Meni Search

Macho

Kuhana govedina s umakom od hrena

Umak od limete (Molho de limao)
Ribarska popara
Piletina u pivu
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Pureća rolada s mlincima
Kotlet s varivom od leće
Janjetina na padelu
Orada s krumpirom i mladim lukom
Brancinovo oko
Rebarca s grilla
Šampinjoni u palačinki
Marinirana piletina s roštilja
Blagdanska rolada
Rezanci s krušnim mrvicama
Sočna pureća rolada
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Kobasica u pivu i pecivu
Velika Britanija - Pastirska pita
Irska janjetina
Lungić s povrćem
Pašticada
Ljetni ražnjići
Špageti na kineski način
Marinirano svinjsko pečenje
Palačinke s nadjevom od riže
Pileća krilca s roštilja
Mirisna pureća rolada
Čarobna ljetna piletina
Piletina s nadjevom od ajvara
BBQ svinjska rebarca u foliji
Teleći savici u umaku od grejpa
File steak na povrću
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Teriyaki piletina
Pita s crnim pivom
Medeni teleći kotleti
Biftek rolice
Piletina sa šafranom
Obojeni hamburger
Kotlovina
Ramsteak u seksi umaku
Nadjevene lignje
Teletina s pirjanim povrćem
Dip od južnog voća
Ramstek s povrćem
Pizza s tunom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Salata od tune i povrća
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Kotleti u pivskom umaku
Zabavni kineski ravioli
Mladi krumpir s ajvarom
Delikatesna junetina na češki
Macho hamburger
Sočni pureći ražnjići
Govedina s lukom
Punjene tikve
Lungić u sendviču
Mini lazanje
Dagnje na buzaru
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Hrskavi trokuti
Grill vratina u sendviču
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Hrenovke u panceti
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Pileći štapići u ketchupu
Piletina s mascarponeom
Juha od gljiva
Teleći odresci u umaku od višanja
Odresci s umakom od kupina
Pileća krilca s Coca-Colom
Pohani tofu s povrćem
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Proljetna janjetina
Slatki lungić
Kroketi od piletine
Pileća prsa punjena čvarcima
Bakalar s krumpirom
Pirjani kunić
Roštilj s umakom Romesco
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Odrezak s umakom chimichurri
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Meksička party salata
Slasni BBQ burgeri
Tjestenina fuži s tartufima
Pohani zamotuljci
Pileća prsa iz pećnice
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Odresci u umaku s češnjakom
Špageti s acetom balsamicom
Zlatna piletina
Janjetina s medom od kadulje
Mesne okruglice na ražnjiću
Svinjski file s povrćem
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Fino i sočno meso prelivenom umakom od hrena i jabuka savršeno je kada poželite osvježavajuće komade u svom tanjuru.

Sastojci

500 ml vode
1 Vegeta Natur povrtna kocka
600 g govedine za juhu
Umak od hrena:
150 g hrena
300 ml goveđe juhe
200 g jabuka
sol
50 ml jabučnog octa
žličica šećera

Koristili smo

Vegeta Natur povrtna kocka

Vegeta Natur povrtna kocka

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe60 min

  • 1 U vruću vodu stavite Vegetu Natur povrtnu kocku, govedinu i pustite da zakipi. Potom smanjite vatru i kuhajte tako dugo dok meso ne postane mekano.
  • 2 Hren ogulite, naribajte i zalijte pripremljenom juhom u kojoj se kuhala govedina. Dodajte naribane jabuke, sol, ocat i šećer i kratko prokuhajte.

Savjet

Kad želite fino i sočno meso, uvijek ga stavite kuhati u vruću vodu. Vruća voda zatvara pore u mesu i meso ostaje sočno sa sačuvanim svim hranjivim sastojcima.

Posluživanje

Poslužite s kuhanom govedinom i kukuruznim kruhom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke