Meni Search

Ful nabrijana

Mesne okruglice na ražnjiću

Janjetina s medom od kadulje
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Mediteranski špageti
Vege odresci s marinadom
Pogača sa sardinom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Grdobina s povrćem
Kunić na bijelo
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Sendvič s avokadom
Šampinjoni u palačinki
Fina pikantna piletina
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Teleći odresci u umaku od višanja
Bugarska pita od krumpira
Sočni pureći ražnjići
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Marinirana piletina s roštilja
Delikatesna junetina na češki
Pizza s tunom
Popečci od tikvica
Hrskava pileća krilca
Pirjani kunić
Odresci u umaku s češnjakom
Riba u bijelom umaku
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Salata od liganja
Pohani tofu s povrćem
Salata s mora
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Grill vratina u sendviču
Jabučni krumpirići s cimetom
Lagana sarma
Voćna juha od višanja
Tjestenina fuži s tartufima
Belgija - Salade Liégeoise
Fileti lososa u finom umaku
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Blagdanska rolada
Čarobna ljetna piletina
Piletina laganini
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Račići na posteljici od povrća
Uzbudljivi kolač od blitve
Hlebinska i pretepena juha
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Sočna pureća rolada
Sočna rebarca
Krem juha od tikvica
Grill povrće na salatu
Ramsteak u seksi umaku
Povrtni ražnjići
Svinjski file s povrćem
Zlatna piletina
Prežgana juha
Ražnjići od lososa
Viška pogača
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Pileći bataci s umakom od luka
Nadjeveni kaneloni u umaku
Ossobuco
Proljetna janjetina
Meso s repom
Kobasica u pivu i pecivu
Lignje s povrćem i smokvama
Brusketa s avokadom
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Grill oslić u aromatičnoj korici
Piletina Kiev
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Proljetno meso i povrće iz woka
Manastirski đuveč
Rajčica s kukuruzom
Grdobina u pikantnoj šalši
Lungić s povrćem
Martinjska guska s hajdinom kašom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Govedina s pireom i umakom od rajčice
Piletina sa šafranom
Meksička party salata
Rolice od blitve
Mesne okruglice
Brancinovo oko
Miješani grill
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Pizza sirni jastučići
Rezanci s krušnim mrvicama
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Norveška krem juha od ribe i kozica
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Grill pirjana piletina s roštilja
Fini gulaš od gljiva
Irska janjetina
Umak od limete (Molho de limao)
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Kuhano meso s umakom od hrena
Špageti s ribom
Piletina na kijevski način
Zabavni kineski ravioli
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Urbana pola
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Grickalica slanutak iz pećnice
Mediteranski kruščić s lovorom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Nadjevene lignje
Odresci od morskog psa
Pečena piletina s limunom
Ljetni ražnjići
Hrskavi trokuti
Janjetina na padelu
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Lignje s manistrom u škartocu
Fish&Chips u tortilji
Teleći savici u umaku od grejpa
Turske pizze
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Kroketi od piletine
Aromatizirani kruh
Kolinjsko zelje s frišketinom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Roštilj s umakom Romesco
Mini lazanje
Lungić u sendviču
Mirisna pečenka
Okruglice u umaku od rajčice
Lazanje s lignjama
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Kaštelanski makaruni
Povrtni lonac
Mini shepherd's pie
Lignje na šumskom rižotu
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Postanite junak svoje kuhinje i priredite zanimljive ražnjiće s Podravka Pestom Genovese umakom i uživajte u dašku Mediterana na vašem tanjuru.

Sastojci

800 g mljevene teletine
75 g Pesta genovese Podravka
100 g luka
1 chili papričica
½ žličice Timijana sušenog Podravka
2 žličice Peršina sušenog Podravka
2 žlice maslinovog ulja
2-3 žlice krušnih mrvica
1 jaje
sol
Crni papar mljeveni Podravka
1 žlica Vegete

Koristili smo

Vegeta Original

Vegeta Original

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

4 osobe30 min

  • 1 Mljevenom mesu dodajte sitno narezani luk, jaje, nasjeckanu chili papričicu, timijan, peršin, Vegetu, malo soli i papar. Smjesu rukom dobro izmiješajte da se sastojci dobro povežu.
  • 2 Od dobivene smjese oblikujte manje kuglice (24 - 30 komada).
  • 3 Nanižite ih na štapiće za ražnjiće po 3 - 4 komada. Pecite ih na namašćenom roštilju ili u grill tavi do lijepe zlatne boje.

Savjet

Smjesa od mesa mora biti čvrsta kako bi okruglice zadržale oblik, pa po potrebi dodajte malo krušnih mrvica ili malo Gussnela.

Posluživanje

Izvadite ih sa strane, po njima rasporedite pesto genovese pomiješan s maslinovim uljem i poslužite toplo.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke