Meni Search

Ful nabrijana

Miješani grill

Krem juha od tikvica
Mini lazanje
Mini shepherd's pie
Grickalica slanutak iz pećnice
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Zlatna piletina
Tjestenina fuži s tartufima
Janjetina na padelu
Belgija - Salade Liégeoise
Proljetna janjetina
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Kaštelanski makaruni
Roštilj s umakom Romesco
Pizza s tunom
Odresci od morskog psa
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Nadjevene lignje
Lignje s povrćem i smokvama
Turske pizze
Grill vratina u sendviču
Viška pogača
Rezanci s krušnim mrvicama
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Hrskavi trokuti
Povrtni lonac
Pohani tofu s povrćem
Sendvič s avokadom
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Proljetno meso i povrće iz woka
Nadjeveni kaneloni u umaku
Pirjani kunić
Riba u bijelom umaku
Ljetni ražnjići
Mediteranski kruščić s lovorom
Lignje na šumskom rižotu
Lazanje s lignjama
Kolinjsko zelje s frišketinom
Lungić s povrćem
Lungić u sendviču
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Zabavni kineski ravioli
Lignje s manistrom u škartocu
Irska janjetina
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Odresci u umaku s češnjakom
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Rajčica s kukuruzom
Salata od liganja
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Jabučni krumpirići s cimetom
Brancinovo oko
Čarobna ljetna piletina
Brusketa s avokadom
Grill pirjana piletina s roštilja
Pečena piletina s limunom
Janjetina s medom od kadulje
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Špageti s ribom
Račići na posteljici od povrća
BBQ svinjska rebarca u foliji
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Ramsteak u seksi umaku
Piletina Kiev
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Umak od limete (Molho de limao)
Sočni pureći ražnjići
Marinirana piletina s roštilja
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Mesne okruglice na ražnjiću
Vege odresci s marinadom
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Norveška krem juha od ribe i kozica
Voćna juha od višanja
Šampinjoni u palačinki
Kuhano meso s umakom od hrena
Manastirski đuveč
Fish&Chips u tortilji
Meksička party salata
Prežgana juha
Aromatizirani kruh
Piletina laganini
Piletina na kijevski način
Fini gulaš od gljiva
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Teleći odresci u umaku od višanja
Mesne okruglice
Ražnjići od lososa
Rolice od blitve
Grill oslić u aromatičnoj korici
Pizza sirni jastučići
Uzbudljivi kolač od blitve
Svinjski file s povrćem
Mediteranski špageti
Teleći savici u umaku od grejpa
Fina pikantna piletina
Mirisna pečenka
Salata s mora
Kunić na bijelo
Ossobuco
Delikatesna junetina na češki
Kroketi od piletine
Grdobina u pikantnoj šalši
Pogača sa sardinom
Sočna rebarca
Martinjska guska s hajdinom kašom
Govedina s pireom i umakom od rajčice
Urbana pola
Piletina sa šafranom
Okruglice u umaku od rajčice
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Popečci od tikvica
Hlebinska i pretepena juha
Pileći bataci s umakom od luka
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Lagana sarma
Grdobina s povrćem
Grill povrće na salatu
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Bugarska pita od krumpira
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Blagdanska rolada
Kobasica u pivu i pecivu
Fileti lososa u finom umaku
Povrtni ražnjići
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Sočna pureća rolada
Hrskava pileća krilca
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Meso s repom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Miješani grill je savršen odabir za drago društvo jer će zasigurno svi naći svoj omiljeni zalogaj na otvorenom, a popečena palenta će dati domaći "štih" cijelom ugođaju.

Sastojci

1 Fant za ćevapčiće i pljeskavice
70 ml vode
350 g mljevene junetine
350 g mljevene svinjetine
150 g svježe crvene paprike
100 g feta sira
8 komada carskog mesa
1 žličica Vegete Twist za grill
8 grill Kobasica Podravka
Za palentu:
300 g Kukuruzne krupice Podravka
1,2 l vode
30 g maslaca
sol
Senf estragon Podravka
Ajvar Podravka

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 8 osobe40 min

  • 1 Sadržaj vrećice Fanta pomiješajte sa 70 ml mlake vode i ostavite stajati nekoliko minuta.
  • 2 Pripremljenom Fantu dodajte meso te dobro promiješajte.
  • 3 Mesu dodajte na kockice narezanu papriku i sir.
  • 4 Sve dobro izmiješajte pa od pripremljene smjese oblikujte pljeskavice.
  • 5 Carsko meso pospite Vegetom Twist grill.
  • 6 Pljeskavice, carsko meso i kobasice ispecite na dobro ugrijanom roštilju.
  • 7 U posoljenu kipuću vodu dodajte maslac i umiješajte kukuruznu krupicu.
  • 8 Kuhajte oko 10 minuta na laganoj vatri uz miješanje.
  • 9 Kuhanu palentu izlijte u namašćeni kalup i ostavite da se ohladi.
  • 10 Palentu narežite na ploške i popecite na roštilju.

Savjet

Umjesto paprike možete upotrijebiti stapku celera ili tikvice.vo

Posluživanje

Meso i palentu s roštilja poslužite uz senf i ajvar.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke