Meni Search

Lagana depra

Lazanje u tavi

Piletina u finom mediteranskom umaku
Tjestenina u finom umaku
Grill oslić u aromatičnoj korici
Norveška krem juha od ribe i kozica
Piletina sa šafranom
Dip od južnog voća
Piletina s mascarponeom
Salata od tune i krastavaca
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Voćna salata s piletinom
Finska - Juha s lososom
Poljska - Prozračna juha od kiselice
Palačinke s nadjevom od riže
Slatki lungić
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
Rižoto s tunom
Salata s neobičnim preljevom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Mesne okruglice
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Marokanska salata s cous-cousom
BBQ Steak & chips
Pileća prsa iz pećnice
Piletina na tajlandski način
Juha od kelja sa sirom
Nadjevene lignje
Juha od rikule i račića
Riba u bijelom umaku
Krumpir juha sa šafranom i kozicama
Grill vratina u sendviču
Zanimljiva salata s kikirikijem
Tjestenina fuži s tartufima
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Kineska juha s račićima i gljivama
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Zabavni kineski ravioli
Špageti s acetom balsamicom
Meksička party salata
Pohane paprike
Singapurski ljuti omlet
Fina pikantna piletina
Mediteranska rapsodija
Crveno ljetno varivo
Španjolski migas s bundevom
Blagdanski rižoto s bakalarom
Piletina s pistacijama
Teletina s pirjanim povrćem
Hrskava pileća krilca
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Umak od limete (Molho de limao)
Rajčica s kukuruzom
Fino varivo v loncu
Hrskave tortice od krumpira
Sočni pureći ražnjići
Špageti na kineski način
Hrenovke u panceti
Senf s paprikama
Teriyaki piletina
Grill pirjana piletina s roštilja
Zapečeni poriluk
Špinatova juha s feta sirom
Juha od gljiva
Dagnje na buzaru
Popečci od bulgura s umakom
Biftek rolice
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Salata od quinoe i povrća
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Glazirana patka s umakom od jabuka
Dalmatinska simfonija
Mirisni prilog iz pećnice
Sunčani užitak mediterana
Caponata alla Podravka
Riža s tunom
Rebarca s grilla
Ciganski odrezak
Rižoto na španjolski način
Osvježavajuća juha od krastavaca
Salata s okruglicama od sira
Pečena piletina s limunom
Riblja juha s Malte
Povrtni lonac
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Piletina s povrćem
Polupunjene paprike
Pileći štapići u ketchupu
Sočna aromatična torta
Slasni BBQ burgeri
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Kuhana govedina s umakom od hrena
Šampinjoni u palačinki
Rižoto tortice
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Prežgana juha
File steak na povrću
Marinirano svinjsko pečenje
Rosti
Mladi krumpir s ajvarom
Povrtni ražnjići
Stisni se uz mene kao penne uz sardinu
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Salata sa skutom
Pečena janjetina s bademima
Dječje lazanje
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Švicarska juha sa sirom
Grdobina u pikantnoj šalši
Pohani tofu s povrćem
BBQ svinjska rebarca u foliji
Čarobna ljetna piletina
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Ražnjići od lososa
Lungić u sendviču
Svinjski file s povrćem
Voćna juha od višanja
Marinirana piletina s roštilja
Pileća krilca s Coca-Colom
Proljetno meso i povrće iz woka
Uzbudljivi kolač od blitve
Pohani zamotuljci
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Pita s crnim pivom
Pohana skuta
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Palamida s čilijem i mangom
Piletina Kiev
Grčka seljačka salata
Uskršnja šunka na zabavan način
Odresci u umaku s češnjakom
Svinjski gulaš
Zimski punč
Mesne okruglice na ražnjiću
Bugarska pita od krumpira
Lungić s povrćem
Cous-cous s povrćem
Bakalar sa salatom od kuhanih jaja
Juha od bundeve s jabukom
Govedina s lukom
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Punjene tikve
Empanade s pestom
Marokanska salata od krumpira i mrkve
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Lazanje mogu biti pripremljene i na tavi, tako će vam biti na oku u procesu pripreme, a začinima ćete doći do svog omiljenog okusa.

Sastojci

2 žlice maslinova ulja
200 g luka
500 g mljevenog mesa
2 žličice Vegete Natur univerzal
3 češnja češnjaka
100 ml vode
1 Konzerva pelata Podravka (400 g)
1 žličica Vegeta Maestro origana
250 g mozzarelle
60 g parmezana
6 listova lazanja
½ žličice Vegeta Maestro crnog mljevenog papra
¼ žličice Maestro muškatnog oraščića

Koristili smo

Vegeta Natur

Vegeta Natur

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe50 min

  • 1 U širokoj tavi na zagrijanom ulju popržite sitno nasjeckani luk, dodajte meso, posipajte Vegetom Natur univerzal i pržite tako dugo dok meso ne dobije lijepu smeđu boju.
  • 2 Dodajte protisnuti češnjak, zalijte vodom, dodajte narezane pelate, origano, narezanu mozzarellu, parmezan te začinite paprom i muškatnim oraščićem.
  • 3 Listove lazanja uronite u mesni umak, poklopite i kuhajte na laganoj vatri oko 30 minuta.

Savjet

Listove lazanja natrgajte pa uronite u mesni umak, a umjesto njih možete upotrijebiti široke rezance.

Posluživanje

Poslužite odmah sa zelenom salatom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke