Meni Search

Superwoman

Lazanje u tavi

Slana pita s povrćem i hamburgerom
Piletina u pivu
Odresci s umakom od kupina
Finska - Juha s lososom
Ljetni ražnjići
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Rezanci s krušnim mrvicama
Mini shepherd's pie
Meksička party salata
Mirisna pureća rolada
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Pogača sa sardinom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Piletina s kozjim sirom
Zlatna piletina
Energetske kuglice s kurkumom
Pohani tofu s povrćem
Salata s mljevenim mesom
Svinjski file s povrćem
Pureća rolada s mlincima
Pileći gulaš
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Kolinjsko zelje s frišketinom
Gulaš od oslića i povrća
Marinirane srdele
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Punjena teleća prsa
Nadjeveni kaneloni u umaku
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Špageti na kineski način
Blagdanska rolada
Teleći savici u umaku od grejpa
Rebarca s graškom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Piletina sa šafranom
Rižoto s tri vrste gljiva
Dip od južnog voća
Pohani zamotuljci
Svinjski file s grila
Male teleće pitice
Dječje lazanje
Lungić s toplom salatom od šparoga
Srneći file na salatu
Tuna burger
Piletina s mascarponeom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Brownie s kajenskim paprom
Lignje na šumskom rižotu
Obojeni hamburger
Hrskavo pečeno pile
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Bouillabaisse
Popečci od cvjetače
Riba u škartocu
Odresci u umaku s češnjakom
Rebarca s grilla
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Pašticada voli penne a ti mene
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Piletina u aromatičnom omotaču
Kroketi od piletine
Mini lazanje
Rižini ravioli s mozzarellom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Grill vratina u sendviču
Skandinavske rolice s cimetom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Pizza sirni jastučići
Tjestenina fuži s tartufima
Roštilj s umakom Romesco
Rižoto s dagnjama
Ramstek s povrćem
Lignji po gosposki
BBQ cheeseburger
Pita s muškatnom bundevom i makom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Proljetna janjetina
Riblji ražnjići
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Ljetni lungić
Goveđa rebarca sa zeljem
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Janjetina na padelu
Bugarska pita od krumpira
Brusketa s avokadom
Brancinovo oko
Janjetina s medom od kadulje
Ramsteak u seksi umaku
Pileći bataci s umakom od luka
Kunić na bijelo
Mesne okruglice na ražnjiću
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Sočna pureća rolada
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Piletina Kiev
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Teleći odresci u umaku od višanja
Orada s krumpirom i mladim lukom
Hrskavi trokuti
Kruh od cvjetače s kurkumom
Jabučni krumpirići s cimetom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Teriyaki piletina
Pileća prsa punjena čvarcima
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Fish&Chips u tortilji
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Slatka patka
Sočni pureći ražnjići
Špageti mediteraneo
Svinjski gulaš
Manastirski đuveč
Hrskava pileća krilca
Mladi krumpir s ajvarom
Velika Britanija - Pastirska pita
BBQ svinjska rebarca u foliji
Šampinjoni u palačinki
Brudet
Bakalar s krumpirom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Bruskete od cvjetače
Cous-cous s povrćem
Kuglice od riže i svježeg sira
Kaštelanski makaruni
Bruskete s povrćem
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Lazanje mogu biti pripremljene i na tavi, tako će vam biti na oku u procesu pripreme, a začinima ćete doći do svog omiljenog okusa.

Sastojci

2 žlice maslinova ulja
200 g luka
500 g mljevenog mesa
2 žličice Vegete Natur univerzal
3 češnja češnjaka
100 ml vode
1 Konzerva pelata Podravka (400 g)
1 žličica Vegeta Maestro origana
250 g mozzarelle
60 g parmezana
6 listova lazanja
½ žličice Vegeta Maestro crnog mljevenog papra
¼ žličice Maestro muškatnog oraščića

Koristili smo

Vegeta Natur

Vegeta Natur

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe50 min

  • 1 U širokoj tavi na zagrijanom ulju popržite sitno nasjeckani luk, dodajte meso, posipajte Vegetom Natur univerzal i pržite tako dugo dok meso ne dobije lijepu smeđu boju.
  • 2 Dodajte protisnuti češnjak, zalijte vodom, dodajte narezane pelate, origano, narezanu mozzarellu, parmezan te začinite paprom i muškatnim oraščićem.
  • 3 Listove lazanja uronite u mesni umak, poklopite i kuhajte na laganoj vatri oko 30 minuta.

Savjet

Listove lazanja natrgajte pa uronite u mesni umak, a umjesto njih možete upotrijebiti široke rezance.

Posluživanje

Poslužite odmah sa zelenom salatom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke