Meni Search

Gladna kao vuk

Lazanje u tavi

Varivo od kelja i teletine
Nadjeveni kaneloni u umaku
Teleći savici u umaku od grejpa
Janjetina s medom od kadulje
Piletina u pivu
Mladi krumpir s ajvarom
Umak od limete (Molho de limao)
Pureći hamburger
Slatki lungić
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Mediteranski kruščić s lovorom
Pizza sirni jastučići
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Ribarska popara
Ciganski odrezak
Pikantni gulaš
Kuhana govedina s umakom od hrena
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Juha od gljiva
Biftek rolice
Piletina u egzotičnom umaku
Teletina s pirjanim povrćem
Glazirana patka s umakom od jabuka
Fino varivo v loncu
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Quiche od bundeve, sira i luka
Odresci u umaku s češnjakom
Piletina u aromatičnom omotaču
Obojeni hamburger
Puretina s jabukom iz pećnice
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Ramstek s povrćem
Fish&Chips u tortilji
Fino začinjena piletina
Govedina s lukom
Odresci s umakom od kupina
Tortilje pikant
Povrtni lonac
Slasni BBQ burgeri
Vegetarijanski čips
Sočna Wellington pečenka
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Pašticada s njokima
Pileća krilca s roštilja
Sarma sa suhim mesom
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Slatko twist pile
Patka s mlincima
Kuhano meso s umakom od hrena
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Harrisa janjetina s limunom
Pureća rolada s mlincima
Odresci u paketiću
Rebarca s grilla
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Velika Britanija - Pastirska pita
Piletina s nadjevom od ajvara
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Slasni burger sa slaninom i sirom
Kotlovina
Tuna burger
Pileća prsa iz pećnice
Sočna rebarca
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Mesna rolada u tijestu
Neobične punjene paprike
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Meso u woku na indonezijski način
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Ramsteak u seksi umaku
Macho hamburger
Medeni teleći kotleti
Skandinavske rolice s cimetom
Punjena pečenka u vinu
Hrenovke u panceti
Janjetina na padelu
Špageti s tikvicama
Svinjski gulaš
BBQ svinjska rebarca u foliji
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Mesne okruglice u umaku
Vratina s roštilja
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Lazanje mogu biti pripremljene i na tavi, tako će vam biti na oku u procesu pripreme, a začinima ćete doći do svog omiljenog okusa.

Sastojci

2 žlice maslinova ulja
200 g luka
500 g mljevenog mesa
2 žličice Vegete Natur univerzal
3 češnja češnjaka
100 ml vode
1 Konzerva pelata Podravka (400 g)
1 žličica Vegeta Maestro origana
250 g mozzarelle
60 g parmezana
6 listova lazanja
½ žličice Vegeta Maestro crnog mljevenog papra
¼ žličice Maestro muškatnog oraščića

Koristili smo

Vegeta Natur

Vegeta Natur

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe50 min

  • 1 U širokoj tavi na zagrijanom ulju popržite sitno nasjeckani luk, dodajte meso, posipajte Vegetom Natur univerzal i pržite tako dugo dok meso ne dobije lijepu smeđu boju.
  • 2 Dodajte protisnuti češnjak, zalijte vodom, dodajte narezane pelate, origano, narezanu mozzarellu, parmezan te začinite paprom i muškatnim oraščićem.
  • 3 Listove lazanja uronite u mesni umak, poklopite i kuhajte na laganoj vatri oko 30 minuta.

Savjet

Listove lazanja natrgajte pa uronite u mesni umak, a umjesto njih možete upotrijebiti široke rezance.

Posluživanje

Poslužite odmah sa zelenom salatom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke