Meni Search

Superman

Lungić s toplom salatom od šparoga

Dip od južnog voća
Rezanci s krušnim mrvicama
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Meksička party salata
Slatka patka
Kruh od cvjetače s kurkumom
Pileći gulaš
Piletina s kozjim sirom
Kuglice od riže i svježeg sira
Velika Britanija - Pastirska pita
Odresci s umakom od kupina
Ljetni ražnjići
Pita s muškatnom bundevom i makom
Kroketi od piletine
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Svinjski file s povrćem
Goveđa rebarca sa zeljem
Ramstek i salata s roštilja
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Pohani tofu s povrćem
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Proljetna janjetina
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Sočni pureći ražnjići
Janjetina s medom od kadulje
Mini lazanje
Bruskete od cvjetače
Finska - Juha s lososom
Piletina s nadjevom od ajvara
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Piletina Kiev
Piletina s mascarponeom
Mladi krumpir s ajvarom
Hrskavi trokuti
Skandinavske rolice s cimetom
Rebarca s grilla
Koprivnički odojak
Kunić na bijelo
Mesne okruglice na ražnjiću
Lignje na šumskom rižotu
Norveška krem juha od ribe i kozica
Blagdanska rolada
Špageti mediteraneo
Nadjeveni kaneloni u umaku
Pureća rolada s mlincima
Pašticada s njokima
Sočna pureća rolada
Lazanje u tavi
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Fish&Chips u tortilji
Popečci od cvjetače
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Orada s krumpirom i mladim lukom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Ljetni lungić
Vratina sa sezonskim povrćem
Pizza sirni jastučići
Brancinovo oko
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Rebarca s graškom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Grill vratina u sendviču
Srneći file na salatu
Roštilj s umakom Romesco
Pileći bataci s umakom od luka
Bugarska pita od krumpira
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Pileća prsa punjena čvarcima
Pileća prsa iz pećnice
Bruskete s povrćem
Kokošja juha s požirakima
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
BBQ svinjska rebarca u foliji
Pohani zamotuljci
Tjestenina fuži s tartufima
Piletina u pivu
Hrskavo pečeno pile
Tuna burger
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Špageti na kineski način
Brownie s kajenskim paprom
Teleći savici u umaku od grejpa
Kaštelanski makaruni
Riba u škartocu
Ramstek s povrćem
Janjetina na padelu
Piletina u aromatičnom omotaču
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Svinjski gulaš
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
BBQ cheeseburger
Teriyaki piletina
Obojeni hamburger
Zlatna piletina
Svinjski file s grila
Rižoto s dagnjama
Macho hamburger
Jabučni krumpirići s cimetom
Brusketa s avokadom
Mirisna pureća rolada
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Teleći odresci u umaku od višanja
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Nadjevene lignje
Hrskava pileća krilca
Salata s mljevenim mesom
Tjestenina u finom umaku
Manastirski đuveč
Piletina sa šafranom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Dječje lazanje
Ramsteak u seksi umaku
Rižoto s tri vrste gljiva
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Lungić sa šparogama pripremite u pikantnoj marinadi i prelijte fino jelo s umakom od Rustica senfa i zasjenite sve svoje dotadašnje pripreme roštilja.

Sastojci

600 g lungića
1 Vegeta marinada pikantna
400 g šparoga
1 tvrdo kuhano jaje
4 žlice ulja
1 žlica vinskog ocat
2 žlice senfa Rustica Podravka
sol
papar

Koristili smo

Vegeta Grill marinada pikantna

Vegeta Grill marinada pikantna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 3 osobe45 min

  • 1 Lungić očistite od žilica, narežite i prelijte Vegeta marinadom. Ostavite 30 minuta u marinadi ili dulje, za postizanje boljeg okusa.
  • 2 Meso pecite na srednje jakoj vatri na roštilju 5-7 minuta sa svake strane tako da ostane mekano i sočno u sredini.
  • 3 Šparoge očistite i kuhajte u kipućoj vodi dok lagano ne omekšaju. Ocijedite ih i ohladite.
  • 4 Za umak propasirajte 1 tvrdo kuhano jaje, dodajte ulje, ocat i senf. Na kraju začinite solju i paprom te prelijte preko šparoga.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke