Meni Search

Ful nabrijana

Miješani grill

Brancinovo oko
Rezanci s krušnim mrvicama
Roštilj s umakom Romesco
Martinjska guska s hajdinom kašom
Svinjski file s povrćem
Piletina na kijevski način
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Sočna rebarca
Pileći bataci s umakom od luka
Hrskava pileća krilca
Vege odresci s marinadom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Lazanje s lignjama
Fileti lososa u finom umaku
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Piletina sa šafranom
Sočna pureća rolada
Rajčica s kukuruzom
Grill povrće na salatu
Čarobna ljetna piletina
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Lignje s manistrom u škartocu
Kroketi od piletine
Brusketa s avokadom
Sočni pureći ražnjići
Meso s repom
Pizza sirni jastučići
Grill vratina u sendviču
Grdobina u pikantnoj šalši
Grill oslić u aromatičnoj korici
Nadjevene lignje
Lignje na šumskom rižotu
Ramsteak u seksi umaku
Meksička party salata
Voćna juha od višanja
Proljetna janjetina
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Piletina laganini
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Špageti s ribom
Uzbudljivi kolač od blitve
Zlatna piletina
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Urbana pola
Kobasica u pivu i pecivu
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Rolice od blitve
Mini lazanje
Fina pikantna piletina
Umak od limete (Molho de limao)
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Mesne okruglice na ražnjiću
Aromatizirani kruh
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Fish&Chips u tortilji
Tjestenina fuži s tartufima
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Kaštelanski makaruni
Teleći odresci u umaku od višanja
Pirjani kunić
Kolinjsko zelje s frišketinom
Mediteranski kruščić s lovorom
Pizza s tunom
Ražnjići od lososa
Irska janjetina
Lagana sarma
Marinirana piletina s roštilja
Ljetni ražnjići
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Pečena piletina s limunom
Lungić u sendviču
Odresci u umaku s češnjakom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Popečci od tikvica
Pohani tofu s povrćem
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Delikatesna junetina na češki
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Hlebinska i pretepena juha
Pogača sa sardinom
Prežgana juha
Govedina s pireom i umakom od rajčice
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Šampinjoni u palačinki
Okruglice u umaku od rajčice
Ossobuco
Viška pogača
Salata od liganja
Turske pizze
Mini shepherd's pie
Povrtni ražnjići
Grill pirjana piletina s roštilja
Belgija - Salade Liégeoise
Fini gulaš od gljiva
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Sendvič s avokadom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Proljetno meso i povrće iz woka
Lungić s povrćem
Blagdanska rolada
Hrskavi trokuti
Bugarska pita od krumpira
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Grickalica slanutak iz pećnice
Riba u bijelom umaku
Grdobina s povrćem
Jabučni krumpirići s cimetom
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Zabavni kineski ravioli
Mirisna pečenka
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Mediteranski špageti
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Račići na posteljici od povrća
Povrtni lonac
Nadjeveni kaneloni u umaku
Mesne okruglice
Odresci od morskog psa
Janjetina na padelu
Lignje s povrćem i smokvama
Krem juha od tikvica
Piletina Kiev
Kuhano meso s umakom od hrena
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Salata s mora
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Manastirski đuveč
Kunić na bijelo
Norveška krem juha od ribe i kozica
Teleći savici u umaku od grejpa
Janjetina s medom od kadulje
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Miješani grill je savršen odabir za drago društvo jer će zasigurno svi naći svoj omiljeni zalogaj na otvorenom, a popečena palenta će dati domaći "štih" cijelom ugođaju.

Sastojci

1 Fant za ćevapčiće i pljeskavice
70 ml vode
350 g mljevene junetine
350 g mljevene svinjetine
150 g svježe crvene paprike
100 g feta sira
8 komada carskog mesa
1 žličica Vegete Twist za grill
8 grill Kobasica Podravka
Za palentu:
300 g Kukuruzne krupice Podravka
1,2 l vode
30 g maslaca
sol
Senf estragon Podravka
Ajvar Podravka

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 8 osobe40 min

  • 1 Sadržaj vrećice Fanta pomiješajte sa 70 ml mlake vode i ostavite stajati nekoliko minuta.
  • 2 Pripremljenom Fantu dodajte meso te dobro promiješajte.
  • 3 Mesu dodajte na kockice narezanu papriku i sir.
  • 4 Sve dobro izmiješajte pa od pripremljene smjese oblikujte pljeskavice.
  • 5 Carsko meso pospite Vegetom Twist grill.
  • 6 Pljeskavice, carsko meso i kobasice ispecite na dobro ugrijanom roštilju.
  • 7 U posoljenu kipuću vodu dodajte maslac i umiješajte kukuruznu krupicu.
  • 8 Kuhajte oko 10 minuta na laganoj vatri uz miješanje.
  • 9 Kuhanu palentu izlijte u namašćeni kalup i ostavite da se ohladi.
  • 10 Palentu narežite na ploške i popecite na roštilju.

Savjet

Umjesto paprike možete upotrijebiti stapku celera ili tikvice.vo

Posluživanje

Meso i palentu s roštilja poslužite uz senf i ajvar.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke