Meni Search

Gladna kao vuk

Mirisne krumpirove pole iz pećnice

Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Slatki lungić
Fish&Chips u tortilji
Odresci s umakom od kupina
Mesna rolada u tijestu
Mesne okruglice u umaku
Kuhano meso s umakom od hrena
Odresci u umaku s češnjakom
Pizza sirni jastučići
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Ramstek s povrćem
Piletina u egzotičnom umaku
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Macho hamburger
Umak od limete (Molho de limao)
Juha od gljiva
Velika Britanija - Pastirska pita
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Tuna burger
Slatko twist pile
Meso u woku na indonezijski način
Medeni teleći kotleti
Obojeni hamburger
Mediteranski kruščić s lovorom
Fino začinjena piletina
Teletina s pirjanim povrćem
Punjena pečenka u vinu
Slasni BBQ burgeri
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Mladi krumpir s ajvarom
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Janjetina s medom od kadulje
Sočna Wellington pečenka
Pikantni gulaš
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Sarma sa suhim mesom
Špageti s tikvicama
Harrisa janjetina s limunom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Ribarska popara
Kotlovina
Piletina u aromatičnom omotaču
Janjetina na padelu
Varivo od kelja i teletine
Odresci u paketiću
Teleći savici u umaku od grejpa
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Rebarca s grilla
Patka s mlincima
Pileća prsa iz pećnice
Hrenovke u panceti
Govedina s lukom
Pileća krilca s roštilja
Fino varivo v loncu
Svinjski gulaš
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Tortilje pikant
Kuhana govedina s umakom od hrena
Slasni burger sa slaninom i sirom
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Biftek rolice
Sočna rebarca
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Ciganski odrezak
Pureći hamburger
Piletina u pivu
Skandinavske rolice s cimetom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Piletina s nadjevom od ajvara
Vratina s roštilja
Pašticada s njokima
Glazirana patka s umakom od jabuka
Povrtni lonac
Quiche od bundeve, sira i luka
BBQ svinjska rebarca u foliji
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Pureća rolada s mlincima
Neobične punjene paprike
Lazanje u tavi
Puretina s jabukom iz pećnice
Vegetarijanski čips
Ramsteak u seksi umaku
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pole su oduvijek s nama, mijenjaju se nadjevi, uljepšavaju dekoracije i okus im je oduvijek besprijekorno savršen.

Sastojci

1 kg mladih krumpira (veći komadi)
3 žlice maslinova ulja
1 žlica Vegete Natur za hrskave krumpiriće (15 g)
250 g kremastog sira (ili ricotte)
1 žličica limunova soka
1 češanj češnjaka
1 žličica Vegeta Maestro vlasca
sol

Koristili smo

Vegeta Natur za hrskave krumpiriće

Vegeta Natur za hrskave krumpiriće

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe70 min

  • 1 Krumpir dobro operite, prerežite na pola i osušite.
  • 2 U veću posudu za pečenje obloženu papirom za pečenje složite krumpire, pokapajte uljem te ih okrenite da prerezani dio bude gore.
  • 3 Pecite u pećnici zagrijanoj na 220 °C oko 1 sat, odnosno dok ne dobiju rumenu boju.
  • 4 Pečene krumpire pospite Vegetom Natur za hrskave krumpiriće i promiješajte da se oblože začinima.
  • 5 Pustite da kratko odstoje, a za to vrijeme siru dodajte limunov sok, protisnuti češnjak, vlasac i malo soli. Promiješajte.

Savjet

U nadjev možete dodati chilli u prahu.

Posluživanje

Na svaki topli krumpir stavite žličicu nadjeva od sira i poslužite.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke