Meni Search

Superwoman

Lungić s toplom salatom od šparoga

Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Nadjeveni kaneloni u umaku
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Goveđa rebarca sa zeljem
Mesne okruglice na ražnjiću
Rižini ravioli s mozzarellom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Finska - Juha s lososom
Blagdanska rolada
Hrskavi trokuti
Pita s muškatnom bundevom i makom
Brusketa s avokadom
Svinjski file s povrćem
Piletina u aromatičnom omotaču
Energetske kuglice s kurkumom
Bakalar s krumpirom
Pogača sa sardinom
Odresci s umakom od kupina
Orada s krumpirom i mladim lukom
Ramsteak u seksi umaku
Cous-cous s povrćem
Janjetina s medom od kadulje
Piletina sa šafranom
Pileći gulaš
Fish&Chips u tortilji
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Hrskava pileća krilca
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Brancinovo oko
Tuna burger
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
BBQ cheeseburger
Bugarska pita od krumpira
Sočna pureća rolada
Mirisna pureća rolada
Šampinjoni u palačinki
Riblji ražnjići
Jabučni krumpirići s cimetom
Roštilj s umakom Romesco
Rebarca s grilla
Norveška krem juha od ribe i kozica
Popečci od cvjetače
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Janjetina na padelu
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Mladi krumpir s ajvarom
Pašticada voli penne a ti mene
Grill vratina u sendviču
Salata s mljevenim mesom
Brownie s kajenskim paprom
Odresci u umaku s češnjakom
Srneći file na salatu
Male teleće pitice
Pohani tofu s povrćem
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Manastirski đuveč
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Špageti mediteraneo
Piletina Kiev
Dip od južnog voća
Tjestenina fuži s tartufima
Piletina s kozjim sirom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Proljetna janjetina
Kruh od cvjetače s kurkumom
Lazanje u tavi
Gulaš od oslića i povrća
Ljetni lungić
Sočni pureći ražnjići
Špageti na kineski način
BBQ svinjska rebarca u foliji
Punjena teleća prsa
Kuglice od riže i svježeg sira
Pureća rolada s mlincima
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Piletina s mascarponeom
Lignji po gosposki
Pohani zamotuljci
Mini shepherd's pie
Lignje na šumskom rižotu
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Teriyaki piletina
Brudet
Kroketi od piletine
Slatka patka
Kaštelanski makaruni
Piletina u pivu
Ramstek s povrćem
Riba u škartocu
Pileći bataci s umakom od luka
Bruskete s povrćem
Bruskete od cvjetače
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Mini lazanje
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Rebarca s graškom
Teleći savici u umaku od grejpa
Pizza sirni jastučići
Svinjski file s grila
Pileća prsa punjena čvarcima
Zlatna piletina
Dječje lazanje
Skandinavske rolice s cimetom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Rižoto s dagnjama
Teleći odresci u umaku od višanja
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Obojeni hamburger
Velika Britanija - Pastirska pita
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Rižoto s tri vrste gljiva
Svinjski gulaš
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Rezanci s krušnim mrvicama
Marinirane srdele
Ljetni ražnjići
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Hrskavo pečeno pile
Meksička party salata
Kunić na bijelo
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Bouillabaisse
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Lungić sa šparogama pripremite u pikantnoj marinadi i prelijte fino jelo s umakom od Rustica senfa i zasjenite sve svoje dotadašnje pripreme roštilja.

Sastojci

600 g lungića
1 Vegeta marinada pikantna
400 g šparoga
1 tvrdo kuhano jaje
4 žlice ulja
1 žlica vinskog ocat
2 žlice senfa Rustica Podravka
sol
papar

Koristili smo

Vegeta Grill marinada pikantna

Vegeta Grill marinada pikantna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 3 osobe45 min

  • 1 Lungić očistite od žilica, narežite i prelijte Vegeta marinadom. Ostavite 30 minuta u marinadi ili dulje, za postizanje boljeg okusa.
  • 2 Meso pecite na srednje jakoj vatri na roštilju 5-7 minuta sa svake strane tako da ostane mekano i sočno u sredini.
  • 3 Šparoge očistite i kuhajte u kipućoj vodi dok lagano ne omekšaju. Ocijedite ih i ohladite.
  • 4 Za umak propasirajte 1 tvrdo kuhano jaje, dodajte ulje, ocat i senf. Na kraju začinite solju i paprom te prelijte preko šparoga.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke