičnom omotaču
Pikantni gulaš
Svinjski gulaš
Nadjeveni kaneloni u umaku
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Odresci u umaku s češnjakom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Tuna burger
Pileća prsa punjena čvarcima
Punjena pečenka u vinu
Slatki lungić
Vratina s roštilja
Mesne okruglice u umaku
Mladi krumpir s ajvarom
Fino varivo v loncu
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Puretina s jabukom iz pećnice
Patka s mlincima
Ciganski odrezak
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Krumpiri u kaputiću od pancete
Biftek rolice
Mesna rolada u tijestu
Varivo od kelja i teletine
Piletina u egzotičnom umaku
Slatko twist pile
Glazirana patka s umakom od jabuka
Svinjski kotleti s povrćem
Gorički povrtni lonac
Odresci u paketiću
Janjetina s bižima
Kotlovina
Macho hamburger
Meso u woku na indonezijski način
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Svinjski medaljoni s kestenima
Pizza sirni jastučići
Vegetarijanski čips
Ramstek s povrćem
Sočna Wellington pečenka
Sarma sa suhim mesom
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Španjolski migas s bundevom
Polpete od oslića
Pileća prsa iz pećnice
Obojeni hamburger
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Piletina s nadjevom od ajvara
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Lazanje u tavi
Miješani grill
Skandinavske rolice s cimetom
Povrtni lonac
Harrisa janjetina s limunom
Pileća prsa s crnim tartufom
Govedina s lukom
Špageti s tikvicama
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Hrenovke u panceti
Sočna rebarca
Neobične punjene paprike
Teletina s pirjanim povrćem
Tortilje pikant
Fino začinjena piletina
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Janjetina s medom od kadulje
Ramsteak u seksi umaku
Slasni BBQ burgeri
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Medeni teleći kotleti
Janjetina na padelu
Umak od limete (Molho de limao)
Rebarca s grilla
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Fino i sočno meso prelivenom umakom od hrena i jabuka savršeno je kada poželite osvježavajuće komade u svom tanjuru.

Sastojci

500 ml vode
1 Vegeta Natur povrtna kocka
600 g govedine za juhu
Umak od hrena:
150 g hrena
300 ml goveđe juhe
200 g jabuka
sol
50 ml jabučnog octa
žličica šećera

Koristili smo

Vegeta Natur povrtna kocka

Vegeta Natur povrtna kocka

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe60 min

  • 1 U vruću vodu stavite Vegetu Natur povrtnu kocku, govedinu i pustite da zakipi. Potom smanjite vatru i kuhajte tako dugo dok meso ne postane mekano.
  • 2 Hren ogulite, naribajte i zalijte pripremljenom juhom u kojoj se kuhala govedina. Dodajte naribane jabuke, sol, ocat i šećer i kratko prokuhajte.

Savjet

Kad želite fino i sočno meso, uvijek ga stavite kuhati u vruću vodu. Vruća voda zatvara pore u mesu i meso ostaje sočno sa sačuvanim svim hranjivim sastojcima.

Posluživanje

Poslužite s kuhanom govedinom i kukuruznim kruhom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke