Meni Search

Ful nabrijana

Miješani grill

Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Mirisna pečenka
Lignje na šumskom rižotu
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Viška pogača
Kaštelanski makaruni
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Voćna juha od višanja
Mediteranski špageti
Piletina laganini
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Zabavni kineski ravioli
Sočna pureća rolada
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Vege odresci s marinadom
Lignje s manistrom u škartocu
Umak od limete (Molho de limao)
Grill povrće na salatu
Sočni pureći ražnjići
Fileti lososa u finom umaku
Pizza sirni jastučići
Lignje s povrćem i smokvama
Odresci u umaku s češnjakom
Turske pizze
Šampinjoni u palačinki
Delikatesna junetina na češki
Salata od liganja
Brancinovo oko
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Govedina s pireom i umakom od rajčice
Mini lazanje
Lungić u sendviču
Lungić s povrćem
Lazanje s lignjama
Zlatna piletina
Meksička party salata
Sendvič s avokadom
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Rezanci s krušnim mrvicama
Povrtni lonac
Martinjska guska s hajdinom kašom
Piletina Kiev
Piletina sa šafranom
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Ražnjići od lososa
Povrtni ražnjići
Mediteranski kruščić s lovorom
Prežgana juha
Pohani tofu s povrćem
Teleći savici u umaku od grejpa
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Špageti s ribom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Ljetni ražnjići
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Salata s mora
Pirjani kunić
Kobasica u pivu i pecivu
Krem juha od tikvica
Hrskava pileća krilca
Grdobina u pikantnoj šalši
Fini gulaš od gljiva
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Grickalica slanutak iz pećnice
Grdobina s povrćem
Uzbudljivi kolač od blitve
Grill pirjana piletina s roštilja
Račići na posteljici od povrća
Brusketa s avokadom
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Odresci od morskog psa
Meso s repom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Lagana sarma
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Nadjeveni kaneloni u umaku
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Nadjevene lignje
BBQ svinjska rebarca u foliji
Fina pikantna piletina
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Pizza s tunom
Pogača sa sardinom
Jabučni krumpirići s cimetom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Janjetina s medom od kadulje
Belgija - Salade Liégeoise
Marinirana piletina s roštilja
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Hlebinska i pretepena juha
Svinjski file s povrćem
Rolice od blitve
Aromatizirani kruh
Grill oslić u aromatičnoj korici
Tjestenina fuži s tartufima
Teleći odresci u umaku od višanja
Urbana pola
Kroketi od piletine
Proljetna janjetina
Sočna rebarca
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Manastirski đuveč
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Mini shepherd's pie
Bugarska pita od krumpira
Proljetno meso i povrće iz woka
Roštilj s umakom Romesco
Ramsteak u seksi umaku
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Grill vratina u sendviču
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Mesne okruglice
Norveška krem juha od ribe i kozica
Irska janjetina
Pečena piletina s limunom
Kunić na bijelo
Piletina na kijevski način
Kuhano meso s umakom od hrena
Mesne okruglice na ražnjiću
Pileći bataci s umakom od luka
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Popečci od tikvica
Ossobuco
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Hrskavi trokuti
Blagdanska rolada
Okruglice u umaku od rajčice
Riba u bijelom umaku
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Čarobna ljetna piletina
Janjetina na padelu
Rajčica s kukuruzom
Fish&Chips u tortilji
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Miješani grill je savršen odabir za drago društvo jer će zasigurno svi naći svoj omiljeni zalogaj na otvorenom, a popečena palenta će dati domaći "štih" cijelom ugođaju.

Sastojci

1 Fant za ćevapčiće i pljeskavice
70 ml vode
350 g mljevene junetine
350 g mljevene svinjetine
150 g svježe crvene paprike
100 g feta sira
8 komada carskog mesa
1 žličica Vegete Twist za grill
8 grill Kobasica Podravka
Za palentu:
300 g Kukuruzne krupice Podravka
1,2 l vode
30 g maslaca
sol
Senf estragon Podravka
Ajvar Podravka

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 8 osobe40 min

  • 1 Sadržaj vrećice Fanta pomiješajte sa 70 ml mlake vode i ostavite stajati nekoliko minuta.
  • 2 Pripremljenom Fantu dodajte meso te dobro promiješajte.
  • 3 Mesu dodajte na kockice narezanu papriku i sir.
  • 4 Sve dobro izmiješajte pa od pripremljene smjese oblikujte pljeskavice.
  • 5 Carsko meso pospite Vegetom Twist grill.
  • 6 Pljeskavice, carsko meso i kobasice ispecite na dobro ugrijanom roštilju.
  • 7 U posoljenu kipuću vodu dodajte maslac i umiješajte kukuruznu krupicu.
  • 8 Kuhajte oko 10 minuta na laganoj vatri uz miješanje.
  • 9 Kuhanu palentu izlijte u namašćeni kalup i ostavite da se ohladi.
  • 10 Palentu narežite na ploške i popecite na roštilju.

Savjet

Umjesto paprike možete upotrijebiti stapku celera ili tikvice.vo

Posluživanje

Meso i palentu s roštilja poslužite uz senf i ajvar.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke