Meni Search

Gladan kao vuk

Kuhana govedina s umakom od hrena

Piletina u egzotičnom umaku
Lazanje u tavi
Govedina s lukom
Ramsteak u seksi umaku
Piletina s nadjevom od ajvara
Punjena pečenka u vinu
Skandinavske rolice s cimetom
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Pileća prsa iz pećnice
Pureća rolada s mlincima
Odresci u umaku s češnjakom
Mesna rolada u tijestu
Pileća krilca s roštilja
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Slatki lungić
Odresci u paketiću
Kotlovina
Puretina s jabukom iz pećnice
Krumpiri u kaputiću od pancete
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Quiche od bundeve, sira i luka
Umak od limete (Molho de limao)
Janjetina s bižima
Glazirana patka s umakom od jabuka
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Fish&Chips u tortilji
Pašticada s njokima
Sarma sa suhim mesom
Pikantni gulaš
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Sočna rebarca
Piletina u aromatičnom omotaču
Harrisa janjetina s limunom
Vegetarijanski čips
BBQ svinjska rebarca u foliji
Ciganski odrezak
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Fino začinjena piletina
Medeni teleći kotleti
Velika Britanija - Pastirska pita
Španjolski migas s bundevom
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Meso u woku na indonezijski način
Pizza sirni jastučići
Patka s mlincima
Pileća prsa punjena čvarcima
Macho hamburger
Špageti s tikvicama
Mesne okruglice u umaku
Gorički povrtni lonac
Janjetina s medom od kadulje
Tortilje pikant
Pureći hamburger
Slasni burger sa slaninom i sirom
Svinjski kotleti s povrćem
Biftek rolice
Mladi krumpir s ajvarom
Sočna Wellington pečenka
Odresci s umakom od kupina
Teleći savici u umaku od grejpa
Povrtni lonac
Slasni BBQ burgeri
Pileća prsa s crnim tartufom
Fino varivo v loncu
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Svinjski medaljoni s kestenima
Janjetina na padelu
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Varivo od kelja i teletine
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Ramstek s povrćem
Slatko twist pile
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Hrenovke u panceti
Polpete od oslića
Mediteranski kruščić s lovorom
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Svinjski gulaš
Miješani grill
Neobične punjene paprike
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Nadjeveni kaneloni u umaku
Tuna burger
Obojeni hamburger
Piletina u pivu
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Kuhano meso s umakom od hrena
Vratina s roštilja
Rebarca s grilla
Punjeni kelj s plodovima mora
Teletina s pirjanim povrćem
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Fino i sočno meso prelivenom umakom od hrena i jabuka savršeno je kada poželite osvježavajuće komade u svom tanjuru.

Sastojci

500 ml vode
1 Vegeta Natur povrtna kocka
600 g govedine za juhu
Umak od hrena:
150 g hrena
300 ml goveđe juhe
200 g jabuka
sol
50 ml jabučnog octa
žličica šećera

Koristili smo

Vegeta Natur povrtna kocka

Vegeta Natur povrtna kocka

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe60 min

  • 1 U vruću vodu stavite Vegetu Natur povrtnu kocku, govedinu i pustite da zakipi. Potom smanjite vatru i kuhajte tako dugo dok meso ne postane mekano.
  • 2 Hren ogulite, naribajte i zalijte pripremljenom juhom u kojoj se kuhala govedina. Dodajte naribane jabuke, sol, ocat i šećer i kratko prokuhajte.

Savjet

Kad želite fino i sočno meso, uvijek ga stavite kuhati u vruću vodu. Vruća voda zatvara pore u mesu i meso ostaje sočno sa sačuvanim svim hranjivim sastojcima.

Posluživanje

Poslužite s kuhanom govedinom i kukuruznim kruhom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke