Meni Search

Superwoman

Lungić s toplom salatom od šparoga

Energetske kuglice s kurkumom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Ramsteak u seksi umaku
Mladi krumpir s ajvarom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Rižoto s tri vrste gljiva
Ljetni ražnjići
Norveška krem juha od ribe i kozica
Tjestenina fuži s tartufima
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Skandinavske rolice s cimetom
Male teleće pitice
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Dip od južnog voća
Pizza sirni jastučići
Janjetina s medom od kadulje
Zlatna piletina
Pileći bataci s umakom od luka
Mesne okruglice na ražnjiću
Piletina s kozjim sirom
Bruskete od cvjetače
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Blagdanska rolada
Roštilj s umakom Romesco
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Brusketa s avokadom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Pileći gulaš
Slatka patka
Rižoto s dagnjama
Brancinovo oko
Hrskava pileća krilca
Svinjski gulaš
BBQ svinjska rebarca u foliji
Lignji po gosposki
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Špageti na kineski način
Kaštelanski makaruni
Piletina s mascarponeom
Srneći file na salatu
Odresci u umaku s češnjakom
Sočna pureća rolada
Salata s mljevenim mesom
Bakalar s krumpirom
Kuglice od riže i svježeg sira
Manastirski đuveč
Mirisna pureća rolada
Bouillabaisse
Gulaš od oslića i povrća
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Piletina u pivu
Mini lazanje
Pohani zamotuljci
Rezanci s krušnim mrvicama
Orada s krumpirom i mladim lukom
Rižini ravioli s mozzarellom
Velika Britanija - Pastirska pita
Pita s muškatnom bundevom i makom
Odresci s umakom od kupina
Lazanje u tavi
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Riba u škartocu
Grill vratina u sendviču
Svinjski file s grila
Bugarska pita od krumpira
Rebarca s graškom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Kroketi od piletine
Proljetna janjetina
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Pašticada voli penne a ti mene
Pureća rolada s mlincima
Rebarca s grilla
Pohani tofu s povrćem
Mini shepherd's pie
Dječje lazanje
Svinjski file s povrćem
Kunić na bijelo
Piletina sa šafranom
Meksička party salata
Hrskavo pečeno pile
Ramstek s povrćem
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Nadjeveni kaneloni u umaku
Sočni pureći ražnjići
Popečci od cvjetače
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Brudet
Fish&Chips u tortilji
Pileća prsa punjena čvarcima
Hrskavi trokuti
Riblji ražnjići
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Goveđa rebarca sa zeljem
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Cous-cous s povrćem
Punjena teleća prsa
Špageti mediteraneo
Teleći odresci u umaku od višanja
Marinirane srdele
Janjetina na padelu
Piletina Kiev
Teleći savici u umaku od grejpa
Piletina u aromatičnom omotaču
Obojeni hamburger
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Jabučni krumpirići s cimetom
Tuna burger
Lignje na šumskom rižotu
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pogača sa sardinom
BBQ cheeseburger
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Bruskete s povrćem
Brownie s kajenskim paprom
Šampinjoni u palačinki
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Ljetni lungić
Teriyaki piletina
Finska - Juha s lososom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Lungić sa šparogama pripremite u pikantnoj marinadi i prelijte fino jelo s umakom od Rustica senfa i zasjenite sve svoje dotadašnje pripreme roštilja.

Sastojci

600 g lungića
1 Vegeta marinada pikantna
400 g šparoga
1 tvrdo kuhano jaje
4 žlice ulja
1 žlica vinskog ocat
2 žlice senfa Rustica Podravka
sol
papar

Koristili smo

Vegeta Grill marinada pikantna

Vegeta Grill marinada pikantna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 3 osobe45 min

  • 1 Lungić očistite od žilica, narežite i prelijte Vegeta marinadom. Ostavite 30 minuta u marinadi ili dulje, za postizanje boljeg okusa.
  • 2 Meso pecite na srednje jakoj vatri na roštilju 5-7 minuta sa svake strane tako da ostane mekano i sočno u sredini.
  • 3 Šparoge očistite i kuhajte u kipućoj vodi dok lagano ne omekšaju. Ocijedite ih i ohladite.
  • 4 Za umak propasirajte 1 tvrdo kuhano jaje, dodajte ulje, ocat i senf. Na kraju začinite solju i paprom te prelijte preko šparoga.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke