Meni Search

Macho

Kuhana govedina s umakom od hrena

Medeni teleći kotleti
Pileća krilca s roštilja
Svinjski file s povrćem
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Pirjani kunić
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Rezanci s krušnim mrvicama
Bakalar s krumpirom
Čarobna ljetna piletina
Ramsteak u seksi umaku
Sočna pureća rolada
Odresci s umakom od kupina
Salata od tune i povrća
Špageti s acetom balsamicom
Grill vratina u sendviču
Piletina u pivu
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
BBQ svinjska rebarca u foliji
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Kobasica u pivu i pecivu
Janjetina s medom od kadulje
Brancinovo oko
Pureća rolada s mlincima
Proljetna janjetina
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Meksička party salata
Šampinjoni u palačinki
Palačinke s nadjevom od riže
Hrskavi trokuti
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Kroketi od piletine
Špageti na kineski način
Piletina sa šafranom
Umak od limete (Molho de limao)
Ramstek s povrćem
Mesne okruglice na ražnjiću
Velika Britanija - Pastirska pita
Teleći savici u umaku od grejpa
Odrezak s umakom chimichurri
Kotlet s varivom od leće
Rebarca s grilla
Slasni BBQ burgeri
Piletina s nadjevom od ajvara
Mladi krumpir s ajvarom
Marinirana piletina s roštilja
Dagnje na buzaru
Pileća krilca s Coca-Colom
Slatki lungić
Orada s krumpirom i mladim lukom
Marinirano svinjsko pečenje
Pohani tofu s povrćem
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Hrenovke u panceti
Odresci u umaku s češnjakom
Govedina s lukom
Mirisna pureća rolada
Ljetni ražnjići
Zabavni kineski ravioli
Tjestenina fuži s tartufima
Dip od južnog voća
Teriyaki piletina
Blagdanska rolada
Macho hamburger
Delikatesna junetina na češki
Sočni pureći ražnjići
Mini lazanje
Lungić s povrćem
Punjene tikve
Pileća prsa iz pećnice
Piletina s mascarponeom
Pileća prsa punjena čvarcima
Roštilj s umakom Romesco
Kotleti u pivskom umaku
Teleći odresci u umaku od višanja
Irska janjetina
Pizza s tunom
Biftek rolice
Pohani zamotuljci
Janjetina na padelu
Pileći štapići u ketchupu
Pita s crnim pivom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
File steak na povrću
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Nadjevene lignje
Zlatna piletina
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Juha od gljiva
Pašticada
Lungić u sendviču
Obojeni hamburger
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Kotlovina
Teletina s pirjanim povrćem
Ribarska popara
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Fino i sočno meso prelivenom umakom od hrena i jabuka savršeno je kada poželite osvježavajuće komade u svom tanjuru.

Sastojci

500 ml vode
1 Vegeta Natur povrtna kocka
600 g govedine za juhu
Umak od hrena:
150 g hrena
300 ml goveđe juhe
200 g jabuka
sol
50 ml jabučnog octa
žličica šećera

Koristili smo

Vegeta Natur povrtna kocka

Vegeta Natur povrtna kocka

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe60 min

  • 1 U vruću vodu stavite Vegetu Natur povrtnu kocku, govedinu i pustite da zakipi. Potom smanjite vatru i kuhajte tako dugo dok meso ne postane mekano.
  • 2 Hren ogulite, naribajte i zalijte pripremljenom juhom u kojoj se kuhala govedina. Dodajte naribane jabuke, sol, ocat i šećer i kratko prokuhajte.

Savjet

Kad želite fino i sočno meso, uvijek ga stavite kuhati u vruću vodu. Vruća voda zatvara pore u mesu i meso ostaje sočno sa sačuvanim svim hranjivim sastojcima.

Posluživanje

Poslužite s kuhanom govedinom i kukuruznim kruhom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke