Meni Search

Superwoman

Mladi krumpir s ajvarom

Portugal - Svinjski file na alentejo način
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Manastirski đuveč
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Bakalar s krumpirom
Tuna burger
Teleći savici u umaku od grejpa
Orada s krumpirom i mladim lukom
Svinjski file s povrćem
Slatka patka
Ramstek s povrćem
Piletina s mascarponeom
Mirisna pureća rolada
Piletina u aromatičnom omotaču
Bouillabaisse
Proljetna janjetina
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Pileći gulaš
Ljetni lungić
Pizza sirni jastučići
Pohani tofu s povrćem
Piletina u pivu
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Sočni pureći ražnjići
Lignje na šumskom rižotu
Salata s mljevenim mesom
Špageti na kineski način
Piletina sa šafranom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Svinjski file s grila
Riblji ražnjići
Finska - Juha s lososom
Blagdanska rolada
Lazanje u tavi
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Riba u škartocu
Tjestenina fuži s tartufima
Kunić na bijelo
Cous-cous s povrćem
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Rebarca s grilla
Pureća rolada s mlincima
Pita s muškatnom bundevom i makom
Špageti mediteraneo
Skandinavske rolice s cimetom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Bruskete od cvjetače
BBQ cheeseburger
Kruh od cvjetače s kurkumom
Brusketa s avokadom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Ljetni ražnjići
Rižoto s tri vrste gljiva
Hrskavi trokuti
Male teleće pitice
Teriyaki piletina
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Ramsteak u seksi umaku
Janjetina na padelu
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Velika Britanija - Pastirska pita
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Nadjeveni kaneloni u umaku
Rezanci s krušnim mrvicama
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Gulaš od oslića i povrća
Popečci od cvjetače
Teleći odresci u umaku od višanja
Srneći file na salatu
Odresci u umaku s češnjakom
Piletina s kozjim sirom
Goveđa rebarca sa zeljem
Pašticada voli penne a ti mene
Pogača sa sardinom
Rižoto s dagnjama
Kuglice od riže i svježeg sira
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Rebarca s graškom
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Lungić s toplom salatom od šparoga
Sočna pureća rolada
Obojeni hamburger
Grill vratina u sendviču
Hrskavo pečeno pile
Roštilj s umakom Romesco
Bruskete s povrćem
Piletina Kiev
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Kaštelanski makaruni
Brancinovo oko
Lignji po gosposki
Punjena teleća prsa
Mini shepherd's pie
Pileći bataci s umakom od luka
Fish&Chips u tortilji
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Energetske kuglice s kurkumom
Dip od južnog voća
Mesne okruglice na ražnjiću
Rižini ravioli s mozzarellom
Kroketi od piletine
Bugarska pita od krumpira
Brownie s kajenskim paprom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Dječje lazanje
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Marinirane srdele
Pohani zamotuljci
Zlatna piletina
Mini lazanje
Kolinjsko zelje s frišketinom
Jabučni krumpirići s cimetom
Pileća prsa punjena čvarcima
BBQ svinjska rebarca u foliji
Meksička party salata
Odresci s umakom od kupina
Svinjski gulaš
Šampinjoni u palačinki
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Brudet
Janjetina s medom od kadulje
Hrskava pileća krilca
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Ako je poslužen s posebno ukusnom ajvarom i pripremljen s Vegeta Twistom za krumpir mladi krumpir izazvati će pravo veselje od kojega ćete zaplesati.

Sastojci

1 kg sitnog mladog krumpira
1 Vegeta Twist za krumpir
2 žlice domaće svinjske masti
100 g Ajvara blagog Podravka
2 žlice nasjeckanog peršina

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe50 min

  • 1 Krumpir dobro operite i očetkajte. Stavite ga u hladnu neposoljenu vodu i stavite na vatru.
  • 2 Kuhajte ga 15-ak minuta, pa ga ocijedite. Pospite ga Vegeta twistom za krumpir, prelijte rastopljenom svinjskom masti i dobro izmiješajte.
  • 3 Stavite u prethodno dobro zagrijanu grill tavu ili na zagrijani roštilj i pecite dok krumpir ne dobije lijepu zlatnu boju i bude mekan u sredini.
  • 4 Izvadite ga u posudu, dodajte ajvar, pospite ga peršinom i lagano izmiješajte.

Savjet

Ajvar možete umiješati u krumpir zajedno s Vegetom i mašću, pa ga onda peći.

Posluživanje

Poslužite uz pečeno meso po izboru.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke