Meni Search

Ful nabrijana

Marinirana piletina s roštilja

Lazanje s lignjama
Grdobina u pikantnoj šalši
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Meso s repom
Sočni pureći ražnjići
Špageti s ribom
Fina pikantna piletina
Piletina na kijevski način
Irska janjetina
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Proljetna janjetina
Kuhano meso s umakom od hrena
Tjestenina fuži s tartufima
Pirjani kunić
Pohani tofu s povrćem
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Šampinjoni u palačinki
Urbana pola
Govedina s pireom i umakom od rajčice
Pečena piletina s limunom
Martinjska guska s hajdinom kašom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Belgija - Salade Liégeoise
Mirisna pečenka
Pileći bataci s umakom od luka
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Zabavni kineski ravioli
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Pogača sa sardinom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Hrskavi trokuti
Brancinovo oko
Krem juha od tikvica
Ossobuco
Mesne okruglice na ražnjiću
Aromatizirani kruh
Salata s mora
Popečci od tikvica
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Rajčica s kukuruzom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Pizza sirni jastučići
Roštilj s umakom Romesco
Ljetni ražnjići
Mediteranski špageti
Brusketa s avokadom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Rolice od blitve
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Svinjski file s povrćem
Lignje s manistrom u škartocu
Kobasica u pivu i pecivu
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Okruglice u umaku od rajčice
Fileti lososa u finom umaku
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Bugarska pita od krumpira
Fish&Chips u tortilji
Lungić s povrćem
Lagana sarma
Odresci u umaku s češnjakom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Riba u bijelom umaku
Kaštelanski makaruni
Mediteranski kruščić s lovorom
Teleći odresci u umaku od višanja
Teleći savici u umaku od grejpa
Janjetina s medom od kadulje
Sočna rebarca
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Piletina sa šafranom
Turske pizze
Mesne okruglice
Delikatesna junetina na češki
Blagdanska rolada
Grill povrće na salatu
Nadjeveni kaneloni u umaku
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Grill oslić u aromatičnoj korici
Sendvič s avokadom
Piletina laganini
Mini shepherd's pie
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Čarobna ljetna piletina
Grill pirjana piletina s roštilja
Grdobina s povrćem
Grill vratina u sendviču
Proljetno meso i povrće iz woka
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Zlatna piletina
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Prežgana juha
Kroketi od piletine
Meksička party salata
Voćna juha od višanja
Piletina Kiev
Mini lazanje
Fini gulaš od gljiva
Kunić na bijelo
Lignje s povrćem i smokvama
Grickalica slanutak iz pećnice
Salata od liganja
Miješani grill
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Pizza s tunom
Povrtni ražnjići
Povrtni lonac
Ražnjići od lososa
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Račići na posteljici od povrća
Nadjevene lignje
Lignje na šumskom rižotu
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Hrskava pileća krilca
Viška pogača
Lungić u sendviču
Rezanci s krušnim mrvicama
Jabučni krumpirići s cimetom
Hlebinska i pretepena juha
Ramsteak u seksi umaku
BBQ svinjska rebarca u foliji
Sočna pureća rolada
Kolinjsko zelje s frišketinom
Uzbudljivi kolač od blitve
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Odresci od morskog psa
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Vege odresci s marinadom
Umak od limete (Molho de limao)
Janjetina na padelu
Manastirski đuveč
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Prava poslastica za sve ljubitelje piletine i roštilja.

Sastojci

4 pileća batka sa zabatkom (4x230 g)
1 Vegeta marinada s češnjakom (90 ml)
1 patlidžan (300 g)
1 tikvica (200 g)
1 crvena paprika (180 g)
100 g bukovača ili šampinjona
sol
Crni papar mljeveni Podravka
4 žlice maslinovog ulja

Koristili smo

Vegeta marinada s češnjakom

Vegeta marinada s češnjakom

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe30 min

  • 1 Odvojite batke i zabatke te ih pripremite za pečenje.
  • 2 Piletinu prelijte marinadom i ostavite neka stoji najmanje 30 minuta.
  • 3 Na roštilju prvo ispecite patlidžane narezane na ploške, a zatim tikvice, papriku i gljive. Povrće posolite, popaprite i začinite maslinovim uljem.
  • 4 Piletinu iz marinade stavite na roštilj i pecite do rumene boje.

Savjet

Ovako možete pripremiti i pileća krilca.

Posluživanje

Pečenu piletinu poslužite s pripremljenim povrćem s roštilja.

Nutritivne vrijednosti

Nutrijent Mjerna jedinica Količina Ž RDA (%) M RDA (%)
Magnezij mg 96.77 32 24
Fosfor mg 568.75 71 71
Kalij mg 1137.54 31 31
Pantotenska kiselina mg 4.65 66 66
Niacin mg 31.9 228 159
Vitamin D μg 58 29 29
Vitamin A μg 3108.18 78 62
Sol g 2.38 0 0
Bjelančevine g 65.61 - -
Vlakna g 3.88 - -
Ugljikohidrati g 13.1 - -
Masti g 45.46 - -

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke