Meni Search

Superman

Lungić s toplom salatom od šparoga

Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Manastirski đuveč
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Piletina Kiev
Lazanje u tavi
Jabučni krumpirići s cimetom
Nadjevene lignje
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Blagdanska rolada
Svinjski gulaš
Brusketa s avokadom
Pileća prsa punjena čvarcima
Piletina s kozjim sirom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Ljetni lungić
Kruh od cvjetače s kurkumom
Bruskete od cvjetače
Skandinavske rolice s cimetom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Pizza sirni jastučići
Zlatna piletina
Grill vratina u sendviču
Obojeni hamburger
BBQ svinjska rebarca u foliji
Svinjski file s grila
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Kokošja juha s požirakima
Kunić na bijelo
Tjestenina fuži s tartufima
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Ramstek i salata s roštilja
Kroketi od piletine
Nadjeveni kaneloni u umaku
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Pohani tofu s povrćem
Pohani zamotuljci
Pureća rolada s mlincima
Piletina u pivu
Bugarska pita od krumpira
Brancinovo oko
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Proljetna janjetina
Piletina u aromatičnom omotaču
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Macho hamburger
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Hrskavi trokuti
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Janjetina na padelu
Piletina sa šafranom
Fish&Chips u tortilji
Teleći odresci u umaku od višanja
Bruskete s povrćem
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Pileći gulaš
Sočni pureći ražnjići
Mirisna pureća rolada
Salata s mljevenim mesom
Goveđa rebarca sa zeljem
Teriyaki piletina
Tjestenina u finom umaku
Vratina sa sezonskim povrćem
Srneći file na salatu
Ljetni ražnjići
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Janjetina s medom od kadulje
BBQ cheeseburger
Kaštelanski makaruni
Finska - Juha s lososom
Slatka patka
Pašticada s njokima
Špageti mediteraneo
Popečci od cvjetače
Hrskavo pečeno pile
Piletina s nadjevom od ajvara
Mini lazanje
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Ramsteak u seksi umaku
Koprivnički odojak
Rižoto s tri vrste gljiva
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Rezanci s krušnim mrvicama
Piletina s mascarponeom
Lignje na šumskom rižotu
Riba u škartocu
Pita s muškatnom bundevom i makom
Mesne okruglice na ražnjiću
Dječje lazanje
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Dip od južnog voća
Tuna burger
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Odresci s umakom od kupina
Svinjski file s povrćem
Rebarca s grilla
Orada s krumpirom i mladim lukom
Roštilj s umakom Romesco
Brownie s kajenskim paprom
Teleći savici u umaku od grejpa
Meksička party salata
Ramstek s povrćem
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Norveška krem juha od ribe i kozica
Špageti na kineski način
Kolinjsko zelje s frišketinom
Mladi krumpir s ajvarom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Pileći bataci s umakom od luka
Sočna pureća rolada
Hrskava pileća krilca
Pileća prsa iz pećnice
Rebarca s graškom
Rižoto s dagnjama
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Velika Britanija - Pastirska pita
Kuglice od riže i svježeg sira
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Lungić sa šparogama pripremite u pikantnoj marinadi i prelijte fino jelo s umakom od Rustica senfa i zasjenite sve svoje dotadašnje pripreme roštilja.

Sastojci

600 g lungića
1 Vegeta marinada pikantna
400 g šparoga
1 tvrdo kuhano jaje
4 žlice ulja
1 žlica vinskog ocat
2 žlice senfa Rustica Podravka
sol
papar

Koristili smo

Vegeta Grill marinada pikantna

Vegeta Grill marinada pikantna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 3 osobe45 min

  • 1 Lungić očistite od žilica, narežite i prelijte Vegeta marinadom. Ostavite 30 minuta u marinadi ili dulje, za postizanje boljeg okusa.
  • 2 Meso pecite na srednje jakoj vatri na roštilju 5-7 minuta sa svake strane tako da ostane mekano i sočno u sredini.
  • 3 Šparoge očistite i kuhajte u kipućoj vodi dok lagano ne omekšaju. Ocijedite ih i ohladite.
  • 4 Za umak propasirajte 1 tvrdo kuhano jaje, dodajte ulje, ocat i senf. Na kraju začinite solju i paprom te prelijte preko šparoga.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke