Meni Search

Gladna kao vuk

Mirisne krumpirove pole iz pećnice

Mesna rolada u tijestu
Slasni burger sa slaninom i sirom
Skandinavske rolice s cimetom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Mediteranski kruščić s lovorom
Slatki lungić
Varivo od kelja i teletine
Sočna Wellington pečenka
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Juha od gljiva
Piletina u aromatičnom omotaču
Piletina s nadjevom od ajvara
Vratina s roštilja
Mesne okruglice u umaku
Hrenovke u panceti
Biftek rolice
Fino začinjena piletina
Meso u woku na indonezijski način
Harrisa janjetina s limunom
Slasni BBQ burgeri
Lazanje u tavi
Piletina u egzotičnom umaku
Kotlovina
Fino varivo v loncu
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Pileća krilca s roštilja
Medeni teleći kotleti
Velika Britanija - Pastirska pita
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Pileća prsa iz pećnice
Špageti s tikvicama
Quiche od bundeve, sira i luka
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Ramstek s povrćem
Ramsteak u seksi umaku
Teleći savici u umaku od grejpa
Pureća rolada s mlincima
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Odresci u paketiću
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Ciganski odrezak
Nadjeveni kaneloni u umaku
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Patka s mlincima
Govedina s lukom
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Odresci s umakom od kupina
Pašticada s njokima
Mladi krumpir s ajvarom
Kuhano meso s umakom od hrena
Svinjski gulaš
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Tuna burger
Odresci u umaku s češnjakom
Pikantni gulaš
Slatko twist pile
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Janjetina na padelu
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pureći hamburger
Obojeni hamburger
Pizza sirni jastučići
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Povrtni lonac
Sarma sa suhim mesom
Neobične punjene paprike
Umak od limete (Molho de limao)
Ribarska popara
Glazirana patka s umakom od jabuka
Vegetarijanski čips
Puretina s jabukom iz pećnice
Kuhana govedina s umakom od hrena
Punjena pečenka u vinu
Teletina s pirjanim povrćem
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Janjetina s medom od kadulje
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Piletina u pivu
Fish&Chips u tortilji
Macho hamburger
Tortilje pikant
Sočna rebarca
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Rebarca s grilla
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pole su oduvijek s nama, mijenjaju se nadjevi, uljepšavaju dekoracije i okus im je oduvijek besprijekorno savršen.

Sastojci

1 kg mladih krumpira (veći komadi)
3 žlice maslinova ulja
1 žlica Vegete Natur za hrskave krumpiriće (15 g)
250 g kremastog sira (ili ricotte)
1 žličica limunova soka
1 češanj češnjaka
1 žličica Vegeta Maestro vlasca
sol

Koristili smo

Vegeta Natur za hrskave krumpiriće

Vegeta Natur za hrskave krumpiriće

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe70 min

  • 1 Krumpir dobro operite, prerežite na pola i osušite.
  • 2 U veću posudu za pečenje obloženu papirom za pečenje složite krumpire, pokapajte uljem te ih okrenite da prerezani dio bude gore.
  • 3 Pecite u pećnici zagrijanoj na 220 °C oko 1 sat, odnosno dok ne dobiju rumenu boju.
  • 4 Pečene krumpire pospite Vegetom Natur za hrskave krumpiriće i promiješajte da se oblože začinima.
  • 5 Pustite da kratko odstoje, a za to vrijeme siru dodajte limunov sok, protisnuti češnjak, vlasac i malo soli. Promiješajte.

Savjet

U nadjev možete dodati chilli u prahu.

Posluživanje

Na svaki topli krumpir stavite žličicu nadjeva od sira i poslužite.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke