Meni Search

Ful nabrijana

Marinirana piletina s roštilja

Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Vege odresci s marinadom
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Kuhano meso s umakom od hrena
Odresci od morskog psa
Lungić s povrćem
Salata s mora
Mini lazanje
Grdobina s povrćem
Lazanje s lignjama
Kroketi od piletine
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Rezanci s krušnim mrvicama
Uzbudljivi kolač od blitve
Kolinjsko zelje s frišketinom
Pirjani kunić
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Roštilj s umakom Romesco
Odresci u umaku s češnjakom
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Piletina sa šafranom
Meksička party salata
Krem juha od tikvica
Manastirski đuveč
Sočni pureći ražnjići
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Lignje s manistrom u škartocu
Fini gulaš od gljiva
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Teleći savici u umaku od grejpa
Kaštelanski makaruni
Kunić na bijelo
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Zabavni kineski ravioli
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Mesne okruglice
Turske pizze
Bugarska pita od krumpira
Špageti s ribom
Pogača sa sardinom
Mediteranski špageti
Viška pogača
Nadjeveni kaneloni u umaku
Grill povrće na salatu
Okruglice u umaku od rajčice
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Mini shepherd's pie
Grill oslić u aromatičnoj korici
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Meso s repom
Piletina Kiev
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Pizza s tunom
Miješani grill
Lungić u sendviču
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Grdobina u pikantnoj šalši
Salata od liganja
Lignje na šumskom rižotu
Rolice od blitve
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Pizza sirni jastučići
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Ražnjići od lososa
Ljetni ražnjići
Jabučni krumpirići s cimetom
Sočna pureća rolada
Aromatizirani kruh
Fina pikantna piletina
Popečci od tikvica
Mirisna pečenka
Sendvič s avokadom
Kobasica u pivu i pecivu
Piletina na kijevski način
Mediteranski kruščić s lovorom
Nadjevene lignje
Grill vratina u sendviču
Grickalica slanutak iz pećnice
Sočna rebarca
Rajčica s kukuruzom
Delikatesna junetina na češki
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Govedina s pireom i umakom od rajčice
Mesne okruglice na ražnjiću
Belgija - Salade Liégeoise
Šampinjoni u palačinki
Proljetna janjetina
Lignje s povrćem i smokvama
Hlebinska i pretepena juha
Lagana sarma
Blagdanska rolada
Pečena piletina s limunom
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Janjetina na padelu
Martinjska guska s hajdinom kašom
Voćna juha od višanja
Teleći odresci u umaku od višanja
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Proljetno meso i povrće iz woka
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Hrskavi trokuti
Norveška krem juha od ribe i kozica
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Brancinovo oko
Umak od limete (Molho de limao)
Piletina laganini
Hrskava pileća krilca
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Pileći bataci s umakom od luka
Svinjski file s povrćem
Pohani tofu s povrćem
Irska janjetina
Ossobuco
Povrtni ražnjići
Fish&Chips u tortilji
Urbana pola
Ramsteak u seksi umaku
Prežgana juha
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Račići na posteljici od povrća
Povrtni lonac
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Grill pirjana piletina s roštilja
Čarobna ljetna piletina
Brusketa s avokadom
Janjetina s medom od kadulje
Tjestenina fuži s tartufima
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Zlatna piletina
BBQ svinjska rebarca u foliji
Riba u bijelom umaku
Fileti lososa u finom umaku
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Prava poslastica za sve ljubitelje piletine i roštilja.

Sastojci

4 pileća batka sa zabatkom (4x230 g)
1 Vegeta marinada s češnjakom (90 ml)
1 patlidžan (300 g)
1 tikvica (200 g)
1 crvena paprika (180 g)
100 g bukovača ili šampinjona
sol
Crni papar mljeveni Podravka
4 žlice maslinovog ulja

Koristili smo

Vegeta marinada s češnjakom

Vegeta marinada s češnjakom

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe30 min

  • 1 Odvojite batke i zabatke te ih pripremite za pečenje.
  • 2 Piletinu prelijte marinadom i ostavite neka stoji najmanje 30 minuta.
  • 3 Na roštilju prvo ispecite patlidžane narezane na ploške, a zatim tikvice, papriku i gljive. Povrće posolite, popaprite i začinite maslinovim uljem.
  • 4 Piletinu iz marinade stavite na roštilj i pecite do rumene boje.

Savjet

Ovako možete pripremiti i pileća krilca.

Posluživanje

Pečenu piletinu poslužite s pripremljenim povrćem s roštilja.

Nutritivne vrijednosti

Nutrijent Mjerna jedinica Količina Ž RDA (%) M RDA (%)
Magnezij mg 96.77 32 24
Fosfor mg 568.75 71 71
Kalij mg 1137.54 31 31
Pantotenska kiselina mg 4.65 66 66
Niacin mg 31.9 228 159
Vitamin D μg 58 29 29
Vitamin A μg 3108.18 78 62
Sol g 2.38 0 0
Bjelančevine g 65.61 - -
Vlakna g 3.88 - -
Ugljikohidrati g 13.1 - -
Masti g 45.46 - -

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke