Meni Search

Superwoman

Mesne okruglice na ražnjiću

Cupcakes u pršutu i tikvicama
Bugarska pita od krumpira
Bakalar s krumpirom
Bruskete s povrćem
Brusketa s avokadom
Šampinjoni u palačinki
Rebarca s grilla
Lignji po gosposki
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Špageti mediteraneo
Kaštelanski makaruni
Lazanje u tavi
Ramstek s povrćem
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Pohani zamotuljci
Kuglice od riže i svježeg sira
Teleći savici u umaku od grejpa
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Sočni pureći ražnjići
Mladi krumpir s ajvarom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Grill vratina u sendviču
BBQ cheeseburger
Špageti na kineski način
Cous-cous s povrćem
Bruskete od cvjetače
Riba u škartocu
Pileći gulaš
Finska - Juha s lososom
Popečci od cvjetače
Rižoto s dagnjama
Svinjski file s povrćem
Mirisna pureća rolada
Janjetina na padelu
Blagdanska rolada
Rebarca s graškom
Jabučni krumpirići s cimetom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Brancinovo oko
Mini lazanje
Marinirane srdele
Rezanci s krušnim mrvicama
Teriyaki piletina
Pureća rolada s mlincima
Tjestenina fuži s tartufima
Piletina sa šafranom
Pileća prsa punjena čvarcima
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Piletina u pivu
Hrskavi trokuti
Lignje na šumskom rižotu
Dip od južnog voća
Pita s muškatnom bundevom i makom
Odresci u umaku s češnjakom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Punjena teleća prsa
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Riblji ražnjići
Janjetina s medom od kadulje
Piletina s kozjim sirom
Goveđa rebarca sa zeljem
Skandinavske rolice s cimetom
Kunić na bijelo
Zlatna piletina
Lungić s toplom salatom od šparoga
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Norveška krem juha od ribe i kozica
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Ljetni lungić
Energetske kuglice s kurkumom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Hrskavo pečeno pile
Ramsteak u seksi umaku
Piletina Kiev
Gulaš od oslića i povrća
Pizza sirni jastučići
Male teleće pitice
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Piletina s mascarponeom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Meksička party salata
Pašticada voli penne a ti mene
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Brownie s kajenskim paprom
Teleći odresci u umaku od višanja
Kroketi od piletine
Fish&Chips u tortilji
Rižini ravioli s mozzarellom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Rižoto s tri vrste gljiva
Mini shepherd's pie
Tuna burger
Sočna pureća rolada
Salata s mljevenim mesom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Pileći bataci s umakom od luka
Svinjski gulaš
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Ljetni ražnjići
Hrskava pileća krilca
Obojeni hamburger
Svinjski file s grila
Odresci s umakom od kupina
Manastirski đuveč
Pogača sa sardinom
Slatka patka
Brudet
Proljetna janjetina
Srneći file na salatu
Piletina u aromatičnom omotaču
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Velika Britanija - Pastirska pita
Bouillabaisse
Roštilj s umakom Romesco
Dječje lazanje
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Pohani tofu s povrćem
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Mesne kuglice nanižite na štapiće za roštilj, niz učinite zanimljivim s lukom, poslužite uz najbolji ajvar i uživajte u zalogajima pripremljenim na otvorenom.

Sastojci

800 g mljevene teletine
1 Vegeta Grill marinada pikantna 100 g
100 g luka
2 češnja češnjaka
1 jaje
1 žlica nasjeckanog peršina
1-2 žlice krušnih mrvica
2 ljubičasta luka
ulje za premazivanje roštilja
Ajvar blagi Podravka

Koristili smo

Vegeta Grill marinada pikantna

Vegeta Grill marinada pikantna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe40 min

  • 1 Mljevenom mesu dodajte sitno narezani luk, protisnuti češnjak i Vegeta marinadu. Dobro izmiješajte rukom i pustite da odstoji 30-ak minuta.
  • 2 Dodajte jaje, nasjeckani peršin i krušne mrvice, pa smjesu dobro izmiješajte rukama da se sastojci dobro povežu i lakše izrade kuglice.
  • 3 Oblikujte kuglice, a ljubičasti luk narežite na veće komade (veličine kuglice), pa ih naizmjence nanižite na štapiće za ražnjiće.
  • 4 Ražnjiće ispecite na zagrijanom roštilju ili grill tavi.

Savjet

Za pripremu mesnih okruglica koristite srednje grubo mljeveno meso jer se kompaktnije drži.

Posluživanje

Za upotpunjeni okus jela okruglice poslužite s blagim ajvarom ili umakom po želji i toplim lepinjama.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke