Meni Search

Lagana depra

Marinirana piletina s roštilja

Čarobna ljetna piletina
Juha od bundeve s jabukom
Biftek rolice
Crveno ljetno varivo
Govedina s lukom
Poljska - Prozračna juha od kiselice
Marokanska salata s cous-cousom
Švicarska juha sa sirom
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Odresci u umaku s češnjakom
Empanade s pestom
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Slatki lungić
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Piletina s pistacijama
Kineska juha s račićima i gljivama
Juha od gljiva
Mladi krumpir s ajvarom
Prežgana juha
Povrtni lonac
Rižoto s tunom
Mesne okruglice na ražnjiću
Slasni BBQ burgeri
Voćna juha od višanja
Zanimljiva salata s kikirikijem
Svinjski file s povrćem
Rižoto na španjolski način
Lungić u sendviču
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Rajčica s kukuruzom
Sunčani užitak mediterana
Piletina s mascarponeom
Riblja juha s Malte
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Salata s okruglicama od sira
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Nadjevene lignje
Piletina Kiev
Dagnje na buzaru
Bugarska pita od krumpira
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Grill vratina u sendviču
Piletina sa šafranom
Polupunjene paprike
Caponata alla Podravka
Voćna salata s piletinom
Hrenovke u panceti
Cous-cous s povrćem
Zimski punč
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Salata od tune i krastavaca
Kuhana govedina s umakom od hrena
Lungić s povrćem
Mesne okruglice
Salata sa skutom
Juha od kelja sa sirom
Pohani tofu s povrćem
Špinatova juha s feta sirom
Sočni pureći ražnjići
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Grill oslić u aromatičnoj korici
Salata od quinoe i povrća
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
BBQ svinjska rebarca u foliji
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Pileća krilca s Coca-Colom
Dječje lazanje
Pohana skuta
Špageti s acetom balsamicom
Senf s paprikama
Rižoto tortice
Uzbudljivi kolač od blitve
Zabavni kineski ravioli
Salata s neobičnim preljevom
BBQ Steak & chips
Umak od limete (Molho de limao)
Teriyaki piletina
Hrskava pileća krilca
Riža s tunom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Pohane paprike
Marinirano svinjsko pečenje
Pečena janjetina s bademima
Singapurski ljuti omlet
Finska - Juha s lososom
Punjene tikve
Piletina na tajlandski način
Uskršnja šunka na zabavan način
Pileći štapići u ketchupu
Pohani zamotuljci
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Blagdanski rižoto s bakalarom
Hrskave tortice od krumpira
Lazanje u tavi
Piletina u finom mediteranskom umaku
Svinjski gulaš
Mediteranska rapsodija
Grill pirjana piletina s roštilja
Ražnjići od lososa
Osvježavajuća juha od krastavaca
Mirisni prilog iz pećnice
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Pita s crnim pivom
Riba u bijelom umaku
Popečci od bulgura s umakom
Špageti na kineski način
Glazirana patka s umakom od jabuka
Fina pikantna piletina
Povrtni ražnjići
Grčka seljačka salata
Rebarca s grilla
Rosti
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Proljetno meso i povrće iz woka
Krumpir juha sa šafranom i kozicama
Dip od južnog voća
File steak na povrću
Dalmatinska simfonija
Stisni se uz mene kao penne uz sardinu
Ciganski odrezak
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Juha od rikule i račića
Pečena piletina s limunom
Tjestenina fuži s tartufima
Šampinjoni u palačinki
Piletina s povrćem
Palamida s čilijem i mangom
Bakalar sa salatom od kuhanih jaja
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Fino varivo v loncu
Meksička party salata
Španjolski migas s bundevom
Palačinke s nadjevom od riže
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Sočna aromatična torta
Marokanska salata od krumpira i mrkve
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
Norveška krem juha od ribe i kozica
Tjestenina u finom umaku
Pileća prsa iz pećnice
Grdobina u pikantnoj šalši
Teletina s pirjanim povrćem
Zapečeni poriluk
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Prava poslastica za sve ljubitelje piletine i roštilja.

Sastojci

4 pileća batka sa zabatkom (4x230 g)
1 Vegeta marinada s češnjakom (90 ml)
1 patlidžan (300 g)
1 tikvica (200 g)
1 crvena paprika (180 g)
100 g bukovača ili šampinjona
sol
Crni papar mljeveni Podravka
4 žlice maslinovog ulja

Koristili smo

Vegeta marinada s češnjakom

Vegeta marinada s češnjakom

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe30 min

  • 1 Odvojite batke i zabatke te ih pripremite za pečenje.
  • 2 Piletinu prelijte marinadom i ostavite neka stoji najmanje 30 minuta.
  • 3 Na roštilju prvo ispecite patlidžane narezane na ploške, a zatim tikvice, papriku i gljive. Povrće posolite, popaprite i začinite maslinovim uljem.
  • 4 Piletinu iz marinade stavite na roštilj i pecite do rumene boje.

Savjet

Ovako možete pripremiti i pileća krilca.

Posluživanje

Pečenu piletinu poslužite s pripremljenim povrćem s roštilja.

Nutritivne vrijednosti

Nutrijent Mjerna jedinica Količina Ž RDA (%) M RDA (%)
Magnezij mg 96.77 32 24
Fosfor mg 568.75 71 71
Kalij mg 1137.54 31 31
Pantotenska kiselina mg 4.65 66 66
Niacin mg 31.9 228 159
Vitamin D μg 58 29 29
Vitamin A μg 3108.18 78 62
Sol g 2.38 0 0
Bjelančevine g 65.61 - -
Vlakna g 3.88 - -
Ugljikohidrati g 13.1 - -
Masti g 45.46 - -

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke