Meni Search

Gladan kao vuk

Kuhana govedina s umakom od hrena

Ramstek s povrćem
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Polpete od oslića
Svinjski kotleti s povrćem
Varivo od kelja i teletine
Sarma sa suhim mesom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Mladi krumpir s ajvarom
Tortilje pikant
BBQ svinjska rebarca u foliji
Macho hamburger
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Pileća prsa s crnim tartufom
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Ramsteak u seksi umaku
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Slatki lungić
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Svinjski gulaš
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Teleći savici u umaku od grejpa
Rebarca s grilla
Neobične punjene paprike
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Pileća krilca s roštilja
Fish&Chips u tortilji
Pureća rolada s mlincima
Lazanje u tavi
Harrisa janjetina s limunom
Fino začinjena piletina
Janjetina s bižima
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Slasni BBQ burgeri
Miješani grill
Janjetina s medom od kadulje
Slasni burger sa slaninom i sirom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Teletina s pirjanim povrćem
Nadjeveni kaneloni u umaku
Kotlovina
Umak od limete (Molho de limao)
Kuhano meso s umakom od hrena
Biftek rolice
Govedina s lukom
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Meso u woku na indonezijski način
Fino varivo v loncu
Pileća prsa punjena čvarcima
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Krumpiri u kaputiću od pancete
Vegetarijanski čips
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Patka s mlincima
Piletina s nadjevom od ajvara
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Vratina s roštilja
Pileća prsa iz pećnice
Tuna burger
Piletina u egzotičnom umaku
Medeni teleći kotleti
Gorički povrtni lonac
Povrtni lonac
Svinjski medaljoni s kestenima
Punjena pečenka u vinu
Mediteranski kruščić s lovorom
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Sočna rebarca
Pizza sirni jastučići
Mesna rolada u tijestu
Špageti s tikvicama
Odresci u umaku s češnjakom
Skandinavske rolice s cimetom
Sočna Wellington pečenka
Punjeni kelj s plodovima mora
Slatko twist pile
Odresci s umakom od kupina
Glazirana patka s umakom od jabuka
Quiche od bundeve, sira i luka
Piletina u aromatičnom omotaču
Piletina u pivu
Pašticada s njokima
Odresci u paketiću
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Hrenovke u panceti
Puretina s jabukom iz pećnice
Španjolski migas s bundevom
Pikantni gulaš
Janjetina na padelu
Ciganski odrezak
Obojeni hamburger
Velika Britanija - Pastirska pita
Pureći hamburger
Mesne okruglice u umaku
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Fino i sočno meso prelivenom umakom od hrena i jabuka savršeno je kada poželite osvježavajuće komade u svom tanjuru.

Sastojci

500 ml vode
1 Vegeta Natur povrtna kocka
600 g govedine za juhu
Umak od hrena:
150 g hrena
300 ml goveđe juhe
200 g jabuka
sol
50 ml jabučnog octa
žličica šećera

Koristili smo

Vegeta Natur povrtna kocka

Vegeta Natur povrtna kocka

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe60 min

  • 1 U vruću vodu stavite Vegetu Natur povrtnu kocku, govedinu i pustite da zakipi. Potom smanjite vatru i kuhajte tako dugo dok meso ne postane mekano.
  • 2 Hren ogulite, naribajte i zalijte pripremljenom juhom u kojoj se kuhala govedina. Dodajte naribane jabuke, sol, ocat i šećer i kratko prokuhajte.

Savjet

Kad želite fino i sočno meso, uvijek ga stavite kuhati u vruću vodu. Vruća voda zatvara pore u mesu i meso ostaje sočno sa sačuvanim svim hranjivim sastojcima.

Posluživanje

Poslužite s kuhanom govedinom i kukuruznim kruhom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke