Meni Search

Pucam po šavovima

Namazi za sendviče – Namaz od jaja

Pizza s tunom
Mesna rolada u tijestu
Poljska - Prozračna juha od kiselice
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Pohani tofu s povrćem
Cipar - Lungić na ciparski
Tuna burger
Rezanci s krušnim mrvicama
Okruglice u umaku od rajčice
Pureći hamburger
Grčka seljačka salata
Zapečena ricotta
Marokanska salata s cous-cousom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Pašticada
Fish&Chips u tortilji
Košarice od lisnatog tijesta
Palamida s čilijem i mangom
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Slasni burger sa slaninom i sirom
Popečci od cvjetače
Tjestenina mediterana
Vratina s roštilja
Krumpir u košuljici
Pileći štapići u ketchupu
Čarobni štapići
Tjestenina u finom umaku
Slasni BBQ burgeri
Ljetna pileća salata
Palačinke s nadjevom od riže
Svinjska jetrica u umaku
Krumpir juha sa šafranom i kozicama
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Mediteranski kruščić s lovorom
Pirjani kunić
Pizza sirni jastučići
Stisni se uz mene kao penne uz sardinu
Sendvič s avokadom
Juha od cvjetače i camemberta
Pašticada s njokima
Prežgana juha
Fino začinjena piletina
Juha od kelja sa sirom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Teletina s pirjanim povrćem
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Hrenovke u panceti
Piletina s nadjevom od ajvara
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Pikantne mazalice
Bugarska pita od krumpira
Piletina u pivu
Kotleti u pivskom umaku
Zlatna piletina
Špinatova juha s feta sirom
Fiš paprikaš
Hrskavi krumpir iz pećnice
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Šetajući bečkim ulicama ekipa Vegetine kuhinje otkrila je vrlo moderan restorančić “Trzsniewski” koji je neprestano pun zahvaljujući ponudi čak 20-tak vrsta sendviča. To nas je ponukalo da vam ponudimo recept od dostupnih namirnica s Vegetom.

Sastojci

150 g maslaca
3 slana riblja fileta
4 jaja
1 žlica nasjeckanog luka
1 žlica Senfa estragon Podravka
300 g svježeg kravljeg sira
1 vezica vlasca
malo Vegeta Maestro crnog papra mljevenog
malo Vegeta Maestro slatke paprike mljevene
1 žlica limunova soka
1 žličica Vegete

Koristili smo

Vegeta Original

Vegeta Original

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 6 osobe30 min

  • 1 Tvrdo skuhajte jaja.
  • 2 Maslac pjenasto izmiješajte pa mu dodajte vrlo sitno nasjeckan luk i filete, jaja nasjeckana na kockice, senf i Vegetu.
  • 3 Nakon toga umiješajte dobro procijeđen kravlji sir, limunov sok, narezani vlasac, papar i crvenu papriku. Sve zajedno miješajte električnom mješalicom kako biste dobili laganu pjenastu kremu.

Savjet

Umjesto da ih režete na kockice, kuhana jaja možete naribati.

Posluživanje

Namaz od jaja, finog i rafiniranog okusa, možete poslužiti na tamnom kruhu, ukrasiti ga rotkvicama ili drugim povrćem, a u bogatijoj kombinaciji s kavijarom, lososom te ploškama kuhanih jaja.

Male tajne

Dobra kombinacija začina daje ovom namazu gurmanski štih.

Nutritivne vrijednosti

Nutrijent Mjerna jedinica Količina Ž RDA (%) M RDA (%)
Fosfor mg 149.11 19 19
Kalcij mg 72.86 7 7
Kalij mg 154.73 4 4
Niacin mg 2.23 16 11
Vitamin C mg 7.7 10 9
Vitamin D μg 31.53 16 16
Vitamin A μg 1340.5 34 27
Sol g 1.11 0 0
Bjelančevine g 11.74 - -
Vlakna g 1.07 - -
Ugljikohidrati g 5.03 - -
Masti g 24.97 - -

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke