Meni Search

Macho

Mesne okruglice na ražnjiću

Sočni pureći ražnjići
Pileća prsa iz pećnice
Blagdanska rolada
Obojeni hamburger
Piletina s mascarponeom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Špageti s acetom balsamicom
Delikatesna junetina na češki
Piletina sa šafranom
Medeni teleći kotleti
Janjetina s medom od kadulje
Lungić s povrćem
Pureća rolada s mlincima
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Mladi krumpir s ajvarom
Zabavni kineski ravioli
Mini lazanje
Meksička party salata
BBQ svinjska rebarca u foliji
Pileća krilca s roštilja
Piletina u pivu
Dip od južnog voća
Kotlovina
Pizza s tunom
Mirisna pureća rolada
Teletina s pirjanim povrćem
Marinirano svinjsko pečenje
Kotleti u pivskom umaku
Tjestenina fuži s tartufima
Marinirana piletina s roštilja
Pirjani kunić
Kuhana govedina s umakom od hrena
Macho hamburger
Rezanci s krušnim mrvicama
Teriyaki piletina
Velika Britanija - Pastirska pita
Pohani zamotuljci
Grill vratina u sendviču
Teleći savici u umaku od grejpa
Janjetina na padelu
Odresci s umakom od kupina
Lungić u sendviču
Ramsteak u seksi umaku
Slatki lungić
Biftek rolice
Svinjski file s povrćem
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Roštilj s umakom Romesco
Teleći odresci u umaku od višanja
Kobasica u pivu i pecivu
Rebarca s grilla
Kotlet s varivom od leće
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Govedina s lukom
Umak od limete (Molho de limao)
Juha od gljiva
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Nadjevene lignje
Kroketi od piletine
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Proljetna janjetina
Špageti na kineski način
Palačinke s nadjevom od riže
Ljetni ražnjići
Ribarska popara
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Irska janjetina
Ramstek s povrćem
File steak na povrću
Pašticada
Punjene tikve
Čarobna ljetna piletina
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Pohani tofu s povrćem
Pita s crnim pivom
Odrezak s umakom chimichurri
Odresci u umaku s češnjakom
Zlatna piletina
Salata od tune i povrća
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Pileći štapići u ketchupu
Šampinjoni u palačinki
Piletina s nadjevom od ajvara
Hrenovke u panceti
Slasni BBQ burgeri
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Brancinovo oko
Bakalar s krumpirom
Hrskavi trokuti
Orada s krumpirom i mladim lukom
Pileća krilca s Coca-Colom
Pileća prsa punjena čvarcima
Sočna pureća rolada
Dagnje na buzaru
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Postanite junak svoje kuhinje i priredite zanimljive ražnjiće s Podravka Pestom Genovese umakom i uživajte u dašku Mediterana na vašem tanjuru.

Sastojci

800 g mljevene teletine
75 g Pesta genovese Podravka
100 g luka
1 chili papričica
½ žličice Timijana sušenog Podravka
2 žličice Peršina sušenog Podravka
2 žlice maslinovog ulja
2-3 žlice krušnih mrvica
1 jaje
sol
Crni papar mljeveni Podravka
1 žlica Vegete

Koristili smo

Vegeta Original

Vegeta Original

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

4 osobe30 min

  • 1 Mljevenom mesu dodajte sitno narezani luk, jaje, nasjeckanu chili papričicu, timijan, peršin, Vegetu, malo soli i papar. Smjesu rukom dobro izmiješajte da se sastojci dobro povežu.
  • 2 Od dobivene smjese oblikujte manje kuglice (24 - 30 komada).
  • 3 Nanižite ih na štapiće za ražnjiće po 3 - 4 komada. Pecite ih na namašćenom roštilju ili u grill tavi do lijepe zlatne boje.

Savjet

Smjesa od mesa mora biti čvrsta kako bi okruglice zadržale oblik, pa po potrebi dodajte malo krušnih mrvica ili malo Gussnela.

Posluživanje

Izvadite ih sa strane, po njima rasporedite pesto genovese pomiješan s maslinovim uljem i poslužite toplo.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke