Meni Search

Lagana depra

Lazanje u tavi

Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Lungić u sendviču
Uskršnja šunka na zabavan način
Marokanska salata od krumpira i mrkve
Šampinjoni u palačinki
Teletina s pirjanim povrćem
Osvježavajuća juha od krastavaca
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Povrtni ražnjići
Stisni se uz mene kao penne uz sardinu
Špinatova juha s feta sirom
Biftek rolice
Dalmatinska simfonija
Španjolski migas s bundevom
Pileći štapići u ketchupu
Norveška krem juha od ribe i kozica
Palamida s čilijem i mangom
Slatki lungić
Juha od gljiva
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Marinirano svinjsko pečenje
Špageti s acetom balsamicom
Dagnje na buzaru
Riblja juha s Malte
Salata sa skutom
Fina pikantna piletina
Palačinke s nadjevom od riže
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Tjestenina u finom umaku
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Hrskava pileća krilca
File steak na povrću
Punjene tikve
Kineska juha s račićima i gljivama
Prežgana juha
Caponata alla Podravka
Pohani tofu s povrćem
Sočni pureći ražnjići
Blagdanski rižoto s bakalarom
Grčka seljačka salata
Zimski punč
Mesne okruglice
Pohane paprike
Lungić s povrćem
Fino varivo v loncu
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Svinjski gulaš
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Hrskave tortice od krumpira
Voćna juha od višanja
Čarobna ljetna piletina
Marinirana piletina s roštilja
Meksička party salata
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Pohani zamotuljci
Špageti na kineski način
Singapurski ljuti omlet
Poljska - Prozračna juha od kiselice
Teriyaki piletina
Dip od južnog voća
Crveno ljetno varivo
Govedina s lukom
Bakalar sa salatom od kuhanih jaja
Piletina sa šafranom
Dječje lazanje
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
Popečci od bulgura s umakom
Polupunjene paprike
Rajčica s kukuruzom
Riža s tunom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
BBQ svinjska rebarca u foliji
Ciganski odrezak
Pečena janjetina s bademima
Piletina na tajlandski način
Svinjski file s povrćem
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Sočna aromatična torta
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Juha od rikule i račića
Rosti
Rižoto tortice
Grdobina u pikantnoj šalši
Finska - Juha s lososom
Piletina s mascarponeom
Marokanska salata s cous-cousom
Pohana skuta
Sunčani užitak mediterana
Grill vratina u sendviču
Pileća krilca s Coca-Colom
Nadjevene lignje
Grill oslić u aromatičnoj korici
Piletina u finom mediteranskom umaku
Mesne okruglice na ražnjiću
Piletina Kiev
Grill pirjana piletina s roštilja
Proljetno meso i povrće iz woka
Voćna salata s piletinom
Pita s crnim pivom
Salata od tune i krastavaca
Pečena piletina s limunom
Umak od limete (Molho de limao)
Povrtni lonac
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Juha od bundeve s jabukom
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Uzbudljivi kolač od blitve
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Švicarska juha sa sirom
Salata s neobičnim preljevom
Tjestenina fuži s tartufima
Empanade s pestom
BBQ Steak & chips
Zanimljiva salata s kikirikijem
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Salata s okruglicama od sira
Mirisni prilog iz pećnice
Kuhana govedina s umakom od hrena
Riba u bijelom umaku
Pileća prsa iz pećnice
Rižoto s tunom
Slasni BBQ burgeri
Cous-cous s povrćem
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Krumpir juha sa šafranom i kozicama
Piletina s pistacijama
Odresci u umaku s češnjakom
Glazirana patka s umakom od jabuka
Mladi krumpir s ajvarom
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Senf s paprikama
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Juha od kelja sa sirom
Zapečeni poriluk
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Mediteranska rapsodija
Rebarca s grilla
Ražnjići od lososa
Piletina s povrćem
Hrenovke u panceti
Bugarska pita od krumpira
Salata od quinoe i povrća
Rižoto na španjolski način
Zabavni kineski ravioli
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Lazanje mogu biti pripremljene i na tavi, tako će vam biti na oku u procesu pripreme, a začinima ćete doći do svog omiljenog okusa.

Sastojci

2 žlice maslinova ulja
200 g luka
500 g mljevenog mesa
2 žličice Vegete Natur univerzal
3 češnja češnjaka
100 ml vode
1 Konzerva pelata Podravka (400 g)
1 žličica Vegeta Maestro origana
250 g mozzarelle
60 g parmezana
6 listova lazanja
½ žličice Vegeta Maestro crnog mljevenog papra
¼ žličice Maestro muškatnog oraščića

Koristili smo

Vegeta Natur

Vegeta Natur

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe50 min

  • 1 U širokoj tavi na zagrijanom ulju popržite sitno nasjeckani luk, dodajte meso, posipajte Vegetom Natur univerzal i pržite tako dugo dok meso ne dobije lijepu smeđu boju.
  • 2 Dodajte protisnuti češnjak, zalijte vodom, dodajte narezane pelate, origano, narezanu mozzarellu, parmezan te začinite paprom i muškatnim oraščićem.
  • 3 Listove lazanja uronite u mesni umak, poklopite i kuhajte na laganoj vatri oko 30 minuta.

Savjet

Listove lazanja natrgajte pa uronite u mesni umak, a umjesto njih možete upotrijebiti široke rezance.

Posluživanje

Poslužite odmah sa zelenom salatom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke