Meni Search

Superwoman

Lungić s toplom salatom od šparoga

Ramsteak u seksi umaku
Teleći savici u umaku od grejpa
Riblji ražnjići
Orada s krumpirom i mladim lukom
Brownie s kajenskim paprom
Šampinjoni u palačinki
Kaštelanski makaruni
Dječje lazanje
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Popečci od cvjetače
Špageti mediteraneo
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Tjestenina fuži s tartufima
Piletina u pivu
Rebarca s graškom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
BBQ cheeseburger
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Roštilj s umakom Romesco
Rižoto s dagnjama
Blagdanska rolada
Manastirski đuveč
Kuglice od riže i svježeg sira
Pileća prsa punjena čvarcima
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Proljetna janjetina
Jabučni krumpirići s cimetom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Riba u škartocu
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Rezanci s krušnim mrvicama
BBQ svinjska rebarca u foliji
Obojeni hamburger
Teleći odresci u umaku od višanja
Brancinovo oko
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Cous-cous s povrćem
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Energetske kuglice s kurkumom
Hrskava pileća krilca
Odresci s umakom od kupina
Kunić na bijelo
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Mladi krumpir s ajvarom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Odresci u umaku s češnjakom
Pizza sirni jastučići
Ljetni lungić
Velika Britanija - Pastirska pita
Brudet
Gulaš od oslića i povrća
Teriyaki piletina
Bruskete od cvjetače
Rižoto s tri vrste gljiva
Špageti na kineski način
Janjetina s medom od kadulje
Kroketi od piletine
Goveđa rebarca sa zeljem
Pita s muškatnom bundevom i makom
Sočna pureća rolada
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Pohani zamotuljci
Rebarca s grilla
Lignje na šumskom rižotu
Norveška krem juha od ribe i kozica
Bouillabaisse
Svinjski file s grila
Kruh od cvjetače s kurkumom
Ramstek s povrćem
Dip od južnog voća
Male teleće pitice
Piletina Kiev
Lignji po gosposki
Piletina sa šafranom
Pileći gulaš
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Svinjski gulaš
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pileći bataci s umakom od luka
Bugarska pita od krumpira
Piletina u aromatičnom omotaču
Marinirane srdele
Mini lazanje
Tuna burger
Pogača sa sardinom
Mesne okruglice na ražnjiću
Bruskete s povrćem
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Piletina s kozjim sirom
Fish&Chips u tortilji
Nadjeveni kaneloni u umaku
Slatka patka
Lazanje u tavi
Brusketa s avokadom
Salata s mljevenim mesom
Mini shepherd's pie
Hrskavo pečeno pile
Rižini ravioli s mozzarellom
Punjena teleća prsa
Janjetina na padelu
Pureća rolada s mlincima
Svinjski file s povrćem
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Bakalar s krumpirom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Srneći file na salatu
Zlatna piletina
Finska - Juha s lososom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Sočni pureći ražnjići
Pašticada voli penne a ti mene
Pohani tofu s povrćem
Ljetni ražnjići
Grill vratina u sendviču
Piletina s mascarponeom
Meksička party salata
Skandinavske rolice s cimetom
Hrskavi trokuti
Mirisna pureća rolada
Kolinjsko zelje s frišketinom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Lungić sa šparogama pripremite u pikantnoj marinadi i prelijte fino jelo s umakom od Rustica senfa i zasjenite sve svoje dotadašnje pripreme roštilja.

Sastojci

600 g lungića
1 Vegeta marinada pikantna
400 g šparoga
1 tvrdo kuhano jaje
4 žlice ulja
1 žlica vinskog ocat
2 žlice senfa Rustica Podravka
sol
papar

Koristili smo

Vegeta Grill marinada pikantna

Vegeta Grill marinada pikantna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 3 osobe45 min

  • 1 Lungić očistite od žilica, narežite i prelijte Vegeta marinadom. Ostavite 30 minuta u marinadi ili dulje, za postizanje boljeg okusa.
  • 2 Meso pecite na srednje jakoj vatri na roštilju 5-7 minuta sa svake strane tako da ostane mekano i sočno u sredini.
  • 3 Šparoge očistite i kuhajte u kipućoj vodi dok lagano ne omekšaju. Ocijedite ih i ohladite.
  • 4 Za umak propasirajte 1 tvrdo kuhano jaje, dodajte ulje, ocat i senf. Na kraju začinite solju i paprom te prelijte preko šparoga.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke