Meni Search

Superwoman

Lazanje u tavi

Meksička party salata
Fish&Chips u tortilji
Sočni pureći ražnjići
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Roštilj s umakom Romesco
Pizza sirni jastučići
Gulaš od oslića i povrća
Dječje lazanje
Pureća rolada s mlincima
Piletina u pivu
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Norveška krem juha od ribe i kozica
Popečci od cvjetače
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Bruskete od cvjetače
Pileća prsa punjena čvarcima
Kuglice od riže i svježeg sira
Janjetina na padelu
Kruh od cvjetače s kurkumom
Tuna burger
Bruskete s povrćem
Pileći gulaš
Rezanci s krušnim mrvicama
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Male teleće pitice
Teriyaki piletina
Cous-cous s povrćem
Piletina Kiev
Lignji po gosposki
BBQ cheeseburger
Finska - Juha s lososom
Bakalar s krumpirom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Mini shepherd's pie
Pita s muškatnom bundevom i makom
Manastirski đuveč
Piletina s mascarponeom
Tjestenina fuži s tartufima
Pohani zamotuljci
Mirisna pureća rolada
Brancinovo oko
Mesne okruglice na ražnjiću
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Piletina s kozjim sirom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Dip od južnog voća
Špageti na kineski način
Sočna pureća rolada
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Bugarska pita od krumpira
Rebarca s grilla
Hrskavo pečeno pile
Brownie s kajenskim paprom
Ramstek s povrćem
Goveđa rebarca sa zeljem
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Svinjski file s grila
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Bouillabaisse
Obojeni hamburger
Svinjski file s povrćem
Skandinavske rolice s cimetom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Salata s mljevenim mesom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Riblji ražnjići
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Mini lazanje
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Špageti mediteraneo
Janjetina s medom od kadulje
Rižini ravioli s mozzarellom
Kroketi od piletine
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Brusketa s avokadom
Pašticada voli penne a ti mene
Hrskavi trokuti
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Ljetni ražnjići
Odresci s umakom od kupina
Kunić na bijelo
Teleći odresci u umaku od višanja
Ramsteak u seksi umaku
Šampinjoni u palačinki
Punjena teleća prsa
Riba u škartocu
Hrskava pileća krilca
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Kaštelanski makaruni
Piletina u aromatičnom omotaču
Lignje na šumskom rižotu
Blagdanska rolada
Slatka patka
Mladi krumpir s ajvarom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Piletina sa šafranom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Rižoto s tri vrste gljiva
Nadjeveni kaneloni u umaku
Kolinjsko zelje s frišketinom
Grill vratina u sendviču
Velika Britanija - Pastirska pita
Brudet
Pogača sa sardinom
Ljetni lungić
Marinirane srdele
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Teleći savici u umaku od grejpa
Jabučni krumpirići s cimetom
Pohani tofu s povrćem
Proljetna janjetina
BBQ svinjska rebarca u foliji
Odresci u umaku s češnjakom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Svinjski gulaš
Energetske kuglice s kurkumom
Lungić s toplom salatom od šparoga
Rebarca s graškom
Rižoto s dagnjama
Zlatna piletina
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Pileći bataci s umakom od luka
Srneći file na salatu
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Lazanje mogu biti pripremljene i na tavi, tako će vam biti na oku u procesu pripreme, a začinima ćete doći do svog omiljenog okusa.

Sastojci

2 žlice maslinova ulja
200 g luka
500 g mljevenog mesa
2 žličice Vegete Natur univerzal
3 češnja češnjaka
100 ml vode
1 Konzerva pelata Podravka (400 g)
1 žličica Vegeta Maestro origana
250 g mozzarelle
60 g parmezana
6 listova lazanja
½ žličice Vegeta Maestro crnog mljevenog papra
¼ žličice Maestro muškatnog oraščića

Koristili smo

Vegeta Natur

Vegeta Natur

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe50 min

  • 1 U širokoj tavi na zagrijanom ulju popržite sitno nasjeckani luk, dodajte meso, posipajte Vegetom Natur univerzal i pržite tako dugo dok meso ne dobije lijepu smeđu boju.
  • 2 Dodajte protisnuti češnjak, zalijte vodom, dodajte narezane pelate, origano, narezanu mozzarellu, parmezan te začinite paprom i muškatnim oraščićem.
  • 3 Listove lazanja uronite u mesni umak, poklopite i kuhajte na laganoj vatri oko 30 minuta.

Savjet

Listove lazanja natrgajte pa uronite u mesni umak, a umjesto njih možete upotrijebiti široke rezance.

Posluživanje

Poslužite odmah sa zelenom salatom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke