Meni Search

Superwoman

Lazanje u tavi

Pureća rolada s mlincima
Rižini ravioli s mozzarellom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Nadjeveni kaneloni u umaku
Cous-cous s povrćem
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Teleći savici u umaku od grejpa
Hrskava pileća krilca
Mirisna pureća rolada
Dječje lazanje
Bouillabaisse
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Janjetina s medom od kadulje
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Velika Britanija - Pastirska pita
Dip od južnog voća
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Hrskavi trokuti
Finska - Juha s lososom
Ramsteak u seksi umaku
Fish&Chips u tortilji
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Rebarca s grilla
Piletina s kozjim sirom
Bruskete s povrćem
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Mladi krumpir s ajvarom
Bruskete od cvjetače
Tuna burger
Rebarca s graškom
Svinjski gulaš
Roštilj s umakom Romesco
Špageti mediteraneo
Lungić s toplom salatom od šparoga
Manastirski đuveč
Svinjski file s grila
Kolinjsko zelje s frišketinom
Marinirane srdele
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Ljetni lungić
Šampinjoni u palačinki
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Pileći bataci s umakom od luka
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Meksička party salata
Tjestenina fuži s tartufima
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Proljetna janjetina
Piletina s mascarponeom
BBQ cheeseburger
Kruh od cvjetače s kurkumom
Kunić na bijelo
Skandinavske rolice s cimetom
Mesne okruglice na ražnjiću
Brusketa s avokadom
Blagdanska rolada
Pileći gulaš
Odresci u umaku s češnjakom
Teleći odresci u umaku od višanja
Riblji ražnjići
Obojeni hamburger
Lignji po gosposki
Pita s muškatnom bundevom i makom
Sočni pureći ražnjići
Lignje na šumskom rižotu
Brancinovo oko
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Odresci s umakom od kupina
Pašticada voli penne a ti mene
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Orada s krumpirom i mladim lukom
Riba u škartocu
Ljetni ražnjići
Popečci od cvjetače
Piletina Kiev
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Energetske kuglice s kurkumom
Piletina sa šafranom
Svinjski file s povrćem
Ramstek s povrćem
Srneći file na salatu
Norveška krem juha od ribe i kozica
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Brudet
Kaštelanski makaruni
Punjena teleća prsa
Zlatna piletina
Male teleće pitice
Goveđa rebarca sa zeljem
Pileća prsa punjena čvarcima
Bakalar s krumpirom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Rižoto s dagnjama
BBQ svinjska rebarca u foliji
Bugarska pita od krumpira
Piletina u pivu
Pohani tofu s povrćem
Slatka patka
Mini shepherd's pie
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Rižoto s tri vrste gljiva
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Grill vratina u sendviču
Rezanci s krušnim mrvicama
Hrskavo pečeno pile
Jabučni krumpirići s cimetom
Kroketi od piletine
Pohani zamotuljci
Teriyaki piletina
Brownie s kajenskim paprom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Sočna pureća rolada
Janjetina na padelu
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Piletina u aromatičnom omotaču
Pizza sirni jastučići
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Špageti na kineski način
Gulaš od oslića i povrća
Mini lazanje
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Pogača sa sardinom
Kuglice od riže i svježeg sira
Salata s mljevenim mesom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Lazanje mogu biti pripremljene i na tavi, tako će vam biti na oku u procesu pripreme, a začinima ćete doći do svog omiljenog okusa.

Sastojci

2 žlice maslinova ulja
200 g luka
500 g mljevenog mesa
2 žličice Vegete Natur univerzal
3 češnja češnjaka
100 ml vode
1 Konzerva pelata Podravka (400 g)
1 žličica Vegeta Maestro origana
250 g mozzarelle
60 g parmezana
6 listova lazanja
½ žličice Vegeta Maestro crnog mljevenog papra
¼ žličice Maestro muškatnog oraščića

Koristili smo

Vegeta Natur

Vegeta Natur

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe50 min

  • 1 U širokoj tavi na zagrijanom ulju popržite sitno nasjeckani luk, dodajte meso, posipajte Vegetom Natur univerzal i pržite tako dugo dok meso ne dobije lijepu smeđu boju.
  • 2 Dodajte protisnuti češnjak, zalijte vodom, dodajte narezane pelate, origano, narezanu mozzarellu, parmezan te začinite paprom i muškatnim oraščićem.
  • 3 Listove lazanja uronite u mesni umak, poklopite i kuhajte na laganoj vatri oko 30 minuta.

Savjet

Listove lazanja natrgajte pa uronite u mesni umak, a umjesto njih možete upotrijebiti široke rezance.

Posluživanje

Poslužite odmah sa zelenom salatom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke