Meni Search

Gladna kao vuk

Mirisne krumpirove pole iz pećnice

Vratina s roštilja
Medeni teleći kotleti
Mladi krumpir s ajvarom
Ciganski odrezak
Puretina s jabukom iz pećnice
Pileća prsa iz pećnice
Pileća krilca s roštilja
Nadjeveni kaneloni u umaku
Punjena pečenka u vinu
Umak od limete (Molho de limao)
Slasni burger sa slaninom i sirom
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Rebarca s grilla
Pikantni gulaš
Pureći hamburger
Odresci s umakom od kupina
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Harrisa janjetina s limunom
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Neobične punjene paprike
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Mesna rolada u tijestu
Mesne okruglice u umaku
Špageti s tikvicama
Macho hamburger
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Slasni BBQ burgeri
Odresci u umaku s češnjakom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pureća rolada s mlincima
Teletina s pirjanim povrćem
Piletina u aromatičnom omotaču
Obojeni hamburger
Patka s mlincima
Teleći savici u umaku od grejpa
Sarma sa suhim mesom
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Ramsteak u seksi umaku
Ramstek s povrćem
Fino varivo v loncu
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Govedina s lukom
Slatko twist pile
Odresci u paketiću
Kotlovina
Velika Britanija - Pastirska pita
Mediteranski kruščić s lovorom
Kuhana govedina s umakom od hrena
Ribarska popara
Quiche od bundeve, sira i luka
Biftek rolice
Fino začinjena piletina
Slatki lungić
Tuna burger
Meso u woku na indonezijski način
Piletina u pivu
Piletina s nadjevom od ajvara
Glazirana patka s umakom od jabuka
Povrtni lonac
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Hrenovke u panceti
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Pizza sirni jastučići
Lazanje u tavi
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Tortilje pikant
Janjetina na padelu
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Pašticada s njokima
Sočna Wellington pečenka
Sočna rebarca
BBQ svinjska rebarca u foliji
Piletina u egzotičnom umaku
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Fish&Chips u tortilji
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Svinjski gulaš
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Vegetarijanski čips
Varivo od kelja i teletine
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Skandinavske rolice s cimetom
Juha od gljiva
Janjetina s medom od kadulje
Kuhano meso s umakom od hrena
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pole su oduvijek s nama, mijenjaju se nadjevi, uljepšavaju dekoracije i okus im je oduvijek besprijekorno savršen.

Sastojci

1 kg mladih krumpira (veći komadi)
3 žlice maslinova ulja
1 žlica Vegete Natur za hrskave krumpiriće (15 g)
250 g kremastog sira (ili ricotte)
1 žličica limunova soka
1 češanj češnjaka
1 žličica Vegeta Maestro vlasca
sol

Koristili smo

Vegeta Natur za hrskave krumpiriće

Vegeta Natur za hrskave krumpiriće

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe70 min

  • 1 Krumpir dobro operite, prerežite na pola i osušite.
  • 2 U veću posudu za pečenje obloženu papirom za pečenje složite krumpire, pokapajte uljem te ih okrenite da prerezani dio bude gore.
  • 3 Pecite u pećnici zagrijanoj na 220 °C oko 1 sat, odnosno dok ne dobiju rumenu boju.
  • 4 Pečene krumpire pospite Vegetom Natur za hrskave krumpiriće i promiješajte da se oblože začinima.
  • 5 Pustite da kratko odstoje, a za to vrijeme siru dodajte limunov sok, protisnuti češnjak, vlasac i malo soli. Promiješajte.

Savjet

U nadjev možete dodati chilli u prahu.

Posluživanje

Na svaki topli krumpir stavite žličicu nadjeva od sira i poslužite.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke