Meni Search

Superman

Lazanje u tavi

Fish&Chips u tortilji
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Mini lazanje
Kunić na bijelo
Slatka patka
Orada s krumpirom i mladim lukom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Odresci s umakom od kupina
Janjetina s medom od kadulje
Pohani zamotuljci
Rezanci s krušnim mrvicama
Nadjevene lignje
Ramsteak u seksi umaku
Svinjski file s grila
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Brancinovo oko
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Teleći odresci u umaku od višanja
Tuna burger
Piletina s mascarponeom
Dip od južnog voća
Tjestenina u finom umaku
Hrskavi trokuti
Rižoto s dagnjama
Mirisna pureća rolada
Obojeni hamburger
Srneći file na salatu
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Pita s muškatnom bundevom i makom
Svinjski file s povrćem
Hrskava pileća krilca
Ramstek s povrćem
Janjetina na padelu
Grill vratina u sendviču
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Teleći savici u umaku od grejpa
Pileća prsa punjena čvarcima
Lignje na šumskom rižotu
Popečci od cvjetače
Ljetni lungić
BBQ svinjska rebarca u foliji
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Pileći bataci s umakom od luka
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Piletina u pivu
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Kruh od cvjetače s kurkumom
Koprivnički odojak
Hrskavo pečeno pile
Blagdanska rolada
Skandinavske rolice s cimetom
Velika Britanija - Pastirska pita
Pileća prsa iz pećnice
Dječje lazanje
Mesne okruglice na ražnjiću
Manastirski đuveč
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Sočna pureća rolada
Rižoto s tri vrste gljiva
Jabučni krumpirići s cimetom
Pizza sirni jastučići
Pureća rolada s mlincima
Roštilj s umakom Romesco
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Rebarca s graškom
Kaštelanski makaruni
Svinjski gulaš
Macho hamburger
Pašticada s njokima
Brownie s kajenskim paprom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Rebarca s grilla
Riba u škartocu
Piletina u aromatičnom omotaču
Proljetna janjetina
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Salata s mljevenim mesom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Mladi krumpir s ajvarom
Meksička party salata
BBQ cheeseburger
Zlatna piletina
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Ramstek i salata s roštilja
Ljetni ražnjići
Špageti na kineski način
Kolinjsko zelje s frišketinom
Bugarska pita od krumpira
Pileći gulaš
Lungić s toplom salatom od šparoga
Tjestenina fuži s tartufima
Goveđa rebarca sa zeljem
Brusketa s avokadom
Špageti mediteraneo
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Bruskete od cvjetače
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Bruskete s povrćem
Kuglice od riže i svježeg sira
Piletina s kozjim sirom
Piletina Kiev
Teriyaki piletina
Sočni pureći ražnjići
Piletina s nadjevom od ajvara
Finska - Juha s lososom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Piletina sa šafranom
Vratina sa sezonskim povrćem
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Kokošja juha s požirakima
Kroketi od piletine
Pohani tofu s povrćem
Norveška krem juha od ribe i kozica
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Lazanje mogu biti pripremljene i na tavi, tako će vam biti na oku u procesu pripreme, a začinima ćete doći do svog omiljenog okusa.

Sastojci

2 žlice maslinova ulja
200 g luka
500 g mljevenog mesa
2 žličice Vegete Natur univerzal
3 češnja češnjaka
100 ml vode
1 Konzerva pelata Podravka (400 g)
1 žličica Vegeta Maestro origana
250 g mozzarelle
60 g parmezana
6 listova lazanja
½ žličice Vegeta Maestro crnog mljevenog papra
¼ žličice Maestro muškatnog oraščića

Koristili smo

Vegeta Natur

Vegeta Natur

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe50 min

  • 1 U širokoj tavi na zagrijanom ulju popržite sitno nasjeckani luk, dodajte meso, posipajte Vegetom Natur univerzal i pržite tako dugo dok meso ne dobije lijepu smeđu boju.
  • 2 Dodajte protisnuti češnjak, zalijte vodom, dodajte narezane pelate, origano, narezanu mozzarellu, parmezan te začinite paprom i muškatnim oraščićem.
  • 3 Listove lazanja uronite u mesni umak, poklopite i kuhajte na laganoj vatri oko 30 minuta.

Savjet

Listove lazanja natrgajte pa uronite u mesni umak, a umjesto njih možete upotrijebiti široke rezance.

Posluživanje

Poslužite odmah sa zelenom salatom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke