Meni Search

Superwoman

Lazanje u tavi

Sočna pureća rolada
Špageti mediteraneo
Srneći file na salatu
Proljetna janjetina
Kuglice od riže i svježeg sira
Hrskavi trokuti
Mirisna pureća rolada
Rižoto s dagnjama
Ramstek s povrćem
Ljetni lungić
Rebarca s graškom
Pureća rolada s mlincima
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Pogača sa sardinom
Tuna burger
Špageti na kineski način
Bruskete od cvjetače
Svinjski gulaš
Velika Britanija - Pastirska pita
Zlatna piletina
Marinirane srdele
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Bakalar s krumpirom
Hrskavo pečeno pile
Energetske kuglice s kurkumom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Manastirski đuveč
Svinjski file s grila
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pileći gulaš
BBQ cheeseburger
Mladi krumpir s ajvarom
Lignji po gosposki
Obojeni hamburger
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Male teleće pitice
Meksička party salata
Teleći savici u umaku od grejpa
Salata s mljevenim mesom
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Sočni pureći ražnjići
Odresci u umaku s češnjakom
Hrskava pileća krilca
Punjena teleća prsa
Grill vratina u sendviču
Dječje lazanje
Fish&Chips u tortilji
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Janjetina na padelu
Pašticada voli penne a ti mene
Rižini ravioli s mozzarellom
Piletina sa šafranom
Kroketi od piletine
Pizza sirni jastučići
Mini shepherd's pie
Pileća prsa punjena čvarcima
Norveška krem juha od ribe i kozica
Bouillabaisse
Roštilj s umakom Romesco
Skandinavske rolice s cimetom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Teriyaki piletina
Cous-cous s povrćem
Piletina s kozjim sirom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Brancinovo oko
Jabučni krumpirići s cimetom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Piletina Kiev
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Odresci s umakom od kupina
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Mesne okruglice na ražnjiću
Popečci od cvjetače
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Slatka patka
Dip od južnog voća
Bruskete s povrćem
Lignje na šumskom rižotu
Tjestenina fuži s tartufima
Rižoto s tri vrste gljiva
Piletina u pivu
Piletina s mascarponeom
Finska - Juha s lososom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Riblji ražnjići
Gulaš od oslića i povrća
Pita s muškatnom bundevom i makom
Blagdanska rolada
Lungić s toplom salatom od šparoga
Rezanci s krušnim mrvicama
Bugarska pita od krumpira
Mini lazanje
Brownie s kajenskim paprom
Goveđa rebarca sa zeljem
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Kaštelanski makaruni
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Ljetni ražnjići
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Brusketa s avokadom
Ramsteak u seksi umaku
Pileći bataci s umakom od luka
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Rebarca s grilla
Šampinjoni u palačinki
Riba u škartocu
Kolinjsko zelje s frišketinom
Teleći odresci u umaku od višanja
Piletina u aromatičnom omotaču
Kunić na bijelo
BBQ svinjska rebarca u foliji
Pohani tofu s povrćem
Svinjski file s povrćem
Pohani zamotuljci
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Janjetina s medom od kadulje
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Brudet
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Lazanje mogu biti pripremljene i na tavi, tako će vam biti na oku u procesu pripreme, a začinima ćete doći do svog omiljenog okusa.

Sastojci

2 žlice maslinova ulja
200 g luka
500 g mljevenog mesa
2 žličice Vegete Natur univerzal
3 češnja češnjaka
100 ml vode
1 Konzerva pelata Podravka (400 g)
1 žličica Vegeta Maestro origana
250 g mozzarelle
60 g parmezana
6 listova lazanja
½ žličice Vegeta Maestro crnog mljevenog papra
¼ žličice Maestro muškatnog oraščića

Koristili smo

Vegeta Natur

Vegeta Natur

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe50 min

  • 1 U širokoj tavi na zagrijanom ulju popržite sitno nasjeckani luk, dodajte meso, posipajte Vegetom Natur univerzal i pržite tako dugo dok meso ne dobije lijepu smeđu boju.
  • 2 Dodajte protisnuti češnjak, zalijte vodom, dodajte narezane pelate, origano, narezanu mozzarellu, parmezan te začinite paprom i muškatnim oraščićem.
  • 3 Listove lazanja uronite u mesni umak, poklopite i kuhajte na laganoj vatri oko 30 minuta.

Savjet

Listove lazanja natrgajte pa uronite u mesni umak, a umjesto njih možete upotrijebiti široke rezance.

Posluživanje

Poslužite odmah sa zelenom salatom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke