Meni Search

Macho

Mesne okruglice na ražnjiću

Punjene tikve
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Blagdanska rolada
Kobasica u pivu i pecivu
Piletina s nadjevom od ajvara
Dip od južnog voća
Janjetina na padelu
Tjestenina fuži s tartufima
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Odresci u umaku s češnjakom
Slasni BBQ burgeri
Obojeni hamburger
Juha od gljiva
Šampinjoni u palačinki
Špageti s acetom balsamicom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Ramsteak u seksi umaku
Pileća krilca s roštilja
Ljetni ražnjići
Teleći savici u umaku od grejpa
Bakalar s krumpirom
Pita s crnim pivom
Mini lazanje
Zlatna piletina
Proljetna janjetina
Čarobna ljetna piletina
Slatki lungić
Ribarska popara
Špageti na kineski način
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Rebarca s grilla
Pileća prsa iz pećnice
Hrenovke u panceti
Teleći odresci u umaku od višanja
Odresci s umakom od kupina
Nadjevene lignje
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Pileća prsa punjena čvarcima
Hrskavi trokuti
Marinirana piletina s roštilja
Odrezak s umakom chimichurri
Marinirano svinjsko pečenje
Mirisna pureća rolada
Piletina s mascarponeom
Pohani tofu s povrćem
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Macho hamburger
Sočna pureća rolada
Janjetina s medom od kadulje
Teriyaki piletina
Piletina sa šafranom
Brancinovo oko
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Pašticada
Piletina u pivu
Svinjski file s povrćem
Govedina s lukom
Mladi krumpir s ajvarom
Lungić s povrćem
Irska janjetina
Pileća krilca s Coca-Colom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Umak od limete (Molho de limao)
Dagnje na buzaru
Lungić u sendviču
Ramstek s povrćem
Teletina s pirjanim povrćem
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Orada s krumpirom i mladim lukom
Zabavni kineski ravioli
Pureća rolada s mlincima
Palačinke s nadjevom od riže
Roštilj s umakom Romesco
Kuhana govedina s umakom od hrena
File steak na povrću
Kotlet s varivom od leće
Pohani zamotuljci
Sočni pureći ražnjići
Velika Britanija - Pastirska pita
Kroketi od piletine
Kotlovina
Pirjani kunić
Pileći štapići u ketchupu
BBQ svinjska rebarca u foliji
Biftek rolice
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Meksička party salata
Grill vratina u sendviču
Salata od tune i povrća
Delikatesna junetina na češki
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Medeni teleći kotleti
Rezanci s krušnim mrvicama
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Pizza s tunom
Kotleti u pivskom umaku
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Postanite junak svoje kuhinje i priredite zanimljive ražnjiće s Podravka Pestom Genovese umakom i uživajte u dašku Mediterana na vašem tanjuru.

Sastojci

800 g mljevene teletine
75 g Pesta genovese Podravka
100 g luka
1 chili papričica
½ žličice Timijana sušenog Podravka
2 žličice Peršina sušenog Podravka
2 žlice maslinovog ulja
2-3 žlice krušnih mrvica
1 jaje
sol
Crni papar mljeveni Podravka
1 žlica Vegete

Koristili smo

Vegeta Original

Vegeta Original

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

4 osobe30 min

  • 1 Mljevenom mesu dodajte sitno narezani luk, jaje, nasjeckanu chili papričicu, timijan, peršin, Vegetu, malo soli i papar. Smjesu rukom dobro izmiješajte da se sastojci dobro povežu.
  • 2 Od dobivene smjese oblikujte manje kuglice (24 - 30 komada).
  • 3 Nanižite ih na štapiće za ražnjiće po 3 - 4 komada. Pecite ih na namašćenom roštilju ili u grill tavi do lijepe zlatne boje.

Savjet

Smjesa od mesa mora biti čvrsta kako bi okruglice zadržale oblik, pa po potrebi dodajte malo krušnih mrvica ili malo Gussnela.

Posluživanje

Izvadite ih sa strane, po njima rasporedite pesto genovese pomiješan s maslinovim uljem i poslužite toplo.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke