Meni Search

Gladna kao vuk

Kuhana govedina s umakom od hrena

Juha od gljiva
Sarma sa suhim mesom
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Kotlovina
Slatki lungić
Hrenovke u panceti
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Janjetina na padelu
Puretina s jabukom iz pećnice
Pileća krilca s roštilja
Pašticada s njokima
Pureći hamburger
Odresci s umakom od kupina
Punjena pečenka u vinu
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Vratina s roštilja
Piletina u aromatičnom omotaču
Mladi krumpir s ajvarom
Kuhano meso s umakom od hrena
Mesne okruglice u umaku
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Skandinavske rolice s cimetom
Ribarska popara
Špageti s tikvicama
Odresci u paketiću
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Obojeni hamburger
Govedina s lukom
Tortilje pikant
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Fino začinjena piletina
Medeni teleći kotleti
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Svinjski gulaš
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Teleći savici u umaku od grejpa
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Sočna rebarca
Piletina u egzotičnom umaku
Sočna Wellington pečenka
Pizza sirni jastučići
Janjetina s medom od kadulje
Meso u woku na indonezijski način
Slasni BBQ burgeri
Biftek rolice
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Odresci u umaku s češnjakom
Fino varivo v loncu
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Mediteranski kruščić s lovorom
Mesna rolada u tijestu
Umak od limete (Molho de limao)
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Povrtni lonac
Pileća prsa iz pećnice
Rebarca s grilla
Vegetarijanski čips
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Pikantni gulaš
Slatko twist pile
Velika Britanija - Pastirska pita
Pureća rolada s mlincima
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Glazirana patka s umakom od jabuka
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Teletina s pirjanim povrćem
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Piletina u pivu
Lazanje u tavi
Piletina s nadjevom od ajvara
Patka s mlincima
Ciganski odrezak
Neobične punjene paprike
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Ramstek s povrćem
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Slasni burger sa slaninom i sirom
Quiche od bundeve, sira i luka
BBQ svinjska rebarca u foliji
Fish&Chips u tortilji
Nadjeveni kaneloni u umaku
Macho hamburger
Tuna burger
Varivo od kelja i teletine
Harrisa janjetina s limunom
Ramsteak u seksi umaku
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Fino i sočno meso prelivenom umakom od hrena i jabuka savršeno je kada poželite osvježavajuće komade u svom tanjuru.

Sastojci

500 ml vode
1 Vegeta Natur povrtna kocka
600 g govedine za juhu
Umak od hrena:
150 g hrena
300 ml goveđe juhe
200 g jabuka
sol
50 ml jabučnog octa
žličica šećera

Koristili smo

Vegeta Natur povrtna kocka

Vegeta Natur povrtna kocka

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe60 min

  • 1 U vruću vodu stavite Vegetu Natur povrtnu kocku, govedinu i pustite da zakipi. Potom smanjite vatru i kuhajte tako dugo dok meso ne postane mekano.
  • 2 Hren ogulite, naribajte i zalijte pripremljenom juhom u kojoj se kuhala govedina. Dodajte naribane jabuke, sol, ocat i šećer i kratko prokuhajte.

Savjet

Kad želite fino i sočno meso, uvijek ga stavite kuhati u vruću vodu. Vruća voda zatvara pore u mesu i meso ostaje sočno sa sačuvanim svim hranjivim sastojcima.

Posluživanje

Poslužite s kuhanom govedinom i kukuruznim kruhom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke