Meni Search

Superwoman

Lazanje u tavi

Brudet
Gulaš od oslića i povrća
Odresci u umaku s češnjakom
Sočni pureći ražnjići
Punjena teleća prsa
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Riblji ražnjići
Mini lazanje
Fish&Chips u tortilji
Grill vratina u sendviču
Piletina u aromatičnom omotaču
Rebarca s grilla
Kuglice od riže i svježeg sira
Pileći gulaš
Mladi krumpir s ajvarom
Kunić na bijelo
Špageti na kineski način
Manastirski đuveč
Lignji po gosposki
Mirisna pureća rolada
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Rižini ravioli s mozzarellom
Piletina s mascarponeom
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Blagdanska rolada
Nadjeveni kaneloni u umaku
Piletina Kiev
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Ramsteak u seksi umaku
Hrskavo pečeno pile
Pita s muškatnom bundevom i makom
Slatka patka
Dip od južnog voća
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Kolinjsko zelje s frišketinom
Pileća prsa punjena čvarcima
Rižoto s tri vrste gljiva
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Pureća rolada s mlincima
Janjetina na padelu
Piletina s kozjim sirom
Roštilj s umakom Romesco
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Popečci od cvjetače
Hrskava pileća krilca
Dječje lazanje
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Zlatna piletina
Bruskete od cvjetače
Srneći file na salatu
Proljetna janjetina
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Velika Britanija - Pastirska pita
Jabučni krumpirići s cimetom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Salata s mljevenim mesom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Lignje na šumskom rižotu
Brownie s kajenskim paprom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Piletina u pivu
Kaštelanski makaruni
Obojeni hamburger
Lungić s toplom salatom od šparoga
Pohani zamotuljci
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Svinjski file s povrćem
Janjetina s medom od kadulje
Rebarca s graškom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Bugarska pita od krumpira
Ljetni ražnjići
Hrskavi trokuti
Bruskete s povrćem
Pileći bataci s umakom od luka
Pizza sirni jastučići
Orada s krumpirom i mladim lukom
Mini shepherd's pie
Riba u škartocu
Teriyaki piletina
Odresci s umakom od kupina
Goveđa rebarca sa zeljem
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Kroketi od piletine
Svinjski file s grila
Sočna pureća rolada
Finska - Juha s lososom
Bouillabaisse
Tuna burger
Bakalar s krumpirom
Energetske kuglice s kurkumom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
BBQ cheeseburger
Male teleće pitice
Špageti mediteraneo
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Mesne okruglice na ražnjiću
Tjestenina fuži s tartufima
BBQ svinjska rebarca u foliji
Brusketa s avokadom
Ramstek s povrćem
Ljetni lungić
Pohani tofu s povrćem
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Teleći odresci u umaku od višanja
Pogača sa sardinom
Rižoto s dagnjama
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Rezanci s krušnim mrvicama
Cous-cous s povrćem
Svinjski gulaš
Marinirane srdele
Skandinavske rolice s cimetom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Teleći savici u umaku od grejpa
Piletina sa šafranom
Šampinjoni u palačinki
Meksička party salata
Brancinovo oko
Pašticada voli penne a ti mene
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Lazanje mogu biti pripremljene i na tavi, tako će vam biti na oku u procesu pripreme, a začinima ćete doći do svog omiljenog okusa.

Sastojci

2 žlice maslinova ulja
200 g luka
500 g mljevenog mesa
2 žličice Vegete Natur univerzal
3 češnja češnjaka
100 ml vode
1 Konzerva pelata Podravka (400 g)
1 žličica Vegeta Maestro origana
250 g mozzarelle
60 g parmezana
6 listova lazanja
½ žličice Vegeta Maestro crnog mljevenog papra
¼ žličice Maestro muškatnog oraščića

Koristili smo

Vegeta Natur

Vegeta Natur

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe50 min

  • 1 U širokoj tavi na zagrijanom ulju popržite sitno nasjeckani luk, dodajte meso, posipajte Vegetom Natur univerzal i pržite tako dugo dok meso ne dobije lijepu smeđu boju.
  • 2 Dodajte protisnuti češnjak, zalijte vodom, dodajte narezane pelate, origano, narezanu mozzarellu, parmezan te začinite paprom i muškatnim oraščićem.
  • 3 Listove lazanja uronite u mesni umak, poklopite i kuhajte na laganoj vatri oko 30 minuta.

Savjet

Listove lazanja natrgajte pa uronite u mesni umak, a umjesto njih možete upotrijebiti široke rezance.

Posluživanje

Poslužite odmah sa zelenom salatom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke