Meni Search

Superwoman

Lungić s toplom salatom od šparoga

Nadjeveni kaneloni u umaku
Bugarska pita od krumpira
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Rezanci s krušnim mrvicama
Janjetina s medom od kadulje
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Lignji po gosposki
Bouillabaisse
Lazanje u tavi
Pileći bataci s umakom od luka
Piletina Kiev
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Popečci od cvjetače
Norveška krem juha od ribe i kozica
Bakalar s krumpirom
Dip od južnog voća
Tjestenina fuži s tartufima
Tuna burger
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Mirisna pureća rolada
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Kuglice od riže i svježeg sira
Odresci s umakom od kupina
Piletina u aromatičnom omotaču
Srneći file na salatu
Roštilj s umakom Romesco
Ramsteak u seksi umaku
Svinjski file s grila
Brudet
Sočna pureća rolada
Mini lazanje
Zlatna piletina
Teleći odresci u umaku od višanja
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Riblji ražnjići
Grill vratina u sendviču
Pureća rolada s mlincima
Hrskavi trokuti
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Bruskete od cvjetače
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Ljetni ražnjići
Šampinjoni u palačinki
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Brownie s kajenskim paprom
Obojeni hamburger
Špageti na kineski način
Pita s muškatnom bundevom i makom
Manastirski đuveč
Pohani tofu s povrćem
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Teleći savici u umaku od grejpa
Energetske kuglice s kurkumom
Male teleće pitice
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Marinirane srdele
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Teriyaki piletina
Kunić na bijelo
Blagdanska rolada
Odresci u umaku s češnjakom
Jabučni krumpirići s cimetom
Janjetina na padelu
Pohani zamotuljci
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Goveđa rebarca sa zeljem
Salata s mljevenim mesom
Rižoto s dagnjama
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Lignje na šumskom rižotu
Orada s krumpirom i mladim lukom
Mini shepherd's pie
Proljetna janjetina
Kruh od cvjetače s kurkumom
Mesne okruglice na ražnjiću
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Slatka patka
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Rebarca s grilla
Pileći gulaš
Mladi krumpir s ajvarom
Kroketi od piletine
Svinjski gulaš
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Špageti mediteraneo
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Rižoto s tri vrste gljiva
Rižini ravioli s mozzarellom
Hrskava pileća krilca
Cous-cous s povrćem
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
BBQ svinjska rebarca u foliji
Pogača sa sardinom
Hrskavo pečeno pile
Kaštelanski makaruni
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Brusketa s avokadom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Skandinavske rolice s cimetom
Riba u škartocu
Piletina s mascarponeom
Sočni pureći ražnjići
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Bruskete s povrćem
Pašticada voli penne a ti mene
Punjena teleća prsa
Pizza sirni jastučići
Ljetni lungić
Velika Britanija - Pastirska pita
Pileća prsa punjena čvarcima
Fish&Chips u tortilji
BBQ cheeseburger
Piletina sa šafranom
Gulaš od oslića i povrća
Kolinjsko zelje s frišketinom
Meksička party salata
Svinjski file s povrćem
Piletina u pivu
Ramstek s povrćem
Rebarca s graškom
Brancinovo oko
Dječje lazanje
Piletina s kozjim sirom
Finska - Juha s lososom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Lungić sa šparogama pripremite u pikantnoj marinadi i prelijte fino jelo s umakom od Rustica senfa i zasjenite sve svoje dotadašnje pripreme roštilja.

Sastojci

600 g lungića
1 Vegeta marinada pikantna
400 g šparoga
1 tvrdo kuhano jaje
4 žlice ulja
1 žlica vinskog ocat
2 žlice senfa Rustica Podravka
sol
papar

Koristili smo

Vegeta Grill marinada pikantna

Vegeta Grill marinada pikantna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 3 osobe45 min

  • 1 Lungić očistite od žilica, narežite i prelijte Vegeta marinadom. Ostavite 30 minuta u marinadi ili dulje, za postizanje boljeg okusa.
  • 2 Meso pecite na srednje jakoj vatri na roštilju 5-7 minuta sa svake strane tako da ostane mekano i sočno u sredini.
  • 3 Šparoge očistite i kuhajte u kipućoj vodi dok lagano ne omekšaju. Ocijedite ih i ohladite.
  • 4 Za umak propasirajte 1 tvrdo kuhano jaje, dodajte ulje, ocat i senf. Na kraju začinite solju i paprom te prelijte preko šparoga.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke