Meni Search

Pucam po šavovima

Ljetna pileća salata

Teletina s pirjanim povrćem
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Svinjska jetrica u umaku
Tjestenina mediterana
Bugarska pita od krumpira
Rezanci s krušnim mrvicama
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Hrenovke u panceti
Čarobni štapići
Okruglice u umaku od rajčice
Hrskavi krumpir iz pećnice
Pizza s tunom
Pileći štapići u ketchupu
Vratina s roštilja
Cipar - Lungić na ciparski
Krumpir juha sa šafranom i kozicama
Zapečena ricotta
Pirjani kunić
Pašticada
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Fiš paprikaš
Marokanska salata s cous-cousom
Namazi za sendviče – Namaz od jaja
Tuna burger
Fish&Chips u tortilji
Zlatna piletina
Popečci od cvjetače
Juha od kelja sa sirom
Pohani tofu s povrćem
Slasni BBQ burgeri
Stisni se uz mene kao penne uz sardinu
Krumpir u košuljici
Grčka seljačka salata
Juha od cvjetače i camemberta
Pikantne mazalice
Palamida s čilijem i mangom
Sendvič s avokadom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Košarice od lisnatog tijesta
Fino začinjena piletina
Poljska - Prozračna juha od kiselice
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Piletina u pivu
Pašticada s njokima
Mesna rolada u tijestu
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Mediteranski kruščić s lovorom
Špinatova juha s feta sirom
Prežgana juha
Pureći hamburger
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Kotleti u pivskom umaku
Slasni burger sa slaninom i sirom
Pizza sirni jastučići
Tjestenina u finom umaku
Piletina s nadjevom od ajvara
Palačinke s nadjevom od riže
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Maštovitu salatu s piletinom, kukuruzom i šampinjonima pripremite u Vegeta marinadi s češnjakom i uživajte u svježoj kulinarskoj kreaciji.

Sastojci

500 g pilećih prsa
4 manje crvene paprike
mala glavica zelene salate
100 g šampinjona
150 g Kukuruza šećerca Podravka
200 g cherry rajčica
1 Vegeta marinada s češnjakom
3 žlice maslinova ulja
2 žlice vinskog octa
žlica svježe nasjeckanog peršina
papar
sol

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe30 min

  • 1 Od pilećih prsa izrežite odreske, prelijte ih Vegeta marinadom i ostavite 30 minuta da se okusi marinade upiju u meso.
  • 2 Pecite na zagrijanom roštilju nekoliko minuta sa svake strane. Zajedno s mesom na roštilju ispecite cijele šampinjone.
  • 3 Povrće operite i osušite te narežite na trakice. U zdjelu dodajte cherry rajčice i pečene šampinjone narezane na četvrtine, ocijeđeni kukuruz šećerac i piletinu narezanu na trakice.
  • 4 Maslinovu ulju dodajte papar, vinski ocat, prstohvat soli i svježe nasjeckan peršin. Umak prelijte preko salate i žlicama lagano umiješajte.

Savjet

Pileća prsa idealan su izvor proteina, a pripremljena na roštilju u kombinaciji s povrćem čine ukusnu salatu za tople dane.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke