Meni Search

Lud k'o šiba

Marinirana pileća krilca s povrćem

Roštilj s umakom Romesco
Marokanska salata s cous-cousom
Meksička party salata
Srneći file na salatu
Juha od bundeve s jabukom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Šampinjoni u palačinki
Slasni BBQ burgeri
Grill povrće na salatu
Pikantne mazalice
Janjetina na padelu
Lungić s toplom salatom od šparoga
Mesna rolada u tijestu
Pirjani kunić
Jabučni krumpirići s cimetom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Krem juha sa sjemenkama
Fiš paprikaš
Pizza s tunom
Špageti s pistacijama
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Manastirski đuveč
Aromatizirani kruh
Zabavni kineski ravioli
Kineska juha s račićima i gljivama
Pileći gulaš
Lungić u sendviču
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Brancinovo oko
Vratina s roštilja
BBQ svinjska rebarca u foliji
Velika Britanija - Pastirska pita
Mirisna pureća rolada
Cipar - Lungić na ciparski
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Irska janjetina
Nadjevene lignje
Hrskave tortice od krumpira
Svinjski file s povrćem
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Piletina s mascarponeom
Polupunjene paprike
Palamida s čilijem i mangom
Grill vratina u sendviču
Medeni teleći kotleti
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Pohana skuta
Teriyaki piletina
Marinirano svinjsko pečenje
Hrskavo pečeno pile
Orada s krumpirom i mladim lukom
Pohani tofu s povrćem
Pohani zamotuljci
Hrskavi trokuti
Pašticada s njokima
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Špageti na kineski način
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Sendvič s avokadom
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Proljetna janjetina
Kotlovina
Sunčani užitak mediterana
Pečena piletina s limunom
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Norveška krem juha od ribe i kozica
Tuna burger
Pečena janjetina s bademima
Palačinke s nadjevom od riže
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Prežgana juha
Kolinjsko zelje s frišketinom
Jakobove kapice s umakom
Cous-cous s povrćem
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Zapečena ricotta
Riblja juha s Malte
Brownie s kajenskim paprom
Bugarska pita od krumpira
Irski gulaš (Irish stew)
Ramsteak u seksi umaku
Piletina s nadjevom od ajvara
Teletina s pirjanim povrćem
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Rezanci s krušnim mrvicama
Mesne okruglice na ražnjiću
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Patka s mlincima
Pohani buncek
Tjestenina fuži s tartufima
Blagdanska rolada
Piletina sa šafranom
Piletina u pivu
Lignje s povrćem i smokvama
Male teleće pitice
Kotleti u pivskom umaku
Piletina Kiev
Sočni pureći ražnjići
Pašticada
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pripremite piletinu mariniranu u češnjaku i medu s obiljem raznovrsnog povrća pečenog na omiljen način.

Sastojci

1 kg pilećih krilca
Za marinadu:
2 žlice svježe iscijeđenog soka od limuna
2 velike žlice meda
2 češnja češnjaka - fino nasjeckanog
1 žličica Vegeta Maestro dimljene paprike
100 ml maslinovog ulja
po želji sol i papar
100 g Ajvara blagog Podravka
Povrće sa žara za prilog:
patlidžani
tikvice
gljive
ljubičasti luk

Koristili smo

Dimljena slatka paprika

Dimljena slatka paprika

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe40 min

  • 1 Pileća krilca malo posolite. Sastojke za marinadu dobro promiješajte, pa njome premažite pileća krilca.
  • 2 Pileća krilca ispecite.

Savjet

Marinadi možete dodati i nasjeckanu chilli papričicu.

Posluživanje

Uz pileća krilca poslužite Ajvar i povrće s roštilja.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke