Meni Search

Gladna kao vuk

Kuhana govedina s umakom od hrena

Meso u woku na indonezijski način
Medeni teleći kotleti
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Slatki lungić
Vegetarijanski čips
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Odresci u paketiću
Ribarska popara
Tortilje pikant
Sočna Wellington pečenka
Teletina s pirjanim povrćem
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Mesne okruglice u umaku
Sočna rebarca
Piletina u pivu
Biftek rolice
Nadjeveni kaneloni u umaku
Glazirana patka s umakom od jabuka
Lazanje u tavi
Puretina s jabukom iz pećnice
Ramsteak u seksi umaku
Ciganski odrezak
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Piletina u egzotičnom umaku
Slasni burger sa slaninom i sirom
Govedina s lukom
Fino varivo v loncu
Piletina u aromatičnom omotaču
Neobične punjene paprike
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Fish&Chips u tortilji
Odresci s umakom od kupina
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Piletina s nadjevom od ajvara
Patka s mlincima
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Hrenovke u panceti
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Pizza sirni jastučići
Mediteranski kruščić s lovorom
Teleći savici u umaku od grejpa
Umak od limete (Molho de limao)
Pureća rolada s mlincima
Pileća prsa iz pećnice
Sarma sa suhim mesom
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Skandinavske rolice s cimetom
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Harrisa janjetina s limunom
Kotlovina
Ramstek s povrćem
Svinjski file i punjeni šampinjoni
BBQ svinjska rebarca u foliji
Macho hamburger
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Punjena pečenka u vinu
Varivo od kelja i teletine
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Juha od gljiva
Pileća krilca s roštilja
Špageti s tikvicama
Tuna burger
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Quiche od bundeve, sira i luka
Pikantni gulaš
Svinjski gulaš
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Velika Britanija - Pastirska pita
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Pašticada s njokima
Slatko twist pile
Slasni BBQ burgeri
Pureći hamburger
Vratina s roštilja
Kuhano meso s umakom od hrena
Odresci u umaku s češnjakom
Janjetina na padelu
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Rebarca s grilla
Janjetina s medom od kadulje
Obojeni hamburger
Povrtni lonac
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Mesna rolada u tijestu
Mladi krumpir s ajvarom
Fino začinjena piletina
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Fino i sočno meso prelivenom umakom od hrena i jabuka savršeno je kada poželite osvježavajuće komade u svom tanjuru.

Sastojci

500 ml vode
1 Vegeta Natur povrtna kocka
600 g govedine za juhu
Umak od hrena:
150 g hrena
300 ml goveđe juhe
200 g jabuka
sol
50 ml jabučnog octa
žličica šećera

Koristili smo

Vegeta Natur povrtna kocka

Vegeta Natur povrtna kocka

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe60 min

  • 1 U vruću vodu stavite Vegetu Natur povrtnu kocku, govedinu i pustite da zakipi. Potom smanjite vatru i kuhajte tako dugo dok meso ne postane mekano.
  • 2 Hren ogulite, naribajte i zalijte pripremljenom juhom u kojoj se kuhala govedina. Dodajte naribane jabuke, sol, ocat i šećer i kratko prokuhajte.

Savjet

Kad želite fino i sočno meso, uvijek ga stavite kuhati u vruću vodu. Vruća voda zatvara pore u mesu i meso ostaje sočno sa sačuvanim svim hranjivim sastojcima.

Posluživanje

Poslužite s kuhanom govedinom i kukuruznim kruhom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke