Meni Search

Macho

Mesne okruglice na ražnjiću

Pileća prsa iz pećnice
Orada s krumpirom i mladim lukom
Brancinovo oko
Pileća krilca s Coca-Colom
Pizza s tunom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Odresci u umaku s češnjakom
Lungić u sendviču
Govedina s lukom
Piletina u pivu
Rebarca s grilla
Pita s crnim pivom
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Kobasica u pivu i pecivu
Šampinjoni u palačinki
Pileći štapići u ketchupu
Odrezak s umakom chimichurri
Grill vratina u sendviču
Pohani zamotuljci
Pileća krilca s roštilja
Pohani tofu s povrćem
Macho hamburger
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Kotleti u pivskom umaku
Medeni teleći kotleti
Biftek rolice
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Čarobna ljetna piletina
Hrskavi trokuti
Dip od južnog voća
Ramstek s povrćem
Teriyaki piletina
Špageti na kineski način
Zlatna piletina
Teletina s pirjanim povrćem
Janjetina s medom od kadulje
Kotlovina
Rezanci s krušnim mrvicama
Kroketi od piletine
Teleći odresci u umaku od višanja
Sočna pureća rolada
Marinirano svinjsko pečenje
Ribarska popara
Delikatesna junetina na češki
Pileća prsa punjena čvarcima
Roštilj s umakom Romesco
Punjene tikve
Velika Britanija - Pastirska pita
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Teleći savici u umaku od grejpa
Palačinke s nadjevom od riže
Kuhana govedina s umakom od hrena
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Tjestenina fuži s tartufima
Piletina sa šafranom
Ljetni ražnjići
Blagdanska rolada
Salata od tune i povrća
Pureća rolada s mlincima
Meksička party salata
BBQ svinjska rebarca u foliji
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Lungić s povrćem
Proljetna janjetina
Mladi krumpir s ajvarom
Piletina s mascarponeom
Ramsteak u seksi umaku
Mirisna pureća rolada
Svinjski file s povrćem
Slatki lungić
Nadjevene lignje
Obojeni hamburger
Slasni BBQ burgeri
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Irska janjetina
Hrenovke u panceti
Sočni pureći ražnjići
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Janjetina na padelu
Zabavni kineski ravioli
Špageti s acetom balsamicom
Bakalar s krumpirom
Odresci s umakom od kupina
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Piletina s nadjevom od ajvara
Juha od gljiva
Pašticada
Umak od limete (Molho de limao)
Pirjani kunić
Marinirana piletina s roštilja
Dagnje na buzaru
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Kotlet s varivom od leće
File steak na povrću
Mini lazanje
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Postanite junak svoje kuhinje i priredite zanimljive ražnjiće s Podravka Pestom Genovese umakom i uživajte u dašku Mediterana na vašem tanjuru.

Sastojci

800 g mljevene teletine
75 g Pesta genovese Podravka
100 g luka
1 chili papričica
½ žličice Timijana sušenog Podravka
2 žličice Peršina sušenog Podravka
2 žlice maslinovog ulja
2-3 žlice krušnih mrvica
1 jaje
sol
Crni papar mljeveni Podravka
1 žlica Vegete

Koristili smo

Vegeta Original

Vegeta Original

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

4 osobe30 min

  • 1 Mljevenom mesu dodajte sitno narezani luk, jaje, nasjeckanu chili papričicu, timijan, peršin, Vegetu, malo soli i papar. Smjesu rukom dobro izmiješajte da se sastojci dobro povežu.
  • 2 Od dobivene smjese oblikujte manje kuglice (24 - 30 komada).
  • 3 Nanižite ih na štapiće za ražnjiće po 3 - 4 komada. Pecite ih na namašćenom roštilju ili u grill tavi do lijepe zlatne boje.

Savjet

Smjesa od mesa mora biti čvrsta kako bi okruglice zadržale oblik, pa po potrebi dodajte malo krušnih mrvica ili malo Gussnela.

Posluživanje

Izvadite ih sa strane, po njima rasporedite pesto genovese pomiješan s maslinovim uljem i poslužite toplo.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke