Meni Search

Superwoman

Lungić s toplom salatom od šparoga

Ramstek s povrćem
Kunić na bijelo
Sočni pureći ražnjići
Orada s krumpirom i mladim lukom
Gulaš od oslića i povrća
Salata s mljevenim mesom
Špageti na kineski način
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Pohani tofu s povrćem
Mini shepherd's pie
Finska - Juha s lososom
Skandinavske rolice s cimetom
Pureća rolada s mlincima
Bruskete od cvjetače
Ljetni lungić
Brusketa s avokadom
Cous-cous s povrćem
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Lignje na šumskom rižotu
Rezanci s krušnim mrvicama
Pita s muškatnom bundevom i makom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Janjetina s medom od kadulje
Popečci od cvjetače
BBQ cheeseburger
Svinjski gulaš
Fish&Chips u tortilji
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Slatka patka
Grill vratina u sendviču
Odresci u umaku s češnjakom
Piletina s kozjim sirom
Janjetina na padelu
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Pileći bataci s umakom od luka
Hrskavo pečeno pile
Nadjeveni kaneloni u umaku
Piletina u aromatičnom omotaču
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Svinjski file s povrćem
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Energetske kuglice s kurkumom
Šampinjoni u palačinki
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Pogača sa sardinom
Hrskavi trokuti
Odresci s umakom od kupina
Dječje lazanje
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Manastirski đuveč
Riba u škartocu
Sočna pureća rolada
Piletina s mascarponeom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Rižoto s tri vrste gljiva
Marinirane srdele
Tjestenina fuži s tartufima
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Mladi krumpir s ajvarom
Zlatna piletina
Riblji ražnjići
Lignji po gosposki
Brancinovo oko
Jabučni krumpirići s cimetom
Meksička party salata
Kroketi od piletine
Goveđa rebarca sa zeljem
Mirisna pureća rolada
Pizza sirni jastučići
Bakalar s krumpirom
Svinjski file s grila
Ramsteak u seksi umaku
Piletina Kiev
Velika Britanija - Pastirska pita
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Rižoto s dagnjama
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Roštilj s umakom Romesco
Rebarca s graškom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Mini lazanje
Dip od južnog voća
BBQ svinjska rebarca u foliji
Bruskete s povrćem
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Tuna burger
Pileća prsa punjena čvarcima
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Špageti mediteraneo
Proljetna janjetina
Male teleće pitice
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Obojeni hamburger
Pileći gulaš
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Pohani zamotuljci
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pašticada voli penne a ti mene
Brudet
Piletina u pivu
Rižini ravioli s mozzarellom
Lazanje u tavi
Kuglice od riže i svježeg sira
Teriyaki piletina
Hrskava pileća krilca
Blagdanska rolada
Kolinjsko zelje s frišketinom
Mesne okruglice na ražnjiću
Teleći odresci u umaku od višanja
Piletina sa šafranom
Srneći file na salatu
Rebarca s grilla
Bugarska pita od krumpira
Punjena teleća prsa
Kaštelanski makaruni
Ljetni ražnjići
Brownie s kajenskim paprom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Teleći savici u umaku od grejpa
Bouillabaisse
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Lungić sa šparogama pripremite u pikantnoj marinadi i prelijte fino jelo s umakom od Rustica senfa i zasjenite sve svoje dotadašnje pripreme roštilja.

Sastojci

600 g lungića
1 Vegeta marinada pikantna
400 g šparoga
1 tvrdo kuhano jaje
4 žlice ulja
1 žlica vinskog ocat
2 žlice senfa Rustica Podravka
sol
papar

Koristili smo

Vegeta Grill marinada pikantna

Vegeta Grill marinada pikantna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 3 osobe45 min

  • 1 Lungić očistite od žilica, narežite i prelijte Vegeta marinadom. Ostavite 30 minuta u marinadi ili dulje, za postizanje boljeg okusa.
  • 2 Meso pecite na srednje jakoj vatri na roštilju 5-7 minuta sa svake strane tako da ostane mekano i sočno u sredini.
  • 3 Šparoge očistite i kuhajte u kipućoj vodi dok lagano ne omekšaju. Ocijedite ih i ohladite.
  • 4 Za umak propasirajte 1 tvrdo kuhano jaje, dodajte ulje, ocat i senf. Na kraju začinite solju i paprom te prelijte preko šparoga.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke