Meni Search

Macho

Kuhana govedina s umakom od hrena

Medeni teleći kotleti
Meksička party salata
Pureća rolada s mlincima
Salata od tune i povrća
File steak na povrću
Velika Britanija - Pastirska pita
Kotlet s varivom od leće
Pirjani kunić
Pohani zamotuljci
Odresci s umakom od kupina
Marinirano svinjsko pečenje
Janjetina s medom od kadulje
Mesne okruglice na ražnjiću
Nadjevene lignje
Teleći savici u umaku od grejpa
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Pileći štapići u ketchupu
Umak od limete (Molho de limao)
Šampinjoni u palačinki
Rezanci s krušnim mrvicama
Ramstek s povrćem
Mirisna pureća rolada
Janjetina na padelu
Piletina s nadjevom od ajvara
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Pohani tofu s povrćem
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Pileća prsa iz pećnice
Juha od gljiva
Obojeni hamburger
Mini lazanje
Blagdanska rolada
Špageti s acetom balsamicom
Sočni pureći ražnjići
Kotlovina
Orada s krumpirom i mladim lukom
Palačinke s nadjevom od riže
Delikatesna junetina na češki
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Kroketi od piletine
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Proljetna janjetina
Dagnje na buzaru
Rebarca s grilla
BBQ svinjska rebarca u foliji
Lungić u sendviču
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Zabavni kineski ravioli
Tjestenina fuži s tartufima
Svinjski file s povrćem
Špageti na kineski način
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Roštilj s umakom Romesco
Pileća krilca s roštilja
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Teriyaki piletina
Kotleti u pivskom umaku
Piletina u pivu
Zlatna piletina
Dip od južnog voća
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Ljetni ražnjići
Teletina s pirjanim povrćem
Grill vratina u sendviču
Slatki lungić
Slasni BBQ burgeri
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Piletina sa šafranom
Teleći odresci u umaku od višanja
Marinirana piletina s roštilja
Mladi krumpir s ajvarom
Pileća krilca s Coca-Colom
Kobasica u pivu i pecivu
Pašticada
Pileća prsa punjena čvarcima
Pizza s tunom
Brancinovo oko
Hrenovke u panceti
Irska janjetina
Punjene tikve
Ramsteak u seksi umaku
Čarobna ljetna piletina
Lungić s povrćem
Odrezak s umakom chimichurri
Ribarska popara
Piletina s mascarponeom
Pita s crnim pivom
Hrskavi trokuti
Biftek rolice
Bakalar s krumpirom
Govedina s lukom
Odresci u umaku s češnjakom
Macho hamburger
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Sočna pureća rolada
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Fino i sočno meso prelivenom umakom od hrena i jabuka savršeno je kada poželite osvježavajuće komade u svom tanjuru.

Sastojci

500 ml vode
1 Vegeta Natur povrtna kocka
600 g govedine za juhu
Umak od hrena:
150 g hrena
300 ml goveđe juhe
200 g jabuka
sol
50 ml jabučnog octa
žličica šećera

Koristili smo

Vegeta Natur povrtna kocka

Vegeta Natur povrtna kocka

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe60 min

  • 1 U vruću vodu stavite Vegetu Natur povrtnu kocku, govedinu i pustite da zakipi. Potom smanjite vatru i kuhajte tako dugo dok meso ne postane mekano.
  • 2 Hren ogulite, naribajte i zalijte pripremljenom juhom u kojoj se kuhala govedina. Dodajte naribane jabuke, sol, ocat i šećer i kratko prokuhajte.

Savjet

Kad želite fino i sočno meso, uvijek ga stavite kuhati u vruću vodu. Vruća voda zatvara pore u mesu i meso ostaje sočno sa sačuvanim svim hranjivim sastojcima.

Posluživanje

Poslužite s kuhanom govedinom i kukuruznim kruhom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke