Meni Search

Gladan kao vuk

Kuhana govedina s umakom od hrena

Obojeni hamburger
Skandinavske rolice s cimetom
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Kotlovina
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Španjolski migas s bundevom
Velika Britanija - Pastirska pita
Miješani grill
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Biftek rolice
Svinjski kotleti s povrćem
Varivo od kelja i teletine
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Mladi krumpir s ajvarom
Quiche od bundeve, sira i luka
Sarma sa suhim mesom
Polpete od oslića
Svinjski medaljoni s kestenima
Pileća prsa s crnim tartufom
Teleći savici u umaku od grejpa
Umak od limete (Molho de limao)
Piletina u pivu
Pašticada s njokima
Tuna burger
Mesna rolada u tijestu
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Janjetina s bižima
Povrtni lonac
Meso u woku na indonezijski način
Vratina s roštilja
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pureći hamburger
Teletina s pirjanim povrćem
Janjetina na padelu
Mediteranski kruščić s lovorom
Piletina u egzotičnom umaku
Punjeni kelj s plodovima mora
Macho hamburger
Piletina u aromatičnom omotaču
Ramsteak u seksi umaku
BBQ svinjska rebarca u foliji
Pikantni gulaš
Vegetarijanski čips
Hrenovke u panceti
Kuhano meso s umakom od hrena
Krumpiri u kaputiću od pancete
Lazanje u tavi
Špageti s tikvicama
Odresci u paketiću
Govedina s lukom
Pileća krilca s roštilja
Mesne okruglice u umaku
Svinjski gulaš
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Ciganski odrezak
Ramstek s povrćem
Janjetina s medom od kadulje
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Puretina s jabukom iz pećnice
Slasni BBQ burgeri
Odresci s umakom od kupina
Sočna Wellington pečenka
Neobične punjene paprike
Slasni burger sa slaninom i sirom
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Pileća prsa iz pećnice
Harrisa janjetina s limunom
Piletina s nadjevom od ajvara
Rebarca s grilla
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Medeni teleći kotleti
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Pizza sirni jastučići
Fino varivo v loncu
Pileća prsa punjena čvarcima
Punjena pečenka u vinu
Fish&Chips u tortilji
Slatko twist pile
Pureća rolada s mlincima
Sočna rebarca
Fino začinjena piletina
Glazirana patka s umakom od jabuka
Patka s mlincima
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Odresci u umaku s češnjakom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Tortilje pikant
Slatki lungić
Gorički povrtni lonac
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Fino i sočno meso prelivenom umakom od hrena i jabuka savršeno je kada poželite osvježavajuće komade u svom tanjuru.

Sastojci

500 ml vode
1 Vegeta Natur povrtna kocka
600 g govedine za juhu
Umak od hrena:
150 g hrena
300 ml goveđe juhe
200 g jabuka
sol
50 ml jabučnog octa
žličica šećera

Koristili smo

Vegeta Natur povrtna kocka

Vegeta Natur povrtna kocka

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe60 min

  • 1 U vruću vodu stavite Vegetu Natur povrtnu kocku, govedinu i pustite da zakipi. Potom smanjite vatru i kuhajte tako dugo dok meso ne postane mekano.
  • 2 Hren ogulite, naribajte i zalijte pripremljenom juhom u kojoj se kuhala govedina. Dodajte naribane jabuke, sol, ocat i šećer i kratko prokuhajte.

Savjet

Kad želite fino i sočno meso, uvijek ga stavite kuhati u vruću vodu. Vruća voda zatvara pore u mesu i meso ostaje sočno sa sačuvanim svim hranjivim sastojcima.

Posluživanje

Poslužite s kuhanom govedinom i kukuruznim kruhom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke