Meni Search

Superwoman

Lungić s toplom salatom od šparoga

Svinjski gulaš
Pašticada voli penne a ti mene
Roštilj s umakom Romesco
Ramsteak u seksi umaku
Pileća prsa punjena čvarcima
Jabučni krumpirići s cimetom
Piletina s kozjim sirom
Srneći file na salatu
Sočna pureća rolada
Salata s mljevenim mesom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Popečci od cvjetače
Rebarca s graškom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Pureća rolada s mlincima
Dječje lazanje
Svinjski file s povrćem
Pileći bataci s umakom od luka
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Gulaš od oslića i povrća
Janjetina s medom od kadulje
Mladi krumpir s ajvarom
Rezanci s krušnim mrvicama
Pita s muškatnom bundevom i makom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Dip od južnog voća
Pohani zamotuljci
Piletina Kiev
Piletina u aromatičnom omotaču
Mini shepherd's pie
Piletina u pivu
Riba u škartocu
Manastirski đuveč
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Proljetna janjetina
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Cous-cous s povrćem
Rebarca s grilla
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Riblji ražnjići
Marinirane srdele
Špageti mediteraneo
Sočni pureći ražnjići
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Bugarska pita od krumpira
Slatka patka
Orada s krumpirom i mladim lukom
Kuglice od riže i svježeg sira
Kroketi od piletine
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Bakalar s krumpirom
Tjestenina fuži s tartufima
Pileći gulaš
Odresci s umakom od kupina
Pizza sirni jastučići
Brudet
Obojeni hamburger
Hrskava pileća krilca
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Kruh od cvjetače s kurkumom
Goveđa rebarca sa zeljem
Brusketa s avokadom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Teriyaki piletina
Fish&Chips u tortilji
Velika Britanija - Pastirska pita
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Grill vratina u sendviču
Male teleće pitice
Energetske kuglice s kurkumom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Mini lazanje
Punjena teleća prsa
Blagdanska rolada
Ljetni lungić
Piletina sa šafranom
Bouillabaisse
Meksička party salata
BBQ cheeseburger
Finska - Juha s lososom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Svinjski file s grila
Pogača sa sardinom
Rižini ravioli s mozzarellom
Zlatna piletina
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Tuna burger
Brownie s kajenskim paprom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Lazanje u tavi
Kunić na bijelo
Rižoto s dagnjama
Špageti na kineski način
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Skandinavske rolice s cimetom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Bruskete od cvjetače
Lignji po gosposki
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Ramstek s povrćem
Odresci u umaku s češnjakom
Hrskavi trokuti
Mirisna pureća rolada
Kaštelanski makaruni
Lignje na šumskom rižotu
Šampinjoni u palačinki
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Bruskete s povrćem
Pohani tofu s povrćem
Piletina s mascarponeom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Rižoto s tri vrste gljiva
Mesne okruglice na ražnjiću
Teleći savici u umaku od grejpa
Hrskavo pečeno pile
Brancinovo oko
Ljetni ražnjići
Teleći odresci u umaku od višanja
Janjetina na padelu
Norveška krem juha od ribe i kozica
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Lungić sa šparogama pripremite u pikantnoj marinadi i prelijte fino jelo s umakom od Rustica senfa i zasjenite sve svoje dotadašnje pripreme roštilja.

Sastojci

600 g lungića
1 Vegeta marinada pikantna
400 g šparoga
1 tvrdo kuhano jaje
4 žlice ulja
1 žlica vinskog ocat
2 žlice senfa Rustica Podravka
sol
papar

Koristili smo

Vegeta Grill marinada pikantna

Vegeta Grill marinada pikantna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 3 osobe45 min

  • 1 Lungić očistite od žilica, narežite i prelijte Vegeta marinadom. Ostavite 30 minuta u marinadi ili dulje, za postizanje boljeg okusa.
  • 2 Meso pecite na srednje jakoj vatri na roštilju 5-7 minuta sa svake strane tako da ostane mekano i sočno u sredini.
  • 3 Šparoge očistite i kuhajte u kipućoj vodi dok lagano ne omekšaju. Ocijedite ih i ohladite.
  • 4 Za umak propasirajte 1 tvrdo kuhano jaje, dodajte ulje, ocat i senf. Na kraju začinite solju i paprom te prelijte preko šparoga.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke