Meni Search

Gladan kao vuk

Kuhana govedina s umakom od hrena

Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Piletina u egzotičnom umaku
Skandinavske rolice s cimetom
Piletina u aromatičnom omotaču
Odresci s umakom od kupina
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Slasni BBQ burgeri
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Sarma sa suhim mesom
Piletina u pivu
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Teletina s pirjanim povrćem
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Pileća prsa s crnim tartufom
Fish&Chips u tortilji
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Španjolski migas s bundevom
Janjetina s bižima
Slatki lungić
Mesna rolada u tijestu
Hrenovke u panceti
Svinjski medaljoni s kestenima
BBQ svinjska rebarca u foliji
Vratina s roštilja
Slatko twist pile
Kuhano meso s umakom od hrena
Odresci u umaku s češnjakom
Velika Britanija - Pastirska pita
Fino začinjena piletina
Glazirana patka s umakom od jabuka
Sočna rebarca
Pureći hamburger
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Nadjeveni kaneloni u umaku
Biftek rolice
Pizza sirni jastučići
Medeni teleći kotleti
Pikantni gulaš
Punjena pečenka u vinu
Patka s mlincima
Slasni burger sa slaninom i sirom
Govedina s lukom
Pileća prsa iz pećnice
Vegetarijanski čips
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Obojeni hamburger
Tortilje pikant
Sočna Wellington pečenka
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Mediteranski kruščić s lovorom
Svinjski kotleti s povrćem
Janjetina s medom od kadulje
Varivo od kelja i teletine
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Pašticada s njokima
Polpete od oslića
Puretina s jabukom iz pećnice
Quiche od bundeve, sira i luka
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Meso u woku na indonezijski način
Teleći savici u umaku od grejpa
Neobične punjene paprike
Macho hamburger
Pileća krilca s roštilja
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Punjeni kelj s plodovima mora
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Lazanje u tavi
Kotlovina
Pileća prsa punjena čvarcima
Ramstek s povrćem
Povrtni lonac
Ciganski odrezak
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Umak od limete (Molho de limao)
Mladi krumpir s ajvarom
Špageti s tikvicama
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Mesne okruglice u umaku
Rebarca s grilla
Ramsteak u seksi umaku
Krumpiri u kaputiću od pancete
Harrisa janjetina s limunom
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Odresci u paketiću
Janjetina na padelu
Miješani grill
Piletina s nadjevom od ajvara
Pureća rolada s mlincima
Fino varivo v loncu
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Gorički povrtni lonac
Svinjski gulaš
Tuna burger
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Fino i sočno meso prelivenom umakom od hrena i jabuka savršeno je kada poželite osvježavajuće komade u svom tanjuru.

Sastojci

500 ml vode
1 Vegeta Natur povrtna kocka
600 g govedine za juhu
Umak od hrena:
150 g hrena
300 ml goveđe juhe
200 g jabuka
sol
50 ml jabučnog octa
žličica šećera

Koristili smo

Vegeta Natur povrtna kocka

Vegeta Natur povrtna kocka

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe60 min

  • 1 U vruću vodu stavite Vegetu Natur povrtnu kocku, govedinu i pustite da zakipi. Potom smanjite vatru i kuhajte tako dugo dok meso ne postane mekano.
  • 2 Hren ogulite, naribajte i zalijte pripremljenom juhom u kojoj se kuhala govedina. Dodajte naribane jabuke, sol, ocat i šećer i kratko prokuhajte.

Savjet

Kad želite fino i sočno meso, uvijek ga stavite kuhati u vruću vodu. Vruća voda zatvara pore u mesu i meso ostaje sočno sa sačuvanim svim hranjivim sastojcima.

Posluživanje

Poslužite s kuhanom govedinom i kukuruznim kruhom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke