Meni Search

Ful nabrijana

Mesne okruglice na ražnjiću

Fina pikantna piletina
Salata s mora
Belgija - Salade Liégeoise
Pirjani kunić
Mirisna pečenka
Mesne okruglice
Mini lazanje
Fini gulaš od gljiva
Umak od limete (Molho de limao)
Rezanci s krušnim mrvicama
Lignje s manistrom u škartocu
Nadjevene lignje
Hlebinska i pretepena juha
Kroketi od piletine
Okruglice u umaku od rajčice
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Teleći odresci u umaku od višanja
Nadjeveni kaneloni u umaku
Kolinjsko zelje s frišketinom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Proljetno meso i povrće iz woka
Ljetni ražnjići
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Sendvič s avokadom
Pizza s tunom
Šampinjoni u palačinki
Lazanje s lignjama
Kaštelanski makaruni
Odresci od morskog psa
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Meso s repom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Grill pirjana piletina s roštilja
Čarobna ljetna piletina
Fish&Chips u tortilji
Lignje s povrćem i smokvama
Lignje na šumskom rižotu
Zlatna piletina
Piletina Kiev
Povrtni lonac
Lagana sarma
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Zabavni kineski ravioli
Grill vratina u sendviču
Martinjska guska s hajdinom kašom
Piletina laganini
Pohani tofu s povrćem
Vege odresci s marinadom
Pogača sa sardinom
Aromatizirani kruh
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Uzbudljivi kolač od blitve
Ramsteak u seksi umaku
Popečci od tikvica
Svinjski file s povrćem
Grickalica slanutak iz pećnice
Grdobina u pikantnoj šalši
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Meksička party salata
Teleći savici u umaku od grejpa
Hrskava pileća krilca
Miješani grill
Govedina s pireom i umakom od rajčice
Piletina na kijevski način
Kobasica u pivu i pecivu
Viška pogača
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Mini shepherd's pie
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Odresci u umaku s češnjakom
Roštilj s umakom Romesco
Krem juha od tikvica
Grill oslić u aromatičnoj korici
Pečena piletina s limunom
Mediteranski kruščić s lovorom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Pizza sirni jastučići
Norveška krem juha od ribe i kozica
Piletina sa šafranom
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Rajčica s kukuruzom
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Kunić na bijelo
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Mediteranski špageti
Brusketa s avokadom
Kuhano meso s umakom od hrena
Špageti s ribom
Delikatesna junetina na češki
Brancinovo oko
Grdobina s povrćem
Bugarska pita od krumpira
Ossobuco
Tjestenina fuži s tartufima
Irska janjetina
Ražnjići od lososa
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Jabučni krumpirići s cimetom
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Sočni pureći ražnjići
BBQ svinjska rebarca u foliji
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Račići na posteljici od povrća
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Proljetna janjetina
Marinirana piletina s roštilja
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Sočna rebarca
Grill povrće na salatu
Hrskavi trokuti
Pileći bataci s umakom od luka
Sočna pureća rolada
Blagdanska rolada
Turske pizze
Riba u bijelom umaku
Povrtni ražnjići
Lungić s povrćem
Janjetina na padelu
Fileti lososa u finom umaku
Urbana pola
Lungić u sendviču
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Rolice od blitve
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Salata od liganja
Manastirski đuveč
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Janjetina s medom od kadulje
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Prežgana juha
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Voćna juha od višanja
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Postanite junak svoje kuhinje i priredite zanimljive ražnjiće s Podravka Pestom Genovese umakom i uživajte u dašku Mediterana na vašem tanjuru.

Sastojci

800 g mljevene teletine
75 g Pesta genovese Podravka
100 g luka
1 chili papričica
½ žličice Timijana sušenog Podravka
2 žličice Peršina sušenog Podravka
2 žlice maslinovog ulja
2-3 žlice krušnih mrvica
1 jaje
sol
Crni papar mljeveni Podravka
1 žlica Vegete

Koristili smo

Vegeta Original

Vegeta Original

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

4 osobe30 min

  • 1 Mljevenom mesu dodajte sitno narezani luk, jaje, nasjeckanu chili papričicu, timijan, peršin, Vegetu, malo soli i papar. Smjesu rukom dobro izmiješajte da se sastojci dobro povežu.
  • 2 Od dobivene smjese oblikujte manje kuglice (24 - 30 komada).
  • 3 Nanižite ih na štapiće za ražnjiće po 3 - 4 komada. Pecite ih na namašćenom roštilju ili u grill tavi do lijepe zlatne boje.

Savjet

Smjesa od mesa mora biti čvrsta kako bi okruglice zadržale oblik, pa po potrebi dodajte malo krušnih mrvica ili malo Gussnela.

Posluživanje

Izvadite ih sa strane, po njima rasporedite pesto genovese pomiješan s maslinovim uljem i poslužite toplo.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke