Meni Search

Gladna kao vuk

Mirisne krumpirove pole iz pećnice

Mesne okruglice u umaku
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Piletina u pivu
Pikantni gulaš
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Biftek rolice
Umak od limete (Molho de limao)
Odresci u umaku s češnjakom
Pureći hamburger
Mladi krumpir s ajvarom
Sočna rebarca
Lazanje u tavi
Kuhano meso s umakom od hrena
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Pureća rolada s mlincima
Neobične punjene paprike
Špageti s tikvicama
Macho hamburger
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Skandinavske rolice s cimetom
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Fish&Chips u tortilji
Mediteranski kruščić s lovorom
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Mesna rolada u tijestu
Meso u woku na indonezijski način
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Janjetina na padelu
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Teletina s pirjanim povrćem
Punjena pečenka u vinu
Pizza sirni jastučići
Piletina s nadjevom od ajvara
Janjetina s medom od kadulje
Rebarca s grilla
Vratina s roštilja
BBQ svinjska rebarca u foliji
Juha od gljiva
Pileća prsa iz pećnice
Hrenovke u panceti
Kotlovina
Fino začinjena piletina
Tuna burger
Velika Britanija - Pastirska pita
Kuhana govedina s umakom od hrena
Slatko twist pile
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Slatki lungić
Varivo od kelja i teletine
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Svinjski gulaš
Patka s mlincima
Medeni teleći kotleti
Harrisa janjetina s limunom
Slasni burger sa slaninom i sirom
Piletina u aromatičnom omotaču
Odresci u paketiću
Nadjeveni kaneloni u umaku
Sarma sa suhim mesom
Odresci s umakom od kupina
Tortilje pikant
Ciganski odrezak
Ramsteak u seksi umaku
Puretina s jabukom iz pećnice
Ribarska popara
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Obojeni hamburger
Govedina s lukom
Vegetarijanski čips
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Ramstek s povrćem
Piletina u egzotičnom umaku
Pileća krilca s roštilja
Glazirana patka s umakom od jabuka
Povrtni lonac
Quiche od bundeve, sira i luka
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Teleći savici u umaku od grejpa
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Sočna Wellington pečenka
Pašticada s njokima
Slasni BBQ burgeri
Fino varivo v loncu
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pole su oduvijek s nama, mijenjaju se nadjevi, uljepšavaju dekoracije i okus im je oduvijek besprijekorno savršen.

Sastojci

1 kg mladih krumpira (veći komadi)
3 žlice maslinova ulja
1 žlica Vegete Natur za hrskave krumpiriće (15 g)
250 g kremastog sira (ili ricotte)
1 žličica limunova soka
1 češanj češnjaka
1 žličica Vegeta Maestro vlasca
sol

Koristili smo

Vegeta Natur za hrskave krumpiriće

Vegeta Natur za hrskave krumpiriće

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe70 min

  • 1 Krumpir dobro operite, prerežite na pola i osušite.
  • 2 U veću posudu za pečenje obloženu papirom za pečenje složite krumpire, pokapajte uljem te ih okrenite da prerezani dio bude gore.
  • 3 Pecite u pećnici zagrijanoj na 220 °C oko 1 sat, odnosno dok ne dobiju rumenu boju.
  • 4 Pečene krumpire pospite Vegetom Natur za hrskave krumpiriće i promiješajte da se oblože začinima.
  • 5 Pustite da kratko odstoje, a za to vrijeme siru dodajte limunov sok, protisnuti češnjak, vlasac i malo soli. Promiješajte.

Savjet

U nadjev možete dodati chilli u prahu.

Posluživanje

Na svaki topli krumpir stavite žličicu nadjeva od sira i poslužite.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke