Meni Search

Superman

Lazanje u tavi

Svinjski gulaš
Janjetina na padelu
Lignje na šumskom rižotu
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Svinjski file s povrćem
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Meksička party salata
Popečci od cvjetače
Pohani tofu s povrćem
Svinjski file s grila
Pita s muškatnom bundevom i makom
Slatka patka
Jabučni krumpirići s cimetom
Ramsteak u seksi umaku
Rižoto s dagnjama
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Grill vratina u sendviču
Špageti mediteraneo
Norveška krem juha od ribe i kozica
Nadjevene lignje
Salata s mljevenim mesom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Srneći file na salatu
Rebarca s grilla
Rebarca s graškom
Pileća prsa punjena čvarcima
Koprivnički odojak
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Roštilj s umakom Romesco
Piletina u aromatičnom omotaču
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Fish&Chips u tortilji
Teleći odresci u umaku od višanja
Kuglice od riže i svježeg sira
Pizza sirni jastučići
Piletina s kozjim sirom
Pašticada s njokima
Odresci s umakom od kupina
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Špageti na kineski način
Sočni pureći ražnjići
Dječje lazanje
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Rižoto s tri vrste gljiva
Pureća rolada s mlincima
Mini lazanje
Mesne okruglice na ražnjiću
Mirisna pureća rolada
Tjestenina u finom umaku
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Pileća prsa iz pećnice
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Finska - Juha s lososom
Dip od južnog voća
Hrskavi trokuti
Orada s krumpirom i mladim lukom
Hrskava pileća krilca
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Pohani zamotuljci
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Ljetni ražnjići
Manastirski đuveč
Piletina Kiev
Goveđa rebarca sa zeljem
Kruh od cvjetače s kurkumom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Proljetna janjetina
Skandinavske rolice s cimetom
Teleći savici u umaku od grejpa
Tjestenina fuži s tartufima
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Brusketa s avokadom
Vratina sa sezonskim povrćem
Nadjeveni kaneloni u umaku
Brancinovo oko
Ramstek s povrćem
Teriyaki piletina
Hrskavo pečeno pile
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Velika Britanija - Pastirska pita
Bugarska pita od krumpira
Tuna burger
BBQ cheeseburger
Brownie s kajenskim paprom
Macho hamburger
Bruskete s povrćem
Kaštelanski makaruni
Kroketi od piletine
Lungić s toplom salatom od šparoga
Kolinjsko zelje s frišketinom
Janjetina s medom od kadulje
Sočna pureća rolada
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Piletina s mascarponeom
Piletina s nadjevom od ajvara
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Ljetni lungić
Obojeni hamburger
Zlatna piletina
Pileći gulaš
Rezanci s krušnim mrvicama
Riba u škartocu
Piletina sa šafranom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Mladi krumpir s ajvarom
Kunić na bijelo
Kokošja juha s požirakima
Bruskete od cvjetače
Piletina u pivu
Pileći bataci s umakom od luka
Ramstek i salata s roštilja
Blagdanska rolada
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Lazanje mogu biti pripremljene i na tavi, tako će vam biti na oku u procesu pripreme, a začinima ćete doći do svog omiljenog okusa.

Sastojci

2 žlice maslinova ulja
200 g luka
500 g mljevenog mesa
2 žličice Vegete Natur univerzal
3 češnja češnjaka
100 ml vode
1 Konzerva pelata Podravka (400 g)
1 žličica Vegeta Maestro origana
250 g mozzarelle
60 g parmezana
6 listova lazanja
½ žličice Vegeta Maestro crnog mljevenog papra
¼ žličice Maestro muškatnog oraščića

Koristili smo

Vegeta Natur

Vegeta Natur

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe50 min

  • 1 U širokoj tavi na zagrijanom ulju popržite sitno nasjeckani luk, dodajte meso, posipajte Vegetom Natur univerzal i pržite tako dugo dok meso ne dobije lijepu smeđu boju.
  • 2 Dodajte protisnuti češnjak, zalijte vodom, dodajte narezane pelate, origano, narezanu mozzarellu, parmezan te začinite paprom i muškatnim oraščićem.
  • 3 Listove lazanja uronite u mesni umak, poklopite i kuhajte na laganoj vatri oko 30 minuta.

Savjet

Listove lazanja natrgajte pa uronite u mesni umak, a umjesto njih možete upotrijebiti široke rezance.

Posluživanje

Poslužite odmah sa zelenom salatom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke