Meni Search

Superman

Lungić s toplom salatom od šparoga

Salata s mljevenim mesom
Ljetni lungić
Tjestenina fuži s tartufima
Rižoto s tri vrste gljiva
Ramstek i salata s roštilja
Roštilj s umakom Romesco
Rebarca s grilla
Piletina s nadjevom od ajvara
Pašticada s njokima
Proljetna janjetina
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Janjetina na padelu
Pureća rolada s mlincima
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Srneći file na salatu
Pileći bataci s umakom od luka
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Ramstek s povrćem
Piletina u aromatičnom omotaču
Piletina Kiev
Finska - Juha s lososom
Lignje na šumskom rižotu
Koprivnički odojak
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Piletina sa šafranom
Kuglice od riže i svježeg sira
Pita s muškatnom bundevom i makom
Zlatna piletina
Ljetni ražnjići
Svinjski gulaš
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Bugarska pita od krumpira
Obojeni hamburger
Nadjeveni kaneloni u umaku
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Kunić na bijelo
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Teleći odresci u umaku od višanja
Mesne okruglice na ražnjiću
Mini lazanje
Tuna burger
Macho hamburger
Janjetina s medom od kadulje
Pileći gulaš
Hrskavo pečeno pile
Pileća prsa punjena čvarcima
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Rebarca s graškom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Teleći savici u umaku od grejpa
Špageti na kineski način
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Grill vratina u sendviču
Pohani tofu s povrćem
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Meksička party salata
Norveška krem juha od ribe i kozica
Lazanje u tavi
Pizza sirni jastučići
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Orada s krumpirom i mladim lukom
Svinjski file s povrćem
Odresci s umakom od kupina
Popečci od cvjetače
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Dip od južnog voća
Kroketi od piletine
Bruskete od cvjetače
Rezanci s krušnim mrvicama
Svinjski file s grila
Ramsteak u seksi umaku
Sočni pureći ražnjići
Pileća prsa iz pećnice
Mirisna pureća rolada
Jabučni krumpirići s cimetom
Piletina s kozjim sirom
Hrskava pileća krilca
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Teriyaki piletina
Blagdanska rolada
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Kokošja juha s požirakima
Goveđa rebarca sa zeljem
Rižoto s dagnjama
Kruh od cvjetače s kurkumom
Brusketa s avokadom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Nadjevene lignje
Skandinavske rolice s cimetom
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Brownie s kajenskim paprom
Velika Britanija - Pastirska pita
Pohani zamotuljci
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
BBQ cheeseburger
Slatka patka
Fish&Chips u tortilji
Hrskavi trokuti
Piletina u pivu
Riba u škartocu
Mladi krumpir s ajvarom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Kaštelanski makaruni
BBQ svinjska rebarca u foliji
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Brancinovo oko
Piletina s mascarponeom
Vratina sa sezonskim povrćem
Sočna pureća rolada
Bruskete s povrćem
Špageti mediteraneo
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Manastirski đuveč
Dječje lazanje
Tjestenina u finom umaku
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Lungić sa šparogama pripremite u pikantnoj marinadi i prelijte fino jelo s umakom od Rustica senfa i zasjenite sve svoje dotadašnje pripreme roštilja.

Sastojci

600 g lungića
1 Vegeta marinada pikantna
400 g šparoga
1 tvrdo kuhano jaje
4 žlice ulja
1 žlica vinskog ocat
2 žlice senfa Rustica Podravka
sol
papar

Koristili smo

Vegeta Grill marinada pikantna

Vegeta Grill marinada pikantna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 3 osobe45 min

  • 1 Lungić očistite od žilica, narežite i prelijte Vegeta marinadom. Ostavite 30 minuta u marinadi ili dulje, za postizanje boljeg okusa.
  • 2 Meso pecite na srednje jakoj vatri na roštilju 5-7 minuta sa svake strane tako da ostane mekano i sočno u sredini.
  • 3 Šparoge očistite i kuhajte u kipućoj vodi dok lagano ne omekšaju. Ocijedite ih i ohladite.
  • 4 Za umak propasirajte 1 tvrdo kuhano jaje, dodajte ulje, ocat i senf. Na kraju začinite solju i paprom te prelijte preko šparoga.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke