Meni Search

Macho

Mladi krumpir s ajvarom

Brancinovo oko
Mini lazanje
Roštilj s umakom Romesco
Zabavni kineski ravioli
Salata od tune i povrća
Piletina s mascarponeom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Špageti na kineski način
Rezanci s krušnim mrvicama
Proljetna janjetina
Delikatesna junetina na češki
Dagnje na buzaru
Zlatna piletina
Teleći odresci u umaku od višanja
Ribarska popara
Piletina u pivu
Teleći savici u umaku od grejpa
Pita s crnim pivom
Obojeni hamburger
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Tjestenina fuži s tartufima
Pirjani kunić
Pileća krilca s roštilja
Macho hamburger
Teriyaki piletina
Blagdanska rolada
Pileća krilca s Coca-Colom
Janjetina s medom od kadulje
Sočna pureća rolada
Kroketi od piletine
Ljetni ražnjići
Dip od južnog voća
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Slatki lungić
Piletina sa šafranom
Velika Britanija - Pastirska pita
Pašticada
Špageti s acetom balsamicom
Bakalar s krumpirom
Grill vratina u sendviču
Kuhana govedina s umakom od hrena
Nadjevene lignje
Rebarca s grilla
Pileća prsa iz pećnice
Svinjski file s povrćem
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Kobasica u pivu i pecivu
Hrskavi trokuti
Irska janjetina
Teletina s pirjanim povrćem
Kotlet s varivom od leće
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Hrenovke u panceti
Marinirano svinjsko pečenje
Medeni teleći kotleti
Biftek rolice
Pohani tofu s povrćem
Kotlovina
Sočni pureći ražnjići
Lungić s povrćem
Orada s krumpirom i mladim lukom
Pileći štapići u ketchupu
Pileća prsa punjena čvarcima
Punjene tikve
Govedina s lukom
Piletina s nadjevom od ajvara
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Pizza s tunom
Marinirana piletina s roštilja
Palačinke s nadjevom od riže
BBQ svinjska rebarca u foliji
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Ramsteak u seksi umaku
Čarobna ljetna piletina
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Odresci u umaku s češnjakom
Pohani zamotuljci
Pureća rolada s mlincima
Slasni BBQ burgeri
Janjetina na padelu
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Mesne okruglice na ražnjiću
File steak na povrću
Ramstek s povrćem
Odrezak s umakom chimichurri
Umak od limete (Molho de limao)
Lungić u sendviču
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Juha od gljiva
Mirisna pureća rolada
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Kotleti u pivskom umaku
Šampinjoni u palačinki
Odresci s umakom od kupina
Meksička party salata
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Ako je poslužen s posebno ukusnom ajvarom i pripremljen s Vegeta Twistom za krumpir mladi krumpir izazvati će pravo veselje od kojega ćete zaplesati.

Sastojci

1 kg sitnog mladog krumpira
1 Vegeta Twist za krumpir
2 žlice domaće svinjske masti
100 g Ajvara blagog Podravka
2 žlice nasjeckanog peršina

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe50 min

  • 1 Krumpir dobro operite i očetkajte. Stavite ga u hladnu neposoljenu vodu i stavite na vatru.
  • 2 Kuhajte ga 15-ak minuta, pa ga ocijedite. Pospite ga Vegeta twistom za krumpir, prelijte rastopljenom svinjskom masti i dobro izmiješajte.
  • 3 Stavite u prethodno dobro zagrijanu grill tavu ili na zagrijani roštilj i pecite dok krumpir ne dobije lijepu zlatnu boju i bude mekan u sredini.
  • 4 Izvadite ga u posudu, dodajte ajvar, pospite ga peršinom i lagano izmiješajte.

Savjet

Ajvar možete umiješati u krumpir zajedno s Vegetom i mašću, pa ga onda peći.

Posluživanje

Poslužite uz pečeno meso po izboru.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke